|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zadomowienie
|
Czy któraś z was wie coś o tym pudrze w kremie z serii Foot Works? Nie jest zaznaczony jako nowość, ale wydaje mi się, że wcześniej go nie widziałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz zauważyłam że w K14 krem głęboko nawilżający na noc jest za 13,90
![]() ![]()
#3156 |
Raczkowanie
|
czy dostała któraś z Was nagrodę za zamówienie w II i III terminie za min 300zł - etui na telefon, a jeśli w zamówieniu jest też woda U by Ungaro to dostaje się tez kosmetyczkę lub balsam, ja czekam na przetworzenie zamówienia, może się załapię, no chyba, że już się skończyły prezenty ?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie polegało ono na tym że Pani podała dla jakiego wieku są dane kosmetyki i do widzenia koniec spotkania, trwało niecałe 2 godziny. Chociaż przyznam że to "nowe" szkolenia mnie też zainteresowało i ciekawa jestem jak teraz wygląda. Obawiam się jednak że jeżeli prowadzą je ciągle te same osoby (a tak jest raczej na pewno) to będą wyglądać dokładnie tak jak wyglądały do tej pory.
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
U mnie w katalogu w ogóle nie pachniało, a te karteczki baaaaaardzo lekko. W niektórych katalogach w ogóle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Raczkowanie
|
Witam!
Czy jeżeli zamawiam z demo perfumę Bonda, to dostanę ten balsam do ciała co miałabym gratis przy zamówieniu w katalogu ?? Pozdrawiam i dziękuję ![]()
#3163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Byłam w biurze Avonu. Niestety nie mieli biżuterii Pamela
![]() Widziałam za to eye-liner CT który pojawi się w K16 - czarny z brokatem i niebieski z brokatem. Napewno wezmę czarny, choć trzeba 2 warstwy nałożyć żeby kolor był nasycony. W sumie to nie brokat, a kolorowe drobineczki ![]() ![]()
#3165 |
Wtajemniczenie
|
ja dostałam paczkę i jestem nie mile zaskoczona:
po 1 - grzebień alternatywny do czarnego grzebienia z katalogu znacznie się różni, ma cieńsze zęby a właśnie zależało na tych grubszych ![]() po 2- jedno opakowanie kremu było bardzo pogięte, nie wyglądało to dobrze ale na szczęście klientka powiedziała że opakowanie i tak wyrzuci ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad2. niestety nie jesteś odosobnionym przypadkiem, paczki są pakowane jak nogami, o ile w ogóle można powiedzieć żę są pakowane, bo w mojej zawsze jest tak jakby komuś się wszystko wysypało i pozbierał to z podłogi nie patrząc co to jest.. pogniecione pudełka to standard ale jakoś jeszcze żadna klientka nie chciała wymieniać produktu ze względu na pogniecione opakowanie bo je wyrzucają, no chyba że kosmetyk był przeznaczony na prezent ale to mi się zdarzyło tylko raz, natomiast gorzej jeśli produkty ciekłe są np "do góry nogami" to już jest ryzykowne, albo niedokręcone.. ja miałam kiedyś zalane pare rzeczy pianką do mycia twarzy solutions.. na szczęście większość w plastikach i dla mnie ale scyzoryk się otwiera nie powiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Uważam że mogliby pakować przynajmniej osobno produkty w kartnikach, np perfumy, kremy razem z kolorówką a żele i szampony gdzie inndziej. Często przecież sa powylewane kosmetyki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
U mnie <odpukać> nigdy nie było nic rozlane, a jestem w Avonie 2 lata i dostaję paczki co tydzień(kiedyś co dwa jak były 4-tygodniowe kampanie). Czasem jakieś opakowanie znaczy kartonik jest pogniecione, ale to się bardzo rzadko zdarza.
Co do grzebieni i szczotek to u mnie klientki bardzo lubią te składane. Te nowe czerwone będą z lusterkiem to jeszcze lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do szczotek to faktycznie są strasznie fajne idealne do torebki, ja zrobiłam zapasy dla TŻ bo też mu bardzo odpowiada (w pracy czasem musi się przeczesać, wiadomo włosy lubią się zczochrać) a w czerwonym wydaniu by nie zniósł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Taką informację dostałam jak składałam reklamację na pognieciony produkt.
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Rozeznanie
|
ja w ostatniej paczce też miałam trochę lepkie kosmetyki, zaczęłam szukać od czego- patrzę a tam serum z planet spa do szyi i dekoltu w ogóle nie jest zakręcone tylko zakrętka jest nałożona na opakowanie
![]() na szczęście koleżanka dla której był ten kosmetyk powiedziała, że dużo się nie ulało! ale co się naczyściłam kosmetyków to moje... |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze, że o tym piszecie, to będę polować na wyprzedaże tej starej wersji, bo świetnie się nadawał do rozczesywania podczas farbowania włosów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Moje paczki pakowane są wzorowo, ciężkie i nie do zagniecenia produkty pakowane są w jednej paczce a te delikatne, z pudełkami w drugiej bo przeważnie mam 2 zawsze. Tylko raz miałam misz masz ale ktoś inny mi pakował bo to było wtedy jak zablokowali mi paczkę i później ktoś ją pakował.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ELEG.TOREBKA WIECZ.U BY UNG. bez opustu 1 1 1,00 ETUI NA TEELFON bez opustu 1 1 1,00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ale tam zawsze są nieaktualne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Konto usunięte
|
wiecie ze avon przestaje drukowac papierowe faktury, bo dzieki temu bedzie mogl zaoszczedzic 5,5 tony papiery, oszczedzi drzewa. durnych gazetek mogli by nie drukowac, mi faktura jest przydatna. tylko w internecie bedziemy moglu zobaczyc, ale przeciez nie kazdy ma internet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
Widzę, ze wszędzie już szukają oszczędności. Jasne po co te durne gazetki. A w przedostatniej NovejTy były reklamy co 2 strony. A gruba to ona nie jest!
Niqsia a skąd to wiesz?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.