Włosomaniaczki :D - część III - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-22, 16:38   #3661
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
nic nie szkodzi- ja polonistą nie jestem Co do błędu- zgadzam się jak najbardziej- nie jest to logiczne- jednak takie zetawienie jest stosowane na porządku dziennym. Podobnie jak "na opakowaniu pisze"- w końcu i taka forma weszła do słownika- pomijając już posownię słowa H*J [i ch i h są akceptowalne]
Taaak, wiem o tym, jednak coś mi tam chrzęści, kiedy słyszę "Co tam piszę?", albo właśnie jakiś pleonazm
A co do ch*ja, to jednak wolę "ch" niż "h"

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 17:00   #3662
atsenka
Zadomowienie

Hej

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszę, że z TŻ wszystko dobrze
Chyba za wczesnie to napisalam... Albo wlasciwie nie... TZ jest cudowny tyle ze od wczoraj chodzi za mna mysl ze jest taki bo ma wyrzuty sumienia i chcac je zagluszyc zachowuje sie tak jak sie zachowuje. Byc moze jestem w bledzie ale wydaje mi sie ze przyjechala do niego jego ex... Nie jedna rzecz na to wskazuje... I jeszcze te jego smsy jak mu powiedzialam o swoich obawach... Owszem zawsze byl mily ale nigdy nie byl nadmiernie wylewny a wczoraj napisal ze jestem dla niego najwazniejsza, ze mu mnie brakuje, ze mnie nigdy nie zrani... Za bardzo to jest podejrzane Zle mi z tym bo niewiem czy mam racje... Co byscie zrobily na moim miejscu?? Zadrecze sie jak sie nie dowiem czy ona jest u niego, ale boje sie ze jak mu zrobie niezapowiedziana wizyte i ja tam zobacze to sie normalnie rozplacze...

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ja kręcę na papiloty, utrwalam lakierem przed nawinięciem, jak sa jeszcze lekko wilgotne i z takim ładunkiem na głowie idę spać, aby sie to dobrze utrwaliło, bo moje włosy są sztywne jak druty i szybko sie rozprostowują.
Ty masz chyba delikatniejsze, więc łatwiej będzie Ci utrzymać skręt

BTW: cóż to za sesja?

Cytat:
Napisane przez atsenka
A i wiem ze ten problem sie juz tu przewijal, ale musze go poruszyc jeszcze raz. Potrzebuje "naprawic" swoja cere! Juz nie moge na siebie patrzec Mam naczynkowa, wrazliwa cere, raczej normalna (ani sucha, ani tlusta). I wszystkie pryszcze ulokowaly sie na czole i w okolicach ust, brody. Policzki i nosek mam perfekcyjne. Stosuje Effaclar od 4 miesiecy ale zadnych efektow nie widze Prawie wszystkie nowe kremy jakie probuje zastosowac odrazu mnie zapychaja... No i oprocz kremu potrzebuje jeszcze tabletek. Niegdys lykalam:
-Revalid - na wlosy idealny! Bardzo mi sie po nich poprawily, niestety nie patrzylam pod katem wplywu na cere poza tym jest drogi
-Skrzypowita- zero efektow, moze jedynie paznokcie mi sie troszke poprawily
- Silica- szkoda kasy
-Belissa- bylam zadowolona z tych tabletek, ale jak w przypadku powyzszych nie analizowalam jej wplywu na cere tylko na wlosy/paznokcie
Moze wy macie jakies doswiadczenie z tabletkami/preparatami na wlosy/cere i paznokcie i mozecie ktores doradzic??
Bede naprawde bardzo wdzieczna za wszelkie informacje.

MIlego dnia

A może jakieś drożdże? Tabletki, maseczki, mikstury?
Ja na razie tapetuję się maseczką z polopiryny/aspiryny, bo widzę, że ładnie na mnie działa [podobnie jak żel do mycia twarzy z Bielendy], ale skoro Effaclar Ci nie pomaga, to ta maseczka pewnie też nie będzie skuteczna, bo to ten sam kwas. Może w takim razie jakieś AHA?
Dziekuje z rady
A sesja.... moj kumpel jest fotografem i zaproponowal mi "prace" modelki Ja bede miala za free profesjonalne fotki, a on udostepni kilka na wojej stronie internetowej.

Cytat:
Napisane przez POrcelainnn Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Czyli październik? To może początek października? Może jeszcze którymś Włosomaniaczkom udałoby się wpaść? Jad la Włosomaniaczek znajdę zawsze czas

Miałam dziś bardzo smutny i realistyczny sen. Śnił mi sie TŻ. obudziłam się strasznie smutna, niedobry początek dnia i tygodnia. Wieczorem lecę na fit, trochę się rozerwać...
Czemu ja nic niewiem o spotkaniu? Chetnie bym przyjechala tylko z Londynu to mam kawalek

Tez mam strasznego dola z powodu TZ. Wyzywam sie w pracy Fit Ci napewno pomoze. 3maj sie cieplutko

Cytat:
tak- to ten. Generalnie film oparty jest na faktach autentycznych i traktuje o brutalnych morderstwach jakie mają miejsce w stanach. Tzn w tym wypadku o jednym napadzie- film [jak już mówiłam] trzyma w napięciu do ostatniej minuty. Nie jest tak jak w typowych thrillerach, że zabójcy biora zakładników w pierwszych 15tu minutach filmu. Tu się z nimi bawią w kotka i myszkę do samego końca. Przerażające jest to, że są ludzie, którzy wykazują się takim okrucieństwem. Aha w filmie krew nie leje się litrami- to bardziej thriller psychologiczny. Polecam- zwłaszcza tym paniom, które lubią się bać.
Przekonalas mnie W najbliszym czasie obejrze.

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość

astenko, mam nadzieję, że wszystko sie ułozy Wszystkie problemy sa ważne wiec pisz jesli odczuwasz taką potrzebę. Nawet jesli nie można bezposrednio pomóc to czasem miłe słowo naprawdę potrafi zdziałać cuda!
Dziekuje A o problemie napisalam na samej gorze... Naprawde mi smutno bo mam tu tylko jego...

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
atsenka - kiedyś dla utrwalenia efektu fryzury i przedłużenia jej żywota
używano do płukania włosów piwa. Ostatnio miałam nawet okazję to
zobaczyć w salonie wcale nie z epoki kamienia łupanego. Taką metodę
zastosowała fryzjerka robiąc fryzure ślubną.
Dziekuje za rade ale chyba raczej nie skorzystam

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Chcę coś nawilżającego, delikatnego. Myślę nad Hipp (to w Rossmanie) lub aloesową Mypą. Który szampon będzie lepszy? A może skusić się na Farmonę Blask koloru? Chyba, że macie jakieś inne typy drogeryjne. (Skończyłam właśnie opakowanie nivea Baby rumiankowego i chciałabym zmienic)
Ja oczywiscie polecam Farmone! Najlepszy szampon jaki w zyciu uzywalam. Wlosy sa mieciutkie, delikatne, puszyste, jest ich sporo wiecej i sa mocniejsze! Zdecydowanie polecam jeszcze za te cene (ja placilam 7 zl).

Zmykam wziasc prysznic i ide sie spotkac z TZ. Chce mi wszystko wytlumaczyc.... Ale sie boje

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_

Edytowane przez atsenka
Czas edycji: 2008-09-22 o 17:03 Powód: dopiska
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 17:03   #3663
blonndee
Wtajemniczenie

dziendoberek
witam wszystkie wlosomaniaczki
prujecie do przodu jak traktorki przez polske! ale nadrobilam! same smutne historie, niestety ostatnio cos chyba wisi w powietrzu. ta pogoda pewnie...
rok akademicki sie zaczyna za 9dni zwariuje chyba! jak mi sie nie chce uczyc!
tak w ogole to cos dzis bzdury gadam wiec moze bede poki co siedziec cicho

edit:
atsenko, a ten kolega fotograf nie jest moze polakiem?
Stary 2008-09-22, 17:04   #3664
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
dziendoberek
prujecie do przodu jak traktorki przez polske! ale nadrobilam! same smutne historie, niestety ostatnio cos chyba wisi w powietrzu. ta pogoda pewnie...
Witaj w klubie
Stary 2008-09-22, 17:47   #3665
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
dziendoberek

edit:
atsenko, a ten kolega fotograf nie jest moze polakiem?
Powiem ci ze wszystkich moich znajomych czy osob z rodziny spotyka w tym roku cos strasznego... Poobno rok przestepny jest taki ciezki a taki wlasnie teraz mamy. Moze cos w tym jest bo naprawde tyle sie dzieje, az trudno uwierzyc.

A fotograf i owszem Polak Moj dobry kolega. Fotografia byla tylko jego hobby ale teraz postanowil sie tym bardziej zajac.

Instagram
Stary 2008-09-22, 18:03   #3666
blonndee
Wtajemniczenie

rozumiem, ze to wszystko sie dzieje w londynie?
no to jeszcze mi powiedz, ze ten kolega nazywa sie bartek sz. a zemdleje
Stary 2008-09-22, 18:20   #3667
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
rozumiem, ze to wszystko sie dzieje w londynie?
no to jeszcze mi powiedz, ze ten kolega nazywa sie bartek sz. a zemdleje
No niestety to nie Bartek Sz. Ae owszem wszystko dzieje sie w Londynie.

Instagram

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 18:32   #3668
virka
Zakorzenienie

Cytat:
no to co ja poradzę, że bozia dała mi nieco więcej cyferek przy IQ niż kijance
A skromności, to już Ci całkiem nie pożałowała

Cytat:
Dzierwczyny- która oglądała 2gi odcinek "mam talent" wiem jakie są Wasze typu z odc. 1. A kto Was powalił a kto rozwalił w drugim?
Ja oglądałam (w sieci), więc nie wszystko, ale z tych co widziałam, to bardzo podobała i się ta niewidoma dziewczyna, ten młody chłopaczek co tańczył, ci co grali na policzkach i tak na pierwszy rzut tyle, jak jeszcze coś dojrzę to dam znać A jak u Ciebie?

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 18:46   #3669
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Tak mi przykro

Cytat:
Cieszę się, że nastrój masz już lepszy
nie do końca ale staram sie jak mogę...

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

Cytat:
A teraz poczołgam się do łóżka : zaliczam się od wczoraj do grona
przeziębionych. Chyba skuszę się na grzańca.
wracaj szybciutko do zdrwia! grzaniec jest dobrym pomysłem smacznego!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 18:58   #3670
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
o matko i corko, nie niestety! w/w bartek sz jest moim ex z serii 'zabije bydlaka jak stanie na mojej drodze' i wszystko sie zgadzalo, zajmuje sie fotografia, mieszka w londynie... uff, na szczescie swiat nie jest az tak maly
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 19:19   #3671
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
no baaaaa trzeba się cenić

Cytat:
Ja oglądałam (w sieci), więc nie wszystko, ale z tych co widziałam, to bardzo podobała i się ta niewidoma dziewczyna, ten młody chłopaczek co tańczył, ci co grali na policzkach i tak na pierwszy rzut tyle, jak jeszcze coś dojrzę to dam znać A jak u Ciebie?
w kwestii hitów podobnie- w kwestii kitów: damski zespół "nasty ladies" [kto im nazwę wymyślił]- nie wiem dlaczego je przepuścili Były tam dwa zawodowe głosy- szkoda tylko, że na froncie stała ta pani, której struny głosowe nie powalały. Do tego pan występujący na początku- czerwony strój baletnicy i układ choreograficzny imitujący udeptywanie świeżo nawiezionej ziemi [what the f*ck is that sh*t]. Nie podobał mi się też chłopaczek śpiewający "over the rainbow"- rozumiem, że przyjechał tam, żeby się przełamać- ale to [primo] nie o to chodzi w tym programie [secudno] opiekun/ten kto go tam wysłał wykazał się totalnym brakiem odpowiedzialności. Widać, że chłopak ma jakieś problemy z samoakceptacją itp. więc nie trzeba być geniuszem żeby wpaść na to, że wystawienie go na pośmiewisko tego nie zmieni.

No i rzecz jasna chylińska wymiata- chyba tylko dla niej ten program oglądam
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 19:56   #3672
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Są, są jeszcze takie miejsca, z dala od cwilizacji, wsród pól i lasów, w symbiozie z bocianami i żurawiami. Uffffff !
Oj brzmi cudownie Na stare lata takie miejsce mi się marzy

Cytat:
A na co ten zabieg laserowy?

Sama naprawiasz pralkę? Podziwiam Ja w kwestiach technicznych niestety jestem typową blondynką

Chce sobie zamknąć te paskudne naczynka Mam nadzieje, że raz na zawsze. Nierealne chyba

Wychodzę z założenia, że skoro nie działa to znaczy, że jest popsuta, a jak jest popsuta to ja już jej bardziej zaszkodzić nie mogę A czyszczenie filtra to żadna naprawa Raz na 12 miesięcy każdej pralce się to przyda Pomogło do drugiego prania, przy drugim znowu stanęła, na wyświetlaczu jakieś F02 i dziwnie mruczy Chyba bez fachowej pomocy się nie obędzie. A tak bardzo chciałam zaoszczędzić
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 20:08   #3673
virka
Zakorzenienie

Cytat:
w kwestii hitów podobnie- w kwestii kitów: damski zespół "nasty ladies" [kto im nazwę wymyślił]- nie wiem dlaczego je przepuścili Były tam dwa zawodowe głosy- szkoda tylko, że na froncie stała ta pani, której struny głosowe nie powalały. Do tego pan występujący na początku- czerwony strój baletnicy i układ choreograficzny imitujący udeptywanie świeżo nawiezionej ziemi [what the f*ck is that sh*t]. Nie podobał mi się też chłopaczek śpiewający "over the rainbow"- rozumiem, że przyjechał tam, żeby się przełamać- ale to [primo] nie o to chodzi w tym programie [secudno] opiekun/ten kto go tam wysłał wykazał się totalnym brakiem odpowiedzialności. Widać, że chłopak ma jakieś problemy z samoakceptacją itp. więc nie trzeba być geniuszem żeby wpaść na to, że wystawienie go na pośmiewisko tego nie zmieni.

Kitów nie oglądałam, w takim razie muszę obejrzeć, widziałam tylko tego Mirka...i też uważam, że dopiero teraz będzie miał przechlapane...Swoją drogą to trzeba mieć odwagę, żeby tam iść z takim "talentem"

A Chylińska jest the best, rozśmiesza mnie do łez

Stary 2008-09-22, 20:29   #3674
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:

Miałam dziś bardzo smutny i realistyczny sen. Śnił mi sie TŻ. obudziłam się strasznie smutna, niedobry początek dnia i tygodnia. Wieczorem lecę na fit, trochę się rozerwać...
mam nadzieję, że już lepiej
A jak rozwój sytuacji? Wszystko na dobrej drodze ?

Cytat:
Jak się udało wesele?
A dziękuję o dziwo całkiem fajnie się bawiliśmy.
Powiem Wam w sekrecie, że to był ślub osoby, z którą kiedyś mój TŻ prawie się związał , ale szybko się "wyleczył", a jako że ich rodzice się dobrze znają, to i ona balowała na naszym weselu i my na jej

Cytat:
A tak w ogóle to postanowiłyśmy wczoraj z mamą zwazyć nasze mychy. Wynik mnie nieco przeraził- Zuza 2kg (czyli cacy) ale Kuba prawie 7kg i nic nie robi tylko je albo śpi- czasami mam wrażenie, że je więcej ode mnie
Heh, niezły wynik ja nawet nie wiem, ile mój kotacz waży, ale tak koło 5 na pewno... po odjęciu jaj troszkę mu się przytyło

Cytat:

Co do worków na głowach to ja mam zabieg laserowy na początku października i zapewne po będę wyglądać koszmarnie, więc będę jedyną osobą, której taki worek by się przydał
cóż za zabieg?
Ja się wybieram na zamykanie naczynek, ale... chyba na razie się nie wybiorę

Cytat:
Ojej, zdrowiej, zdrowiej, a grzaniec jak najbardziej. Kilka lat temu, jak zachorowałam na wczasach to właśnie grzaniec postawił mnie na nogi

A tak wczytuję się w opis okolic, w których mieszkasz, to się zastanawiam, czy nie mieszkasz w ... Mięćmierzu
Bo kiedy pierwszy raz tam byłam, to ta miejscowośc właśnie przypominała Twój opis... z dala od cywilizacji, zero internetu, brak zasięgu komórek, a w centrum wsi ogromna drewniana studnia Fantastyczna miejscówka, niektóre domy jeszcze kryte strzechą

Cytat:
nic nie szkodzi- ja polonistą nie jestem Co do błędu- zgadzam się jak najbardziej- nie jest to logiczne- jednak takie zetawienie jest stosowane na porządku dziennym. Podobnie jak "na opakowaniu pisze"- w końcu i taka forma weszła do słownika- pomijając już posownię słowa H*J [i ch i h są akceptowalne]

no to co ja poradzę, że bozia dała mi nieco więcej cyferek przy IQ niż kijance

Dzierwczyny- która oglądała 2gi odcinek "mam talent" wiem jakie są Wasze typu z odc. 1. A kto Was powalił a kto rozwalił w drugim?
I jeszcze "cofnął się do tyłu"
A "Mam talent" nie oglądam

Cytat:
Chyba za wczesnie to napisalam... Albo wlasciwie nie... TZ jest cudowny tyle ze od wczoraj chodzi za mna mysl ze jest taki bo ma wyrzuty sumienia i chcac je zagluszyc zachowuje sie tak jak sie zachowuje. Byc moze jestem w bledzie ale wydaje mi sie ze przyjechala do niego jego ex... Nie jedna rzecz na to wskazuje... I jeszcze te jego smsy jak mu powiedzialam o swoich obawach... Owszem zawsze byl mily ale nigdy nie byl nadmiernie wylewny a wczoraj napisal ze jestem dla niego najwazniejsza, ze mu mnie brakuje, ze mnie nigdy nie zrani... Za bardzo to jest podejrzane Zle mi z tym bo niewiem czy mam racje... Co byscie zrobily na moim miejscu?? Zadrecze sie jak sie nie dowiem czy ona jest u niego, ale boje sie ze jak mu zrobie niezapowiedziana wizyte i ja tam zobacze to sie normalnie rozplacze...

Zmykam wziasc prysznic i ide sie spotkac z TZ. Chce mi wszystko wytlumaczyc.... Ale sie boje

A może po prostu powiedz mu, że obawiasz się tego, że ona tu jest i najzwyczajniej chciałabyś to wiedzieć. I tyle. Że nie będzie przez to kłótni, awantur, cichych dni... tylko chciałabyś wiedzieć.

Cytat:
Nic się nie bój nie trzeba się uczyć

Cytat:
A może Grzegorz C.
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 20:40   #3675
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
na pewno jakoś się ułozy stypendium masz jak mniemam socjalne. A masz szanse na naukowe U nas naukowe było dość wysokie- ja kiedyś brałam 550 na miesiac.
Cytat:
Oleczko o to samo chciałam zapytać A może rozmowa z Mamą przyniosła by jakiś skutek??
Na naukowe mam szansce, ale u nas niższe jest. Zależy od średniej, max można wyciągnać ok. 500 złotych, ja mam szanse na 350 zł. Ale to jeszcze pewne nie jest, u nas na roku jestu dużo osób które dobrze się uczą. Na 50 osób na roku to dostanie stypendium ok. 10 osób. Dopiero za 3 tygodnie się dowiem.
Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Oleczka, mam nadzieję, że wszystko u Ciebie jednak się ułoży w tych sprawach finansowych i prawdą okaże się powiedzenie 'nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło..." W ogóle w jakim mieście studiujesz? Myślałaś może o jakiejś dorywczej pracy?
!
Studiuje w Opolu, w tamtym roku trochę sobie dorabiałam czasem na promocjach, ale to rzadko i nie mogłam dużo zarobić, że tak powiem, bo właśnie za duży dochód by był i obniżyło mi to stypendium. Mama narazie pracy nie dostała, do tego odnowiła jej się kontuzja w kostce (kiedyś miała złamaną) i chodzi z obandażowaną już kilka dni, idzie jutro do ortopedy. Więc narazie póki co, to pracować nie będzie. Czyli co, to mam przez kilka miesięcy stypendium ocalone, co będzie dalej, to się okazę.
W ogole dziekuje za wszystkie mile slowa wszystkim Wlosomaniaczkom i trzymanie kciukow

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

A tak btw. jak mnie nogi bolą po tej promocji... a jutro 8 godzin na 10tą rano!
oj, dobrze pamiętam ten ból nóg i kręgosłupa po kilkudniowym staniu na promocjach

Cytat:
nie- nie spadł- on od zawsze był mizerny- od urodzenia- mały i chudziutki- ale przeżył 7 lat. Nie wiem co się stało- cóż- przyroda. O wiki się nie martwię- wygląda zdrowo- je jak zwykle i jest ruchliwa- ale pewnie profilaktycznie ja zabiorę do weta.
bardzo współczuję straty Szynszylka. Ale muszę powiedzieć, że zdziwiłam się, że druga szynszylka jest ruchliwa, bo jak zawsze wchodzę do zoologicznego, to szynszyle siedzą i zupełnie się nie ruszają
Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Sama dziś zrobiłam sobie "salon piękności" - Maseczka na włosy, na twarz, "plastry" na cienie pod oczami.. Należy się czasem Doszłam do wniosku że ciekawie wyglądam z czystą, prawie białą skórą, "wydobywa" to oczy.. Ale nie lubię swojej skóry w zimie, wyglądam na zmęczoną.
Uwielbiam salony pieknosci, jutro sobie zrobie chyba . Ja tez opalam sie blyskawicznie, a zima rownie szybko bladne i wygladam rano jak chora. Dlatego używam różnych kremów brązujących. Ale faktycznie bladość wydobywa te oczy .

Cytat:
Przepraszam, że post pod postem
Świetnie wygląda z turbanem

A co do reakcji na film, to nie wiem czy zauważyłyście tez, że kobiety zazwyczaj umierały ze śmiechu, a oglądającym facetom nie było już tak wesoło
?
Korba mi się bardzo podobała i w ogóle smutno mi się zrobiło, jak przyszła już do Edgara (tfu, Erwina ) a wtedy już było za późno.
Podoba mi się jej styl ubierania, kolczyki też miała świetne zawsze .

Porcelanko, bardzo Ci ładnie w tym blondzie, w ogóle jest bardziej naturalny od poprzedniego .
Cytat:
Witajcie. Dziękuję Wam bardzo za słowa wsparcia.

Powoli muszę wracac do normalnego życia choc mnóstwo problemów "spadło" mi teraz na głowę - mieszkanie, bieganie po urzedach, głowienie sie skad wziąść pieniądze... Babcia przepisała na mnie swoje mieszkanie jeszcze jak zyła, bylam jego właścicielka ale wiadomo - tylko na papierze bo babcia tam sobie cały czas mieszkała. nie brałam pod uwagę tego, że babcia moze umrzeć w ciagu najbliższych kilku lat choc miała już lat 86 - ale była tak energiczną, samodzielną i pełną życia osobą o wspaniałym zdrowiu ze jej śmierć dla wszystkich była prawdziwym szokiem. a ja wogóle nie brałam pod uwagę przeprowadzki i utrzymywania się samej, rozpoczęłam studia, jestem bez pieniedzy a rachunki płacić trzeba... bylam dzis w tym mieszkaniu i caly czas wydawało mi sie ze to wszystko to tylko zły sen, że babcia zaraz wejdzie do pokoju niosąc mi owocowa herbatę, którą zawsze mi robiła... bardzo mi jej brakuje...

muszę jednak zebrać sie i życ dalej, choć nie jest to łatwe. jeszcze raz bardzo Wam dziekuję i pozdrawiam serdecznie
Mam nadzieje, że rozwiązanie się znajdzie. Dlaczego wszystko się musi kręcić na około pieniędzy. Może wynajmiesz mieszkanie ?
I współczuje straty babci, ja też jestem z moją zżyta i z dziadkiem i jakoś sobie nie wyobrażam, że mogłoby ich nie być.

Cytat:

Ja to oglądam, widziałam teraz . Chylińska jest super, jej reakcje mnie powalają .

W ten weekend było fajnie na studium, ale poziom chemii i anatomii to narazie jakieś przedszkole .

Mam już plan na studiach (dzisiaj dali, łał, pośpieszyli się). Mi się bardzo, ale to bardzo podoba ten plan podoba, bo w poniedziałek od 9 do 16.30, wtorek 8.15 - 11.30, środa 12 - 18, w czwartek od 12-16, tylko ze w czwartek mamy zajęcia z dwóch innych przedmiotów, w tym samym czasie, w innych budynkach, nie wiem kto ten plan układał, chyba jakiś pijany. I mam nadzieje, że to zmienią. Za to piątek póki co wolny . Tylko mam nadzieję, że właśnie tego przedmiotu z czwartku nie dzadzą mi na piątek
Ale ogólnie nie będzie źle. Jest mniej zajęć niż tydzień temu. Będzie czas na naukę, na tłumaczenie tekstów do pracy licencjackiej, jakoś pozytywnie mnie to nastoiło .

Chyba w piątek się przeprowadzam już do Opola
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 20:52   #3676
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Kitów nie oglądałam, w takim razie muszę obejrzeć, widziałam tylko tego Mirka...i też uważam, że dopiero teraz będzie miał przechlapane...Swoją drogą to trzeba mieć odwagę, żeby tam iść z takim "talentem"

A Chylińska jest the best, rozśmiesza mnie do łez
to polecam pana udeptującego ziemię- Kwaśniewski się nazywa
Cytat:
Heh, niezły wynik ja nawet nie wiem, ile mój kotacz waży, ale tak koło 5 na pewno... po odjęciu jaj troszkę mu się przytyło
i tu jest ból bo ja mojemu dopiero planuję odjąć jaja

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Na naukowe mam szansce, ale u nas niższe jest. Zależy od średniej, max można wyciągnać ok. 500 złotych, ja mam szanse na 350 zł. Ale to jeszcze pewne nie jest, u nas na roku jestu dużo osób które dobrze się uczą. Na 50 osób na roku to dostanie stypendium ok. 10 osób. Dopiero za 3 tygodnie się dowiem.
dobre i 350zł ba- dla studenta dodatkowa kasa jest zawsze mile widziana
Cytat:
Mam już plan na studiach (dzisiaj dali, łał, pośpieszyli się). Mi się bardzo, ale to bardzo podoba ten plan podoba, bo w poniedziałek od 9 do 16.30, wtorek 8.15 - 11.30, środa 12 - 18, w czwartek od 12-16, tylko ze w czwartek mamy zajęcia z dwóch innych przedmiotów, w tym samym czasie, w innych budynkach, nie wiem kto ten plan układał, chyba jakiś pijany. I mam nadzieje, że to zmienią. Za to piątek póki co wolny . Tylko mam nadzieję, że właśnie tego przedmiotu z czwartku nie dzadzą mi na piątek
Ale ogólnie nie będzie źle. Jest mniej zajęć niż tydzień temu. Będzie czas na naukę, na tłumaczenie tekstów do pracy licencjackiej, jakoś pozytywnie mnie to nastoiło .

pozazdrościć- u mnie piątki miały to do siebie, że zajęcia były do 18-20
I to laborki, z których nie można było zwiać jak z wykładu
A co do tych zajęć w tym samym czasie- może one odbywają się systemem A B [jedne w jednym tyg a drugie w drugim] albo jedne kończą się w połowie semestru a drugie zaczynają od połowy

Wiecie kto jutro do nas wraca z ławki rezerowych Aż czuję w kościach, że będzie się działo
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 21:02   #3677
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam w sekrecie, że to był ślub osoby, z którą kiedyś mój TŻ prawie się związał , ale szybko się "wyleczył", a jako że ich rodzice się dobrze znają, to i ona balowała na naszym weselu i my na jej
To dobrze zachować takie "zdrowe" relacje

Cytat:
Pozostaje trzymać kciuki, żebyś była w tej 10

Cytat:
to polecam pana udeptującego ziemię- Kwaśniewski się nazywa
Zaraz popatrzę

Stary 2008-09-22, 21:32   #3678
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

Nie grozi mi uzależnienie Potrzebuję jedynie raz na czas, tak jak pisałam od święta, ewentualnie w chwilach doła, jak nie będę mogła na siebie patrzeć Mam świadomość, że będą przesuszać, a jako włosomaniaczka będę im to dawkować z umiarem
Tak na wszelki wypadek ostrzegłam A efekt jest naprawdę bardzo ładny i nie trzeba tych wałków trzymać długo.

Cytat:

A jak tam Wasze sprawy wyglądają w realu?

Od dwóch tygodni nie wyglądają się. Nie piszemy do siebie, nie mamy kontaktu. Zasatanawiałam się dziś czy powinnam coś do Niego napisać, ale ja z nim dużo rozmawiałam, tłumaczyłam i boję się, że teraz to już będzie narzucanie...

Cytat:

Sama naprawiasz pralkę? Podziwiam Ja w kwestiach technicznych niestety jestem typową blondynką

To tak jak ja. Ale mam koleżankę (blondynkę! ) która umie sama sformatować komputer Strasznie mi tym zaimponowała

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Może nie za bardzo w temacie, ale wspomniałaś coś o Mypie, ja mam odżywkę, jest bardzo dobra to może i szampon będzie ok.
Ja teraz kończę tak jak ty Nivea baby ale lawendowy , w ogóle to ostatnio szukałam szamponu, który nie będzie miał w składzie SLS i co ?
nie znalazłam takiego, nawet nivea baby ma gdzieś na 4 miejscu w składzie.
Fakt, nie zgłębiłam tajników SLS więc nie wiem czy szampon bez tego SLS może w ogóle istnieć , troszkę mało edukacji na ten temat...
Może któras wizażanka mi odpisze....

Ja myślałam, że w dziecięcych nivejkach nie ma SLS

Nie kupiłam Mypy, bo Natura była już zamknięta. Kupiłam za to HIPP dla dzieci. Zastanawiałam się między tym a Babydermem, ale HIPP tak ładnie pachnie migdałami

Odkąd w ogóle dowiedziałam się o SLS to mam wrazenie, że po myciu zwykłym, drogeryjnym szamponem moje włosy nieodwracalnie by ucierpiały, że jedno mycie strasznie je wysuszy Taka panika. Szamponami z SLS zmywam tylko maski olejowe.

Cytat:
Hej

Dziekuje z rady
A sesja.... moj kumpel jest fotografem i zaproponowal mi "prace" modelki Ja bede miala za free profesjonalne fotki, a on udostepni kilka na wojej stronie internetowej.

Czemu ja nic niewiem o spotkaniu? Chetnie bym przyjechala tylko z Londynu to mam kawalek

Tez mam strasznego dola z powodu TZ. Wyzywam sie w pracy Fit Ci napewno pomoze. 3maj sie cieplutko

Dziwna sytuacja z TŻ... w jakich oni są teraz stosunkach z byłą?

I faktycznie masz dwa wyjścia:
1) niezapowiedziana wizyta ( ale pod jakimś pretekstem, żeby nie było od razu widać, ze przyszłaś go sprawdzić)
2) moze spóbuj go zapytać wprost

Daj znać jak rozwiązała sie sytuacja.. Trzymaj się

Cytat:
mam nadzieję, że już lepiej
A jak rozwój sytuacji? Wszystko na dobrej drodze ?

Póki co cisza między nami

Jak Wam mija wieczór? Kątem oka oglądam 8 mm na Polsacie. Skończyłam czytać 'Szachistę' Łysiaka i teraz nie mam książki do wieczornego czytania przed snem

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 21:47   #3679
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

dobre i 350zł ba- dla studenta dodatkowa kasa jest zawsze mile widziana

A co do tych zajęć w tym samym czasie- może one odbywają się systemem A B [jedne w jednym tyg a drugie w drugim] albo jedne kończą się w połowie semestru a drugie zaczynają od połowy
mnie te 350 złotych uratuje - będę miała za co opłacić studium. Jak go nie dostane, to po prostu będę... mniej jadła i może jakoś zaoszczędzę
Nie, to u mnie zawsze wszystkie dni były zawalone a w piątek tylko rano jakiś wykładzik. Wszyscy do domu jeździli - często już w czwartki i się chyba nad nami litowali
Nie, nie te zajęcia są normalnie co tydzień, przez cały semestr, na pewno. Coś pomylone tak jest. Starosta idzie z tym w przyszłym tygodniu do wyjaśnienia .

Cytat:
Pozostaje trzymać kciuki, żebyś była w tej 10
nie dziękuje . Mam średnią ok.4,7 (miałabym ok. 4,8, ale mi język obniżył średnią ), więc nie wiem czy to wystarczy.
Cytat:

Jak Wam mija wieczór? Kątem oka oglądam 8 mm na Polsacie. Skończyłam czytać 'Szachistę' Łysiaka i teraz nie mam książki do wieczornego czytania przed snem
ja też oglądam lewym okiem ten film, ale się jakoś wczuć nie umie .
Stary 2008-09-22, 22:04   #3680
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
cóż za zabieg?
Ja się wybieram na zamykanie naczynek, ale... chyba na razie się nie wybiorę
Zwykłe zamykanie naczynek laserem Trochę się naczytałam i podobno po jesteś dosyć spuchnięta i potrzeba kilka dni żeby dojść do siebie Mam nadzieje, że aż tak źle nie będzie

Cytat:

Mi do naukowego zabrakło jakiś głupich ułamków

U nas na uczelni plan zajęć jest zawsze dzień albo dwa dni wcześniej. Co jakiś czas sprawdzam z ciekawością, ale coś mi się wydaje, że i w tym roku mnie nie zaskoczą.

Pozytywnie nastrojona czasem na naukę - ciekawe

Cytat:

Siedzę nad tą pracą, którą muszę pokazać w piątek. Jakoś mozolnie mi to idzie

Dobranoc
Stary 2008-09-22, 22:21   #3681
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Pozytywnie nastrojona czasem na naukę - ciekawe
no, nienormalna jestem . Cieszę się, że się wyrobie, że będę miała czas

Ten film mnie jakoś nie wciąga, też ide zaraz spać.
Stary 2008-09-22, 22:24   #3682
Porcelainnn
Zadomowienie

Milka- dużo weny życzę [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Emilia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG]

Oleczka- faktycznie, niudnawe to. Spodziewałam się czegoś lepszego po filmie z Phoenixem[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Emilia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG]

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 22:27   #3683
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak na wszelki wypadek ostrzegłam A efekt jest naprawdę bardzo ładny i nie trzeba tych wałków trzymać długo.
Będę pamiętać

Cytat:
Od dwóch tygodni nie wyglądają się. Nie piszemy do siebie, nie mamy kontaktu. Zasatanawiałam się dziś czy powinnam coś do Niego napisać, ale ja z nim dużo rozmawiałam, tłumaczyłam i boję się, że teraz to już będzie narzucanie...
Ale przecież do tej pory to On się pierwszy odzywał, więc może i jemu się zrobiło głupio i myśli tak jak Ty, że to już jest narzucanie... Nie wiem, tak tylko z tego co piszesz wnioskuję, ciężko oceniać, bo nie znam relacji...
Po prostu szkoda by było, żeby prze jakieś "domysły" i niedogadanie urwał się kontakt

Stary 2008-09-22, 22:35   #3684
blonndee
Wtajemniczenie

Kasiu, nie strasz
Stary 2008-09-22, 23:04   #3685
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
o matko i corko, nie niestety! w/w bartek sz jest moim ex z serii 'zabije bydlaka jak stanie na mojej drodze' i wszystko sie zgadzalo, zajmuje sie fotografia, mieszka w londynie... uff, na szczescie swiat nie jest az tak maly
jej, jak dobrze że nigdy nie będę Twoim bylym...

Cytat:
Mam nadzieje, że rozwiązanie się znajdzie. Dlaczego wszystko się musi kręcić na około pieniędzy. Może wynajmiesz mieszkanie ?
I współczuje straty babci, ja też jestem z moją zżyta i z dziadkiem i jakoś sobie nie wyobrażam, że mogłoby ich nie być.
całe szczeście nie wszystko kręci się wokół pieniędzy ale niestety bez nich ciężko się obejść. A najgorsze jest to, że jak potrzeba pieniędzy to nagle na wszystko. Tylko skąd je wziąść? Mieszkanie trzeba gruntownie wyremontować, obecnie nie bardzo nadaje sie ono do wynajęcia - całą rodzina usilnie przekonywała babcie, że najwyższy czas na remont, mieszkanie ma ponad 50 lat, rury w łazience nigdy nie były wymieniane, w kazdej chwili moze coś pęknąć, co troche cos sie psuje - ale ma prawo po tylu latach. Moja babcia jednak jak chyba wiekszość starszych osób nie chciała remontu bo nie chciała zamieszania z tym związanego. Tak wiec najpierw trzeba wyremontować mieszkanie aby w nim zamieszkać. Gdyby mogło obyć sie bez remontu to sama bym w nim zamieszkala bo rachunki i tak będę płacić. Ale niestety nie bardzo się da a na remont mnie teraz nie stać.

Teraz przede mną jeszcze ciezszy problem niż pieniądze a raczej ich brak - a mianowicie uporzadkowanie rzeczy babci - mnóstwo wspomnień, emocji...
Czemou życie nie jest proste?
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-23, 09:22   #3686
xyoko
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Już się nastawiaj w takim razie, na pewien piękny październikowy dzień tygodnia...
Ok, już zaczynam przygotowywać się psychicznie

Cytat:
Oj, a co mi tam - pochwalę się. Mam już komputer z polskimi literami.
Pan Specjalista - o dziwo - przyjechał w umówionym terminie, wyrzucił
{odłączył} modem neostrady, podłączył urządzenie, które nazywa się :
"kompleksowe rozwiązanie do połączeń internetowych", porozstawiał po
domu różne antenki i ... mam drugi komputer z polskim programem.
GENIUSZ !!! I wszystko działa {tfu ! tfu ! przez lewe ramię, żeby nie zapeszyć}.
Pewnie się dziwicie dlaczego aż tyle zachodu z taką głupotą ?!
Mieszkam w miejscu gdzie nie mają zasięgu żadne telefony komórkowe,
żaden provider nie jest aż tak silny, a tym samym i laptopem nie można
połączyć się z internetem. Na własny koszt {robotnicy, ciężki sprzęt budowlany itp} kładliśmy
prawie 400-ta m.kabla telefonicznego. TP "kopie" jedynie dziesięć metrów ...
Tym to sposobem mam stacjonarny telefon i połączenie z
internetem. Są, są jeszcze takie miejsca, z dala od cwilizacji, wsród pól i
lasów, w symbiozie z bocianami i żurawiami. Uffffff !

Opis miejsca brzmi cudownie
Życzę zdrowia!

Cytat:
Hej

Ja bym chyba zapytała wprost. Jak nie robisz mu normalnie niezapowiedzianych wizyt, to zorientuje się , że chcesz go sprawdzić. Mam nadzieję, że wszystko się pozytywnie wyjaśni

Cytat:
dziendoberek
Jak ja pomyślę o październiku, to mi się coś przewraca w środku
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-23, 09:25   #3687
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Chce sobie zamknąć te paskudne naczynka Mam nadzieje, że raz na zawsze. Nierealne chyba

Wychodzę z założenia, że skoro nie działa to znaczy, że jest popsuta, a jak jest popsuta to ja już jej bardziej zaszkodzić nie mogę A czyszczenie filtra to żadna naprawa Raz na 12 miesięcy każdej pralce się to przyda Pomogło do drugiego prania, przy drugim znowu stanęła, na wyświetlaczu jakieś F02 i dziwnie mruczy Chyba bez fachowej pomocy się nie obędzie. A tak bardzo chciałam zaoszczędzić
Mam nadzieję, że z naczynkami się uda

Ja jestem pewna, że jestem w stanie bardziej zaszkodzić każdemu urządzeniu, które próbowałabym naprawiać

Cytat:
Kolejny fragment tajemniczej historii Waszego związku

Cytat:

To tak jak ja. Ale mam koleżankę (blondynkę! ) która umie sama sformatować komputer Strasznie mi tym zaimponowała
Mi zawsze imponują kobiety, które radzą sobie z takimi rzeczami
Ja raz przeszłam samą siebie, jak powiedziałam TŻ, że zepsuła mi się lampa w pokoju i żeby wziął jakieś narzędzia, jak będzie do mnie jechał. (Akurat tej lampy rzadko używam, bo mam słoneczny pokój, wszystko działo się w lecie a wieczorem najczęsciej włączam tylko małe lampki). No i okazało się, że lampa nie działała, bo zapomniałam o tym, że wykręciłam z niej żarówkę, jak potrzebowałam do jakiejś innej Na szczęście mój TŻ tak dobrze mnie zna, że najpierw to skontrolował

Cytat:

Teraz przede mną jeszcze ciezszy problem niż pieniądze a raczej ich brak - a mianowicie uporzadkowanie rzeczy babci - mnóstwo wspomnień, emocji...
Porządkowanie czyichś rzeczy musi być ciężkim zadaniem Mam nadzieję, że jak najszybciej sobie z tym poradzisz.
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 09:27   #3688
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
no, nienormalna jestem . Cieszę się, że się wyrobie, że będę miała czas
Może nie to, że to nie normalne, ale wydaje mi się, że należy do rzadkości Ja w sumie wolę jak mam mniej czasu, wtedy bardziej się mozbilizuje i sukcesywnie uczę

Cytat:
Milka- dużo weny życzę
Dzięki

Cytat:
całe szczeście nie wszystko kręci się wokół pieniędzy ale niestety bez nich ciężko się obejść. A najgorsze jest to, że jak potrzeba pieniędzy to nagle na wszystko. Tylko skąd je wziąść? Mieszkanie trzeba gruntownie wyremontować, obecnie nie bardzo nadaje sie ono do wynajęcia - całą rodzina usilnie przekonywała babcie, że najwyższy czas na remont, mieszkanie ma ponad 50 lat, rury w łazience nigdy nie były wymieniane, w kazdej chwili moze coś pęknąć, co troche cos sie psuje - ale ma prawo po tylu latach. Moja babcia jednak jak chyba wiekszość starszych osób nie chciała remontu bo nie chciała zamieszania z tym związanego. Tak wiec najpierw trzeba wyremontować mieszkanie aby w nim zamieszkać. Gdyby mogło obyć sie bez remontu to sama bym w nim zamieszkala bo rachunki i tak będę płacić. Ale niestety nie bardzo się da a na remont mnie teraz nie stać.
A rozpatrywaliście sprzedaż mieszkania?

Wszystko jakoś się ułoży

Miałam iść do lekarza, ale stwierdziłam, że jak już mam gdzieś wychodzić w taką pogodę to wolę iść na basen Czuję się cudownie Zaraz zrobie sobie latte i wracam do pisania.

Miłego dnia
Stary 2008-09-23, 09:45   #3689
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że z naczynkami się uda

Cytat:
Ja raz przeszłam samą siebie, jak powiedziałam TŻ, że zepsuła mi się lampa w pokoju i żeby wziął jakieś narzędzia, jak będzie do mnie jechał. (Akurat tej lampy rzadko używam, bo mam słoneczny pokój, wszystko działo się w lecie a wieczorem najczęsciej włączam tylko małe lampki). No i okazało się, że lampa nie działała, bo zapomniałam o tym, że wykręciłam z niej żarówkę, jak potrzebowałam do jakiejś innej Na szczęście mój TŻ tak dobrze mnie zna, że najpierw to skontrolował

Wiesz jak się nie ma faceta trzeba sobie samemu radzić

Wstawiłam pralkę i o dziwo pierze Zobaczymy jak długo
Stary 2008-09-23, 10:04   #3690
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
U mnie pierwszy i drugi rok upływał pod znakiem zajęć do 20 ale za to piątki były wolne
Cytat:
Wiecie kto jutro do nas wraca z ławki rezerowych Aż czuję w kościach, że będzie się działo
Sesesese... już sobie ostrze pazurrrryyyy

Cytat:

Ja myślałam, że w dziecięcych nivejkach nie ma SLS

Nie kupiłam Mypy, bo Natura była już zamknięta. Kupiłam za to HIPP dla dzieci. Zastanawiałam się między tym a Babydermem, ale HIPP tak ładnie pachnie migdałami

Odkąd w ogóle dowiedziałam się o SLS to mam wrazenie, że po myciu zwykłym, drogeryjnym szamponem moje włosy nieodwracalnie by ucierpiały, że jedno mycie strasznie je wysuszy Taka panika. Szamponami z SLS zmywam tylko maski olejowe.
Heh, nie taki SLS straszny jak go malują. W "dobrym" otoczeniu [nawilżacze, proteiny] jego właściwości drażniące są minimalizowane. MYPA powinna przypaść Ci do gustu
Cytat:
Póki co cisza między nami

A wieczór jak zwykle na dłubanince, znowu mam kilka zamówień, do tego muszę zrobić zaopatrzenie...

Cytat:
Zwykłe zamykanie naczynek laserem Trochę się naczytałam i podobno po jesteś dosyć spuchnięta i potrzeba kilka dni żeby dojść do siebie Mam nadzieje, że aż tak źle nie będzie
Oooo to napisz koniecznie jak wrażenia i skuteczność, bo bardzo mnie ten zabieg interesuje, szczególnie, że chyba jakies nowe naczynka pod nosem zauważyłam

Cytat:
Trzymaj się
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości