|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Polowinki-problem
Hej. W najblizszym czasie czekaja mnie polowinki i musze podjac decyzje .. isc czy nie. Dokladnie chodzi o to ze nie mam ochoty tam isc. Chetnie bym poszla, ale jakos z moja klasa nie chce, odechciewa mi sie. Co zrobilybyscie na moim miejscu, poszlybyscie "dla zasady"?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Polowinki-problem
Ja miałam nieciekawą klasę - nie poszłam i nie żałuję. Ludzie na początku pogadali, pogadali, a później dali spokój. Ja wychodzę z założenia, że jeśli nie ma się ochoty, to nie ma się co zmuszać tylko dlatego, aby ludzie nie gadali :/
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie poszlam i nie zauje, nie lubie takich imprez i nie chcialam sie zmuszac
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie poszłam i też nie żałuje
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
A nie masz w klasie chociaż jednej koleżanki z którą mogłabyś się bawić? Jeżeli masz, to bierz ją za habety i idzcie, moim zdaniem warto.
Ja bardzo miło wspominam wszelki takie imprezy. Faktem też jest że zawsze miałam fajną klasę.
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie chcialam isc ze swoja klasa.. ale poszlam z ludzmi z innych klas i sie naprawde siwetnie bawilam.. i nie zaluje !!!
|
|
#8 |
|
Killing me softly
|
Podobnie, jak część dziewczyn-nie poszłam i nie żałuję, miałam mało interesującą klasę
Na studniówkę za to poszłam, uległam presji- i trochę żałuję, bo była beznadziejna
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
hmmm Ja bym poszała.... napewno masz jakaś kumpele z którą sie wybawaisz: ) ale z drugiej strony nic na sile
A organizujecie jedna klasa czy w kilka?? Mnie czeka organizacja... o zgrozo... Juz sa problemy jak to zrobic bo wymarzone miejsce mojej klasy juz ma zajete miejsca do marca a my musimy zrobic styczen luty bo odrazu po feriach idziemy na caly marzec na praktyki... :P
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też zbliża się półmetek i w sumie to jakbym była sama to bym pewnie nie poszła, bo nie lubię takich spędów, ale mój chłopak się na to napalił:
No, zbliża się Twój półmetek, ale się będziemy fajnie bawić. Więc pomyślałam, że nie ma co być taką nudziarą i może rzeczywiście będzie fajnie. Jednak teraz obawiam się, że wyjdzie z tego zwykła popijawa. ![]() Wychowawczyni obraziła się i nie przyjdzie (a kłóciłam się z klasą bo chcieli jej nie zapraszać. Ja chciałam, żeby było tak jak u wszystkich innych, normalnych klas-z nauczycielami, ładnymi sukienkami itp.; a teraz widzę, że to nie miało sensu...) Pójdę (pójdziemy ) i mam zamiar się fajnie pobawić, ale nie mam zamiaru nikogo odnosić do domu . (A TŻ ma zapowiedziane by żadnych pijaków nie odwozić i niech tylko spróbuje...).
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
No u nas był taki półmetek,że szok.Miałam fajną klasę,wszyscy byliśmy zgrani,ale jeśli chodzi o organizowanie imprezy to cóż nie wychodziło nam to.Po prostu umówiliśmy się,że zarezerwujemy stoliki w klubie i tak było.Więc wiadomo żadnych taki sukien studniówkowych nie było.Wyszło jak normalnie wyjście do klubu tylko każdy się uwalił.Ale my tak lubiliśmy imprezować,więc tak mi się kojarzą takie imprezy.Z wielkim piciem i szaleniem.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Ja co prawda połowinek nie miałam, na studniówkę poszłam i bawiłam się z moimi dwiema kumpelami z klasy i było super
. Swojej klasy nie lubiłam, dlatego nie byłam z nimi na żadnej wycieczce przez całe liceum (bo dla mnie to żadna zabawa marznąć w domkach i pić alkohol po kryjomu). Trochę gadali ze nie chce jechać na wycieczkę, ale byłam stanowcza i w końcu dali mi spokój. Także jeżeli nie masz ochoty iść to nie idź, bo jak masz siedzieć w kącie całą noc to jest to trochę bez sensu.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nawet nie bylo polowinek i chyba dobrze
bo troche bez sensu mi sie to wydaje
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Nie uznaje robienie rzeczy "dla zasady". Szczegolnie jesli chodzi o imprezy klasowe/szkolne
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Problem jako tako rozwiazal sie sam, bo jednak troche tych osob nie idzie. Jednak polowinki mnie nie ominal, bo mam zaproszenie z innej szkoly
. Wiec teraz jest dobrze . I jestem pewna ze nie bede zalowac ze nie poszlam . Dzieki za odpowiedzi, nie mam teraz jako tako wyrzutow sumienia
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie poszłam na swoje
![]() Nie wiem, kto wymyślił taką głupią imprezę. Jakby było mało- imprezy osiemnastkow i za rok studniówka...
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
ja nie chcialam isc a poszlam. Bo przyjaciolka mnie namowila. I nie zaluje
wybawilam sie swietnie a teraz w klasie przynajmniej mamy co wspominac
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli nie chcesz iść to nie warto iść na sile tak dla zasady
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
A jak u was wygladaja połowinki ? Bo u mnie jest to zwykła impreza szkolna w klubie na którą przychodzi cała szkoła + osoby towarzyszące , inne osoby z innych szkół itp.
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
U nas były organizowane na hali sportowej żeby wszystkie klasy mogły bawić się razem. Najpierw w planach była orkiestra, ale nie udało się takowej znaleźć, więc grał DJ. Mogłyby być całkiem fajne gdyby nie brak partnera :/
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
ja na swoje polowinki tez nie poszlam, nie chcialam i od razu czulam ze cos sie stanie. mialam racje, klasa wynajela domek zeby sobie pochlac na jakims za*upiu. w czasie imprezy napadly na nich dresy, domek zdemolowany, policja i ciaganie pozniej po komisariatach, no i oczywiscie afera na cala szkole. wlasciwie to na zadnej imprezie klasowej nie bylam poza studniowka - nie zaluje
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Dyskoteka z żarciem i sukienkami (ale mniej eleganckimi niż na studniówkę).
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
ja poszlam na swoje polowinki .. bylo swietnie .. cala klasa wynajelismy sobie maly lokal i bawilismy sie do rana. nie bylo tego 'obowiazku' przyprowadzania osoby towarzyszacej, tak jak na studniowce, oczywiscie kto chcial to wzial sobie osobe towarzyszaca, ale bylo to tylko kilka osob i wlasciwie i tak sie wszyscy znalismy. przyszlo tez pare naszych wspolnych znajomych. bylo na prawde super
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
ja też klasę mialam beznadziejną ale mimo to poszłam i bylo super, chyba że nie chcesz iść to się nie zmuszaj.
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
ja nie poszłam, nawet nie pamiętam czemu (pewnie mi się nie chciało z domu ruszyć)
szczerze mówiąc nigdy się nie przejmowałam takimi "imprezami" |
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
ja się wybieram choć mojej klasy nie lubię z całego serca. Później bym żałowała i sobie wytykała. Pójdę i już. Zresztą będzie cały rocznik a tam kilka ciekawych osób jest
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

Ja bardzo miło wspominam wszelki takie imprezy. Faktem też jest że zawsze miałam fajną klasę.