![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Dziewczynki raz jeszcze ślicznie dziękuję za życzenia
![]()
#2462 |
Raczkowanie
|
Ja stresu też jeszcze nie czuję, chociaż powoli dochodzi do mnie, że to nie cały mc. Sukni też nie mam, bukiet nie zamówiony, goście mają mi potwierdzić do 1 października, z orkiestrą i kamerzytą jeszcze się nie dogadywłam, alkochol, napoje kupujemy w Jędrzejowie ale jeszcze jest czas i tak powoli zaczynam dociągać te drobnostki bo na niektóre sprawy za wcześnie.
Na solarium chodzę 3 razy w tygodniu, narazie moja opalenizna licha więc chodzę na 8 minut, jak pojawi mi się już fajny kolorek to będę zmniejszać do 6 mniut i 2 razy w tygodniu, myślę że w zupełności mi wystarczy co by nie być za bardzo opalonym. Cały czas myślę nad tym, co jak pogoda będzie taka jak dziś, mam białą kurtkę zimową i chyba odepne tylko futerko i w niej pójdę jak będzie tak zimno a w kościele zdejmę i zostanę w bolerku. Mówią, że ostatnio październik był ładniejszy niż wrzesień, miejmy nadzieję, że teraz się wypada a do nas słoneczko wróci, tak z 20C i będzie super. Ja trzymam na tą pogodę słonia na parapecie co prawda nie wierzę w przesądy no ale ![]() Do P Marty umówiłam się na próbny na 11.10.08 ale teraz mam tez wesele i jeśli będzie miała czas to się umówię, właśnie chce zobaczyc w jakim mi będzie lepiej dlatego myślę, żeby iśc do niej dwa razy i wybrać ten ładniejszy, taki sam mam dylemat z fryzurką i jak mi się uda wcisnąć to zapiszę się do Awangardy też na weekend bo próbną mam tak samo 11.10.08. Jak będę miała jakieś zdjęcia i uda mi się wcisnąć to Ci prześlę.
#2463 |
Raczkowanie
|
Witam!
Nie było mnie tu chyba ze sto lat?! ![]() Dziewczyny - pytanie: W którym klubie w Kielcach można zorganizować fajny panieński??? Ktoś kiedyś pisał o jakiejś czerwonej loży... Gdzie taka jest??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Rozeznanie
|
Doris , Agunia- Szczescia, Milosci i Blogoslawienstwa
![]()
#2465 |
Zadomowienie
|
Ja panieński miałam w Efekcie Motyla i powiem że było suuuuper!!!!!Zdjęcia uwiecznione z tego wieczoru są na ich stronie....
![]() ![]() ![]() ![]()
#2466 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny które dziś ślubują wszystkiego naj naj!!!
![]()
#2467 |
Zakorzenienie
|
Z niecierpliwością czekamy na relacje naszych koleżanek Aguni i Doris i oczywiście zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Rozeznanie
|
A ja swoj wieczor panienski mialam laczony z kawalerskim, gdyz nasi znajomi to same pary i w takim gronie swietowalismy nasz osotatni wieczor wolnosci, nie w klubie a w ogrodzie przy grillu i muzyce
![]()
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie my robimy tak samo ![]()
![]() |
#2470 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, robilam ostatnio pazurki. Co myslicie o takim wzorku na slub?
#2471 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2472 |
Raczkowanie
|
Dzięki za info dot panieńskich...!
![]() Oniczeq... co z Twoją suknią? Moja przyszła dopiero w piątek i teraz na gwałt szukam krawcowej która umiałaby zrobić drobne przeróbki! Znacie taką??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Rozeznanie
|
Illusto W salonie Celia (naprzeciwko reala) szyja sukienki, moze za oplata zrobia ci poprawki.
#2474 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny, gratuluje wszystkim nowo poslubionym Pannom Mlodym, zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
![]() Nie udzielam sie moze na forum, ale regularnie sledze wasze przygotowania do slubu jak i relacje z tego najpiekniejszego dnia. Przepraszam, ze tak podgladam ale to od jakiegos czasu juz dla mnie jak narkotyk ![]() dagunia82- jezeli chodzi o stresik to u mnie jest na porzadku dziennym, denerwuje sie za dwoje, moj TZ pelny luzik, tak wiec ja nadrabiam za niego ![]() Ja jak na razie mysle tylko o przysiedze, mam chyba jakas fobie jezeli chodzi o wystepy publiczne, spedza mi to sen z powiek ehhh. Bede sie musiala chyba dobrze naszpikowac jakimis srodkami uspakajacymi, znacie cos skutecznego?? Na szczescie juz wszystko pozalatwiane, dzieki mojej siostrze. Ja niestety jestem za granica i pracuje w takich godzinach, ze jest mi trudno cokolwiek zrobic, ale problem juz mam z glowy. Czesze mnie Pani Agnieszka Zolbach z zakladu Oszin, a do kosmetyczek jestem dwoch umowiona:P Anety Wasinskiej i do dziewczyny z Nowin z salonu kosmetycznego niestety nie znam imienia. Suknie odbieram w srode tez juz jest gotowa ![]() ![]() Doris0208, agunia82 gratuluje zamazpojscia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie Kieleckie Panny Mlode p.s. przepraszam, ze bez polskich znakow, ale cos pokickalam w ustawieniach klawiatury i nie umiem tego odwrocic, przyjdzie TZ to da temu rade, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, znacie jakąś fajną stronkę z bukietami? Kiedyś ktoś podawał ale nie pamiętam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
witam po weekendzie
![]() my w sobote robiliśmy małe "wesle" hihi. a dokładniej imprezke domową dla znajomych których nie było na naszym wesleu ![]() oczywiście odchorowałam na drugi dzień ![]() no a dziś do pracy bleee. mam zdjecia ze slubu od fotografa ![]() ![]()
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny co miały ślub w Jadwidze , odprawiał którejś msze ks Adam?
![]() |
#2478 |
Zadomowienie
|
dodaje parę fotek.
seria ostatnia - nie chce was zamęczac. reszte już z pleneru ![]()
#2479 |
Zadomowienie
|
i jeszcze
![]()
![]() |
#2480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie odprawiał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super, bo właśnie wybrałam sobie ks Adama, ale wlasnie kompletnie go nie kojarzę obilo mi sie tylko o uszy ze bardzo fajnie odprawia msze, super ze to potwierdzilas ![]()
![]() |
#2482 |
Raczkowanie
|
Doris0208, agunia82 Wszystkiego Naj Najlepszego i żeby każy dzień był tak wyjątkowy jak dzień ślubu
![]() A jeśli chodzi o stres to jeszcze nie odczuwam, chyba za duzo się dzieje. Nam do załatwienia zostało kupic napoje i wina, spowiedz, poradni, spinki do koszuli i sukienka na poprawiny chyba tyle acha i jechac do orkiestry i kamrzysty. Najbradziej martwie sie pogodą i coś nie wierze w poprawe ale najbardziej butki stroją na prapecie hihihi ciekawe czy pomogą. A teraz pytanie z innej beczki czy robicie poprawiny, jesli tak to czy w lokalu czy jakies inne rozwiązanie bo my planowalismy grila ale pogoda nie rozpieszcza i teraz mysle czy darowac sobie czy zapłacić dodatkowo w lokalu na dzień dzisiejszy to mój największy problem.
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ile u Ciebie bedzie osob? bo my robimy poprawiny dla niewielu( najblizsi znajomi plus osoby przyjezdne) wiec pewnie zrobimy je w mieszkaniu ( 3 pokoje powinny straczyc) ![]()
![]() |
#2484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Madziu super zdjecia ![]()
![]() |
#2485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale i tak przyjezdni zjedli u mnie śniadanko. posiedzieli troszke i pojechali ![]() ![]() a poza tym do października jeszcze troszke czasu może się okazać że bedzie pięknie i grill jak najbardziej wskazany ![]()
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu juz na 100% wiem ze chodziłaś z moim tz do podstawówki ![]() ![]()
[B]Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić Biustonosze: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731 Edytowane przez oniaczeq Czas edycji: 2008-09-22 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Cześć moje drogie, udało mi się na chwilkę na komputerek zajrzeć. Dzisiaj będzie relacja bardzo króciutka, bo zaraz mnie będzie mężuś z komputerka zganiał
![]() Króciutko to powiem tak, aż do wyjazdu do kościoła mega stres i mega bieganina, mało co się nie spóźniliśmy na własny ślub przez moją siostrę- świadkową. Nerwy okropne, aż do momentu kiedy w końcu mój tato zaczął prowadzić mnie do ołtarza, co również nie obyło się bez przygód, ale o tym później ![]() Kiedy już uklęknęliśmy przed ołtarzem, cały stres odszedł, przynajmniej u mnie, bo mąż jeszcze się troszkę stresował ![]() Wesele udane i to bardzo, na sali byłam już calkowicie wyluzowana. Chciało mi się tańczyć, śpiewać, bawić i krzyczeć ze szczęścia. Zabawa była super, orkiestra- TWIST, spisała się na medal, wszyscy wesele sobie bardzo chwalili. A tylu miłych słów już dawno nie słyszałam. Dziewczynki wybaczcie że tak w skrócie, obiecuję, że jak tylko znajdę chwilkę opiszę co i jak w szczegółach. Buziaczki skarbeńki edit: Zdjęcia pokażę jak tylko jakieś dostane, a będzie ich na pewno sporo, bo było 2 fotografów z profesjonalnym sprzętem i dużo więcej amatorów a błyski fleszy były widoczne non stop ![]()
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
aguniu super że wszystko się ułożyło
![]() ![]()
#2489 |
Wtajemniczenie
|
agunia82 świetnie że się wszystko udało, oby każdy dzień w waszym wspólnym życiu był tak piękny, wzruszający i szczęśliwy jak wasz ślub, a każdy dzień tak udany jak wesele.Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
![]() ![]() ![]() ![]() Czekamy na fotki madziadominik super te fotki, naprawdę świetnie razem wyglądacie.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczynki za odpowiedź
![]() Wczoraj zaniosłam papiery do księdza i ten etap mam już z głowy uff. Ja robię poprawiny w lokalu, mam rodzine przyjezdną i u mnie w domu wszyscy się nie pomieszczą płacę 35 zł od osoby. Dziewczynki też zapytam o krawcową , tyle że nie chodzi mi o poprawkę sukni ślubnej tylko zwykłej sukienki, znacie jakąś naprawdę dobrą i nie drogą ![]() Oniaczeq umówiłam się na fryzurkę do Awangardy w sobotę, odziwo Pani mi powiedziała, że zrobi ją o 10 zł taniej a tak samo tłumaczyłam co chce mieć zrobione jak na próbnej i ślubnej, więc widać za weselne liczą sobie więcej. Do Pani Marty niestety nie było już wolnego terminu co bym mogła się zapisać i umówiłam się na próbną 11.10.08 chodź nie bardzo chciała na sobotę powiedziała, że będę musiała więcej zapłacić no cóż i tak musze sobie zrobić i tak. No i teraz klops bo myślałam, że też zrobie 2 próby a tu no niestety, muszę cosik wykąbinować. ![]() agunia82 fajnie, że wszystko się udało czekamy na dalsze relacje. ![]()
Nasz wielki dzień 18.10.2008 ![]() Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2008-09-22 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.