Panny Młode 2009 cz. V - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-21, 23:33   #2761
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

dobry wieczor dziewczynki, ja wlasnie z pracy wrocilam, gdyz dorabiam weekendowo

jaga przepiekna sala, mm boska

ja nie mam zdjec mojej, to jest sala restauracyjna, pomiesci 100 osob, a ja mam wesele na 80, wiec jest git.
Stary 2008-09-21, 23:38   #2762
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Caly weekend bylsmy z Tz u rodziców. Nawet spałam u teściów. tesc mi kazał Zawsze tak robimy, ze jak przyjezdzamy to ja spie u swich M. u swoich.
Za to dzisiaj spie sama, bo TZ ma wolne w pracy i został sobie jeszcze na jutro.

Ja jutro niestety znow do pracy oj niechce mi sie.
Poza tym robię album, mam juz gotowe trzy strony. Bedzie on prosty bez zbednych ozdób, ale od srody zaczynam najgorsza robote, reperowanie starych zdjec (tak to jest jak sie od malego "kocha "fotografie )

P.S. Moj TZ to taki slodziak byl - mam nadzieje, ze moj synek bedzie do niego podobny

A popo stazów związkowych. Myz TZ jestesmy razem rok i 9 miesiecy w tym rok i 7 jako narzeczenstwo Moze szybko, ale jakos tak pewni byismy od razu - a napoczatku nie chcialam sie z nim spotykac jakie mialam powody wymowek - w koncu umowilam sie z nim dla swietego spokoju No i zostal.

Wiecie co, mam nadzieę, że nie zapeszę - ale nasza miłość kwitnie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 23:43   #2763
agnes208
Zakorzenienie

Kurcze co do Tego kolesia co zwial to poprostu czyste bydlęce zachowanie wyrahowany s****iel skoro rodzinka nie przybyła to pewnie to planował, z drugiej strony nie znamy realiów moze PM cos mu zrobiła my babki tez potrafimy byc wredne okrutne itd i to była kara nie wiadomo. Jesli by mi facet cos takiego wywinał a nie było by w tym zadnej mojej winy to chyba bym zabiła mniejsza z tym ze pozniej pewnie bym skonczyła i z soba bo nie mogłabym zyc z swiadomoscia ze kogos zabilam. Mimo wszystko szkoda dziewczyny upokorzenie jak diabli niech zadnej z nas to nie spotka.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 23:48   #2764
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Wiecie co, mam nadzieę, że nie zapeszę - ale nasza miłość kwitnie

no i tak powinno być moja droga
Stary 2008-09-22, 00:29   #2765
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki Cały weekend mnie tu nie było, bo miałam pierwszy zjazd ze studiów podyplomowych. Na razie jest git Tyle, że wstawanie o 5.00 i przebywanie w pociągu do Katowic łącznie ponad 4 godziny mnie totalnie wykończyło... Martuś, mój pociąg jeździ do końca listopada drogą okrężną przez Tychy Wypatrywałam Cię, ale nie przechodziłaś nieopodal stacji
Chyba mam siniaki na tyłku od siedzenia na wykładach

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ach bo jak pomysle, ze jestesmy razem juz 7 lat i te 7 lat czekalismy najpierw aby razem zamieszkac teraz na ten slub i patrząc z perspektywy naszego stazu zwiazku to te 10 miesiecy to pikuś . jakby nie było wszytskie nasze marzenia sie spełniaja narazie i czasami sie boje, ze to tylko jakis sen, albo ze przeciez w zyciu nie moze wszytsko byc na plus i ze moze nas w koncu spotkac cos złego za co mój TZ bardzo na mnie krzyczy, bo twierdzi, ze ja nigdy nie potrafie sie cieszyc z zycia do konca bo zaraz jakies "bajki"tworze
Widze, że masz podobnie do mnie TŻ się ze mnie śmieję, że jak człowiek nie ma problemów, to je sobie sam wymyśla...

tajeczka, eseska witajcie ponownie . Esesko, nie miałaś wcale aż tak długiej przerwy .

