Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-23, 11:18   #871
bmoniq
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
Joasiu na pewno to ważne doświadczenie. Szkoda,że nie zdawałam w zeszłym roku na pewno bym się dostała... No mam nadzieję, że takiego numeru nie wywiną za rok. Teraz zakres materiału to było przegięcie. Żaden adwokat by tego nie rozwiązał. A od przyszłego roku mają wprowadzić punkty "ujemne"-za złe odpowiedzi
u mnie na egzaminie tez były ujemne -1 za błędną odp. 0 za brak i +2 za dobrą. Trzeba było odp. na 23 z 30 pytań/ czas 30 minut, materiał ok. 30 aktów prawnych.Pytania różnią się od zapisu w ustawie np. lub, i ,.... To straszny wybór, bo tak na prawde korci, żeby strzelac a błąd w efekcie kosztuje -3 pkt. od całości jeszcze tylko brakuje, żeby to było test wielokrotnego wyboru i można się ciąć. Wziełam dopalacz , wycięłam z zycia 3 miechy, schudłam 8 kg i zdałam
Stary 2008-09-23, 11:18   #872
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość

A zauwazyłam że do nas na forum dołączają ludzie prosto z cmentarnych krypt. ORka patrząc na twój avatar orginalną urodę posiadasz.
ale komplementy

nawet nie mozna rozrabiac bo tu tylu prawnikow

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 11:21   #873
Orka
Rozeznanie

GG do Orka

Cytat:
A zauwazyłam że do nas na forum dołączają ludzie prosto z cmentarnych krypt. ORka patrząc na twój avatar orginalną urodę posiadasz.
To ja Od przesiadywania na wizażu tak mam
Orka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 11:22   #874
Mariola13
Zakorzenienie

Aaaa tu się schowałyście W kolejnej części wątku
Stary 2008-09-23, 11:22   #875
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
ale komplementy

Oj a moze powinnysmy się cieszyć, jakby jakieś kłopoty z prawem (np. za picie alkoholu w parku) od razu mamy bezpłatną porade.
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 11:23   #876
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
ale komplementy

komplementy suuuper, dobrze, że ja sie odmłodziłam na avatarku

ranko, dobrze, że prawnicy, wiesz porady sa drogie a tu w zyciu nigdy nic....
Stary 2008-09-23, 11:23   #877
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:

Joasiu na pewno to ważne doświadczenie. Szkoda,że nie zdawałam w zeszłym roku na pewno bym się dostała... No mam nadzieję, że takiego numeru nie wywiną za rok. Teraz zakres materiału to było przegięcie. Żaden adwokat by tego nie rozwiązał. A od przyszłego roku mają wprowadzić punkty "ujemne"-za złe odpowiedzi
To tym bardziej jestem z Ciebie dumna. To naprawdę niezły wyczyn.

Cytat:
Witam was Truskawkowe MAdamy. WczorAJ MNIE wywaliło , zawiesiło wypieło się na mnie. Co rozpisałam się na odpowiedzi od razu ciach i po wisazu.

Asiu ja też mam fajnego listonosza. Mimo że proszę go aby nie dzwigał cięzkich paczek do mnie to i tak mi przynosi. muszę pomyśleć nad nagrodą...

Dziewczyny jutro trzymamy kciuki za bezpiczny powrót Guaranki...KONIECZNIE>
Współczuje wam tych pryszczy u mnie w miarę skóra się trzyma, nawet wysypki na paszczy nie mam. UFFF ale nie mówię nic.

Basieńko - fajnie że mamy takich listonoszy.
Za Guarankę oczywiście trzymam kciuki. Jutro będzie już z nami. Cieszę się.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 11:25   #878
ranka
Kici kici miau miau

no tak racja
cieszmy sie

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 11:27   #879
Mieciulabis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
EEee tam A ile masz lat? Mamy tu już kila dorosłych Trusawek
Ja mam 58 lat i chyba jestem najstarsza
Mieciulabis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 11:30   #880
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mieciulabis Pokaż wiadomość
jesteś rok młodsza od mojej mamuśki ale ona nie wyglada na swoje 59 własnie juz obmyslam prezent na równe urodzinki

za to niektóre kurki tutaj sa niewiele starsze od mojej córci .......
Stary 2008-09-23, 11:31   #881
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

Cytat:
Współczuje wam tych pryszczy u mnie w miarę skóra się trzyma, nawet wysypki na paszczy nie mam. UFFF ale nie mówię nic.

heheheh noo trzymamy no wiesz to jest nie avater a ostrzeżenie dla przesiadujących tyle godzin przed kompem na wizarzu " Co wizaz z tobą zrobi jak będziesz duzo czasu spędzać przeglądając posty " albo powyzej ......postów wygląd będziesz mieć taki żartuje oczewiście
kurcze zanim załatwiałam sparwe telefoniczna Orka z żartem mnie wyprzedziła
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 11:42   #882
phdwao
Zakorzenienie

o mam przerwę w pracy

nie chcę podważać hihi, ale według mnie mogły Lipka zapchać silikony w podkładzie, mnie na dłuższą metę on zapycha, jeśli Lipek ma silikony w kremach i doładuje jeszcze podkłądem to może być pryszczata..
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 11:52   #883
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Cześć Mariolu!
Cześć Dziewczyny!

Mariolu, ja to chciałam się podpytać, jak Twoja Córa i Wy radzicie sobie z przedszkolem? Jak przebiega adaptacja itp.
Skrobniesz coś?
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 11:56   #884
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:
Witam was Truskawkowe MAdamy. WczorAJ MNIE wywaliło , zawiesiło wypieło się na mnie. Co rozpisałam się na odpowiedzi od razu ciach i po wisazu.

Syrenko mimo wszystko gratuluje wyniku. Moja koleżanka zdawała na radcowską - wynik 158. Też mówiła że niektóre pytania były tak trudne że nawet jej intuicja nie była w stanie pomóc. A pracuje już kilka dobrych lat w kancelarii. Szkoda w tym wszystkim waszych nerwów, pieniędzy za egzamin. No ale może powiem to egoistycznie, że chyba łatwiej znieść porażkę jak się wie że egzamin 85% oblało. Ty zrobiłaś wiele bo uczyłaś się sprawiedliwie, najwidoczniej los w tym roku inne plany ci naszykował. A za rok znowu bbędziemy trzymac kciuki i napewno się uda.

Ja mam 36...i jestem stara panna. Co jak wiadomo nie sluży urodzie...Ale na szczęście trafiłysmy tu na te forum. A tu człowiek czuje się młodo pięknie i cóż mogę jeszcze dodać że z każdym dniem jest jeszcze lepiej.

Zaraz napiszę ci PW bo niestety wczoraj niechciał mi net wysłać prywatnego liściuku do ciebie.

Asiu ja też mam fajnego listonosza. Mimo że proszę go aby nie dzwigał cięzkich paczek do mnie to i tak mi przynosi. muszę pomyśleć nad nagrodą...

No tak...jak to jest, że nie zdało mnóstwo ludzi, którzy już pracują w zawodzie? O co tu chodzi??

A trochę czasu poświęciłam i zdrowia. A egzamin w sumie kosztował 600 zł...

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
u mnie na egzaminie tez były ujemne -1 za błędną odp. 0 za brak i +2 za dobrą. Trzeba było odp. na 23 z 30 pytań/ czas 30 minut, materiał ok. 30 aktów prawnych.Pytania różnią się od zapisu w ustawie np. lub, i ,.... To straszny wybór, bo tak na prawde korci, żeby strzelac a błąd w efekcie kosztuje -3 pkt. od całości jeszcze tylko brakuje, żeby to było test wielokrotnego wyboru i można się ciąć. Wziełam dopalacz , wycięłam z zycia 3 miechy, schudłam 8 kg i zdałam
A jaki to był egzamin? Czym się zajmujesz?

Cytat:
Tyle co moja Mama

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
heheheh noo trzymamy no wiesz to jest nie avater a ostrzeżenie dla przesiadujących tyle godzin przed kompem na wizarzu " Co wizaz z tobą zrobi jak będziesz duzo czasu spędzać przeglądając posty " albo powyzej ......postów wygląd będziesz mieć taki

Bardzo trafne spostrzeżenie
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 12:04   #885
bmoniq
Zakorzenienie

mam tylko nadzieję, że Was nie wystrasze
to był egzamin na Inspektora Kontroli Skarbowej.
Stary 2008-09-23, 12:10   #886
Orka
Rozeznanie

GG do Orka

Cytat:
no to pa

a tak wogóle to chyba nie czarowałaś moich paczuszek, bo wczoraj dwie laurki dostałam
Orka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 12:11   #887
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
a patrzyłaś w Bata ? bo widziałam podobne w Arkadii ale tylko w tam tym sklepei tylko bez z szarym mieszane
Nienawidzę tego, że w Bacie to ja mogę sobie popatrzeć co najwyżej na to co maja na stronie popatrzeć, bo nienawidze jechac do sklepu 100km ode mnie i niemalże zawsze okazuje się, że przykro nam bardzo, ale nie ma...
Cytat:
A masz porównanie serum z zieloną herbatą i serum lemon. Albo może składniki jesteś w stanie porównać?
Nie, nie mam, lemonowego nie próbowałam. Ja żadnych olejków nie używam...
Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
Ja bym się wściekła, a potem szukała koleżanek, u których można się umyć. Ale co z gośćmi z hotelu...
No by się mamy gdzie wykąpać, ale chodzi o sytuację w ogóle...
Cytat:
jestem cala w kropach .. wczoraj musialam troche wycisnac pikli i teraz wygladam jak szwajcarski ser

ale za to nie mam nic nowego
Przeczekaj

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
onie chcę podważać hihi, ale według mnie mogły Lipka zapchać silikony w podkładzie, mnie na dłuższą metę on zapycha, jeśli Lipek ma silikony w kremach i doładuje jeszcze podkłądem to może być pryszczata..
E tam podważać, ja żaden autorytet
Stary 2008-09-23, 12:12   #888
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Orka Pokaż wiadomość
To ja Od przesiadywania na wizażu tak mam
To muszę siedzieć więcej, będę szczuplejsza

Cytat:
Hej hej!!

Cytat:
OOOOO, moja Bratowa pracuje w US!!

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 12:15   #889
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie wystraszyłaś Lubisz to?

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Nienawidzę tego, że w Bacie to ja mogę sobie popatrzeć co najwyżej na to co maja na stronie popatrzeć, bo nienawidze jechac do sklepu 100km ode mnie i niemalże zawsze okazuje się, że przykro nam bardzo, ale nie ma...
Przeczekaj

A serum Lemon jest w formie olejku?

Mariolu, wracaj do nas!
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 12:25   #890
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra dobra, trzeba sobie wzajemnie pomagać, więc dla Twojej informacji, kosmetyki z BU sa tanie, wydajne i szalenie skuteczne

Ja zakochałam się bez pamięci w serum antyoksydacyjnym, które rozświetla mi buzię niesamowicie i poprawia jej kondycję, a kosztuje 20,50 za 40ml i wystarcza mi na jakies 2 miesiące oraz w serum z zielona herbata, które tez działa antyoksydacyjnie, ale też odkażająco i leczniczo, więc jak coś się pojawi na buzi, jak tylko zacznie wyskakiwać to wystarczy raz nałożyć serum z zielona herbatą na noc i rano niespodzianki nie ma A kosztuje tyle samo

Ja kupuję obydwa sera i stosuję zamiennie - tydzien jedno, tydzien drugie i... ostatnio kupiłam pod koniec czerwca, teraz mamy wrzesien i właśnie się kończą
No nic, takiego apetytu narobiłyście, że trzeba lecieć na biochemię - też chcę wyglądać młodziej i piękniej mam nadzieję, że pod oczy też toś tam mozna ukręcić
Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
Cześć Mariolu!
Cześć Dziewczyny!

Mariolu, ja to chciałam się podpytać, jak Twoja Córa i Wy radzicie sobie z przedszkolem? Jak przebiega adaptacja itp.
Skrobniesz coś?
Cześć Mileczko
Moja córcia od wrzesnia poszła pierwszy raz do przedszkola. W grudniu skończy 4 lata. Póki co jest w domu jedynaczką, ale za dziećmi aż się trzęsła i zplacu zabaw nie szło jej nigdy wyciągnąć, zawsze kończyło się gonieniem jej po całym placu, a ona krzyczała: ratunku ! pomocy ! Zawsze śmialiśmy się z mężem, że ludzie pewnie myślą, że jakaś patologiczna rodzinka z nas, że dziecko ucieka Tak, że pierwszy dzień w przedszkolu był taki, że przyszliśmy, a ona jak u siebie od razu poleciała do dzieci, zrobiłą nam papa i kazała iść do domu
Niestety zdarzyło jej się przez pierwsze 2 dni zesikać i było wielkie chalo, bo przedszkolanki hrabianki miały pretensje, pomimo tego, że same wcześniej mówiły, żeby dzieciom przynieść zapasowe ciuszki do przebrania, bo nowe miejsce i dziecko może zareagować stresem i się zesikać. Mojej zdarzyło się przez pierwsze 2 dni i musiały na nią chyba krzyczeć, bo crócia z przedszkola chciałą jak najszybciej wyjść i do swojej formy żywczyka dochodziła przez ok. 2 godziny jeszcze w domu Zdecydowaliśmy, że jeśli tak ma być, że będą na nią krzyczały to zostawimy ją niestety w domu dalej, ale na 3-ci dzień już się nie zesikała i w kolejne również, więc jednak jakiś stres miała mimo wszystko.

Najgorsze jest to, że już drugi raz jest chora na gardło. Tydzień do przedszkola, tydzień w domu Ale nie dziwię się temu nawet, bo pora roku już jest zimna, a dzieciaki wychodząc w przedszkolu na plac zabaw mają gołe plecy. Nikt dzieciakom nie pomaga włożyć koszulkę do spodni. Odbierając małą czasami właśnie z placu widzę, że ma podciągnięte majtki i spodnie tak jak sama potrafiła to zrobić. Nie trudno więc o przeziębienie dzieci skoro tak to wygląda. Bedę musiała to zgłosić jak kamila wróci do przedszkol bo to jakiś absurd, żeby dziecko faszerować co chwilę lekami, a w przedszkolu na pół rozebrana po dworze chodzi.
To jest to co najbardziej mi się nie podoba w tym przedszkolu - brak pomocy dzieciom w toalecie. To są jeszcze maluchy, które nie do końca potrafią się całkowicie obsłużyć. Córka mi raz powiedziała, że zrobiła kupę i ręką wrzucała do ubikacji Wierzę, bo miała majtki i pupę brudną, więc nikt jej przy tym nie pomógł, nie wytarł. Ech muszę to wyjaśnić w przedszkolu.

Ale poza tym córeczka chętnie zostaje

Serenitke witaj !!!!
Też się stęskniłam
Stary 2008-09-23, 12:28   #891
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
A serum Lemon jest w formie olejku?

http://biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html
Cytat:
No nic, takiego apetytu narobiłyście, że trzeba lecieć na biochemię - też chcę wyglądać młodziej i piękniej mam nadzieję, że pod oczy też toś tam mozna ukręcić
Warto spróbowac
Cytat:
Moja córcia od wrzesnia poszła pierwszy raz do przedszkola. W grudniu skończy 4 lata. Póki co jest w domu jedynaczką, ale za dziećmi aż się trzęsła i zplacu zabaw nie szło jej nigdy wyciągnąć, zawsze kończyło się gonieniem jej po całym placu, a ona krzyczała: ratunku ! pomocy ! Zawsze śmialiśmy się z mężem, że ludzie pewnie myślą, że jakaś patologiczna rodzinka z nas, że dziecko ucieka Tak, że pierwszy dzień w przedszkolu był taki, że przyszliśmy, a ona jak u siebie od razu poleciała do dzieci, zrobiłą nam papa i kazała iść do domu
Niestety zdarzyło jej się przez pierwsze 2 dni zesikać i było wielkie chalo, bo przedszkolanki hrabianki miały pretensje, pomimo tego, że same wcześniej mówiły, żeby dzieciom przynieść zapasowe ciuszki do przebrania, bo nowe miejsce i dziecko może zareagować stresem i się zesikać. Mojej zdarzyło się przez pierwsze 2 dni i musiały na nią chyba krzyczeć, bo crócia z przedszkola chciałą jak najszybciej wyjść i do swojej formy żywczyka dochodziła przez ok. 2 godziny jeszcze w domu Zdecydowaliśmy, że jeśli tak ma być, że będą na nią krzyczały to zostawimy ją niestety w domu dalej, ale na 3-ci dzień już się nie zesikała i w kolejne również, więc jednak jakiś stres miała mimo wszystko.

Najgorsze jest to, że już drugi raz jest chora na gardło. Tydzień do przedszkola, tydzień w domu Ale nie dziwię się temu nawet, bo pora roku już jest zimna, a dzieciaki wychodząc w przedszkolu na plac zabaw mają gołe plecy. Nikt dzieciakom nie pomaga włożyć koszulkę do spodni. Odbierając małą czasami właśnie z placu widzę, że ma podciągnięte majtki i spodnie tak jak sama potrafiła to zrobić. Nie trudno więc o przeziębienie dzieci skoro tak to wygląda. Bedę musiała to zgłosić jak kamila wróci do przedszkol bo to jakiś absurd, żeby dziecko faszerować co chwilę lekami, a w przedszkolu na pół rozebrana po dworze chodzi.
To jest to co najbardziej mi się nie podoba w tym przedszkolu - brak pomocy dzieciom w toalecie. To są jeszcze maluchy, które nie do końca potrafią się całkowicie obsłużyć. Córka mi raz powiedziała, że zrobiła kupę i ręką wrzucała do ubikacji Wierzę, bo miała majtki i pupę brudną, więc nikt jej przy tym nie pomógł, nie wytarł. Ech muszę to wyjaśnić w przedszkolu.

Ale poza tym córeczka chętnie zostaje
No, sytuacja w przedszkolu niezbyt ciekawa... Może przedszkole trzeba zmienić, jeśli sytuacja sie nie poprawi?
Stary 2008-09-23, 12:29   #892
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Orka Pokaż wiadomość
no to pa

a tak wogóle to chyba nie czarowałaś moich paczuszek, bo wczoraj dwie laurki dostałam
a mówiłas mi, że ida paczki to skąd miałam wiedziec, że mam czarowac

Cytat:
Mnie wystraszyłaś Lubisz to?
Szczerze??? Bardzo........ prawo podatkowe jest chore ale fajna robota
Ja mam to zreszta wpisane w gwiazdy taka karma
a jak szukasz pracy to z prawniczym wykształceniem
Stary 2008-09-23, 12:33   #893
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość

a która to piąteczka?
Ciemny brąż z Tropical Light. Aromat

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
Cieniutek? I pikle? Jak ja uwielbiam twoje słownictwo
Ranka też mówi pikle Patrz niżej

Cytat:

jestem cala w kropach .. wczoraj musialam troche wycisnac pikli i teraz wygladam jak szwajcarski ser

Cytat:
.
Dziewczyny jutro trzymamy kciuki za bezpiczny powrót Guaranki...KONIECZNIE> .
O tak !

Cytat:
Faaaajnie, że jest taka różnorodnosc truskawkowa. Tylko za mało się udzielasz na plotkowym!

Cytat:
nie chcę podważać hihi, ale według mnie mogły Lipka zapchać silikony w podkładzie, mnie na dłuższą metę on zapycha, jeśli Lipek ma silikony w kremach i doładuje jeszcze podkłądem to może być pryszczata..
Dzieki za Twą opinię. Będę musiała testować. Mam nadzieję, że to nie krem , a ni nie DW , bo krem cudny, a DW idealnie kryje Czuje, że to...z powietrza

Mam sparaliżowane pół twarzy od znieczulenia jest FAJNO( jak mawiał mój Dziadziuś).

Lipglossjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 12:37   #894
bmoniq
Zakorzenienie

Mariolu, jako doświadczona mama prawie dorosłej córki, musze ci powiedziec, że te choroby to normalka, I nie koniecznie od gołych plecków, ale wiele dzieci jest zaziebionych i te wirole się mieszają. Jesli nie w przedszkolu to potem w szkole to wyjdzie. Jak się zacznie porządnie sezon na grypy zobaczysz, co bedzie........rodzice nie maja z kim zostawiac dzieci i chore prowadzaja do przedszkola....niestety. Moja tez tak chorowała w czwartek katar w piatek kaszel tydzien chora i antybiotyk , do przedszkola i deja vu....
Przeszłam na leczenie homeopatyczne bo na słowo antybiotyk szlag jasny mnie trafiał. Wzmocniła sie odpornośc, tak bardzo,że ospe przeszła z 1 chrostką a świnke w 2 dni. A ja leżałam 2 tygodnie bo od niej złapałam. Pomysl o czyms osłonowym jak mozna dac dziecku. Ja się nie znam, ale może lekarz Ci podpowie
Stary 2008-09-23, 12:37   #895
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

Mam sparaliżowane pół twarzy od znieczulenia jest FAJNO( jak mawiał mój Dziadziuś).

ja mam na brodzie soczystego
Stary 2008-09-23, 12:39   #896
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
Może jestem zboczona ( chyba to już dawno stwierdziłyście ), ale lubie zdrętwiałą jamę od znieczulenia .

Stary 2008-09-23, 12:43   #897
leana1
Zakorzenienie

Cytat:
noo super teraz mamy swojego człowieka i jeszcze inspektora
Cytat:
Przeczekaj

no to masz racje wiesz w Arkadii super wybór duzo kolorków ale już w Auchan tylko czarne skromniutkie

Cytat:

Serenitke witaj !!!!
Też się stęskniłam
Mariolko dawaj tran w kapsułkach a na temat brudnej pupy zgłoś koniecznie najlepeij do dyra od razu maluchy maja prawo sikac w majty nic w tym złego mała jest musi przyzwyczaic się nawet duzym dzieciakom się zdarza no z ubieraniem tak to jest że idąc do przedszkola dziecko musi umieć już wszytko własnie tego uczą w żłobku

Cytat:
Ciemny brąż z Tropical Light. Aromat

Faaaajnie, że jest taka różnorodnosc truskawkowa. Tylko za mało się udzielasz na plotkowym!
Dzieki za Twą opinię. Będę musiała testować. Mam nadzieję, że to nie krem , a ni nie DW , bo krem cudny, a DW idealnie kryje Czuje, że to...z powietrza

ech DW jest bajka miałam próbeczke 01 ale niema na tru zaglądam tam jakiś czas faktycznie trzyma się mocno
Stary 2008-09-23, 12:43   #898
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Może jestem zboczona ( chyba to już dawno stwierdziłyście ), ale lubie zdrętwiałą jamę od znieczulenia .
hehe
jesteś zboczona

bo chyba mało kto to lubi
ja nie lubie pic po tym zimnego bo z jednej strony zimne a z drugiej nic nie czuć
Stary 2008-09-23, 12:47   #899
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:

Mariolko dawaj tran w kapsułkach
Fuuuj , tran w kapsułkach jest ohydny. Mi po nim zawsze odbija sie rybą Jest taki fajny smakowy tran --> KILK

Cytat:
ja nie lubie pic po tym zimnego bo z jednej strony zimne a z drugiej nic nie czuć
Tego jeszcze nie robiłam....Ide do lodówki! Po nowe doznania!

Stary 2008-09-23, 12:48   #900
leana1
Zakorzenienie

Cytat:
Mariolu, jako doświadczona mama prawie dorosłej córki, musze ci powiedziec, że te choroby to normalka, I nie koniecznie od gołych plecków, ale wiele dzieci jest zaziebionych i te wirole się mieszają. Jesli nie w przedszkolu to potem w szkole to wyjdzie. Jak się zacznie porządnie sezon na grypy zobaczysz, co bedzie........rodzice nie maja z kim zostawiac dzieci i chore prowadzaja do przedszkola....niestety. Moja tez tak chorowała w czwartek katar w piatek kaszel tydzien chora i antybiotyk , do przedszkola i deja vu....
Przeszłam na leczenie homeopatyczne bo na słowo antybiotyk szlag jasny mnie trafiał. Wzmocniła sie odpornośc, tak bardzo,że ospe przeszła z 1 chrostką a świnke w 2 dni. A ja leżałam 2 tygodnie bo od niej złapałam. Pomysl o czyms osłonowym jak mozna dac dziecku. Ja się nie znam, ale może lekarz Ci podpowie
no to fakt moj tyle wychorował że szok! ale daje teraz systematycznie limfamiosot na podwyszenie odpornosci( on jeszcze na migdałki jest ) tran i Omega 3 kupuje szczepionki homeopatyczne i leki na przezienbienie hoomapatyczne no i rutynacea wit C nie zaszkodzi

Cytat:
oj jestes dobrze że nie musisz gadać tylko pisać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości