| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-09-22, 22:19 | #2911 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: ♪ 
				 | 

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)

Ja nie   A na co Ty jeszcze czekasz, tzn gdzie? 
				__________________ Bo w życiu o to chodzi by być troche nie poważnym     | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:23 | #2912 | 
| Zadomowienie | 

booo genialna Ola uswiadomila sobie ze ekonomia to nie to co ja kreci ;D wiec zlozyla na nabor dodatkowy na Uniwersytet Zielonogórski na Zarzadzanie i Inzynierie Produkcji a wyniki dopiero 29 wrzesnia    
				__________________ Lękam się jednak utraty złudzeń, więc wolę pozostać w świecie marzeń. Głupia i naiwna...  ale ciągle wierzy... | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:25 | #2913 | 
| Zakorzenienie | 

olaBulBul sory ale to przez to ze sie wizaz mulił, przepraszam to juz sie nie powtórzy.. Wpadłam by powiedziec dobranoc i życzyć wszystkim słodkich snów   | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:25 | #2914 | 
| Zakorzenienie | 

oj późno strasznie te wyniki masz ja już zrobiłam badania. Myśląłam że zwariuje. Od gabinetu do gabinetu mnie ganiali i jeszcze taka kolejka była i każdy chciał poza kolejnością wejść i awantury były ciągle   
				__________________ Każdego dnia nadajesz memu życiu nowy sens z TOBĄ mogę iść po jego kres!!!    | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:27 | #2915 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Niemcy 
				 | 

lubie takie awantury   Ostatnio z babą w kolejce do kasy sie kłóciłam   
				__________________  Razem już 10 lat   1.07.2012 Willkommen in Deutschland  29.09.2012 Ślub Cywilny  7.09.2013 Ślub Kościelny  25.08.2014 Marika  Nasze szczescie    | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:28 | #2916 | 
				 | 

Żeby nie było hetera nie jestem    
|     | 
|  2008-09-22, 22:29 | #2917 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

ja myślałam, ze wy dalej w anglii siedzicie. beje dobzie  zaraz Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 ostatnio u lekarza mialam zejsc do rejestracji i zaplacic za szczepionke na zoltaczke, a ta do mnie a ile lat mam,ja ze 19 a ona ze myslala ze mam 16 bo do 16 jest jakas inna dawka lool spedzilam wieczor z tza rodzina, gralismy w kuku na bicie ;P i jego matka do mnie"klaudia jak chcesz to zostac na noc u nas .." fajnie, ze moi starzy by mi pozwolili ... | |||
|     | 
|  2008-09-22, 22:31 | #2918 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

tak czasem mówi   Inso nie wyrywaj swemu, bo mój tak wyrywałi teraz ma coraz więcej 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:32 | #2919 | 
| Zakorzenienie | 

Dobre Katerina dobre   Po co se brac problem na głowe   Też sie ciesze  Tak im wczoraj nagadałam ze nie mają już małych dzieci że powinni na nowo o siebie zadbać itp. W sobote idą na "Mamma Mia" a później na kolacje  Gosia ty napisałaś ZALICZYŁAM i już se myslalam co  Co to jest KUKU na bicie?  Justyna jak szła ta strona z tymi dzwonkami tapetami itp co kiedys podałas? | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:35 | #2920 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Niemcy 
				 | 

Uciekamy nyny   Klaudens- bierzesz udział w drugim wyzwaniu ? bo ja cos tam zaczynam kombinować  DobraNocka  Gringle   
				__________________  Razem już 10 lat   1.07.2012 Willkommen in Deutschland  29.09.2012 Ślub Cywilny  7.09.2013 Ślub Kościelny  25.08.2014 Marika  Nasze szczescie    | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:37 | #2921 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

mnie też o dowod prosza zawsze, pamietam jak poszlismy z Tż na dyskoteke i chcemy bilety kupic a babka dowody poprosila to pokazujemy, a ta na mnie taki podejzliwy wzrok i sie pyta "imiona rodziców" ja lekki zawias ale podalam no bo przeciez znam   a ta jakos tak niechetnie jakby mnie wpuscila chyba myślała ze to nie moj dowod   
				__________________   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-09-22, 22:39 | #2922 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-09-22, 22:40 | #2923 | 
				 | 

Sioko zedge net wkurza mnie w nowym telefonie, że nie mogę dawać swoich dzwonków jako sms   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:41 | #2924 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
  Ale on non stop jest uśmiechnięty i już ma duże zmarszczki mimiczne  co bedzie za kilka lat?  Cytat: 
  wczoraj na nim byliśmy, mozna się odmóżdzyć. Ładnie śpiewają, śliczna młoda aktorka  a nawet raz mi łza poleciała  i TŻet się ze mnie nabijał   
				__________________ "Możesz mnie nienawidzić, byle byś mnie kochał" Cyceron | ||
|     | 
|  2008-09-22, 22:43 | #2925 | 
| Zakorzenienie | 

co do dowodu to mnie też proszą i czasami ot mie naprawde wkurza. Chociaż odkąd zmieniłam fryzurke to już nie daja mi 15 tylko 17   Klaudens musisz popracować nad rodzicami. Moi też byli tacy ale ja im walnęłam tekst że jak mam sie z nim rpzespać to moge to i zrobić za dnia i chyba ich przekonałam. Oczywiści emój wywód był troche dłuższy... Ja byłam na premierze z mamuśka i też mi isę podobał ten film 
				__________________ Każdego dnia nadajesz memu życiu nowy sens z TOBĄ mogę iść po jego kres!!!    | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:46 | #2926 | 
				 | 

a ja od piątku rana będę z tż tem mieszkać  a jutro idę do fryzjera  nie mogę się już doczekać  powiedziałam już szefowej, że muszę się zwolnić o 12  bo do fryca lecę   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:48 | #2927 | 
				 | 

A ja zawsze wygladalam na swój wiek i nigdy nie miałam problemów.Nawet jak nie miałam skończonych 18 lat, to wchodziłam d klubów dla pełnoletnich  Werg ja uroniłam łzę jak ta matka szykowała ja do ślubu  w ogóle nie spodziewałam się takiego zakończenia. Moim zdaniem, film troszke inny niż wszystkie  no i fajnie się go oglada, bo znane piosenki ciagle lecą   
				__________________ "Możesz mnie nienawidzić, byle byś mnie kochał" Cyceron | 
|     | 
|  2008-09-22, 22:48 | #2928 | 
| Zakorzenienie | 

U mnie nie było jakiś większych problemów. Ale rodzice muszą do tego dojrzec niestety

| 
|     | 
|  2008-09-22, 22:50 | #2929 | 
				 | 

Moi też się pogodzili, że nie jestem małą dziewczynką. Cieszę się z tego   
|     | 
|  2008-09-22, 22:50 | #2930 | 
				 | 

Spadam  zrobić maseczke   i chyba coś porobie takze do dżutra   
|     | 
|  2008-09-22, 22:52 | #2931 | |
				 | 

Cytat: 
  no i juz nie musze sie pytac czy moge tylko informuje ze np jutro jade i zostaje na noc 
				__________________   | |
|     | 
|  2008-09-22, 22:57 | #2932 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

Żebym ja tak mogla na noc zostawac, ale moja mama niestety jest przeciwna, nie wiem co jej to daje bo i tak zawsze pol nocy spedzamy sami w moim pokoju i wiele sie wtedy moze wydarzyc   Co do starzenia sie to moj Ł. wyglada jak dzieciak  ale ma 2 kepki siwych wlosow, hmm a ja chyba wygladam na swoj wiek   
				__________________ A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,  wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe | 
|     | 
|  2008-09-22, 23:04 | #2933 | |||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Kuku to taka gra w karty .. niewiem jak to wytłumaczyc. A ten kto przegrywa dostaje talią kart po łapach wg okreslonych zasad. Cytat: 
 o i wlasnie matka sie czepia , ze chve sobie kupic krotszy płaszcz, oczywiscie mam dbac os iebie i piniedzy na darmo nie wydawać i kupic dłuzszy ... ****A MAĆ jak mnie takie cos w****ia !!!!!! :beczy: | |||
|     | 
|  2008-09-22, 23:10 | #2934 | 
				 | 

Klaudia mi też nie pozwalają spać u tż ta, ale już do tego przywykłam. Teraz pierwszy raz zostawiają mnie samą, bo zawsze była siostra, więc to nasz pierwszy raz. Śmimy6 razem tylko kiedy gdzies wyjeżdżamy. idę spać dziewczyny, bo rano wstaję do pracy, a potem fryzjer :d Gosia jak to się dzieje, że TY z Marcinem się spotykasz on jest u Ciebie czy Ty u niego?? Dobranoc  Wam wszystkim   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-09-22, 23:15 | #2935 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: czasem TAM często TU :D 
				 | 

miałam poważną rozmowe z tż... albo się poprawia albo z nami koniec.. hmm...

__________________ A jeśli życie to sen z którego budzisz się gdy zasypiasz ? Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew... Po prostu WŁÓKI | 
|     | 
|  2008-09-22, 23:17 | #2936 | |||
				 | 

Cytat: 
  , jeśli już, to on u mnie  Cytat: 
 A ile Twój TŻet ma lat? Cytat: 
  no nie wiem, ale moi rodzice teraz są bardziej skupieni na bracie, który ma problemy z nauką. Oni nie mogą do tej pory muszą z nim siedzieć i odrabiac lekcje, przepytaywac, sprawdzać co ma zadane. Moją szkoła się nie interesowali w takim sensie, bo ja sama wszystkiego od 1 klasy podst. pilnowałam, bo musiałam. Brat był wtedy norowodkiem i wymagał większej opieki, więc ja byłam zdana tylko na siebie. Rodzice ani razu nie siedzieli ze mną przy lekcjach, czasem w 6 klasie mama mnie przepytała, jak ją poprosiłam. Teraz wiedzą, że ja sobie ze wszystkim sama aradzę, ejstem odpowiedzialna i pozwalają mi żyć swoim życiem... Może u mnei mają porównanie? 
				__________________ "Możesz mnie nienawidzić, byle byś mnie kochał" Cyceron | |||
|     | 
|  2008-09-22, 23:21 | #2937 | 
				 | 

U tza tak samo jest, on jest traktowany jako dorosły, sam ma sobie w życiu radzić. U nich skupieie jest na młodsze rodzeństwo. U mnie niestety ja jestem centrum życia rodziców ..

| 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-09-22, 23:24 | #2938 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

Mój ma 23l. co chwile mi marudzi ze chcialby zostac, zebym mamy spytala itp., ale ja nawet nie pytam bo wiem jak to sie konczy :/ Ide spac. Dobranoc   
				__________________ A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,  wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe | 
|     | 
|  2008-09-22, 23:25 | #2939 | 
				 | 

ide juz spaaaaać.....   dobranoc   
				__________________   | 
|     | 
|  2008-09-22, 23:29 | #2940 | 
				 | 

No widzisz Klaudensiku, może coś w tym jest. Ja się przyzywyczaiłam, że on jest młodszy i jemu trzeba pomagać i patrząc teraz z perspektywy czasu cieszę się, ze tak wszystko wygladało. Nauczyłam się sumienności i tego, ze ja jestem za wszystko odpowiedzialna. Nikt nade mną nie stał i ode mnie zależało, co zrobię. Rodzice mnie nie olewali, ale też nie trzymali pod kloszem. Moja mama uważa, że jeśli mam popełnić jakieś błędy, to i tak mnie nie powstrzyma przed nimi, bo jesli zamknie drzwi, ja wyjde oknem...  Connect u mnie to mama sama raz zaproponowała, ze TŻet może u mnie zostać  może z czasem i u Ciebie się coś zmieni  i mojej kolezanki tak sie polepszyło, kiedy się zaręczyli   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

na 3 lata mniej... jak robiłam zdjęcie do dowodu to babka mi sie pytała do jakiej szkoły śedniej papiery składam
 na 3 lata mniej... jak robiłam zdjęcie do dowodu to babka mi sie pytała do jakiej szkoły śedniej papiery składam