zgadnij_MS, witaj w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ehhh tesciu zas mi przelaczyl telewizor ;/ mamy konflikt interesow bo ja o 18 chce ogladac Pierwsza milosc a on Aktualnosci ;/ ale kur^%%$ wku$#@@@ mnie to ze jak on cos oglada to ja mu nie wchodze i nie przelaczam telewizora ;/ a dzis to 2 raz bylam pierwsza bo tescia nawet w domu nie bylo jak ja wlaczylam telewizor, a on przyszedl i mi perfidnie przelaczyl ;/ i nawet nie wytrzymalam i mu powiedzialam ze ogladam ;/ a ten mi: "no bo aktualnosci" :/ oj chyba nie bedziemy mieli tego domu bo obawiam sie ze musielibysmy dluzej z nim pomieszkac niz w przypadku mieszkania ;/
Mój tata też tak robi Jeeeeezuuuuu, jak nas to wkurzało (5 bab w domu). Rozwiązaliśmy to tak, że załozyliśmy w komputerze karte telewizyjną i teraz on idzie sobie do komputera oglądać telewizję

zielony_motylku, piękny pomysł z prezentem dla TŻa! Na pewno zapamiętacie ten dzień do końca życia Kurczę, jak ja tęsknię za Krakowem...

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
(...)
nio i poszlam sobie dzisiaj na egzaminek kwalifikacyjny do tego kursu i udalo sie az normalnie nie moglam w to uwierzyc...tak naprawde planowalam to dopiero w przyszlym roku, nio ale ze nie wypalilo mi narazie ten drugi kurs z ang...to stwerdzilam ze sproboje na ten kwalifikacyjny nio i zaczynam nauke do lutego na razie zostala szkola 2 razy w tyg a do lutego sie zacznie

a teraz zmyksuiam z tz do kosciolka bo jutro chyba nie bardzo bedziemy mieli czas
Bardzo się cieszę, że się udało Aleś Ty żądna wiedzy! Gratuluję i życzę powodzenia

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
aaa i od piatku za tydzien zaczynamy chodzic na kurs tanca - my i przyjciele 2 pary bo to zajecia indywidalne.. bo niestety tz prowadzac firme - i ja ze studniami niezawsze mozemy - ale mamy przyjaciol zeby nam razniej bylo - narazie zajecia co 2 tygodnie zabaczymy jak nam bedzie szlo blizej slubu bedziemy czesciej chcemy sie tylko jako tako ruszac
buziaki uciekam spac
Ja obawiam się, że pozabijalibyśmy sie na kursie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
Pierwsza bardzo ładna!

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Słuchajcie, własnie się dowiedziałam czegoś kurcze normalnie masakra- wczoraj hmm znajoma moich znajomych miała wychodzić za mąż.... piszę miała gdyż wszystko już było przygotowane, panna młoda w sukni, czeka na narzecoznego, goście się zjeżdżają a tu zonk....pan młody się rozmyślił i nie przyjechał.... Wyobrażacie sobie?????? Matko kochana nie wiem co ta dziewczyna teraz czuje...jak się wtedy poczuła... Kurcze mógl się wcześniej rozmyślać a nie tak w ostatniej chwili..chociaż z drugiej strony patrząc lepiej tak niż zaraz po ślubie.... Ale w takiej sytuacji to ja bym była franca i kazała mu zwracać całe koszty wesela...bo z tego co wiem to miało być wielkie wesele na ponad 150 osób.... Ech aż w szoku jetsem...
Brak słów... Aż mi ciarki po plecach przeszły...

Jaga, piękna sala!

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
Wychodzą mi zęby mądrości już od 5 dni mnie boli jak nigdy wcześniej, ból promieniuje od strony migdałków, holender kiedy to się skończy! Gryźć dobrze nie mogę, smaruję dziąsła maścią na ząbkowanie dla dzieci i niby pomaga, ale na chwilę, załamać się można. Jeszcze naczytałam się w necie o chirurgicznym usuwaniu tych zębów i już mam dość! Mam nadzieję, że mnie to ominie zęby mi wyszły, a chirurgicznie usuwa się je podobno wtedy, gdy nie chcą się przebić przez dziąsła, bo miejsca nie mają sama nie wiem już co robić, jak nie przejdzie to idę do dentysty, może coś poradzi na to
O kurczę, współczuję Mnie chyba jeszcze nie wyszły

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
(...)
ps za ok 2 miesiace kupujemy konika z tż-tem
źrebaczka chyba klaczke ok 1,5ra roczną
Ale świetnie! Wszystkie wiemy, jak Ci na tym zależało Cieszę się razem z Tobą
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 08:35   #2766
kliwia
Zakorzenienie

Hejka dziewczyny

jaga fajna sala

jupik ech, a jakie to nowe zasady ?

A cichopek miała suknie od Zienia. A płąszcz faktycznie nie pasował. Ale pewnie było baradzio zimno. Więc co zorbić. Niektóre PM ida do ślubu w gorszych zwykłych płaszczach zimowych

Mój Tz ma dziś imieninki. Nie zdążyłąm mu kupić niestety prezentu. Ale pójdziemy razem na miasto to dostanie i będzie mógł przymierzyć nawet.

