![]() |
#1891 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
RealGirl89 dziekuje ślicznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1892 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
walka trwa... demo(n)kracja nie ma przypadków Mimo, pomimo i wbrew. I tak wiadomo kto jest silniejszy. nie mam w ręku miecza ani karabinu, stoję nieuzbrojona pod gruzami babilonu... Bóg działa, diabeł nie śpi... narazie tyle mi do głowy przychodzi....
![]() |
#1893 |
BAN stały
|
Wiem wiem głupia prośba , ale niejednej z nas się przyda więc :
CHciałabym poprosic opisy o ty7m , że śpie tylko nie takie zwykłe np. spie i snie tylko jakies takie orginalne i tajemnicze plose xD |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Raczkowanie
|
Cze któraś z was ma opisy o tym że brunetki są lepsze od blondynek?
Coś w stylu "everybody loves a blonde ... when they're far enough" albo "boys like blondes, men like brunettes" ________ kiedy upokarzam Cię, robię to by bardziej Cię kochać nic naprawdę nic nie pomoże, jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości złotą klatkę sprawię Ci, będę karmić owocami i wystarczy mu minimum IQ najważniejsze ze ma 75 E mam Cię w pewnym miejscu, ale nie na pewno w sercu łyżkę szczęścia zjadłam co w sercu lśni Skąd ja Cię mam? A skąd ja Cię w ogóle znam? |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Raczkowanie
|
carmenkaa - mam nadzieje ,że szybko dojdą do zdrowia.
![]() tamia - kradnę ;D i czekam na nastepne. jakies takie łoostre jakbys mogła w sensie z odrobiną pikanterii (:
I gdzie są te dla których rap to nie R.Kelly, Które jara styl Cosmo, ale tego z paneli. Które wolą spalić lolka nad Wisłą, Niż mieć sporo bubli, które lśnią i błyszczą. Które chcą czuć, nie gonić za pozycją..." hę?... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1896 |
Raczkowanie
|
heej laski ;* przebrnęłam przez wszystkie części tego tematu i powiem, że cały czas podkradam opisy
![]() ![]() ![]() dorzucę coś od siebie : zarzuca mi kłamstwo podczas gdy żadne jego słowo nie było prawdziwe. zapomnij, że kiedykolwiek trzymałeś mą dłoń. patrzyłam na twoją twarz, widziałam że cała miłość umarła. cztery ściany. pusty pokój. wewnątrz serca samotność. tak wiem.. niepotrzebni już sobie </3 __i nikt nie słyszał dźwięku moich łez! a mówiłeś, że świat do wesela się zagoi </3 wpatrzona w niebo myślę, że pora uwierzyć już w coś.. w pogoni za lepszej jakości ż y c i e m. mam nadzieje, ze coś wybierzecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Zadomowienie
|
[quote=Arletka990;9090979]Hej dziewczynki a ja mam prośbę o jakieś teksty na temat że potrzebuję pomocy takie dwuznaczne żeby jedna osoba się domyśliła ze to ją proszę o pomoc Mogę być dłuższe .
[quote] help podaj mi dłoń spalam się czy Ty nie widzisz? Jeżeli miała bym powiedzieć prawdę to mówiąc, że nie potrzebuję teraz nic byla by to czysta ironia (chciałam to jakos zamotac ale nie wyszlo ![]() no i nie wiem ![]() ![]()
![]() |
#1898 | |
Zadomowienie
|
Dot.: :)
Cytat:
![]() Nie puszczę Cię, nigdzie sam z tąd nie pójdziesz Kiedy przestane Cię kochać? Skąd mogę wiedzieć kiedy umrę... ![]() Upadniemy razem tak, jak jeszcze nigdy nisko.. Z Tobą ![]() ![]() happy! Zobacz dookoła zwarjowany świat - taki martwy a coś ciagle żyje w nas. Powodujesz, że powietrze ma hermetyczny smak, świat nabiera barw. By Twój głos uspokajał mnie jak święty krąg, Gdy patrz Ci w oczy widzsz blask taki jasny, To jest wnetrze moje, albo serce - zgadnij ![]() jak to jeszcze nie to to sie upomnij ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1899 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Better than best .. jak przed laty, kiedy byłam mała ![]() I tak mi jakoś zwyczajnie, poprostu dobrze... Tabletki na szczęście. zbędne ![]() ku niebu ![]() odkrywam smak gwiazd ![]() nic nie robić, nie mieć zmarwtień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Zakorzenienie
|
~ trzeba niebo zwalić i położyć pod oknami !
~ zapamietaj ze jest jak jest, nie jak byc powinno. ~tak czesto Cie widze choć tak rzadko spotykam...
#1901 |
BAN stały
|
mój dzsiejszy opis to:
I'm victim of love, 'n' what ' bout U? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Koniec pogaduszki idę sie wtulić do poduszki Chcę spać a pod łóżkiem jest wielki potwór-kto zostanie moim bohaterem? ...jagodowa pościel...jagodowe sny...jagodowa ja...jagodowy ty... gg czynne pn-pt od czasu wstawania do czasu spania Jestem tam, gdzie spokój, cisza i tajemnicze myśli .. KaŻdEj NoCy JeSt KtOś KtO mYśLi O tObIe ZaNiM zAśNiE.. wszystkie dzieci, nawet złe, pogrążone są we śnie... hej chłopaki jeśli chcecie to w łóżku mnie znajdziecie ![]() NIEDOSTEPNA dlatego ze jestem w pościeli pochłonięta. W objęciach...mmm...zzzz
![]() |
#1903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Blondes have fun, brunettes can read ![]() i chamsko wyszlo z tym ze post pod postem, ale czyatlam po kolei i odpowiadalam na prosby wiec wybaczcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje. ![]() wszystkie się przydały. niestety ![]() ale jak macie, to prosze jeszcze ![]() ![]() ja nic nie dodam, nie mam weny.. w ogóle nie najlepiej, więc wybaczcie. ![]() chociaż pewnie i tak nikomu się nie przydają moje opisy ![]()
![]() |
#1905 |
Zadomowienie
|
12 stonka
dziękuję za wyróżnienie ![]() troche takich dodałam, ale wiem że nie dużo. ost. ogólnie mało dawałam ![]() więc może coś weźmiesz; Nie ma takiej siły, która zniszczy to co w nas.. co Ty masz w sobie za coś, co cały świat odmienia ? . kocham Cię. każdą cząstką siebie. -Wierzysz w cuda? -Tak, bo jesteś przy mnie <3 bo tylko Ciebie kocham bez pamięci tak...; *** Ach Misiu, Misiu okropnie Cię lubię... ![]() I mow sobie o mnie co chcesz, ale skoczyłabym w ogień sam wiesz...<33 -dałaś mu? - no jasne. szczęście. <333 ee. nie wiem czy będę dobre. ale wiesz... ![]() ![]() pozdrawiam;* Plotkaraaa dziękuję za miłe słowa ![]() miłego tygodnia dziewczynki! ;**
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1906 | |
Rozeznanie
|
Dot.: :)
Cytat:
Postaram się ![]() *Tak mi dobrze,tak radośnie bo mam Ciebie. Merci że jesteś tu... ![]() *Wybucha w nas permamentne siódme niebo. *Ty. Ja. Do szcześcia wystarczy. *Przy Tobie przeżywam lato od początku. *Bo to właśnie Kochanie są czary... ![]() *I po co mi Szczęście jeśli mam Ciebie? *Zwykłość dnia w bajkę przemieniasz. *Mam kawał dobrego Szczęścia ![]() W tej tematyce nie jestem niestety zbyt dobra... ![]() _________________________ _________________________ _____________ *Jednego nauczył mnie perfekcyjnie. Tęsknić. *Skinned our hearts and skinned our knees / raniliśmy nasze serca i kolana *Potknęłam się o miłość. Potknęłam się o Ciebie.
