![]() |
#1501 | |
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
A mozna wiedziec gdzie sie wybieracie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Przyczajenie
|
Ja dziś się dowiedziałam, że pierwszą przymiarkę sukni przeniesiono na pon. a nie jak miało być w najbliższy czw. Zaczynam się denerwować.
Pozatym mam już poumawiane wizyty w salonie fryzjerskim (ANITA) i kosmetycznym (GLAMOUR) jak coś o nich wiecie to dajcie znać, gdyż mam jeszcze czas na rezygnację. Wesele jest w Pałacu Tarnowskich, zostało nam ustalenie menu i spraw organizacyjnych (m.in. fontanna czekolady) zobaczymy co z tego wyjdzie Za 2- tyg. ruszamy do proboszcza po zgodę na ślub na Ogrodach i tego boję się najbardziej. Samochód, orkiestra itp. już załatwione. Zakupem alkoholi, owoców zajmują się rodzice, nam tylko pozostało zamówić tort, zrobimy to jak będziemy w najbliższą sob. w domu. A tak pozatym pozostało tylko 26 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1503 |
Raczkowanie
|
sybir jesli chodzi o salon Anita to ten na stawkach to tez dobry wybor ja tam chodzila bardzo dlugo chyba z 10lat i zawsze byłam zadowolona, ale ze moja fryzjerka przeszla do Marty pod Łysice wiec i ja zmienilam salon fryzjerski, a jeszcze mam pytanko czy Ty należysz do parafii na rosochach, bo właśnie nie pamietam jak tak to daj znac jak tam z proboszczem poszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że można wiedzieć
![]() ![]() ![]() Dziewczyny mam już płytę z filmem, wyszła super. Bardzo dobra jakość i ogólnie jest rewelacyjna. Polecam kamerzystę pana Pietrzykowskiego, pełen profesjonalizm ![]() Musze również zrobić dopis do relacji ślubnej, zapomniałam napisać na temat makijażu. Malowała mnie p. Gabrysia z salonu na Iłżeckiej, byłam bardzo zadowolona ![]()
#1505 |
Raczkowanie
|
Nie chce Cie zasmucac, ale Anglia tez nie zachwyca pogoda aktualnie. A gdzie dokladnie bedziecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, wiem, ale w Anglii ponoć zawsze jest nie zaciekawa pogoda ![]() Wybieramy się do Leeds, do mojej przyjaciółki. A stamtąd zrobimy wypad po kraju, chciałabym zwiedzić Londyn, ale nie leży zbyt blisko. Zobaczymy co uda nam się zobaczyć przez tydzień ![]()
![]() |
#1507 |
Przyczajenie
|
Witam
Nasze wesele zaplanowaliśmy na 12.09.2008. Mamy już salę - Żmigród w Opatowie. Szukamy reszty. Z zespołami nie jest za ciekawie. Jak dotąd tylko dwa mają wolny ten termin - Akord band i Aresta. Czy któraś z Was miała z nimi kontakt ? A jeśli tak to jakie wrażenia ? Drugą kwestią jest fotograf (z filmowania zrezygnowaliśmy). Jak się to kształtuje cenowo. Znam stawkę Grzegorza Skiby. A co sądzicie o Łukaszu Dziekanie bodajże Doyen foto, czy jakoś tak ? Nie wiecie jak u niego z ceną i jakością usług, bo znajoma polecała, ale nie lubię opierać sie tylko na jednej opinii... Pozdrawiam i proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
witamy Polpol
![]() chyba coś pomyliłaś datę 12.09.2008??? chyba 2009 ![]() nie znam tych zespołów i fotografów też. niestety nie pomogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Przyczajenie
|
Haha
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
no tak ja mam ślub 06.06.2009 i tez juz nie moge sie doczekać tym bardziej że co chwile mamy relacje ze ślubów naszych kolezanek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Raczkowanie
|
No dokladnei też juz bym chciała zeby ten dzien nastał a tu jeszcze caly rok i i 2 dni ale pewnie to zleci jak niewiem.
Witaj Polpol ja niestety tez nie znam ani zespolow ani fotografa, wiec nie pomoge. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny. jestem tu nowa chociaz konto mam juz jakis czas ale szczerze mowiac zaglądałam tu bardzo sporadycznie. do momentu gdy znalazalm wątek o slubach w ostrowcu. Kilka dni śledzilam wasze wypowiedzi i bardzo mi pomogly. Rowniez planuję wesele co prawda dopiero za dwa lata ale jak sie okazuje to nie tak wcześnie jesli chodzi o przygotowania.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe dziewczyny
![]() ![]() Polpol ja mam zamówionego fotografa z Opatowa p. Czarneckiego i mam nadziej że to dobry wybór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Raczkowanie
|
Witam nowe koleżanki
![]() Luthien86 ja byłam na weselu koleżanki właśnie w Goździelinie i nie przypominam sobie by jeszcze jakaś dziewczyna pisała coś na ten temat ![]() ![]() ![]() Polpol niestety nie słyszałam jak grają te dwa zespoły i nie znam fotografów. Więc nie pomogę ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-09-24 o 13:24 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Przyczajenie
|
A macie jakieś inne zespoły do polecenia (najlepiej z kontaktem) ? Zaznaczam, że Riva Band, Sukces, Komfort, Segment mają już ten termin zajęty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Polecam swój, przy czym muszą dojechać z Lublina.
Ja byłam absolutnie zachwycona. Za 1 dzień, z dojazdem biorą 2500. www.amigos.hg.pl
![]() |
#1517 |
Raczkowanie
|
Ja miałam na swoim Orion Band jeśli Cię interesuje to napisz dam Ci namiar. Zespół rewelacyjny, poczytaj sobie o nim opinie
![]()
#1518 |
Przyczajenie
|
Właśnie do nich dzwoniliśmy... Niestety też zajęci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zadomowienie
|
Witam nowe koleżanki!
Fajnie ze jest na coraz więcej! ![]() Niestety na temat zespołów i fotografów nie mogę pomóc. Znacie sale na Sudole? Moja koleżanka w przyszłym roku tam będzie mieć wesele i ciekawa jestem jak tam jest.
#1520 |
Raczkowanie
|
To szkoda, ale na pewno uda Ci się znaleźć jakiś zespół
![]() ![]()
#1521 |
Przyczajenie
|
Ewelka111 Czesc w takim razie sie pomylilam. Ale skoro bylas nawet jako gość to co mozesz powiedziec na ten temat. GLownie mi chodzi o sale obsluge i moze sie orientujesz jak z jedzeniem tam bylo, bo ja kompletnie nic nie wiem. buźka
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
aggie23 dzięki za odpowiedź. Ciekawe jak u nich będzie.
#1524 |
Raczkowanie
|
ile wczesniej powinno sie zamowic zespol? ja mam wesele w czerwcu 2010, kiedy radzicie mi, zeby podpisac umowe? na razie sie rozgladam i nie jestem jeszcze zdecydowana na konkretny zespol.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Przyczajenie
|
Ja i mój TZ jesteśmy z parafii na Rosochach, ale do proboszcza po zgodę możemy iść jedynie po zapowiedziach, które kończą się za 2 tyg, więc starcie będzie 5.10 i mam nadzieje, że pomyślne
Może ktoraś z was udzielić mi informacji na temat tego salonu GLAMOUR bo zapisałam się w ciemno na makijaż ślubny. My o weselu zdecydowaliśmy w grudniu 2007, a wesele mamy 18.10.2008. Zespół zamówiliśmy w styczniu 2008, ale październik jest mniej popularny niż inne m-ce.
#1526 |
Raczkowanie
|
Agula84 ja radzilabym ci rezerwowac zespol juz teraz bo np. moj zespol juz na 2010 mial jzu rezerwacje, wiec nie ma co czekac a z glowy bedziesz miala zaliczka to tylko 100-200zl wiec nie duzo.ja rezerwowalam zespol w marcu a slub mam dopiero za rok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Raczkowanie
|
Ze mna jest o tyle problem, ze mieszkam za granica, nie znam kadnych zespolow, nie mam mozliwosci ich posluchania.
Karolina a jaki masz zespol? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
Raczkowanie
|
Ja mam zespół Sukces i naprawde jest swietny, niestety nie ma on swojej strony wiec nie da sie przesluchac ale naprawde polecam bylam juz na weselu gdzie oni graja i rewelacja, jest tez niezly Riva band, oni maja strone swoja ale niewiem dokladnie jaka wejdz sobei w google i tam sprawdz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że podjęłaś dobrą decyzje co do sali, bo to jedna z najlepszych sal z kucharką ![]() ![]() Przydałoby się tam by właścicielka zagospodarowała ładnie teren przed lokalem, wtedy byłoby już super ![]()
![]() |
#1530 |
Przyczajenie
|
Dzięki baaaaaardzo za informację. Bardzo mi pomogła. Wiem ze te dekoracje mogą ulec zmianie ale mniej wiecej w co byla ubrana sala skoro twoja kolezanka ją jeszcze dostrajała. Zdaję sobie sprawe ze to naprawde szczegoły ale jessczd nie jestem zdecydowana na 100% z ta salą i chcialam dowiedzieć sie jak najwiecej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.