![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część VI "pełna nadziei"c.d
Cześć Małgosiu na jakbyśmy miały nie pamiętać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nadraviaj zaległości i wracaj tu do nas ... poopowiadaj coś śmiesznego ![]() ![]() ide sobie fervexa rozpuścić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czuję się źle. Wiem że to przez ten wieeelki poziom progesteronu, bo doczytałam, że to hormon odpowiedzialny za objawy ciąży, tak więc ani obolałe piersi, ani skurcze w brzuszku, ani nawet mdłości mnie nie dziwią. Mam taką próbę przed ciążą ![]() Biedroneczka, i co??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Mama nadzieję że będą dla nas szczęśliwe. Nie bardzo się orientuję jakie jest prawdopodobieństwo że się za pierwszym razem uda. WIesz może? Nie pytałam lekarza ale i tak nie dałby mi na pewno pewności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny.
mam taki katar, że chyba wydmuchałam już cały mózg przez nos ![]() no ale na szczęście urlopik, więc w szlafroku zagrzebana pod ciepłym kocem zajadam się pomarańczami. i gotuję sobie właśnie wielki dzbanek herbaty, bo mam dzbanek z podgrzewaczem i nie będę musiała co chwilę biegać do kuchni po herbatkę. herbatka jest zielona z miodem, cytryną i żeń-szeniem, pycha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rumianku duzo zdrowka zycze i nie daj sie rozlozyc ![]() na jak dlugo Bazylka wyjechała ?
![]() |
#157 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() agabil1 (Agnieszka, 32 lata)~~~~ @ 09.09 / test ??? / Łodź Anulka (Ania, 24 lata)~~~~~~ @ 8.08/ 05.09/ Polska Ania0104(Ania 25 lat) ~~~~~~~~~@ 31.08/ test. ??? /Podkarpacie Anusia_82 (Ania, 26 lat)~~~~~~~~ @ 30.08 / Przerwa / okol. Trójmiasta IUI asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~ @ 13.09 / test. ??? / lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 09.09 / test. ??? / Dublin / Blondynka (Magda, 26 lat~~~~~~~~@19.08 / test. ??? / Poznan / biedroneczkaolga (Olga, 25 lat)~~~~ @ 23.08 / test. / Bydgoszcz Cassandra 23 (Beata, 25 lata)~~~~ @ 27.08 / test. ??? / lubelskie Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~ @08.09/ test???/ Warszawa Darianna25 (Daria, 30 lat)~~~~~~ @ 11.09 / test.??? / Croydon U.K. joannao08 (Asia, 26 lat) ~~~~~~~ @ 09.06 / test. ??? / ok. Ciechanowa kachula27 (Kasia, 28 lat)~~~~~~~ @ 03.09 / test. ??? / lubuskie karenina19 (Kamila, 25 lat)~~~~ @ 15.07 / test. ??? / Braunschweig terapia ENATONE Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~@04.09/test???/ Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~@ 19.09 /20.09/ Londyn Konczita (Dorota, 24 lata)~~~~~~ @ 04.09 / test. ??? / Śląsk melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~ @ 31.08 / test ??? / Königsbach madziwnia (Magda, 23lata ~~~~~~@14.06 po abrazji/okolice Darłowa / Małgosia : ) (Małgosia, 23 lata)~~~@ 03.09 / przerwa / Kraków Mikant (Gośka, 33 lata)~~~~~~~~@ 17.09 / test ??? / małopolska Miramej (Jola, 32 lata)~~~~~ @ 19.09 / test ??? / Trójmiasto niunieczek (Żaneta, 24 lata)~~~~ @ 24.05 / test. ??? / ok. Dzierżoniowa / HSG Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~ @ 03.09 / test. ??? / Kraków Ryba82, (Iza, 26 lat)~~~~~~~~~~ @13.09 /test???