![]() |
#1907 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I taki jeden: ~ jesteś moich marzeń spełnieniem, ich prawdziwym odzwierciedleniem ;* ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Zakorzenienie
|
` skaleczona marzeniami..
` kochaj, tak po prostu. Take a breath I pull myself together / Weź oddech, pociągniemy siebie nawzajem.. I won’t give up till it’s over / Nie poddam się do końca When I hear your voice, it's drowning in a whisper / Kiedy słyszę Twój głos, on przechodzi w szept If only I could find the answer to help me understand / Jeśli tylko znajdę odpowiedź, która pozwoli mi zrozumiec... |
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Rozeznanie
|
kilka jesiennych:
jesień trwa - rdzawych liści czas, peleryn, kaloszy i mgły... jesień trwa - szpetnej aury czas pod płaszcze się pcha... wyziębia nam serca wiatr... zjesienniało mi serce... uschnęło i opadło cicho cichutko jakby nigdy nic rozzimniło się. i ja też jesiennieję nie ma nic smutnego w jesieni, jeśli nie zaniedbało się wiosny grzeją mnie tylko cieplutkie sierpniowe wspomnienia
![]() |
#1910 |
Przyczajenie
|
"....rozkwitam przy Nim...widze wszystko bez wad...."
|
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Raczkowanie
|
HeyAh Dziewczynki ;];]
Chwile mnie tu nie było i już tyle musiałam nadrabiac ![]() ![]() Prośbe mam malutka... a szczególnie do Kee Plotkaraaa Czekoladka66 3martyna3 FuriousLollipop wasze opisy najbardziej mi sie podobają ;] reszty dziewczyn oczywiscie tez ale wasze tak naj naj hehe mam nadzieje że pomożecie ![]() a wiec: 1. cos w stylu ze moj były TŻ `niby` chce do mnie wrócic.. a pisze sms i na gg i wogole `chyba` kreci z inną... macie opisy cos w stylu ze jak chcesz to niec h mi to udowodni i sie troche bardziej postara? 2. ze jestem wykoncozna i psychicznie i fizycznie i mam juz wszystkiego dosc ;((( __________ dużo z piosenek ;] ale moze cos wybierzecie Patrzeć na czarno biały świat , widzieć tylko tą lepszą połowę Kochać tych wszystkich którzy ciebie nienawidzą W tym chorobliwie zdrowym świecie żyć jak największą schizą Moim Szczęsciem w życiu jest to że w nim jestes <3 Chodż.. bądz ze mna tu do jutra ![]() Żądasz więcej wciąż niedając w zamian nic
#1912 |
Raczkowanie
|
"Między nami nigdy nic nie było
Nasze dłonie nigdy nie spotkały się..." "Chodzę ulicami niespełnienia I wierzę, że znajdę Cię " " W filiżance szukam Twego smaku Na poduszce Twoich ust" " Głód oczu mych mówi że.. To jest Twoja twarz." " Dotknij oczy mych i oczaruj Bo chcę Byś był już Była tu." [Buston Hackers-między nami] ![]()
![]() |
#1913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I've got an 8 hour ticket to dream land. - mam 8 godziny bilet do krainy marzen Shhhh quiet. I'm sleeping!
![]() |
#1914 |
Raczkowanie
|
![]()
DZIEWCZYYYNKI A COś na dzień chłoopaka maacie
jakies zyczenia, wierszyki, hasssłaa, wszystko co mozliweee. taaaki mixx ' *twoja stara ściera tablice na naszej-klasie *w garniturach na golasa... tak sie bawi nasza -klasa *gdzies za oknem ktos.. udaje kogos a nie jet nim *na kolana w trawie.. po szyje w chmurach
#1915 |
Wtajemniczenie
|
Swallowed up in the sound of my screaming. / Pochłoniony przez dźwięk mego krzyku.
In my field of paper flowers. / Na moim polu papierowych kwiatów. And candy clouds of lullaby. / I cukierkowych obłoków z kołysanki. I lie inside myself for hours. / Zamykam się w sobie na godziny. Where the wind will whisper to me. / Gdzie wiatr będzie szeptał do mnie. Sweet words that I want to give you. / Słodkie słowa, które chcę ci dać. When I pulled away from you, I fall apart. / Kiedy jesteśmy osobno rozpadam się. Somehow I'll show that you are my night sky. / Jakoś pokażę ci, że jesteś moim niebem nocą. I never thought that I'd need you. / Nigdy nie pomyślałabym, że będę cię potrzebować. How can I predent that I don't see? / Jak mam udawać, że nie widzę? What you hide so carelessly? / Co ukrywasz tak nieostrożnie? It's true, we're all a little insane. / To prawda, wszyscy jesteśmy trochę obłąkani. One day I'm gonna forget your name. / Jednego dnia zapomnę twoje imię. blacken the day. / Czerniejący dzień. a world of nothingness. / Świat nicości. You won't cry for my absence, I know. / Nie będziesz opłakiwał mojej nieobecności, wiem. You forgot me long ago. / Zapomniałeś mnie dawno temu. Am I so insignificant...? / Czy jestem tak mało znacząca? And if I sleep just to dream of you. / I jeśli będę spać tylko po to, żeby śnić o Tobie.
#1916 |
Zadomowienie
|
12 stonka, Plotkaraaa, 3martyna3, Domiiniisiia, po mojej nieobecnosci , sttwierdzm iż nie poznałam Was po avkach ;D
tylko moja Lougess zostawila swoj jak miała ;D ale nie powiem, większość śliczniutkich jest ![]() Stare wino i młoda kobieta to racjonalna dieta. Można na niej dożyć późnego wieku lecz skąd wziąć zdrowia dla takiego leku Staraj się zawsze być pożytecznym, lecz nigdy - niezastąpionym. Sprzyjające okoliczności znajdują się zawsze na innej drodze.
![]() |
#1917 |
Raczkowanie
|
" - rozumiecie ?
- rozumiemy. - to było retoryczne pytanie. Jakbyście nie rozumieli, siedziałbym tu z kim innym, jasne ?" " - Rozumiem, że powiedzenie 'nie grasz nie wygrasz' traci tutaj sens ? - Traci go ****a bezapelacyjne." " - nawet tacy goście jak wy nie są w stanie tego spie.rdolić. ... - wiedziałem, że się ku.wa s*******i ! " " - Nie zrobiłeś tego, powiedz mi tylko ku.wa, że tego nie zrobiłeś. - Nie zrobiłem tego. - Nie kłam ! - To nie mów mi co mam mówić. "
![]() |
#1918 |
BAN stały
|
Dziewczyny potrzebuje opisó o tym , że
1) NIe rozumiem o co on ma do mnie pretęsie a \ 2) to , że niemogę zrozumieć o co niektórym ludziom chodzi pomózcie |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
BAN stały
|
A Teraz Troszkę o demnie , przepraszam , że tak smutnoo ,ale jakoś mam taki humor ..
Zanim zranisz człowieka. Postaw sie na jego miejscu. bylam glupia... nie widzac tego, co moglo mi sprawic wielka Radosć... mówiłeś: kocham ,a widziałam tylko epitety naklejone na moją sylwetke :/ Lepiej kochać i stracić miłość niż nie kochać wcale MiLoSc...UcZuCiE...zWiAzE k...To NiE dLa mNiE... ![]() ...Myslałem ze to koniec a dalej czuje to samo "\...a ze słów pustych mur pomiędzy nami..." ....< Tego nie trzeba wiedzieć - to trzeba czuć > WiEm WszyStko O sTraConej MiłO¶ci ;( Gdz!e bYłeŚ, gdY poSiaDajĄc sKrzYdłA niE poTraFiłAm lAtaĆ ?... Umieć kochać - do tego trzeba ukończyć szkołę cierpienia |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
BAN stały
|
![]()
no dobrze dobrze
![]() ![]() ![]() no to takie se kilka ;
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.