|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki w zamian za przysługę! Duża prośba!
Witam! Jestem wizażanką już od bardzo dawna jednak nie ujawniam się często, zazwyczaj jestem biernym użytkownikiem, teraz jednak bardzo potrzebuję pomocy osoby z WROCŁAWIA.
Sprawa jest następują: jestem z Krakowa i miałam upatrzone buty w cropp townie, niestety okazało się, że kiedy uzbierałam już na nie pieniądze w sklepach już ich nie było... nie ma ich w żadnym innym mieście, tylko we Wrocławiu. Bardzo chętnie pojechałabym tam, gdyby odłożyli mi je na 2 tyg tak jak to deklarują się w sklepach w krakowie, jednak tam zgodzili się odłożyć mi je jedynie na 3 dni. Ja za to mam przed sobą 3 poprawki na studiach ![]() Widziałam nieraz podobne sprawy tutaj i mam zaufanie do tego forum i ludzi tutaj, bardzo pomocnych i życzliwych. Dlatego właśnie przyszło mi do głowy poprosić o pomoc właśnie tutaj. Jeżeli znalazłby się ktoś gotowy mi pomóc, tzn. iść do galerii we Wrocławiu na ul. Gen. Hallera 52 i kupić mi te buty (nr partii butów i szczegóły podałabym na gg lub w wiadomości prywatnej) i wysłać za pobraniem lub ja przesłałabym pieniądze na konto, to w zamian ktoś otrzymałby moją dozgonną wdzięczność oraz ja w ramach podziękowań oddałabym praktycznie nowy CIEŃ PUPY (perłowy zielonkawo-turkusowo-złoty/ mieni się w zależności od światła), tak samo praktycznie nieużyty PUDER INGLOTA (nr 14, naturalny odcień) ORAZ KUPIĘ WYBRANY KOSMETYK DO 30 ZŁOTYCH (około tyle zapłaciłabym za bilet pkp) to wszystko wyślę na podany przez kogoś adres ![]() Bardzo proszę o pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w zamian za przysługę! Duża prośba!
Niestety nie jestem z Wroclawia
![]() A pytalas w sklepie czy nie sprowadza Ci tych butow z Wroclawia do Krakowa? w wielu sklepach tak robia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jutro jade do Wroclawia. Bede tam do srody. Jesli rzeczywiscie zapalalas miloscia do tych butow to chetnie Ci pomoge. Bede miec duzo czasu. Zalatwiam warunek bo juz po sesji :P. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ech, pytałam i właśnie nic z tego! Co więcej mają inne zasady niż w krakowie (w kraku odkładają rzeczy na 2 tyg, a we Wrocławiu tylko na 3 dni :/) te buty idą jak świeże bułeczki i podejrzewam, że za kilka dni ich nie będzie, a że do tego mam rozmiar buta 41 i te buty tam są to zakrawa o cud!
W każdym razie dzięki za odpowiedź, swoją drogą do warszawskich croppów też dzwonilam o te buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeśli nikt Ci nie pomógł to ja mogę to uczynić.
![]() Mogłabym je kupić nawet dzisiaj, tylko musiałabyś powiedzieć jakie to są dokładnie buciki. Nie ma problemu. ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
PS. Mam możliwość wysłania InPostem - byłoby szybciej niż Pocztą Polską. ;-)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.