/Częstochowa Storczyk83 (Marta, 25 lat)~~~~~ @ 12.09/ test???/ ???? Symbio ( Agnieszka 32 lat)~~~~~@ 04.09/ test ???/ ???? Syla (Sylwia 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 21.08/ test???/ Norwegia Tequillla (Gosia, 28 lat) ~~~~~~~~~ @ 28.08/ test???/ Warszawa Truheart (Ola, 26lat))~~~~~~~~~~~~~~~ @02.09/test ???./ Łódź Zuziunia (Zuzia, 22 lata)~~~~~~~~ @ 19.09 /test???/ lubelskie Są dwie kreski II... obecnie: 29 ![]() GoniaJ (Gosia, 27 lat) - t.p. 18.10.2008 r. D'angelo Bunny_82 (Ania, 25 lat) - t.p. 26.10.2008 r. ??? becia_leszno (Beata, 26 lat) -t.p. 5.11.2008 r. Igorek lisey (Aga, 29 lat) - t.p. 10.11.2008 r. ??? lub ??? munio (Iza, 25 lat) - t.p. ??.12.2008 r. ??? lub ??? "Magdalena" (Magda, 23 lata) - t.p. 03.12.2008 r. Nicola an.ka.b (Ania, 26 lat) - t.p. 14.12.2008 r. Marysia *aurora* (Gosia, ?? lat) - t.p. ??.??.2008 r. ??? lub ??? siobhan1 (Joanna, 29 lat) - t.p. 05.01.2009 r. Martusia lub Pawełek pani z herbata (Bożena, 27 lat) - t.p. 08.01.2009 r. Polina freshona (Agnieszka, 33 lata) - t.p. 21.01.2009 r. Hania roxi1980 (Kasia, 27 lat) - t.p. 19.01.2009 r. Patryczek bezsenność (Basia, 24 lata) - t.p. 28.01.2009 r. Gabrysia lub Dawidek martynnka (Justyna, 27 lat) - t.p. 28.01.2009 r. ??? lub ??? Gosiala (Gosia, 36 lat) - t.p. 02.02.2009 r. ??? lub ??? jukol (Justyna, 22 lata) - t.p. 02.02.2009 r. Łucja lub Aleksander AMILAMIJA (Ania, 29 lat) - t.p. 03.02.2009 r. ??? lub ??? anna1593 (Ania, 25 lat) - t.p. 14.02.2009 r. Hania lub Maksymilian zanka205 (Żaneta, 22 lata) - t.p. 03.03.2009 r. ??? lub ??? ewccik (Ewa, 28 lat) - t.p. 21.03.2009 r. ??? lub ??? ancia19 (Ania, 28 lat) - t.p. 13.04.2009 r. ??? lub ??? gabriellao0 (Gabriela, 27 lat)- t.p. 22.03.2009 r.??? lub ??? Zlota Jagoda(Ania, 26 lat) - t.p .??? lub ??? Anadun (Asia lat 34)- t.p. 5.04.2009.??? lub ??? ikak (Ika, 27 lat)- t.p. 17.04.2009.??? lub ??? Mediane ( Ewa 25 lat)- t.p. ??? Kathi75 (Kasia, 32 lata)- t.p.-01.05.2009. ??? lub ??? Sasha20 (Natalia 20lat- t.p.-15.05.2009. ??? lub ??? Rumiankowa (Sylwia, 30)- t.p.-??.05.2009??? lub ??? "NIECH JESIENNE DOBRE DUSZKI ZACZARUJĄ NASZE BRZUSZKI" |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
A nic nowego u mnie.... chyba na dniach ma owulkę, ale nie wiem dokładnie, tylko na necie sprawdziłam, bo ja się przecierz "nie staram i nie przejmuję".... No po prostu się nie zabezpieczam....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki!
popijam wlasnie kawke z tostem z dzemem sliwkowym... ![]() olivka no to kochana coraz blizej upragnionego celu ![]() ![]()
#161 |
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się laseczki co się ostatnio ze mna dzieje. Ostatanie 2 cykle trwały 35 i 42 dni. No i teraz nie wiem, czy az tak mi sie poprzestawiało, czy cos mi jest. Ale jak byłam 2 miesiące temu u ginki to wszystko było ok. No i zawsze miałam cykle ok 31 dni
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
Olivcia, a może Tobie sie uda i już...
![]() Ale i tak jesteś bliżej niż dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry Slonka
![]() Malgosia no w koncu jestes ![]() Dziewczyn ta noc naprawde byla felerna, ja sie wiercilam z boku na bok i wszytko mnie draznilo. Rano jak przysnelam to snily mi sie *******y, ze nie wiem jak mam na nazwisko, i kogo w oncu poslubilam... ![]() ide wypic ostatnia oszczedzana herbatke wanilia-karmel... |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki znalazłam na innym forum
![]() Dzieci sie nie planuje ![]() ![]() Pewnego razu bylo dziecko gotowe, zeby sie urodzic. Wiec któregos dnia zapytalo Boga: - Mówia, ze chcesz mnie jutro poslac na ziemie, ale jak ja mam tam zyc, skoro jestem takie male i bezbronne? - Spomiedzy wielu aniolów wybiore jednego dla ciebie. On bedzie na ciebie czekal i zaopiekuje sie toba. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robilem nic innego tylko spiewalem i usmiechalem sie, to mi wystarczalo, by byc szczesliwym? - Twój aniol bedzie ci spiewal i bedzie sie takze usmiechal do ciebie kazdego dnia. I bedziesz czul jego anielska milosc i bedziesz szczesliwy. - A jak bede rozumial, kiedy ludzie beda do mnie mówic, jesli nie znam jezyka, którym posluguja sie ludzie? - Twój aniol powie ci wiecej pieknych i slodkich slów niz kiedykolwiek slyszales, i z wielka cierpiwoscia i troska bedzie uczyl Cie mówic. - A co bede mial zrobic, kiedy bede chcial porozmawiac z Toba? - Twój aniol zlozy twoje rece i nauczy cie jak sie modlic. - Slyszalem, ze na ziemi sa tez zli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój aniol bedzie cie chronic, nawet jesli mialby ryzykowac wlasnym zyciem - Ale bede zawsze smutny, poniewaz nie bede Cie wiecej widzial. - Twój aniol bedzie wciaz mówil tobie o Mnie i nauczy cie, jak do mnie wrócic, chociaz ja i tak bede zawsze najblizej ciebie. W tym czasie w Niebie panowal duzy spokój, ale juz dochodzily glosy z ziemi i Dziecie w pospiechu cicho zapytalo: - O, Boze, jesli juz zaraz mam tam podazyc powiedz mi, prosze, imie mojego aniola. - Imie twojego aniola nie ma znaczenia, bedziesz do niego wolal: "Mamusiu". |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
ania0104 sliczne...
![]()
#168 |
Zadomowienie
|
Cześć Kochane
![]() stęskniłam się za Wami bardzo... zaraz postaram się nadrobić zaległości w tej części wątku a w wolnej chwili nadrobie jeszcze poprzednią, żebym była na czasie... niestety moja migrena postanowiła przypomnieć o sobie ze zdwona siłą i wyłączyła mnie praktycznie z życia na dwa tygodnie... ale juz mam nadzieje sobie poszła i szybko nie wróci...
#169 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
Sliczny tekst, i dajacy nadzeieje.
I cos w tym jest, nie raz slyszalam ze dzieci same sobie wybieraja najlapsza pore na przyjscie na Swiat.... |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
A mój?
Zuzanka jesteś w tej samej sytuacji co i ja... ![]() ![]() Zaczynam teraz 7 semestr na uczelni, ale mimo to chcę strasznie dzidziusia. U mnie już dużo dziewczyn urodziło dzieciaczki i jakos daja sobie radę. Ja studiuję zaocznie. No i pracuję. Pewnie po macierzyńskim będę musiała szukac nowej pracy, ale co tam. Bardzo chcę dzidziusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak sobie kombinuję, że skoro te moje ziółka tak świetnie podnoszą progesteron, a on wspomaga zagnieżdżanie zarodka, to wrócę do parzenia w cyklu z IUI. Tym sposobem prawdopodobieństwo się zwiększy o kilka promili ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
olivko, bardzo sie cieszę że powolutku wszystko się układa, ja mocno wierzę, że będziesz w tych 25% u których fasolka pojawia się za pierwszym razem
![]() zuzia i małgosia, wątpliwości ma czasem kazda z nas... ale wiem, że poradzicie sobie dziewczyny, a aniołki pojawią się wiele spraw nabierze zupełnie innego znaczenia i na wszystko będziecie zupełnie inaczej patrzeć... wszystko mozna tak poukładać, żeby i dziecko i mamusia byli szcześliwi... ja urodziłam Olesię jak miałam 17 lat, mieszkalismy sami i wszytko dało sie zrobić ![]()
#179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() cieszę się że wierszyk się podoba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() to bardzo młoda byłaś, podziwiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.