...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat... - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-22, 10:46   #571
Agula 88
Zakorzenienie

Dot.: ...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat...

ku 9 do 1.

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2013-07-14 o 02:18
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 11:00   #572
poko21
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Surimi Pokaż wiadomość
a to znaczy ze plastry antykoncepcyjne moga nie dzialac na nie ja pitole naprawde to jest meczace i wyobrazci3e sobie ze obok spi tzt a ja go czuje ze zdradzam we snie i budze sie taka brudna ..taka jakby zmuszona do tego choc wiem ze nigdy bym go nie zdradzila..nie wiem co o tym myslec zobaczymy ile to potrwa jescze..a wy cobyscie zrobily na moimi miejscu??
Jedyne co mi się nasuwa... aby się ustrzec przed nimi.. to zmniejszenie swojej energii..

Według wierzeń ludowych najlepszym sposobem ochrony przed sukkubami, inkubami i gwałtami projekcyjnymi jest np: igła w szparze do klucza itp. ustawienie ostrych przedmiotów na drodze potencjalnego "intruza" [ostre przedmioty wytwarzają specyficzne skupienia mocy utrudniające materializacje oraz projekcje w obrębie danej strefy].

Zjawisko sukkubów i inkubów, to wbrew powszechnej dezinformacji zaawansowane techniki O.B.E. [zjawiska pozacieleśności i projekcji, o dużym stopniu natężenia mocą w połączeniu z techniką świadomych snów i telepatią.

Na czym to polega?

Emocje "niskie" - czyli takie jak m.in.: pożądanie seksualne są zjawiskem oddziaływującym na aurę w sposób wywołujący silne wypromieniowywanie [oraz zaburzenia nielinearne] mocy w otoczenie, a przez to stosunkowo "widocznym" i łatwo dostępnym źródłem energii.
Wykorzytują to zarówno byty astralne [czyli byty należące do "eko-sytemu" w astralu (myślaki, egregory, duchy itp.), żywiące się energiami żądz, jak też i osoby praktykujące E.T.].

Sposoby ochrony przed E.T.
Najprostszym sposobem jest noszenie przy sobie kryształu górskiego.
Kryształ poprzez swe właściwości zmienia drgania pola mocy aury z niskich na wysokie, modyfikując aurę w fazę, który utrudnia /uniemożliwia pobieranie energii z zmodyfikowanej aury.

Wielkość kryształu:
Wielkość kryształow nie ma zbytniego znaczenia, czasem mniejszy kryształ działa lepiej niż wiekszy. Liczy się jakość czyli zdolność do rezonansu.

Dobór kryształu.
Najlepiej zdać się na intuicję i wybrać ten kszyształ, który podpowiada nam intuicja [podświadomy wybór].

Zasięg ochrony i stosowanie w praktyce.
Zasięg oddziaływania kryształów wynosi średnio około 1 metra.
Najlepiej jest nosić go tak, aby stykał się ze skórą ciała [np:jako wisiorek].
Można go także używać w połączeniach z materiałami oddziaływującymi energetycznie np: (inne kamienie i metale szlachetne) i / lub symbolami energetycznymi [np: runy, symbole magiczne itp.]

Oczyszczanie
Należy pamiętać o okresowym [np: raz na miesiąc księżycowy 1/28 dni] oczyszczaniu kryształów z zanieczyszczeń energetycznych, które w nim powstają na wskutek używania.
Oczyszczanie można przeprowadzić jako przemywanie w wodzie źródlanej, zakopywanie w ziemi itp. klasyczne metody oczyszczania energetycznego, stosowane w magii i szamaństwie [np: kąpiel w słonej wodzie morskiej / z solą morską].
poko21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 11:04   #573
poko21
BAN stały

Cytat:
ehh a myslalam ze jestem wybrana
A może wydzielasz z siebie tyle energii że go przyciągnęło
Stary 2008-09-22, 11:06   #574
Agula 88
Zakorzenienie

Kup sobie kolczyki lub zawieszkę z kryształem górskim.Mam pytanko można takie cudo nosić w portfelu zadziała ?
Stary 2008-09-22, 11:14   #575
Surimi
Zadomowienie

dziewczyny to nie jest smieszne czuje sie gwałcona..ale to ja swiadomie w tych snach to robie nikt mnie nie zmusza,ale mam uczucie takiego przymusu przez cos wyzszego..i to napewno nie sa erotyczne sny bo wstaje zmeczona,a dzis obudzilam sie cala mokra(zlana potem)zobaczymy dzis w nocy...

