![]() |
#721 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: makijaż permanentny brwi
no wlasnie......dlatego przez koszty w salonach odbarwiaja albo w sposob taki ze zostaje blizna
albo po prostu zamalowuja pigmentem w kolorze skory - co jest wg mnie beznadziejne bo raz ze nie dobierzesz idealne koloru a dwa ze jak sie opalisz to pigment zostanie jasniejszy, bez sens a raczej przecietna osoba nie wydaje ok 3tys zeby odbarwic makijaz
#722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale strasznie się cieszę, że piszecie, że ładne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bardzo ladne
o wiele lepiej wygladasz yhh a ja jeszcze sie nie wybralam na poprawke
#724 |
Raczkowanie
|
generalnie wrzuciłam zdjęcie brwi bez malowania, ani jak zazwyczaj henny. Ale byłam tak zmęczona tym, że w miarę dobrze wyglądałam jak pomalowałam brwi, albo byłam u kosmetyczki, a i tak brwi były takie do połowy. Poczekam aż jeszcze mi trochę strupki zejdą i wrzucę więcej zdjęć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Przyczajenie
|
I ja załaczam wreszcie zdjęcia moich brwi. Juz po korekcie. Na razie sa raczej ciemne - na zdjęciu jeden dzien po.
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Przyczajenie
|
Aha! Przeszło mi juz z naturalnymi brwiami( o jakich pisałam na 21 str.) po napatrzeniu sie na tysiące twarzy... i po tym jak wygladały moje brwi po pierwszym zabiegu ...- musiłam je nadal malowac (paletka z sephory dla brunetek - a na imprezę dodatkowo kredka) No trudno ...nie mam ( własciwe to juz miałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Przyczajenie
|
Do shent: Brwi super! Ciekawi mnie jak beda wygladały gdy odpadna juz strupki...bo moje z takich jak Twoje- mniej wiecej- prawie całkowicie wyblakły...Ale oczywiscie naprawiło sie to na korekcie-choc zobaczymy za tydzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego jak ktoś pisze że ma brwi za 180 zł to podziwiam odwage... ![]() Znałam taka jedną w Bielsku co robiła w podobnej cenie makijaż ale jak się później okazało to ona się uczyła i nie miała na kim ćwiczyć... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Przyczajenie
|
Bardzo ładne
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Przyczajenie
|
Jestem już tydzień po korekcie. Jestem bardzo zadowlolona z efektu -brwi troszke zbladły i teraz wygladaja dokładnie tak jak je malowłam. Super zrozumiałysmy sie z linergistką
![]() Szczerze ...nie widzę róznicy ze zdjęciami Danuski1979 czy BasiDaisy które bardzo zachwala Long Time Liner w Zywcu... róznicą jest cena. Może gdybyscie załczyły brwi z bliska to widac by było to cieniowanie? Bo faktycznie moje brwi sa jednolite...i to jest ich jednyna cecha, która niestety trochę odbiera im naturalność. |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie, że jest gdzieś jeszcze ponoć dobra linergistka... ![]() Przyślij zdjęcie po 3 latach zobaczymy co to były za barwniki. Pozdrawiam D. Ps. 600 zł to nie 180 zł ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
www.makijaztrwaly.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do Long Timera i innych metod.Mialam robione i to i to-i powiem,ze nie widze roznicy wypłukiwaniu sie pigmentu i zmienie koloru po 3 latach.Zarowno po Long Timer jak i po innym tańszym urządzeniu i barwniku brwi wygladaja tak samo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczynki! Też się wybieram na permanentny brwi, ale mam pytanie. Moje brwi są baaardzo rzadkie i dosyć jasne. Czy po takim makijazu będzie z bliska widać, że brwi sa po prostu "namalowane"? Chociaż wydaje mi się, że i tak będzie to naturalniej wyglądało niż namalowane kredką. Oglądałam wasze zdjęcie, ale jak to jest na żywo? I czy możecie mi polecić jakiś dobry salon w Wawie oprócz Sharley? Pozdrawiam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wydawało mi sie ze mimo iz moje brwi sa rzadkie,-sa czarne ...teraz okazało się że sa ciut jaśniejsze od koloru makijażu...ale nie przeszkadza mi to. Ja widzę że moje brwi sa w makijażu permanentnym, ale nikt -kto nie wie, ze takowy mam- nie orientuje sie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Przyczajenie
|
Gabis111 dziękuję za odpowiedź. Umówiłam się w przyszłym tyg do Extravaganzy żeby zobaczyć na żywo jak to wygląda. Dziewczyna która tam pracuje powiedziała, że też prawie nie ma brwi i będzie miała robiony jutro permanentny to mogę sobie przyjść i zobaczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Przyczajenie
|
Aha i jeszcze jedno. Co sądzicie o tym salonie? Z raz mi się przewinęła ta nazwa na forum. A może polecicie cos innego w Warszawie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja mam brwi w kolorze blond i to bardzo jasne, az tak ze jak nie malowalam czy nie robilam henny to nie bylo widac ze mam brwi w ogole
teraz mam permanentny i nie widac ze moje brwi sa jasne, a obawialam sie tego wczesniej a jakos sie to zlewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Przyczajenie
|
![]()
No jak na razie to nastawiacie mnie bardzo pozytywnie. To dobrze bo już myślałam, że to nie dla mnie.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
Cześć,wcześniej mnie tu nie było bo dopiro dojrzewałam do permanentnego.Chcę go zrobić za miesiąc.Czytałam wasz wątek i mój wnisek jest taki że 100% sukcesu to dobra lingristka.Czy jest taka w Gdańsku ?Bardzo proszę o odp.Jeśli ktoś robił w Gdańsku i jest naprawdę zadowolony.Pozdrawiam i czekam....
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zadomowienie
|
???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to miałaś szczęście, bo ja miałam akurat niezłą jazdę po tanim barwniku - sztucznym. A Long T. Linera chwalę i polecam bo dzięki tej firmie mam znowu twarz... ![]() Zgodziłam się na zamieszczenie fotki na stronie www bo jak coś mi się podoba to chwalę, a jak coś jest nie tak to to potępiam. Z reguły ludzie tylko mówią głośno jak jest coś nie tak. A poza tym któraś z koleżanek na forum chciała widzieć moje brwi z bliska, to jej pokazałam na stronie www. Pozdrawiam Ps. a co do reklamy, to mam trochę znajomych które robiły sobie całą twarz w tym gabinecie jak trzeba to mogę z nimi kogoś skontaktować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny, bardzo się cieszę, że znalazłam to forum i wątek, który mnie interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Przyczajenie
|
robiłam w salonie IGA na jaśkowej,jestem b.zadowolona
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Przyczajenie
|
zapomniałam to odp. dla Castrol
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Przyczajenie
|
Delfyn ja pisałam o salonie Extravaganza i nadal go mogę polecić, bo jestem zadowolona z efektu. Ale też żadnego porównania nie mam, bo to jest mój pierwszy makijaż ;-) Tak czy inaczej niedługo wysyłam tam swoją teściową w ramach prezentu na 60-tkę - ona blondynka i z bardzo jasnymi brwiami, ciekawa jestem jak to wyjdzie przy takim typie urody, oby dobrze ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Przyczajenie
|
Naprawdę nikt nie może polecić dobrej kosmetyczki w Białymstoku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
Ramonka a u kogo robilas brwi ??
Zdjecia wkleja sie klikajac w ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIAKMI, w poscie w ktorym bedziesz pisac ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.