![]() |
#3451 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
![]() Nie cierpię takiego 'pocieszania się' polegającego na urąganiu chudszym laskom ![]() Każda inna, każda piękna w swój indywidualny sposób - dokładnie tak. Chuda, gruba, lekkopółśrednia, cycata, dupczasta i ta płaska jak deska. Tak, te 'wieszaki' też są piękne. Skończmy, proponuję, z licytowaniem się, które lepsze. Naprawdę, są ciekawsze zajęcia. Na przykład mogłybyście rozstrzeygnąć moj dylemat - ściąć kudły czy zapuszczać. ![]()
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Aajjj dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]()
#3453 |
Zakorzenienie
|
ja dokładam trochę fotek, nie wydaje mi się żeby się powtarzały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Zadomowienie
|
Popieram Cię Ponura.
Fotki pokaż to doradzimy fryzurę ![]()
#3455 |
Zakorzenienie
|
cholerka cholerka ale bombowe te sukienki madziu ja chcę piękną czerwoną sukienkę!
A poza tym witam i pozdrawiam wszystkie Dziewczynki ![]() ![]()
#3456 |
Zakorzenienie
|
Ano, milo nas tu taka zgraje widziec
![]()
#3457 |
Zadomowienie
|
ponura celowo napisałam chudych, nie chodzi mi o to, ze są szczupłe osoby, nie bylo i nie jest moim zamiarem nikomu ubliżać, bo to niczyja wina kto jakim jest. Z pewnością nie pocieszam sie kosztem innych, ale chcę pokazać, bądź uświadomić, że grubsze również może być atrakcyjne, ba jest. jednak nie potrafię pojąć dlaczego z taką zaciętością bronisz owe chude (podkreślam, chude z wyboru nie szczupłe bo taka ich natura) dziewczyny a z równą zaciętością nie wierzysz w siebie co?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3458 | |||
Rozeznanie
|
Ale ruch nam sie w watku zrobil, ledwo nadrobilam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A tak w ogole to gdzie na Wyspie mieszkasz? My wczoraj wybralismy sie z Panem Mezem na dlugi spacer i nogi sama nas poniosly do sklepu ogrodniczego gdzie zakupilam...wellingtony, czyli gumaczki, w zebre. Wiem ze na ich temat wiele razy dyskutowalysmy i nie wszyscy sa do nich przekonani, ale akurat mnie bardzo sie podobaja, nie wspomniajac o tym ze jesli mieszka sie na Wyspie to Parasol w torebce i Wellisy powinny byc w podstawowym skladzie naszego ubioru ![]() Zamieszczam fotke znaleziona w necie. moje sa identyczne.
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze Akasha masz racje puszyste jest fajne. Moj maz to wciaz powtarza
![]() ![]()
#3460 |
Zadomowienie
|
mischoko ja na siłę nie chcę nikomu wkładać czegoś do głowy, tylko ponura chyba uważa ze mi jest lepiej jak spojrzę na szczupłe dziewczyny i będę się z nich naigrywać dla własnej satysfakcji. Ja nie narzekam na brak zainteresowania ze strony facetów, byłam szczupła, teraz jestem plus i co z tego, w głowie nic mi się nie pozmieniało, jestem jaka byłam wcześniej i już.
Wkurza mnie kult piękna a'la skóra i kości, bo to żadne piękno tylko ślepe dążenie do ułudy. Wątek powstał, by się wspierać, byśmy mogły się czuć fajnie w swoim towarzystwie, ale bądźmy szczere najpierw wobec siebie samych... |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny.KJejku ale mamy nowych kolezanek.Czlowiek jeden dzien nie zajrzy tu a nie moze nadrobic z czytaniem!!Popularny ten nasz watek.
Agata gdzie ten twoj rozmiar 48????? Matko jaka ty laska jestes!!!Wogole witam wszystkie nowe i wogole jesteascie pieekne!!! Wczoraj pojechalam troszki na zakupy.?Bylam w H&M i nie ma dzialu dla puszytych.Ale zakupilam torebke.Jestem z niej strasznie zadowolona bo jest pakowna i ma taki ladny rudy kolor.Zdjecie nie oddaje niestety jej pieknosci hihi.Poz aty maly komplet bizuterii i staniczek. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bronię chudych - z wyboru czy nie, bo nie widzę sensu w atakowaniu ich. Ktoś chce ważyć 50 kilo bo czuje się z tym atrakcyjnie? Jego (a raczej: jej) sprawa. Uważam, że chude jest piękne - np. Keira Knightley (oczywiście nie w anorektycznej wersji, bo anorektyczne nigdy nie jest piękne), Agata Buzek (wiem, że ma 'oryginalną' urodę, ale mi się właśnie podoba). Uważam też, że grube (nie lubię słowa pulchne czy puszyste) jest piękne - nawet z przykładami nie muszę się wysilać, wystarczy przejrzeć ten wątek. Natomiast fascynuje mnie, skąd wyciągnęłaś wniosek, że nie wierzę w siebie. Nie mam najmniejszego problemu ze sobą, czy kompleksów - może właśnie dlatego nie odczuwam potrzeby atakowania szczuplejszych/wyższych/z większym biustem ode mnie ![]() Dorko - kaj u mnie aparatu brak! Dobrze mi w krótkich, to na pewno, bo już od dawna mam krótkie - i właśnie chcę zmiany! Zapuszczaaaaaaaam. Tylko, że jak rozdawali cierpliwość, to stałam w innej kolejce. Mam kryzys ostatnio, bo jest mokro i mi się włos puszy i wywija, czego pasjami nie znoszę, nawet mimo prostowania - którego coraz bardziej się obawiam, biorąc pod uwagę, że niszczy włosy. Tak to jest jak się nie mam problemów ![]() ![]()
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Jasne, ja tez odchudzam sie a raczej jem inaczej tylko dla zdrowia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3464 |
Konto usunięte
|
Puszyste Gwiazdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Konto usunięte
|
Sama mam problem z kupowaniem odzieży w swoim rozmiarze. Nosze 44 a większość markowych ciuchów szyja zazwyczaj do 42 rozmiaru (czyt. małe 42) Puszyste znaczy gorsze ?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
o matko, nawet spać nie powinnam bo tyle do nadrobienia po nocy :P (tak, tak, korzystam z ostatniego tygodnia wakacji i śpię do 11:30 :P )
dziękuję kochane za komentarze co do avatarka ![]() agatka - mnie Twoje zdjęcia zainteresowały z artystycznego punktu widzenia, bo sama jestem fotografem-amatorką i Twoje zdjęcia są przepiękne ![]() ![]()
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
w niedzielę chyba
![]() ale wracając do tematu: znacie stronę XL pozytywnie? jest tam fajny dział o modzie, opisuje różne typy i czego unikać a w czym danemu typowi dobrze ![]() http://www.xl-pozytywnie.pl/pokazmody/ - a tu jeszcze zdjęcia z pokazu mody XL ![]() ![]()
#3469 |
Raczkowanie
|
Ja od określenie "pulchne" czy "puszyste" wolę mówić, że mam kobiece kształty
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Masz racje. Większość ubrań w dużych rozmiarach są workowate, jak mówi moja mama: dla starych bab. Przecież kobitki o większych kształtach też chcą być modne, dobrze ubrane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
Fajne stronki Limonatka nie powiem
![]() ![]() ![]()
#3472 |
Zadomowienie
|
Dla mnie to głupie i bez sensu gadanie kto lepszy chudy czy gruby, najlepiej bedzie jak kazdy bedzie zadbany i zadowolony z siebie
![]() widzialam kiedys takie zdjecie w necie : dwie nagie kobiety trzymajace sie za rece jedna niziutka i gruba druga wysoka i chuda. I nic wiecej mowic nie trzeba. w sumie takie gadanki to nie tylko chudy - gruby czeste jeszcze jest niski - wysoki, bogaty - biedny. ogolnie to jak posiedziec i poczytac to wesolo jest. podoba mi sie tez taka sukienka jak w zalaczniku ale raczej nie da sie nic na nia zalozyc a raczki mam za grube :/ do takiej. oj jak ja wyjeżdzam to też tsk za domem :/ ale w sumie moje wyjazdy ograniczaja sie narazie do obozow.. :P
#3473 |
Raczkowanie
|
Bo tak naprawdę najlepsze jest... zawsze po środku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie dlatego najwazniejszy jest umiar i niech sobie ktos bedzie jaki jest mnie nic do tego
![]() ![]()
#3475 |
Konto usunięte
|
moje motto: jestem jaka jestem i dobrze mi z tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Raczkowanie
|
Tak sobie przeglądam ten wątek- i nie rozumiem o co się sprzeczacie. Przecież najważniejsze żeby się dobrze czuć w swoim ciele.Kobieta po prostu musi być zadbana i na swój sposób atrakcyjna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
Alez tu sie nikt nie sprzecza to ze mamy odmienne poglada to nic takiego ja nie widze problemu.
![]() ![]()
#3478 |
Zakorzenienie
|
gadu gadu, a gdzie foty? Bo te co wstawiła czaaajka to prawie wszystkie były
![]() A ja myślę co by zrobić z kudlami ;/ nie mam pomysłu, na obcięcie jeszcze wyskrobię, ale na balejaże itd, to już nie, może którać coś poraidz? ![]()
#3479 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.