| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-09-23, 15:39 | #3001 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)

Wrocilam od B. on teraz do szkoly pojechał ja sie zabieraz za farbowanie włosów  Bo cos mi farba nie trzyma i lekko widac mi poswiate moich wlosow-ale to bylo do przewidzenia, czas to oporawic i odrosty machnąć  Tak wiec zmykam na chwileee..moze dluzsza chwile bo sama bede farbowac;/ 
				__________________ Tattoomaniaczka   Początkowa Włosomaniaczka Akcja : Zapuszczanie włosów trwa  | 
|     | 
|  2008-09-23, 15:41 | #3002 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

fajne rzeczy    | 
|     | 
|  2008-09-23, 15:46 | #3003 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Podoba mi się Nuzii Twój komplecik w kratę  Brr nudy  Klaudens Tobie też eblog świruje?   
				__________________ "Możesz mnie nienawidzić, byle byś mnie kochał" Cyceron | 
|     | 
|  2008-09-23, 15:48 | #3004 | 
				 | 

tak jak zawsze "wejdz za chwile" od kilku dni nie działa ..

| 
|     | 
|  2008-09-23, 15:49 | #3005 | 
| Zakorzenienie | 

nuzii fajne zakupki   ja bym sobie poszła na zkaupki ale pożyczyłam TŻtowi 1000zł i dopiero w listopadzie mi odda. Ale to i dobrze bo bede miała kase na przezenty na święta a tak to bym teraz zapewne wydała 
				__________________ Każdego dnia nadajesz memu życiu nowy sens z TOBĄ mogę iść po jego kres!!!    | 
|     | 
|  2008-09-23, 15:57 | #3006 | 
				 | 

Ale to mnie wkurzaaaaa  co oni wyprawiają? juz któryś raz.   
|     | 
|  2008-09-23, 15:58 | #3007 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: ♪ 
				 | 

nuzii gdzieś Ty była   Ja obiecałam wczoraj  wiec wklejam Dziś tż zrobił mi mleczkow tubce   
				__________________ Bo w życiu o to chodzi by być troche nie poważnym     | 
|     | 
|  2008-09-23, 16:05 | #3008 | 
| Zakorzenienie | 

Juuuuz jestem  Ola fajna kiecka... ejj jak to zrobil mleczko? Ja tez chce!! ;p 
				__________________ Tattoomaniaczka   Początkowa Włosomaniaczka Akcja : Zapuszczanie włosów trwa  | 
|     | 
|  2008-09-23, 16:07 | #3009 | 
				 | 

jakie mleczko  ?   fajna kiecka | 
|     | 
|  2008-09-23, 16:14 | #3010 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: ♪ 
				 | 

z mleka i cukru, w koncu kucharz no nie    
				__________________ Bo w życiu o to chodzi by być troche nie poważnym     | 
|     | 
|  2008-09-23, 16:20 | #3011 | 
| Zakorzenienie | 

czarodziej   
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-09-23, 16:24 | #3012 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  jeszcze jedna idzie na prawo na dzienne  ja też w sumie miałam tam być na administracji a może na prawie, ale stanęło w końcu na Ap zobaczymy czy dobrze  Coś tu pusto więc ide oglądać RwT będę później 
				__________________ | |
|     | 
|  2008-09-23, 16:38 | #3013 | 
| Zakorzenienie | 

Wlaaasnie RwT! Zapomnialam... a dzisiaj o tych opetanych jest chyba    
|     | 
|  2008-09-23, 16:38 | #3014 | 
				 | 

Nudna..nudna . Z tz lekko sie poklocilam , ale drobnostka .. ale sie wkurzył, bo dostał w łep ode mnie .. I nudzi mi sie..Oj jaak

| 
|     | 
|  2008-09-23, 16:41 | #3015 | 
| Zakorzenienie | 

A ja siedze i pisze wypracowanie z polskiego i nie idzie mi wogole    30minut minęło a ja dopiero mam wstep ... Porażka :/ Chyba sie nie wyrobie do pierwszej milosci :/ | 
|     | 
|  2008-09-23, 16:49 | #3016 | 
| Zakorzenienie | 

Ja siedze z ta farba,mialam zmyć ale przypomnialyscie o RwT  no i nie moge odejsc   
|     | 
|  2008-09-23, 17:19 | #3017 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

Sasetka mialam nadzieje ze moze na zaoczne idzie i moze jest bardziej zorientowana ode mnie co do zajec itp., no ale jak tak to musze czekac   Nuzi super zakupy  Ola spodnica b. ladna Bylam spytac o prace, ale tylko na weekendy chcieli, a ja wtedy mam szkole  Aaa i kupilam bilety na piatkowy koncert   
				__________________ A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,  wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe | 
|     | 
|  2008-09-23, 17:26 | #3018 | ||
				 | 

Cytat: 
 Mój ma przyjechać za pół godziny... Cytat: 
  teraz tak dziwnie, jesiennie, zimno, zawsze o tej porze zaczynałam się zbierać do lekcji, a teraz co? brak zajęcia  Na jaki temat wypracowanie? 
				__________________ "Możesz mnie nienawidzić, byle byś mnie kochał" Cyceron | ||
|     | 
|  2008-09-23, 17:31 | #3019 | 
| Zakorzenienie | 

Insomnia Ludzie bezdomni :/ A dokładnie charakterystyka porównawcza Joasi i Judyma..  Teraz głowie sie co ich różniło oprócz tego że jedno marzylo o rodzinie a drugie o pomocy najubozszym, poswieceniu sie pracy :/ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-09-23, 17:44 | #3020 | 
				 | 

Jesli piszesz charakterystyke porównawczą, pamiętaj, aby porównywać ich przez całe swoje wypracowanie. Nigdy nei rób w ten sposób: Joasia była.... stututu..... Pod koniec. Judym coś tam coś tam. Koniec: Kilka zdań porównania. Wtedy praca jest co najzwyzej na 2. Wszystko musi sie przeplatać. Jesli piszesz o ich marzeniach, że Joasia pragnęła założyć rodzinę, to robisz akapicik i od razu nawiązujesz do tego, wplatając w to Judyma. "Zupełnie inne plany oraz marzenia miał główny bohater powieści - Judym, który...". Wyczerpujesz ten temat i kolejną cechę porównujesz w ten sposób. Napsiałam Ci to, bo u mneui polonistka zwracała na taki układ bardzo dużą uwagę i uprzedzam  Wiesz co możesz zrobić... Sciagnij z neta charakterystyki ich obojga i wydrukuj. Przeczytaj na spokojnie i zakreśl mazakiem wszystko to, co ich łączy i dzieli. Praca, Pochodzenie, Wyszktałcenie, Podejście do życia, cele, marzenia itp. Później to co znalazłaś wypisz na kartce w kolejności, która pogłębia te różnice. Na podstawie tego napiszesz dobre wypracowanie.  Nie ściagniesz ich z neta, tylko one będą materiałami pomocniczymi. Natchniesz się i pójdzie jak z płatka  (nie móie o przepisywaniu jakichkolwiek zdan z tych wypr. ściągnietych z neta). U mnei ta metoda się sprawdziła, zawsze tak pisałam charakterystyki porównawcze. iałam 5 z polskiego  Więcej nic nie doradze, bo za grosz nei pamiętam tej lektury  Był jakiś niesforny Dyzio i jakieś symbole, a to nie ma związki z tematem wypracowania.  zeszyty już wyrzuciałm... 
|     | 
|  2008-09-23, 17:58 | #3021 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Ide na Pierwsza miłosc   Jutro kartkowa z reakcji redoks   | ||||||
|     | 
|  2008-09-23, 18:03 | #3022 | 
| Zakorzenienie | 

Insomnia właśnie robie tak jak pisałaś.. Tylko jedna roznice mam i nic innego nie moge wymyslec... Chyba na tym jednym pozostane... I ogólnie jestes kochana ze sie tak wypisałas  ) | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-09-23, 18:07 | #3024 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)

nie moge z nim juz sie dogadac, brak sil wrrr. nie wiem czy jest sens to ciagnac    | 
|     | 
|  2008-09-23, 18:08 | #3025 | 
				 | 

Ja tez b. lubię chemię    | 
|     | 
|  2008-09-23, 18:36 | #3026 | 
| Zakorzenienie | 

Ech co za dzień.... jakoś dzisiaj mi się nie układa we wszystkim  Byłam u krawcowej zaniosłam sukienkę, mam nadzieję, że będzie ładnie wyglądać po przeróbce   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-09-23, 18:44 | #3027 | 
| Zakorzenienie | 

Co tu tak pustawo  PM się skonczyła,wracac tu!:P 
|     | 
|  2008-09-23, 18:47 | #3028 | 
				 | 

ja juz jestem    | 
|     | 
|  2008-09-23, 18:50 | #3029 | 
| Zakorzenienie | 

No gdzie reszta   
|     | 
|  2008-09-23, 18:53 | #3030 | |
				 | 

Cytat: 
  Pamiętam jeszcze, że była różnica w tej "bezdomności". Ja miałam coś takiego, że Judym był 'bezdomny", bo nie miał swojego domu (?) [nie pamietam dokładnie czy to tak było], a Joasia nie miała go z kim założyć. Coś w tym stylu. I jedna różnica, to moim zdaniem, za mało. Spróbuj porównac ich pod względem przeszłości/przezyć i podejściem do związków, bo na pewno coś tu będzie. Więcej nie pamiętam, bo nei skupiałam się na tej lekturze. / Ja nienawidzę chemii. Nic nie umiem. A polski baardzo lubię   
				__________________ "Możesz mnie nienawidzić, byle byś mnie kochał" Cyceron | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

i bluzkem
 i bluzkem