![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
wpadlam tylko zdjatka zobaczyc - zanka slicznie, jeszcze raz gratuluje, ladna mamusia z Ciebie,
Pozdrawiam i zycze udanej malzenskiej niedzieli ![]() A ja uciekam na spacer z moim mezem, potem nadrobie inne posty! |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Rozeznanie
|
Zanka pieknie wygladaliscie!!! A Ty w ogole wystrzalowo, wszystko mi sie podoba: fryzura, sukienka,makijaz... A na drugiej fotce to chyba Wam sie malenstwo do zdjecia rwalo - widac brzuszek
![]() ![]() e.m.i.l.k.a chcialabym miec taki brzuszek jak Ty... cudeńko! raspberry sliczna sukienka, fryzura, biżuteria,figura.. i do tego bardzo naturalnie. A i kwiatki ![]() anadun co do mojego postanowienia niejedzenia slodyczy to chyba slusznie- w ciagu miesiac przybylo mi 3kg. W zyciu tyle nie wazylam! No i niestety duzo poszlo w i tak obfity tluszczyk. Takze slodyczy nie jem, wczoraj uczynilam wyjatek bo bylam u przyjaciolki, ktora poczestowala mnie holenderskim wafelkiem (mniam!). Czego sie nie robi by poznawac inne kultury... Ale poza tym trzymam sie od 4 dni ![]() W piatek bylam na wizycie, wszystko ok, usg za miesiac, mam wypatrywac pierwszych ruchow dzidziusia. I znowu sie wzruszylam jak uslyszalam serduszko dzidziusia, bo mi lekarz doplerem osluchiwal ![]() gosia j. ja tez mialam krwiaczka przy pierwszym usg , co prawda mniejszy 3x4mm, przy nastepnym usg zniknal! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
memi dziekuje bardzo
![]() Ciesze sie, ze po usg wszystko wporzadku ![]() ![]() Powiedz mi jak sie czujesz? Lepiej?
#2465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A czuje sie dobrze, pogodna wKrakowie pod psem, nie ma jak na spacer wyjsc ![]() Powiedz mi Gosiu czy pociagi niemieckie nadal sie tak spozniaja? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o pociagi to musze powiedziec, ze jeszcze tfu tfu ani jeden mi sie nie spoznil. Zawsze sa na czas a czasami nawet troche przed. To samo tyczy sie autobusow, kiedy kierowca jest za wczesnie na przystanku to czeka az do planowego czasu odjazdu. Oczywiscie zdarzaj sie choc rzadko, ze np. autobus nie przyjedzie wogule albo sie troche spozni ![]()
![]() |
#2467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Wtajemniczenie
|
Zanka Gratulacje!!!!!
Zdjęcia super, przyznam szczerze, jak powiedziałaś o czarnej sukience, to jakoś tak nie bardzo mi sie to widziało na ślubie, ale po obejrzeniu zdjęć, stwierdzam, że super ![]() No i brzuszek też ![]()
![]() |
#2469 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Problem tylko mam bo mi zasialas w glowie te knedle.... ja nigdy nie robilam a uwielbiam, ale pewnie trudne nie sa, tylko ze pewnie moj maz nie lubi i wtedy mam rozterke czy dla mnie samej sie pomeczyc? ![]() Cytat:
Cytat:
A o co chodzi z tymi pociagami? Ja raz przejechalam ten kraj wszerz pociagami regionalnymi, czyli z kilkoma przesiadkami i bylam pod wrazeniem jak punktualnie kursuja i ze klima byla... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Przyczajenie
|
Zanka- gratulacje, pieknie wyglądałaś. Na drugim zdjęciu faktycznie można COŚ tam dojrzeć
![]() ![]() Dziewczynki z Anglii, ja w kwietniu wrociłam z Londynu, mieszkałam tam 3 lata. I zazdroszcze Wam Primarka, dzieciaka można mega wypas ubrać za grosze i jaki cuda tam sa!!! A tutaj niektore ubranka dziecęce w cenie jak dla dorosłych.... Ja też dziś na obiad miałam gołąbki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zadomowienie
|
Zanka GRATULUJĘ!!! Ślicznie wyglądałaś, Twój mąż to szczęśliwiec
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Przyczajenie
|
Zanka! Jesteście super parką! FOtki bardzo fajne, pięknie wyglądaliście!
No i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Zanka
ślicznie wyglądałaś, zdjęcia też śliczne i muszę bravo bić - ustawiałaś się zgrabnie że w ogóle brzuszka nie widać a jak mniemam jest dość spory już, no i sukienkę dobrałaś pierwsza klasa!!! Było co było, jak było, ale ... gratuluję, szczęścia życzę i widzisz ... marzenia się spełniają i te duże i te maleńkie ![]() oby tak dalej |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||
Wtajemniczenie
|
Zanka prześlicznie wyglądałaś;]fryzurka, sukienka, kwiaty....wszystko bardzo ładnie zgrane;] no i co najważniejsze, do tego mąż dopasowany
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]()
#2477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ślubu! ![]()
![]() |
#2478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak sobie tylko myślę, że bez względu na wielkość malucha, powinna nam zostać taka sama ilość tygodni do porodu, zakładając, że obie mamy urodzić w terminie, czyli 5 marca.
![]() |
#2480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zanko, wyglądaliście prześlicznie. Gratuluję i życzę szczęścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pięknie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak poza tym to witam po przerwie. Zanka gratuluje. Nie doczytałam jeszcze wszystkiego bo dużo napisałyście, więc jeśli jeszcze komuś mam gratulowa to gratuluje. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie mamusie
![]() astrzyk jestem tutaj dopiero od poczatku sierpnia ze wzgledu na prace Tz. Ja osobscie nawet jej nie szukalam wiedzac, ze jestem w ciazy. Dlatego mysle, ze nic mi sie nie nalezy ![]() agatka ja tez mam narazie jedna pare bojowek ktore sa na mnie dobre i jedne jeansy ale to na bardziej zaawansowana ciaze ![]() gosiunia ja juz sama nie wiem jak oni to wszystko powinni liczyc. Na moim ostatnim usg wyszlo ze jestem niby na samym poczatku tyg 7 a na kolejnym, ze to juz 12!Oczywiscie termin porodu rowniez mi sie przesunal. Najwazniejsze, ze malenstwo zdrowe ![]()
#2485 |
Raczkowanie
|
Co za pogoda , aż się boję żeby nie zachorować (wszyscy w koło chorują) . Zastanawiam się czy moge rutinoscorbin jeść??
#2486 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To dobrze że nie jestem sama ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki u nas się już pogoda zepsuła zachmurzone ciemno zimno i pada deszcze a ja dziś idę na piechotę do pracy bo mąż ma 2 zmiany i nie może mnie zawieść więc czeka mnie 25 spacer w deszczu;(ale dobrze że chociaż przyjedzie po mnie po pracy
![]() ![]()
#2489 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Metoda liczenia od om jest jakims tam uproszczeniem, co prawda sprawdzi sie u wszystkich kobiet ktore maja miesiaczke i owulacje jak w zegarku co (28 i 14) we wszystkich innych przypadkach usg jest duzo lepsza metoda okreslenia wieku ciazy. Ja poszlam na usg w 13 tygodniu od om i okazalo sie ze dzidzia jest mala, na tej podsctawie okreslono ze nie jestem w 13 a w 11 tygodniu i zmieniono mi date porodu, uwazam ze jest logiczne teraz sie tego trzymac i dawno zapomnialam o liczeniu od om, skoro u mnie nie ma to wiekszego sensu. Cytat:
Jeszcze inna opcja mogla by byc ze twoja pani ginekolog powiedziala o 16 tygodniach od zaplodnienia a ciaze liczy sie z 2 tygodniami przed zaplodnieniem, czyli wychodziloby 18 i to by sie zgadzalo... Ja bym ci poradzila trzymac sie bardziej jednej z tych lekarek i jej dopytac jak dokladnie powinnas liczyc tygodnie, Ja po usg dostalam kartke z wynikiem tak jakby i tam bylo napisane dokladnie ze wg wielkosci dziecka jest to 10t+5d i tego sie trzymam, na nastepnym usg wyszla mi roznica o 1 dzien, ale to juz nie jest istotne. Mam nadzieje ze bylam choc troche pomocna, wiem ze spokojniej byloby dla ciebie jakbys miala to poukladane, bo po co sie niepokoic jak dzidzia zdrowa? Cytat:
![]() Ja wierze ze bedzie dobrze! Ja chyba poszukam dzis czegos do sluchania serduszka w domu, maz mnie namawia, tylko sie troche boje ze jak nie bede umiala sama znalezc tego dzwieku to sie bede martwic, ale z drugiej strony fajnie byloby posluchac... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.