|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
luskap o te maseczki mi chodzi:
https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=10647 https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=20656 One teraz mają nowe opakowania(podobne, ale ładniejsze), ale nie różnią się skłądem chyba od poprzednich wersji, bo działanie i zapach taki sam mają rzyrafko u mnie ta oczyszczająca nie brudzi twarzy, czuć za to chłodzenie i ten alkoholowy smród, ale efekty są widoczne EDIT: Zdałam egzamin z geografii!
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Głodna jestem i dopiero papu ![]() O 18 mam fitness, a chciałam się jeszcze przespać chwilkę żeby sił trochę nabrać ![]() dziś MUSZĘ się wczesnie połozyć i na nocne "dydy dydy" nie zareagować tylko spac dalej. kompletnie nie mam kiedy ani weny isć do komisu sprzedać stary telefon - wpadłoby 80 zł a nie chce mi się
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
madzia ojej sorry, ślepa jestem
Miałam wypróbowac dzisiaj, ale zaspałam i nie chciałam ryzykować, więc jak jutro wstanę odpowiednio, to już po 7 będę mogła zdać pierwsza relację ![]() A co do reszty: puder chcę albo ponownie Lucidity (tylko nie wiem, czy 01 czy 06), albo Shiseido Enriched. Wciąż się zastanawiam. Tusz - oczywiście najchętniej któraś z nowości, jeż albo Iconic, chociaż powiem Wam, że podczas choroby myślałam o powrocie do starego, dobrego L'Oreala, ale chyba byłam w goraczce Podkład: jedna, wielka niewiadoma... luskap no cóż, ja tak samo jak Hosenka wizażuję Ale chociaż nie jest to nic porywającego, to przede wszystkim nieźle zarabiam, mam wyrozumiałego szefa, który bez problemu pozwala mi wyskoczyć to do dziekanatu, to na konsultacje w trakcie pracy... Nawet mi się zdarzało uczyć, jak akurat miałam wolniejszy dzień Także przede wszystkim mam tu spokój i komfort, co obecnie, w trakcie studiów, jest dla mnie ważne, a po studiach mam tutaj też perspektywy, ale co z tego wyniknie to zobaczymy ![]() W każdym razie w domu bym zwariowała, ja musze mieć dużo kontaktu z ludźmi. Często jestem zmęczona albo znudzona tą rutyną, bo pracuję tu już ponad 3,5 roku, ale bez tej pracy byłoby mi tak naprawdę gorzej No i wątpię, że znalazłabym teraz coś lepszego.
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
Mam pytanie do Gayenki- w jakiej drogerii kupowałaś w Czechach Baleę, czy tam są DM-y?
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a telefon sprzedaj czym prędzej, bo z dnia na dzień dadzą Ci za niego mniej. Nosku, twoja kolekcja perfum jest po prostu Ja to mam raczej takie z "niższej pólki" Snow, Hosenko- fajnie, ze macie w ogóle taką możliwość, że możecie siedzieć w pracy na wizażu-a kaska płynie ![]() Ja też chyba zwariuję w domu. ![]() Isa- gratulacje!
|
|
#2196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie też czeka niedlugo zakup tuszu, chyba, że dostanę tą miniaturę od Chanel. Cytat:
Im mniej wolnego czasu tym lepiej dla mnie
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
nosku
opisz mi, prosze, kenzo flower le parfum [swoja droga, kiedys Ty go zdobyla? ]ja chyba tez musze sie zebrac w sobie i obfocic to, co mam. ale to jak przyjdzie MP i miniaturki
|
|
#2198 | |||||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie po to go z Niemiec aż wiozłam, żeby z moją ulubioną maską się kłócił.![]() Fakt, ta maska pachnie przecudnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za to polecam Nuxe Creme Fraiche. ![]() Cytat:
Avene HOR bardzo lubiłam, ale też mnie uczulił.![]() Cytat:
Gratulacje. Poginęły mi cytaty znowu. ![]() Madzia, odwyk jest odwyk, nie? Widzę, że na finiszu idzie Ci średnio.Ale ja też słaba kobieta jestem - kupiłam 2 masła Eveline - makadamia i sezam i peeling do dłoni Daxa. Na swoje usprawiedliwienie mam to, że wykończyłam wczoraj masło Joanny, więc tylko niewielki przypływ ilościowy został odnotowany.![]() Pokarało mnie potem za to, bo 40 minut czekałam na autobus. ![]() No i oczywiście przez to wszystko minęłam się z kurierem, który miał dla mnie paczuche z Eskulapa. ![]() Na pocieszenie zaraz zamawiam mazidełka z BU i ogłaszam upadłość finansową. Ale może nie zupełną, bo S. przysłała mi smsa -20% w weekend (chce ktoś?) i może bym chociaż pędzel do brązera kupiła w końcu.
|
|
|
#2199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2200 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ale ja nie jestem na odwyku.
Nie wypominam już.![]() Może się jeszcze wstrzymam kilka dni z tym zamówieniem z BU. Bo bym sobie może jednak coś więcej wzięła w S.
|
|
#2201 | |||
|
Wtajemniczenie
|
O, to mam tak samo
Ale ciągle jak przychodzi do kupienia kremu do zapominam.W ogóle to ja ostatnio nie lubię treściwych kremów. Używam tylko sypkiego pudru i przeszkadza mi wrażenie mazania się po twarzy. Ale kremy, na które mam ochotę są drogie - albo ze wzgledu na pojemność (hauschka 100 zł/100 ml, DDML 100 zł/125 ml, albo ze względu na markę... Shiseido 210 zł/75 ml) Cytat:
![]() Cytat:
Będę miała do mieszania z 03 ![]() I oficjalnie wywalam puste opakowanie po Clinique Blended - nigdy więcej tego świństwa - a ja go tak uwielbiałam Wykorzystałam przy okazji bon -40 zł - uwazam, że to fajniejsza nagroda niż -10% w Sephorze. Cytat:
Creme Fraiche na mej facjacie paskudnie się roluje, pachnie pietruszką i nie nawilża ![]() Mam straszną ochotę na jakieś masło - mówi Wam coś seria Fruttini? Mają takie dziwne świecące kremy litchi i wanilia, ananas i coś jeszcze. Chociaż nie wykluczam, że skończy się nan Papaji z TBS A jakas promocja jest, 3 produkty w cenie 2 Promocja -20% - a niedawno ją chciałam. Tylko po co? Bo już nie pamiętam ... --- Właśnie wywąchałam kolejną odsłonę Very Irresistible Givenchy - Absolutely irresistible czy jakoś tak? Dla zwolenniczek serio - coś miłego dla nosa |
|||
|
|
|
#2202 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Są chyba 3 rodzaje Creme Fraiche, ja mam ten do cery suchej i bardzo suchej, nie roluje się, co prawda zapach piękny nie jest, ale nawilża i wygładza bombowo. ![]() Promocja w TBS. No ale chyba mnie ominie, bo jednak zrobiłam zakupy z BU. Już się nie mogę doczekać zabawy w robienie kosmetyków, no i moich pierwszych kwasów, których trochę się boję.
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jest w nich Manchattan Dziewczynki kochane dziekuje wam za wszystkie PW ,wiadomosci i smski Odezwe sie jak bede miala to wszystko troche bardziej poukladane..Jestescie strasznie kochane
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
gayenko wracaj do nas szybko
![]() zrobilam sobie wishliste perfumowa na jesien
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Ale napisałyście ....
Mi jakoś brak czasu w pracy. Wogóle od kilku dni panuje tam dziwna ''zatruta'' atmosfera. Ktosiek milczy od niedzieli. Coś się ewidentnie psuje. Mam to gdzieś, już daję sobie spokój z tym tematem. Człowiek sie stara, a oni mają to wszystko w Mam adoratora ![]() Facet zobaczył mnie na NK, i tak wypisuje do mnie ciągle, a to na NK a to na gg, a to dzwoni, a to smsuje. Zaprasza mnie do zakopanego .... jezu nawet się nie spotkaliśmy a on mnie osaczył po prostu. Fajny facet ale kurde ... nawet go nie znam ....
|
#2206 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Gayenko, Vibesko
![]() Dużo pozytywnej energii przesyłam. Zizek, spora ta Twoja lista. Ja z perfum poza pożądaną OI planuję Hypnotic Poison, może Eau d'Eden (chociaż coraz mniej) i Gucci II jak się trafi. Jeszcze Allure bym chciała, ale nie musze mieć i Envy Me na takiej samej zasadzie. ![]() Edit: Zastanawiam się, czy nie wziąć teraz w promocji w S. Shiseido Luminizing Colour Powder, ktoś wie, jaka jest u nas cena regularna? Taka jak w KWC (160zł)?
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
zima w koncu dluga
i jakos musze ja sobie umilac, zeby przetrwac...
|
#2208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam i zmykam humor nie ten i nie mam ochoty na nic oprócz spania i płakania no ale cóż życie
Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2008-09-23 o 17:55 |
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za grautlacje dziewczyny
Gayenko pamiętaj, że my tu jesteśmy i zawsze możesz się zwrócić po radę i się wyżalić Vibesko może Ktosiek po prostu ma gorszy okres, albo natłok pracy Wiem, że takie milczenie facetów jest okropne, ale nie skazuj tego na niepowodzenie jeszcze A ten nowy adorator...może pogadaj z nim choć raz np. na gg, dowiedz się czegoś więcej o nim Dagmarko Nie załamuj się Byłam z tatą w supermarkecie, nakupiłam tonę niezdrowego żarcia i zaraz coś w siebie wchłonę Mam czipsy, białą Milka, serek o smaku sernikowym i Danio z warzywami a do picia herbatę Lipton piramidke z truskawką, maliną i jeżyną
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się przyłączę z wielką ochotą, to mój jedyny autobus do miasta i praktycznei co drugi na który się wybieram nie przyjeżdza wcale, a w zimie to już masakra Ja chcę smsa i sponsora ![]() Tylko w sumie po co mi skoro jestem bankrutem ![]() Trzymaj się cieplutko Cytat:
![]() a na fitnesie nie byłam już z 3 tyg chyba
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
No ja póki co nie skreślam ktośka i potrafię zrozumieć że ktoś dużo pracuje/jest zajęty/nie ma czasu, ochoty czy czegoś tam jeszcze.
Dlatego staram się być wyrozumiała i cierpliwa. A ten nowy koleś ... hm... nie wiem czemu mnie zaczepił, zna moją znajomą na NK i tak mnie wypatrzył i się przykleił. Tyle że jak dla mnie to za szybko sobie coś wyobraża Gajuś, myślę o Tobie
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
ja obstawiam 502
mam jakiegos dola zyciowego, ale to zwiazane z migrena. tak mnie leb boli, ze nie mam ochoty zyc. zajmuje sie czymkolwiek, byleby o bolu nie myslec. a tak dlugo mialam spokoj i pragne perfum jakichs. jakichkolwiek
|
#2213 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Jestem po zabiegu dentystycznym, starali mi się usunąć to złamane wiertło z kanału zębowego. Niestety nie dało się . Czeka mnie rozcinanie zęba i usuwanie części kości (bo to wiertło spowodowało w nim zmiany), potem będę uzupełniać braki implantem. Dodatkowo miłam dziś kanałówkę i zdycham. Jestem cała opuchnięta, obolała, siódmy raz w tym roku na antybiotyku i generalnie jest do upy .W trakcie kanałówki prawie zemdlałam z bólu, nie działało znieczulenie z powodu stanu ropnego .Chyba wreszcie trafiłam na fachowca, ale doprowadzenie mojego uzębienia do ładu i uzupełnienie dwóch braków implantami będzie mnie kosztowało majątek. Dziś zostawiłam prawie równowartość zamówionych kozaków, a to dopiero poczatek . Po raz kolejny się wściekam na służbę zdrowia i partaczy, którzy dotąd leczyli moje zęby.
|
#2214 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Smsem służę, sponsora sama nie mam. Skąd wiedziałaś? Zizku nie dawaj się dołom, coś widzę tutaj humory nie najlepsze w wątku. Uszka do góry dziewczyny.
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
bo o 502 to juz legendy po krakowie kraza
nie ma drugiego takiego autobusu ![]() ja czekam az przeciwbolowka zacznie dzialac, wzielam jak tylko poczulam, ze apokalipsa sie zbliza. nienawidze swoich migren
|
#2216 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja nim całe szczęście jeżdżę z drugiej strony, chyba bym osiwiała, jakbym miała podróżować z Huty.
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby chociaz troche sie rozluzowalo. sajgon zaczyna sie pod bagatela, im blizej placu centralnego tym gorzej
|
|
#2218 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
A dzisiaj to był rekord tego autobusu - nigdzie po drodze nie ma remontu, a 2 pod rząd nie przyjechały.![]() A potem jak puszczają w autobusie te swoje propagandowe filmiki ze lśniącymi i pustymi tramwajami i autobusami to tylko mi się kilka słów powszechnie uznanych ciśnie na usta.
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, biedactwo
Najważniejsze żeby wyciągli to złamane wiertło Ja też powinnam iść do dentysty, ale ciągle to odkładam ![]() ziz ja też miewam często migreny, ale widzę, że u Ciebie są bardzo mocne Mnie coś strasznie zaczęło teraz nosić, serducho mi nawala, czuję się jakbym miała zaraz biec w maratonie
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie to na temat naszego MPK mozna ksiazki pisac...a filmiki sa, ciekawe ja sie bardzo lubie uczuc z nich jezykow obcych
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

i dopiero papu 
Miałam wypróbowac dzisiaj, ale zaspałam i nie chciałam ryzykować, więc jak jutro wstanę odpowiednio, to już po 7 będę mogła zdać pierwsza relację 

Ja to mam raczej takie z "niższej pólki" 

]

Bo bym sobie może jednak coś więcej wzięła w S.

Odezwe sie jak bede miala to wszystko troche bardziej poukladane..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.
.
. Po raz kolejny się wściekam na służbę zdrowia i partaczy, którzy dotąd leczyli moje zęby.