No sobie pomyślałam że do tego złotego łańcuszka co mu zamierzałam zakupić na 30ste urodziny dokupię mu medalik na któego odwrocie będzie coś ode mnie wygrawerowane. Tyle ile się zmieści na tak małym medaliku. Ale to co my znamy się zmieści.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 09:08   #2767
kisiorek
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny, jakie macie samopoczucie, bo ja fatalne, siedze w pracy a spac mi sie chce potwornie, zimno jest i w pracy i za oknem, nie lubie takiej pogody, herbatke juz wypilam ale nawet ona mnie nie rozgrzewa
kisiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 09:19   #2768
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

witamy witamy
heh...ta pogoda juz zaczyna mnie dobijac..nienawidze takiej smuty...deszczu...zimna.. . zaczynam sie dołowac już
mialam jechac na zakupy, ale nie wiem czy mi sie chce.....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 09:20   #2769
kliwia
Zakorzenienie

kasiorek dasz radę. u mnei też mokro i w ogóle poniedziałek!! to najgorszy dzień tygodnia. weekendu powinny być trzy dni. w tym poniedziałek.

jupik już wiem jakie to zmiany, najgorsze że są zprzeczne dane z ministerstwa chodzi o górną albo o dolną granicę przyjęć na aplikację.
Mój Tż ma poważne wątpliwości co do tego systemu niestety. I jakoś sceptycznie do tego podchodzi.
Tż koleżanka była też na egzmainie tylko że na adwokacką. I też klnie

MisQa bardzo chętnie bym poszła na zakupy byleby nie siedzieć w pracy. W godzinach takich nie ma tłoku w kslepach i pod przymeirzalniami.
A poprzymierzałabym sobie jakieś sukienki albo bluzki i buty buty buty!
Stary 2008-09-22, 09:23   #2770
zielony_motylek
Rozeznanie

mała ta suknia mi się o wiele bardziej podoba:
http://www.allegro.pl/item434606500_...ozmiar_34.html

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Słuchajcie, własnie się dowiedziałam czegoś kurcze normalnie masakra- wczoraj hmm znajoma moich znajomych miała wychodzić za mąż.... piszę miała gdyż wszystko już było przygotowane, panna młoda w sukni, czeka na narzecoznego, goście się zjeżdżają a tu zonk....pan młody się rozmyślił i nie przyjechał.... Wyobrażacie sobie?????? Matko kochana nie wiem co ta dziewczyna teraz czuje...jak się wtedy poczuła... Kurcze mógl się wcześniej rozmyślać a nie tak w ostatniej chwili..chociaż z drugiej strony patrząc lepiej tak niż zaraz po ślubie.... Ale w takiej sytuacji to ja bym była franca i kazała mu zwracać całe koszty wesela...bo z tego co wiem to miało być wielkie wesele na ponad 150 osób.... Ech aż w szoku jetsem...
masakra, ale już też na forum gazetowym czytałam o podobnych historiach, więc to jednak nie tylko tak na filmie.. w każdym razie chyba bym wpadła w depresje, zresztą nie ważne czy by to było w dzień ślubu czy np. pół roku wcześniej.. ale jednak takie zachowanie jest wyjątkowo perfidne, poprostu nie mial wogóle szacunku do panny młodej...

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
a pisalyscie o tym jak poznalyscie tezow wiec u nas minelo 3 tyg temu 2,5 roku bycia razem nio a poznalismy tak troszke inaczej bo przez neta zawsze sie smialam z takich sytuacji nio bo jak tu mozna poznac poloweczke na necie a jednak mam z reszta przyjaciol ktorzy sa juz ponad rok malznestwem i tez na necie sie poznali eh ten internet
My też przez net z tym, że zupełnie przypadkowo, nie był to nawet żaden chat, czy strony randkowe, od tego czasu wierze w przeznaczenie 3 miesiące po tym jak się poznaliśmy już chcieliśmy sie hajtać, no ale ja ledwo co 18 miałam.

baja ja właśnie mialam chirurgicznie usuwane, choć już troszke były 'na powierzchni' a musiałam usunąc tylko dltego ze mi krzywiły szczękę a generalnie to były zdrowe zabki.. pierwsze 3 dni są niezbyt przyjemne, ale tak to w sumie nie ma się czego bać przynajmnej już mnie nie bolą jak rosną, bo u mnie niestety co jakiś czas ból wracał bo one rosly tak fazami.. ale może u ciebie w końcu się wyrzna i już nie będą bolały i będzie ok

eseska ja cie pamiętam

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
za ok 2 miesiace kupujemy konika z tż-tem
źrebaczka chyba klaczke ok 1,5ra roczną
super że to już niedługo, pewnie już nieumiesz się doczekać
Stary 2008-09-22, 09:23   #2771
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

heh...buty....wlasnie mam problem, nie mam pantofli na teraz...szukałam...i zawsze jak sie jakies spodobaly to juz rozmiaru nie ma.... TZ to zwątpil jak za kazdym pytaniem o moj rozmiar słyszelismy, ze ten z polki to ostatni

Stary 2008-09-22, 09:30   #2772
kisiorek
Raczkowanie

Dziewczyny a wy najpierw kupujecie buty czy sukienki slubne i czy kupujecie nowe suknie z salony, czy szyjecie u krawcowej a moze kupujecie z allegro . Ciekawa jestem Waszego zdania na ten temat.
Stary 2008-09-22, 09:33   #2773
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

ja najpierw bede szukac kiecy, a później dobiore do niej butki

Stary 2008-09-22, 09:37   #2774
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 09:40   #2775
kliwia
Zakorzenienie

zdecydowanie najpierw suknia.
Szukam na allegro z mojej okolicy, ale najprawdopodobniej kupię nową z salonu albo wypożeczę z salonu.
Stary 2008-09-22, 09:47   #2776
kisiorek
Raczkowanie

ale wypozyczenie z salonu to jest koszt ok 50 % ceny zakupu, wiec nie wiem czy to sie oplaca ale naszczescie mam jeszcze troche czasu wiek wiec luzik, a wiecie jaką byscie chcialy miec, typu rybke empire, klasyczna, princesse ??
Stary 2008-09-22, 09:51   #2777
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

co do typu to jeszcze nie wiadomo, musze pomierzyc, bo pewnie okaze sie, ze to co mi sie podoba to nie pasuje na mnie....
heh..juz czuje, ze bedzie problem z suknia...

Stary 2008-09-22, 09:52   #2778
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć dziewczyny Moje Kochane Ja właśnie przyszłam do pracy.Cały weekend z TŻ spędziłam Dlaczego te chwile cudne tak szybko mijają...,ehh Muszę posprzątać najpierw, bo herbatkę już wypiłam. Dobrze,że mam ogrzewanie hehe. Ja też pewnie za sukienkę się zabiorę , a potem za butki

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 09:54   #2779
kisiorek
Raczkowanie

ja bylam juz w 10 salonach i co salon to podoba mi sie inna sukienka dla przykladu w internecie wcale nie zwrocilam na nia uwagi a jak pani mi sukienke pokazala to bardzo mi sie spodobala, wiec suknie slubne w internecie czy na zdjeciach nie oddaja tego piekna w realu w 100 % jakie wsnioski z tego plyna, ze nalezy chodzic po salonach i mierzyc mierzyc i jescze raz mierzyc a jest to fajne uczucie, bo przeciez okres narzeczenstwa to jest najlepszy okres w zyciu
Stary 2008-09-22, 09:58   #2780
kliwia
Zakorzenienie

kisiorek a dlaczego ma się nie opłacać?
Bierzesz suknię, używasz ją tyle czasu ile Ci potrzebna, oddajesz, i się o nic nie marwisz
Ani o czyszczenie ani o to że ktoś ją od Ciebie kupi. Na allegro też są ceny mniej więcej po połwoie i niższe, ale z tych ładniejszych to na prawdę rzadkość.
Stary 2008-09-22, 10:04   #2781
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiorek Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wy najpierw kupujecie buty czy sukienki slubne i czy kupujecie nowe suknie z salony, czy szyjecie u krawcowej a moze kupujecie z allegro . Ciekawa jestem Waszego zdania na ten temat.
Ja buciki juz mam ale tylko do Kościoła i ewentualnie na zdjęcia, na wesele muszę kupić sobie inne bo tamte sa wysokie i za długo w nich nie wytrzymam. Sukienkę chciałam uszyć ale jeśli znaje coś gotowego w przystepnej cenie co mnie rzuci na kolana to oczywiście moge kupic.

Ja jestem z TZ ponad 5 lat, to TZ mnie sobie upatrzył.

Macie juz wybrane albo chociaż wymyslone bukieciki slubne tz. jakie wam sie podobaja. Mi cały czas podoba sie mały różowy bukiecik, dotąd myslałam żę z biało różowych róż plus jeszcze jakieś dodatki, ale ostatnio wpadłam na różowe lilie i nawet mi sie spodobały, tylko czy z lili mozna zrobic mały zgrabny bukiecik bo to jednak sa duze kwiatki? Macie jakies pomysły?

A tak ogólnie to u mnie zimno i coraz bliżej końca wakacji

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 10:09   #2782
kisiorek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kisiorek a dlaczego ma się nie opłacać?
Bierzesz suknię, używasz ją tyle czasu ile Ci potrzebna, oddajesz, i się o nic nie marwisz
Ani o czyszczenie ani o to że ktoś ją od Ciebie kupi. Na allegro też są ceny mniej więcej po połwoie i niższe, ale z tych ładniejszych to na prawdę rzadkość.

wiesz co nie wiem do konca jak jest umowa skonstruowana ale co z sukienka jak bedzie gdzies urwana lub podarta, u mnie w Poznaniu w niektorych salonach wypozyczc suknie slubna mozesz na 3 dni maksymalnie ale oczywiscie nie we wrzystkich , a co z dniem jak plener mam w innym dniu i to jeszcze w innym tyg bo przeciez nie wiadomo jaka bedzie pogoda
Stary 2008-09-22, 10:15   #2783
kliwia
Zakorzenienie

ja biore pod uwage tylko salon Gracja na strzeleckiej, jeśli chodzi o wypożeczenie.
w umowie jest zapis odnośnie podarcia itp. Ale żadko kiedy sprawdzają suknię przy odbiorze. Przynajmniej znajomej nie sprawdzali.
No i wypożyczasz na 7 dni a jeśli Ci potrzeba więcej z okazji pleneru to dogadujesz się z salonem przecież.

myszka maj ja mam bukiet już skonstruowany. Waham się miedzy kolorem kwiatów ciemno pomarańczowe albo fioletowe.
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1218524002
Z lilii da się zorbić bukiety poszukaj w wątku z bukietami Tylko nie wiem właśnie czy nie są za duże na mały bikiet.
a z różu jest coś takiego:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1218611983
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1218618013
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1218618013
Stary 2008-09-22, 10:17   #2784
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

myszka maj ja mam bukiet już skonstruowany. Waham się miedzy kolorem kwiatów ciemno pomarańczowe albo fioletowe. Z lilii da się zorbić bukiety poszukaj w wątkuz bukietami
Może jakieś zdjęcie???

Nasz Skarb
Stary 2008-09-22, 10:20   #2785
kisiorek
Raczkowanie

Cytat:
ja biore pod uwage tylko salon Gracja na strzeleckiej, jeśli chodzi o wypożeczenie.
w umowie jest zapis odnośnie podarcia itp. Ale żadko kiedy sprawdzają suknię przy odbiorze. Przynajmniej znajomej nie sprawdzali.
No i wypożyczasz na 7 dni a jeśli Ci potrzeba więcej z okazji pleneru to dogadujesz się z salonem przecież.
kliwia wiesz ze w gracji likwidują komis nie wiem jak z wypozyczeniem, ale warto sie tam przejechac i zobaczyc co maja bo maja duze przeceny i obnizki sukien
Stary 2008-09-22, 10:26   #2786
kliwia
Zakorzenienie

no na razie nie mam kiedy jechac do tego poznania szalonego
szkoda ze likwiduja komis zawsze to jakieś wyjscie w razie nowej sukni od nich.

myszka masz tu z lilii
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1216804899
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1216805042
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=812
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1213036097
myszka, zdecydowanie lilia nie nadaje sie do malych bukietow

a moje kalie fioletowe to mniej wiecej takie miayby byc
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1215888947
Stary 2008-09-22, 10:26   #2787
Emilia211
Zakorzenienie

śliczne te lilie

dziewczyny co sądzicie na temat tego zdjęcia i opisu na nim (zostało ono umieszczone na naszej klasie).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0433759166.jpg (30,8 KB, 50 załadowań)

Stary 2008-09-22, 10:28   #2788
kliwia
Zakorzenienie

Emilia całkiem całkiem podoba mi się tekst.
Stary 2008-09-22, 10:29   #2789
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

myszka, zdecydowanie lilia nie nadaje sie do malych bukietow
Właśnie tak myślałam .... szkoda... z czegos będe musiała zrezygnować... albo z małego bukietu albo z lili. Ale jakos nie wyobrażam sobie siebie z dużym bukietem

Nasz Skarb
Stary 2008-09-22, 10:33   #2790
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Emilia całkiem całkiem podoba mi się tekst.
chyba fajnie jest tak poinformować znajomych o tak ważnym dniu, ale czy nie jest to za publiczne?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości