|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
No ja wiem, że nie muszę dokładnie takiego zakładać. Ale ładnie one wyglądają
Muszę zmierzyć jeszcze te gładkie welony, bo nie mam porównania. A długiego welonu raczej nie chcę, bo to nie wygodne, a kupować dwa welony długi i krótki na zmianę to bez sensu... Nie, kwiatów we włosy raczej nie chcę.
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny na allegro jest ta suknia co pokazywał Azzis i w moim rozmiarze
http://www.allegro.pl/item440880850_...rio.html#photo
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry dziewczynki
![]() Ja wlasnie jestem w trakcie pakowania, czas powrocic po wakacjach do domu :/... W trakcie pobytu na wakacjach bylam mierzyc suknie i jedna z nich jest jak na mnie szyta... jak tylko kupie kabel do telefonu (swoj gdzies posialam) to odrazu wrzuce fotki... matka jak mnie zobaczyla w sukni slubnej to sie poplakala... Mam nadzieje ze szybko kupie kabel i zobacze siebie w tej sukni na monitorze bo w telefonie lipnie widac :/ buziaki |
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabrakło kilku cm
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny wlejacie tyle pięknych sukni a ja tylko notuję w kajeciku modele i adresy jak Tadzik zobaczył ile mam już tego to mało nie padł
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
kaska no ale to na allegor to ecru jest ;]
azis wkliłam też fotkę z welonem do pasa. ![]() wkleje jeszcze raz http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=444024147 zauważ że te welony z koronką są cięższe więc jak będziesz miała welon na fruzurze to ją masakrycznie welon przygniecie. No ja mam ten kłopot z głowy, ze welon mam tylko do kosciola i moge sobie pozwolic na dlugi, do tego zorbie go sobie sama, wiec koszt tez stosunkowo nizszy bedzie,. |
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie postanowiłam niczego z góry nie skreslać i pomierzę ecru, białe, ptysie, rybki-wszystko
bo ja jestem blondynką i nie wiem czy w białym nie będę głupio wyglądać![]() mi sie podobają brunetki w sukniach ślubnych
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
Kaska mi sie zdecydowanie bardziej blondynki podobaja i wydaje mi sie ze blond bardziej pasuje do sukni slubnej... i dlatego jestem na etapie przemalowywania wlosow na blond :P
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten model, który teraz wkleiłaś jest nawet podobny do tego "mojego".Rzeczywiście ten welon był strasznie ciężki I do tego strasznie drapiący....
|
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzice nie podzielaja tego zdania :| ![]() no ja juz nie moge sie doczekac Cytat:
ale suknia cudna
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry kochane
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
strippi a to szkoda że za dluga
azis ateraz wyobraz sobie caly dzien i cala noc w tym welonie koronkowym ta aukcja co wkleiłam to długi? do pasa tylko
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko mi było głowę obrócić a co dopiero tańcować.Ta pierwsza aukcja, którą wkleiłaś, to był długi welon Na tej drugiej było do pasa
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
bo odnosnie pierwszej aukcji pisalam o dlugim welonie, a potem dalam przyklad krotkiego
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, a co sadzicie o takich aukcjach, gdzie sukienki sa szyte na miare, nie sa drogie ok 1000 zl. a nowe, i tak sie zastanawiam. Co o tym myslicie. Np. Isc do salonu, poprzymierzac, wybrac kroj i potem na allegro kupic, taaka na miarę
![]() Np. http://www.allegro.pl/item442487284_..._na_miare.html |
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jest zly pomysl, wszystko zalezy od twoich funduszy ![]() ja osobiscie bym sie bala, jak juz wolalabym uszyc u krawcowej, tez bedzie taniej, niz w salonie, w zaleznosci jaki kroj sobie wybierzesz |
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie tez sietak zastanawiam. No bo jak przegladam komentarze to wszystkie pozytywne. a wybor duzy. Jesli chodzilo by o jakies poprawki to moja ciocia jest krawcowa to by cos tam porobila, ale faktycznie przejde sie do krawcowej kiedys i popytam, co i jak. A co do funduszy, to jakos mi sie nie usmiecha wydawac 2000 albo wiecej na sukienke na jeden wieczor. Chociaz po salonach pochodze poprzymierzam
|
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jak masz ciocie krawcowa to problemu nie powinno byc, przeciez ewentualnie mozesz sie przejechac do tej miescowosci z ktorej jest aukcj wystawiona, na takie te najwazniejsze przymairki, a pozniej to tak jak mowisz ![]() a co do salonow, to oczywiscie, ze najpierw poprzymierzaj w salonach, a zreszta teraz w listopadzie i pazdzierniku beda wielkie przeceny, przynajniej w moim mniescie jest 50% cen sukien. Jedna mi sie strasznie podobala, piekna byla, nie przymierzalam, ale tydzien pozniej juz jej nie bylo ![]() moze zaczne chodzic od pazdziernika z mama, chcialabym, bo mam 5 salonow u siebe, a chcialabym tez do kalisza pojechac
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie bardzo można jechać, bo to przeważnie z zagranicy przysyłają. Biorę to tylko jako jedną z ewentualności. I tak zaczne od salonów, bo nawet nie wiem w czym mi dobrze ![]() Ja muszę obskoczyć kielce (tu pomieszkuje) i radom (bo tam maja te buty, co jaga wklejala )
|
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
w lipcu mielismy 4 lata, a dzisiaj mamy dokladnie 50 miesiecy
|
|
|
|
#2963 |
|
Zadomowienie
|
kasiaher bardzo mi przykro z powodu Twojej sytuacji
Widzę jednak, że jesteś dzielną i mądrą dziewczyną więc jestem pewna, że szybko wszystko się ułoży i spotkasz kogoś kto będzie godny tego, żeby mieć taką wpaniałą kobietęmoi rodzice też nigdy nie podzielali mojego entuzjazmu w kwestii życia z dużą liczbą zwierząt ale nawet jak z nimi mieszkałam mój zwierzyniec osiągnął w pewnym momencie następujący stan: - kot - legwan - 4 papugi - 5/6 akwariów ![]() No a teraz mieszkam z TŻ więc już nie muszę się ich pytać o zgodę... tylko TŻ czasami protestuje ale z nim mi idzie łatwiej Negocjacje w sprawie własnego konia są już u mnie rozpoczęte, mam nadzieję, że do wiosny uda mi się przełamać opór Strippi a to będzie Twój pierwszy koń? Wracając do tematu sukni, ja swoją planuję uszyć u krawcowej, jak myślicie kiedy wypadałoby się do niej wybrać (ślub pod koniec sierpnia)? A welonu jak na razie w ogóle nie planuję
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie sa te butki ??
w ktorym poscie ?? ee kupic mu cos ??
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-23 o 12:12 Powód: proszę po raz kolejny o nie pisanie post pod postem!! |
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
mu 17.10 mamy 4,5 roku razem
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
motley jesli to dobra i oblegana krawcowa to idź już. Tu u nas w wielkopolsce jest jedna babka już w czerwcu nie przyjmowała zamówień na 2009., takie miała obklężenie.
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to zrobię tak, że poprzymierzam w salonach suknie, a potem będę szyła na wzór. Zdaję sobie sprawę z tego, że ta sukienka nie będzie idealnie taka sama... ale trudno
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Butki tutaj
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2333 Cytat:
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
kochane przywitam sie pewnie tylko bo jestem niewyspana. wczoraj z TZ pracowalismy na nocke tej drukarni co i w niedziele. od 17 do 6 rano
ale nie bylo tak xle, bo w pracy o dziwo nawet spac mi sie nie chciało
|
|
|
|
#2970 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

tayka 

A ten model, który teraz wkleiłaś jest nawet podobny do tego "mojego".
No i mój plan legł w gruzach....