Zgniję czy nie zgniję..oto jest pytanie

nie pyskuj stary (czyt. mężu)
bo zrobię Ci z d.. surimimimidu

Surimi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 11:14   #576
poko21
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
Kup sobie kolczyki lub zawieszkę z kryształem górskim.Mam pytanko można takie cudo nosić w portfelu zadziała ?
No tak, najważniejsze żebyś go miała przy sobie....

Co do tego... działa podobno jeszcze modlitwa do Anioła Stróża..
Stary 2008-09-22, 11:18   #577
poko21
BAN stały

Jeszcze troszkę informacji...

Jest wiele teorii o tym jak powstały sukuby. Niektórzy twierdzą, że pochodzą od Lilith lub innego potężnego demona. Inni, iż są wytworem wyobraźni ofiary. Jeszcze inni, że powstanullły z pierwotnej energii. Jak jest naprawdę, tego nie wiem.. Demoniczne wampiry nawiedzały i gnębiły we śnie, co wyraźnie sugerowało, że ofiary były bezwolne i niewinne - w końcu, któż może obronić się przed marą senną..
Sukkuby są jednymi z najbardziej interesujących wampirów. Nazywane mylnie demonami, w rzeczywistości spokrewnione są z wampirami, jednak zachowują się od nich znacznie łagodniej. Są osobnikami płci żeńskiej (maja też męski odpowiednik w postaci inkuba) i używają przeciw swojej ofierze uczuć takich jak miłość i pożądanie a także cielesne zaspokojenie.
Ofiara sukkuby może zginąć podczas stosunku; w wielu wypadkach z powodu ataku serca, czasami z wyczerpania, jeśli "ataki" powtarzają się. Sukkuba zazwyczaj objawia się jako piękna kobieta, z doskonałym ciałem - posługując się swoją idealną budową i zmysłowością, potrafi przejąć kontrolę nad mężczyzną jeszcze przed opanowaniem jego ciała. Większość jest tak zachwycona wyglądem wampira, że nawet nie zdaje sobie sprawy, iż jest kontrolowana i podświadomie zrobi prawie wszystko, by go chronić. Ta miłosna magia działa jednak tylko w przypadku, jeśli mężczyzna znajduje się dostatecznie blisko intruza i traci swoją moc w momencie, gdy odejdzie od niego na dłużej niż pięć minut. Niektórzy potrafią się oprzeć tej rozkosznej i niebezpiecznej magii, lecz takich przypadków jest bardzo niewiele..
W swojej naturalnej formie są zbyt przerażające, dlatego też maskują wygląd, pokazując się ludziom w cudownym cielesnym przebraniu. Zazwyczaj przyjmują taką postać, jaką ofiara uważa za ideał, np. byłej żony lub kobiety marzeń danego mężczyzny. Zaatakowane przybierają naturalną, makabryczną formę - kobiety z długimi szponami i skrzydłami.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 11:26   #578
poko21
BAN stały

Zmora zwana też marą (stąd powiedzenie "sen - mara, Bóg wiara") - w słowiańskiej mitologii dusza człowieka, który zmarł nagłą śmiercią bez rozgrzeszenia (zwykle mara), ale też złośliwa dusza żyjącej osoby, która - korzystając ze snu właściciela - opuszczała jego ciało i "zażywała rozrywki" (mara lub zmora). Dana osoba mogła nawet nie wiedzieć, że jej sen uwalniał zmorę (por. ang. "nightmare"). Zmorami często bywała siódma córka danego małżeństwa, ale "zmorowatość" dotykać też mogła osoby mające zrośnięte nad oczyma brwi lub różnokolorowe oczy. Istnieją wierzenia (m. in. w centralnej Polsce), że np. zmorą zostaje po śmierci osoba, przy której - na łożu śmierci (wg innych wariantów - w czasie chrztu), ktoś odmawiając Pozdrowienie Anielskie, przejęzyczył się i powiedział: "Zmoraś Mario" zamiast: "Zdrowaś Mario".
Zmora lubiła się w nocy sadowić na piersiach śpiącej osoby (zwłaszcza kobiety) i powoli pozbawiać ją tchu. Umiała też zmieniać się w rozmaite zwierzęta: kota, kunę, żabę, mysz a także w przedmioty martwe, jak słomka czy igła. Jeśli zatem Słowianin budził się rankiem z uczuciem, że coś go całą noc gniotło w piersiach, często obwiniał za to właśnie zmorę. M. in. w centralnej Polsce, wierzy się do tej pory, że gdy zmora dusi człowieka w nocy, a ten obudzi się nagle to zmora (aby się skryć) błyskawicznie zamienia się właśnie w drobny przedmiot (źdźbło, paproch, piórko, włos itp.), który osoba nawiedzona może odnaleźć na swej piersi lub obok. Mit ten ma zapewne swoje źródło w zjawisku paraliżu sennego.

Skuteczną metodą ochrony przed zmorą była zmiana pozycji snu - należało położyć się w łóżku odwrotnie, z głową w nogach łoża. Dodatkowo można było spać ze skrzyżowanymi nogami. Człowiek, który obudził się w nocy i ujrzał dławiącą go zmorę, mógł obiecać jej sera. Karą za niedotrzymanie obietnicy była śmierć z rąk rozwścieczonej niesłownością mary.

Był to demon dość naprzykrzający się ale łatwy do okpienia i zasadniczo nieszkodliwy. Szczególną odmianą zmory był inkub i sukkub, czyli demon objawiający się pod postacią mężczyzny lub kobiety i kochający się ze swą ofiarą, czasem za jej zgodą, czasem bez, czasem na jawie, czasem (częściej) we śnie. Jeśli jakaś dziewka w czasie snu stękała i miotała się po łóżku to niewątpliwie właśnie jakiś demon się z nią zabawiał. Wskazane było ją szybko zbudzić, bo inaczej mogło się to skończyć ciążą, i to wcale nie wyśnioną, tylko jak najbardziej rzeczywistą.

Demonologia twierdzi , iż królową sukkubów była pierwsza hipotetyczna żona Adama , Lilith która po odejściu od niego stała się jedną z siedmiu żon Lucyfera. Średniowieczne przekazy twierdzą ,że Lilith obiecała nie nasyłać sukkubów na ludzi którzy posiadają amulet na którym wypisane były imiona trzech aniołów cnót czystości. Ezoteryczne pisma twierdzą , że sukkuby oprócz wysysania energii życiowej i kuszenia mężczyzn współżyciem seksualnym starały się także przejąć duszę ofiary poprzez stopniową pogłębiającą się w niej demoralizację na tle seksualnym. Podania ludzi , którzy stali się ofiarami ataków sukkubów twierdzą , że oprócz kontaktu fizycznego te demony w postaci pięknych kobiet potrafiły ukazywać się w ich snach.
Stary 2008-09-22, 11:27   #579
Agula 88
Zakorzenienie

była zona to nie będzie raczej idealna kobieta he he poko z skąd ty to wystrzasnełąś wszystkochyba zakupie sobie taki kryształ na wszelki wypadek
Stary 2008-09-22, 11:34   #580
poko21
BAN stały

Cytat:
była zona to nie będzie raczej idealna kobieta he he poko z skąd ty to wystrzasnełąś wszystkochyba zakupie sobie taki kryształ na wszelki wypadek
z Wikipedii :P i ogólnie grzebałam po stronkach różnych

Ja to z tą zmorą musze powalczyć... w sensie... żeby nie przyłaziła do mnie... narazie mam na drzwiach wywieszony poświecony krzyż i jest Ok...
Stary 2008-09-22, 12:09   #581
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
TAKĄ BZDURKĘ O NIEJ ZNALAZŁAM
pierwsza i najpotężniejsza z wampirów, albo przynajmniej jako ich królowa. Czasami jest przedstawiana jako córka lub małżonka Drakuli. W swojej roli jako sukkubus ma, oczywiście, kontrolę nad koszmarami i snami erotycznymi. Rządzi także zastępami innych sukkubów i inkubów.

Według żydowskiej tradycji jest ona żeńskim demonem, mordującym noworodki.

Rabini uważali Lilith za pierwszą żonę Adama stworzoną tak jak on z prochu ziemi, skutkiem czego Lilith uważała siebie za równą Adamowi i nie chciała z nim współżyć, leżąc pod Adamem. Ostatecznie uciekła od swego męża (według innych wersji wygnał ją sam Bóg), a Adam otrzymał za żonę Ewę, którą Stwórca powołał do istnienia z żebra mężczyzny.
Po rozstaniu z Adamem, Lilith odleciała nad Morze Czerwone, gdzie współżyła z demonami i z nimi płodziła potomstwo (zob. Księga Zohar). Oczywiście Biblia nawet jednym słowem nie wspomina o tych wydarzeniach i są one płodem fantazji rabinów, którzy najwyraźniej nie byli skłonni uważać kobiet za istoty, które mogą mieć własne zdanie chociażby w sprawach seksualnych. Niewątpliwie Lilith uosabia jakieś lęki przed silnymi, wyemancypowanymi kobietami.
nie nie nieee... tylko nie lilith jako wampir bzdura jakich mało... ja ja znalazłam w apokalipsie i mam na to dowody... ale to skasowałam i jak napisze to jeszcze raz to tu dam tak samo jak hiearchie
Cytat:
dziewczyny to nie jest smieszne czuje sie gwałcona..ale to ja swiadomie w tych snach to robie nikt mnie nie zmusza,ale mam uczucie takiego przymusu przez cos wyzszego..i to napewno nie sa erotyczne sny bo wstaje zmeczona,a dzis obudzilam sie cala mokra(zlana potem)zobaczymy dzis w nocy...
budzisz sie mokra bo mocno spisz, to tez robi swoje. Nie mam pojecia co sie z tym robi... wiem że inkub to demon lub jak kto woli zły duch najniższy rangą
Stary 2008-09-22, 12:40   #582
Surimi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez euphoriall Pokaż wiadomość
nie nie nieee... tylko nie lilith jako wampir bzdura jakich mało... ja ja znalazłam w apokalipsie i mam na to dowody... ale to skasowałam i jak napisze to jeszcze raz to tu dam tak samo jak hiearchie

budzisz sie mokra bo mocno spisz, to tez robi swoje. Nie mam pojecia co sie z tym robi... wiem że inkub to demon lub jak kto woli zły duch najniższy rangą
heh wlasnie ze nie spie mocno caly czas jestem swiadoma tego co sie dzieje wokol

Zgniję czy nie zgniję..oto jest pytanie

nie pyskuj stary (czyt. mężu)
bo zrobię Ci z d.. surimimimidu

Surimi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 12:53   #583
~refleksyjna
BAN stały

GG do ~refleksyjna

..

Edytowane przez ~refleksyjna
Czas edycji: 2008-12-01 o 12:52
~refleksyjna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 13:10   #584
poko21
BAN stały

~refleksyjna - dobrze, że przynajmniej ta "kobieta" ma dobre intencje

Ja wam się przyznam że miewam taką schize jak ide siku... że zaraz złapie mnie jakaś ręka z kibelka za "Jadzie"
Stary 2008-09-22, 13:12   #585
Agula 88
Zakorzenienie

a może któraś babcia przyszłą chyba że żyją to nie wiem

poko21 chroń jadzie nie daj się
Stary 2008-09-22, 13:13   #586
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poko21 Pokaż wiadomość
~refleksyjna - dobrze, że przynajmniej ta "kobieta" ma dobre intencje

Ja wam się przyznam że miewam taką schize jak ide siku... że zaraz złapie mnie jakaś ręka z kibelka za "Jadzie"

Jadzia
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 13:13   #587
poko21
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ~refleksyjna Pokaż wiadomość
To ja Wam opowiem co mi się przydarzyło przedwczoraj gdy połozylam sie spac od razu zaznaczam ze mam słuch nadzwyczaj czuły i nic go nie przekłamie (jestem muzykiem)
Śpię w pokoju z córeczką (ma połtora roku) o którą ostatnio się bardzo niepokoję nie wiem czemu. Córeczka już spała od 20 a była 22:30 i własnie się położyłam do łóżka. Nagle zakwiliła przez sen (ona zawsze spała bardzo spokojnie, nigdy nic przez sen nie mówiła ani nie wydawała dźwięków, od paru dni śpi mniej spokojnie) i zaraz po tym jak zamilkła usłyszałam wyraźne, dosc głośne CIIIIIIIIIIŚŚŚŚ, głosem kobiety. Szybko usiadam na łóżku, byłam trochę przejęta, ale co mnie dzisiaj dziwi nie przestraszona, raczej zaskoczona i...wqrzona, sama nie wiem czemu! usiadlam na lozku i patrzylam na stojace 2 metry dalej łózeczko, i po 2 minutach znowu córeczka zakwiliła przez chwilę i znowu siedząc i patrzac usłyszalam 2 metry dalej, nad łozkiem CIIIIIIIIIIIŚŚŚŚ byłam już zdrowo...wqrzona, wstalam, otuliłam małą i zrobiłam jej jak zwykle krzyzyk na czole. W myślach wyzywałam to coś że przeszkadza mojemu dziecku to było dziwne...aha, i wiem ze to była kobieta, i czułam że raczej miała dobre intencje, tak myślę.

to taka "lekka" przygoda, z tych ktore przytrafiaja mi sie cale zycie czego sie wstydze, nikomu o tym nigdy nie mowilam, tylko ostatnio pierwszy raz mojemu przyjacielowi no i tutaj Wam
(mam w pokoju poświęcone obrazki)
a co Ci sie jeszcze przytrafiło? opowiadaj!:P
Stary 2008-09-22, 13:13   #588
~refleksyjna
BAN stały

GG do ~refleksyjna

poko21, bo ja wyczuwam dokładnie złe intencje i zła energie ale tego nie wyczulam wtedy. Mam opowiadac? nie wiem od czego zaczac doprawdy, musze wybrac cos ciekawszego, albo specjalnie pod Wasz wątek, cos co było najstraszniejsze choc naprawde sie dziwie Wasza fascynacja złem, naprawde sie dziwie dziewczyny

Stary 2008-09-22, 13:16   #589
poko21
BAN stały

Cytat:
a może któraś babcia przyszłą chyba że żyją to nie wiem
Nie zawsze musi być ktoś z rodziny, czasem duchy których nie znamy zamieszkujące miejsca w których my mieszkamy
Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Jadzia
Ty to lepiej oddaj avatarka!
Stary 2008-09-22, 13:17   #590
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zawsze musi być ktoś z rodziny, czasem duchy których nie znamy zamieszkujące miejsca w których my mieszkamy

Ty to lepiej oddaj avatarka!

ale po co?? na co?? nieeeeeeeeeeee on jest mój
Stary 2008-09-22, 13:18   #591
poko21
BAN stały

Cytat:
poko21, bo ja wyczuwam dokładnie złe intencje i zła energie ale tego nie wyczulam wtedy.

Przypomnialo mi sie tez ze kiedys regularnie cos mnie dusilo w nocy, dokladnie na piersi, ale przeszlo mi.

Obie babcie żyją...
No intencje idzie wyczuć... czuje się po psrostu taką aure... albo złą albo dobrą...
O.o to najprawdopodobniej dusiła Cię zmora... troche wyżej opiałam jak to wyglada... :P
Robiłaś coś w tym kierunku? Czy po prostu samo przestało?;>
Stary 2008-09-22, 13:20   #592
poko21
BAN stały

Cytat:
ale po co?? na co?? nieeeeeeeeeeee on jest mój
Eee nie że mi masz oddać:P po prostu żebyś go u siebie na profilu ustawiła bo była taki hm... "smaczny"
Stary 2008-09-22, 13:20   #593
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Eee nie że mi masz oddać:P po prostu żebyś go u siebie na profilu ustawiła bo była taki hm... "smaczny"

nieee
bo wy mnie chciałyście jeść

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 13:23   #594
poko21
BAN stały

Cytat:
nieee
bo wy mnie chciałyście jeść

No i na co ja sie teraz będe śliniła?
Stary 2008-09-22, 13:23   #595
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
poko21, bo ja wyczuwam dokładnie złe intencje i zła energie Ale tego nie wyczulam wtedy. Mam opowiadac? Nie wiem od czego zaczac doprawdy, musze wybrac cos ciekawszego, albo specjalnie pod wasz wątek, cos co było najstraszniejsze Choc naprawde sie dziwie wasza fascynacja złem, naprawde sie dziwie dziewczyny

Przypomnialo mi sie tez ze kiedys regularnie cos mnie dusilo w nocy, dokladnie na piersi, ale przeszlo mi.

Obie babcie żyją...
fascynacje złem!!! A co my sataniści jesteśmy

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-06-28 o 15:01
Stary 2008-09-22, 13:24   #596
~refleksyjna
BAN stały

GG do ~refleksyjna

Nie pamietam juz czy samo przestalo, pamietam ze to bylo bardzo meczace, i dosc dawno to bylo, kilka lat temu, a napisalam o tym bo przypomnialo mi sie po tym jak wlasnie poczytalam co piszecie, mozliwe ze sie modliłam, bardzo mozliwe

Stary 2008-09-22, 13:27   #597
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
No i na co ja sie teraz będe śliniła?
Cytat:
FASCYNACJE ZŁEM!!! A CO MY SATANIŚCI JESTEŚMY?ten watek to taki misz masz od czarów po demony ale kto tu mówi npi o czarnej magi czy wywoływaniu duchów?
Gofrzyca a ja Ci takiego ładnego goferka znalazłam wczoraj z truskaweczką może się pokusisz hehe
ooooo poka pokaaaa

moze sie poko bedzie miała do czego slinić

kurcze sikac mi sie chce a sie boje iść

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 13:29   #598
Agula 88
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...279791&page=27
na tej stronie jet i wydało się nie czytasz zaległości
Stary 2008-09-22, 13:31   #599
poko21
BAN stały

Cytat:
FASCYNACJE ZŁEM!!! A CO MY SATANIŚCI JESTEŚMY?ten watek to taki misz masz od czarów po demony ale kto tu mówi npi o czarnej magi czy wywoływaniu duchów?
Gofrzyca a ja Ci takiego ładnego goferka znalazłam wczoraj z truskaweczką może się pokusisz hehe
Spokojnie;P... jej nie chodziło o to że my nie wiadomo co... może źle to określiła, bo wydaje mi się że chodziło jej bardziej o podkreślenie tego że nie każdy był by w stanie opowiadać o tych strasznych <bo niektórych przerażają > rzeczach) np. o demonach ... no raczej fajne to, to nie jest a raczej przerażające i dziwne... jej raczej o to chodziło....
Chyba troszke źle zinterpretowałaś jej wypowiedź:P

Stary 2008-09-22, 13:31   #600
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...279791&page=27
na tej stronie jet i wydało się nie czytasz zaległości

ale tu nie ma nyc...to dzisiejsza strona jeee

znalazłam...zlą strone podałaś...a przyznaje sie ze nie czytałam tego...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości