|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() A co do ch*ja, to jednak wolę "ch" niż "h" ![]()
![]() |
![]() |
#3662 | |||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Chyba za wczesnie to napisalam... Albo wlasciwie nie... TZ jest cudowny tyle ze od wczoraj chodzi za mna mysl ze jest taki bo ma wyrzuty sumienia i chcac je zagluszyc zachowuje sie tak jak sie zachowuje. Byc moze jestem w bledzie ale wydaje mi sie ze przyjechala do niego jego ex... Nie jedna rzecz na to wskazuje... I jeszcze te jego smsy jak mu powiedzialam o swoich obawach... Owszem zawsze byl mily ale nigdy nie byl nadmiernie wylewny a wczoraj napisal ze jestem dla niego najwazniejsza, ze mu mnie brakuje, ze mnie nigdy nie zrani... Za bardzo to jest podejrzane ![]() Cytat:
![]() A sesja.... moj kumpel jest fotografem i zaproponowal mi "prace" modelki ![]() Cytat:
![]() Tez mam strasznego dola z powodu TZ. Wyzywam sie w pracy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zmykam wziasc prysznic i ide sie spotkac z TZ. Chce mi wszystko wytlumaczyc.... Ale sie boje ![]()
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-09-22 o 17:03 Powód: dopiska |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3663 |
Wtajemniczenie
|
dziendoberek
![]() witam wszystkie wlosomaniaczki ![]() prujecie do przodu jak traktorki przez polske! ![]() ![]() ![]() rok akademicki sie zaczyna za 9dni ![]() tak w ogole to cos dzis bzdury gadam wiec moze bede poki co siedziec cicho ![]() edit: atsenko, a ten kolega fotograf nie jest moze polakiem? ![]()
![]() |
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A fotograf i owszem Polak ![]()
![]() |
![]() |
#3666 |
Wtajemniczenie
|
rozumiem, ze to wszystko sie dzieje w londynie?
![]() no to jeszcze mi powiedz, ze ten kolega nazywa sie bartek sz. a zemdleje ![]()
![]() |
![]() |
#3667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3669 | |
Zakorzenienie
|
![]() nie do końca ale staram sie jak mogę... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
no baaaaa
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i rzecz jasna chylińska wymiata- chyba tylko dla niej ten program oglądam ![]()
![]() |
![]() |
#3672 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Chce sobie zamknąć te paskudne naczynka ![]() ![]() Wychodzę z założenia, że skoro nie działa to znaczy, że jest popsuta, a jak jest popsuta to ja już jej bardziej zaszkodzić nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Chylińska jest the best, rozśmiesza mnie do łez ![]()
![]() |
![]() |
#3674 | ||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() A jak rozwój sytuacji? Wszystko na dobrej drodze ![]() A dziękuję ![]() Powiem Wam w sekrecie, że to był ślub osoby, z którą kiedyś mój TŻ prawie się związał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się wybieram na zamykanie naczynek, ale... chyba na razie się nie wybiorę ![]() Cytat:
![]() A tak wczytuję się w opis okolic, w których mieszkasz, to się zastanawiam, czy nie mieszkasz w ... Mięćmierzu ![]() Bo kiedy pierwszy raz tam byłam, to ta miejscowośc właśnie przypominała Twój opis... z dala od cywilizacji, zero internetu, brak zasięgu komórek, a w centrum wsi ogromna drewniana studnia ![]() ![]() Cytat:
![]() A "Mam talent" nie oglądam ![]() Cytat:
![]() ![]() A może po prostu powiedz mu, że obawiasz się tego, że ona tu jest i najzwyczajniej chciałabyś to wiedzieć. I tyle. Że nie będzie przez to kłótni, awantur, cichych dni... tylko chciałabyś wiedzieć. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3675 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ogole dziekuje za wszystkie mile slowa wszystkim Wlosomaniaczkom i trzymanie kciukow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się jej styl ubierania, kolczyki też miała świetne zawsze ![]() Porcelanko, bardzo Ci ładnie w tym blondzie, w ogóle jest bardziej naturalny od poprzedniego ![]() Cytat:
I współczuje straty babci, ja też jestem z moją zżyta i z dziadkiem i jakoś sobie nie wyobrażam, że mogłoby ich nie być. Cytat:
![]() ![]() W ten weekend było fajnie na studium, ale poziom chemii i anatomii to narazie jakieś przedszkole ![]() Mam już plan na studiach (dzisiaj dali, łał, pośpieszyli się). Mi się bardzo, ale to bardzo podoba ten plan podoba, bo w poniedziałek od 9 do 16.30, wtorek 8.15 - 11.30, środa 12 - 18, w czwartek od 12-16, tylko ze w czwartek mamy zajęcia z dwóch innych przedmiotów, w tym samym czasie, w innych budynkach, nie wiem kto ten plan układał, chyba jakiś pijany. I mam nadzieje, że to zmienią. Za to piątek póki co wolny ![]() ![]() Ale ogólnie nie będzie źle. Jest mniej zajęć niż tydzień temu. Będzie czas na naukę, na tłumaczenie tekstów do pracy licencjackiej, jakoś pozytywnie mnie to nastoiło ![]() Chyba w piątek się przeprowadzam już do Opola ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3676 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I to laborki, z których nie można było zwiać jak z wykładu ![]() A co do tych zajęć w tym samym czasie- może one odbywają się systemem A B [jedne w jednym tyg a drugie w drugim] albo jedne kończą się w połowie semestru a drugie zaczynają od połowy ![]() Wiecie kto jutro do nas wraca z ławki rezerowych ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz popatrzę ![]()
![]() |
![]() |
#3678 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od dwóch tygodni nie wyglądają się. Nie piszemy do siebie, nie mamy kontaktu. Zasatanawiałam się dziś czy powinnam coś do Niego napisać, ale ja z nim dużo rozmawiałam, tłumaczyłam i boję się, że teraz to już będzie narzucanie... Cytat:
To tak jak ja. Ale mam koleżankę (blondynkę! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja myślałam, że w dziecięcych nivejkach nie ma SLS ![]() Nie kupiłam Mypy, bo Natura była już zamknięta. Kupiłam za to HIPP dla dzieci. Zastanawiałam się między tym a Babydermem, ale HIPP tak ładnie pachnie migdałami ![]() Odkąd w ogóle dowiedziałam się o SLS to mam wrazenie, że po myciu zwykłym, drogeryjnym szamponem moje włosy nieodwracalnie by ucierpiały, że jedno mycie strasznie je wysuszy ![]() Cytat:
Dziwna sytuacja z TŻ... w jakich oni są teraz stosunkach z byłą? I faktycznie masz dwa wyjścia: 1) niezapowiedziana wizyta ( ale pod jakimś pretekstem, żeby nie było od razu widać, ze przyszłaś go sprawdzić) 2) moze spóbuj go zapytać wprost Daj znać jak rozwiązała sie sytuacja.. ![]() ![]() Cytat:
Jak Wam mija wieczór? Kątem oka oglądam 8 mm na Polsacie. Skończyłam czytać 'Szachistę' Łysiaka i teraz nie mam książki do wieczornego czytania przed snem ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3679 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie, to u mnie zawsze wszystkie dni były zawalone a w piątek tylko rano jakiś wykładzik. Wszyscy do domu jeździli - często już w czwartki i się chyba nad nami litowali ![]() Nie, nie te zajęcia są normalnie co tydzień, przez cały semestr, na pewno. Coś pomylone tak jest. Starosta idzie z tym w przyszłym tygodniu do wyjaśnienia ![]() nie dziękuje ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Mi do naukowego zabrakło jakiś głupich ułamków ![]() U nas na uczelni plan zajęć jest zawsze dzień albo dwa dni wcześniej. Co jakiś czas sprawdzam z ciekawością, ale coś mi się wydaje, że i w tym roku mnie nie zaskoczą. Pozytywnie nastrojona czasem na naukę - ciekawe ![]() Cytat:
![]() Dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3681 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3682 |
Zadomowienie
|
Milka- dużo weny życzę [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Emilia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG]
![]() Oleczka- faktycznie, niudnawe to. Spodziewałam się czegoś lepszego po filmie z Phoenixem[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Emilia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG]
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Po prostu szkoda by było, żeby prze jakieś "domysły" i niedogadanie urwał się kontakt ![]()
![]() |
![]() |
#3684 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu, nie strasz
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Teraz przede mną jeszcze ciezszy problem niż pieniądze a raczej ich brak - a mianowicie uporzadkowanie rzeczy babci - mnóstwo wspomnień, emocji... Czemou życie nie jest proste? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3686 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Życzę zdrowia! Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3687 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jestem pewna, że jestem w stanie bardziej zaszkodzić każdemu urządzeniu, które próbowałabym naprawiać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja raz przeszłam samą siebie, jak powiedziałam TŻ, że zepsuła mi się lampa w pokoju i żeby wziął jakieś narzędzia, jak będzie do mnie jechał. (Akurat tej lampy rzadko używam, bo mam słoneczny pokój, wszystko działo się w lecie a wieczorem najczęsciej włączam tylko małe lampki). No i okazało się, że lampa nie działała, bo zapomniałam o tym, że wykręciłam z niej żarówkę, jak potrzebowałam do jakiejś innej ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
Wszystko jakoś się ułoży ![]() ![]() Miałam iść do lekarza, ale stwierdziłam, że jak już mam gdzieś wychodzić w taką pogodę to wolę iść na basen ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz jak się nie ma faceta trzeba sobie samemu radzić ![]() ![]() Wstawiłam pralkę i o dziwo pierze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3690 | ||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wieczór jak zwykle na dłubanince, znowu mam kilka zamówień, do tego muszę zrobić zaopatrzenie... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.