|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
cała noc spędzona na martwieniu się-Mały miał gorączkę, nie chciał zmierzyć sobie temperatury i póżniej nie chciał,żebyśmy włożyli mu czopka. cały czas płakał, wiercił się i nie spał
|
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Moniak gratuluję.
Muszę to napisać. Jesteś piękną kobietą.
|
|
#3843 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Usiłowałam napisać wczoraj, ale mnie wyrzuciło
![]() MoniuK, serdeczne gratulacje ![]() Najlepsze życzenia urodzinowe dla Kagan i Tezy (choć zapewne spóźnione) i dużo zdrówka dla synka Agii13 (i wszystkich cierpiących). Coś rzeczywiscie jest w powietrzu, bo i w moim otoczeniu parę osób narzeka na problemy ze zdrowiem ![]() Ja też narzekam, ale od innej strony - kręgosłup mnie nie to, ze boli tylko napie******a - i czuję się trochę jak w kabarecie Starszych Panów - "twarz mi blednie, włos mi rzednie, psują mi sie zęby przednie"
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
MoniuK, przyjmij serdeczne gratulacje
![]() Agoo, oby Maluszek szybko wrócił do zdrowia Katar, goraczka, kaszel i tydzień w domyu. I tak co dwa tygodnie. Masakra Poszliśmy do laryngologa i okazało się, że Mały ma przerośnięty trzeci migdał i to na nim gromadzą się bakterie. Szybka decyzja - zabieg i po bólu. Po wycięciu tego migdałka jak ręką odjął |
|
|
|
#3845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że synek szybko wyzdrowieje.Cytat:
muszę to napisać buehahaha nie zawstydzaj mnie ![]() Blue, Tobie kochana też niczego nie brakuje ) przypominasz mi kogoś ale jeszcze nie doszłam kogo ![]() Cytat:
Od czego ten kręgosłup Cię tak boli? ![]() Tymeno, dziękuję
|
|
#3846 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ze starości...?
![]() A serio to podejrzewam, że od komputera - w pracy jest ok ale w domu mam komputer ustawiony tak głupio, ze siedzę bokiem i nie mam co zrobić z nogami. A przestawić nie bardzo jest gdzie.... Muszę sobie znaleźć wykwalifikowanego masażystę
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile słodyczy z rana
|
|
|
#3849 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Musze dzisiaj pogadać z dyrektorką poradni w której mam staż, bo kończy mi się 13 października a ona nie chce mi dać wolnego wtedy przecież wszystko mogłabym załatwić wcześniej. Wolne biorę od 6 października..i nie będę wracać specjalnie 600km żeby na jeden dzień przyjść na godzinę czasu...bez sensu. Wczoraj z nia gadałam ale ona jakoś bez reakcji, najchętniej dałabym sobie spokój z tym stażem bo już mnie dobija...ale 650zł na drodze nie leży, tym bardziej że to tylko 10 min jazdy samochodem z domu. |
|
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na pewno uda Ci się z nią dogadać, przecież dyrektorka to też człowiek (czasami )ps. czy ktoś jeszcze zdurniał tak jak ja i ogląda bajkę pt. Preason Break? Właśnie ściągam najnowsze odcinki 4 serii i będę się wieczorem odmóżdżać
|
|
#3851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarny w ogóle jest niesamowicie uniwersalny i świetnie się komponuje z większością kolorów.Ja osobiście lubię oklepane,stare jak świat połączenie białego i czarnego-ma swój nieodparty urok. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też chętnie obejrzę, z czystej poznawczej ciekawości, co scenarzyści są jeszcze w stanie wycisnąć z tego serialu Przyjaciółka gdzieś czytała, że Sara ma "ożyć"
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam 3 sezon zanim zaczął lecieć w naszej tv, ale nie miałam czasu oglądać, teraz dwa odcinki obejrzałam, ale w niedziele nie dałam rady, musze obejrzeć jednak cały sezon w weekend. Sąsiad ściąga też już 4 serię. Ja tam lubię pooglądać głównego bohatera
|
|
|
#3854 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ojjjj tak
|
|
#3855 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam jest wszystko możliwe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do seriali ostatnio oglądałam pierwszy raz "Odwróceni" i był świetny. Teraz leci Trzeci Oficer, więc to też moje klimaty Uff, odgruzowałam trochę mieszkanie, posprzątałam klatkę, zrobiłam dwa prania, wykąpałam się i teraz mogę leżeć i pachnieć
|
|
#3857 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Oj dziewczyny
Ale ja bym jego zdolności aktorskich testować nie chciała. ![]() Tylko inne
|
|
#3858 |
|
BAN stały
|
Rozwaliłam ramkę od rejestracji, jutro sie boje wsiadać do samochodu...boli mnie głowa
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Dupa, wcięło mi posta
![]() No to jeszcze raz: Moniko - hip hip hura A było gdzieś więcej zdjęć Moni? Czy tylko to jedno z prezentacją nowej fryzury?Z chorymi łączę się w bólu (całe szczęście tylko mentalnie) i życzę dużo zdrowia (i szybko) Wczoraj miałam humor kiepski po wizycie u okulisty. W przyszłym tygodniu jadę na kolejne badanie do kliniki okulistycznej w Katowicach. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Babka wczoraj roztoczyła przede mną taką wizję, że niech ją ... Aż sobie poryczałam po powrocie do domu ![]() No i jak zaczęliśmy myśleć poważnie o dziecku, to nagle wszystko się sprzysięgło przeciwko nam. Mam nadzieję, że nie wpadnę w jakieś stany urojeniowo - paranoidalne. Noo, staram się podchodzić na luzie i spokojnie. Tak, "staram się" to najlepsze określenie
|
#3860 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zdjęcie było tylko jedno ![]() Cytat:
![]() Co Ci powiedziała ta pani doktor?
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życze wam tego z całego serca
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Burn - ta piosenka w podpisie, swietnie im wyszla.
Ogolnie wydali raczej dobra plyte ![]() (offspring) A ja wczoraj farbowalam wlosy na ciemny braz, ktory jest poprostu czarny ![]() Jaaaa ale teraz jestem mrok i szatan!
|
|
|
|
#3863 |
|
BAN stały
|
Agnysko, mam nadzieję że wszystko będzie ok, ja staram sie od maja i nic, 2 m-ce sie leczyłam, musiałam leki anty brac, no a teraz zobaczymy jak to wszystko sie poukłada.
|
|
|
|
#3864 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Agnysko przesyłam dużo pozytywnej |
||||
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Moniu, oprócz krótkowzroczności (-5,5 dioptrii) mam też jaskrę i problem występuje właśnie tu.
Wczoraj lekarka podważyła całe dotychczasowe moje leczenie, po badaniu okazało się, że mimo brania regularnie leków mam nieładny ubytek w polu widzenia. Leczenie będę mieć na nowo ustawione, a potem dopiero będzie można myśleć o dziecku. Podczas ciąży i karmienia nie mogę brać tych leków (a wcześniej żaden inny okulista mi o tym nie wspomniał!!!) Generalnie na pewno teraz w ciążę zachodzić nie powinnam ![]() No i właśnie problem nie w tym, że się coś nie udaje, ale w tym, że nawet nie możemy próbować Cytat:
|
|
#3866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy dobrze kombinuję, ale akurat w przypadku tych zdolności określenie "drewniany" w znaczeniu twardy, mocny i sztywny to mógłby być nawet komplement![]() Moniu, dołączam do gratulacji z okazji zdobycia upragnionego tytułu mgr ![]() Agnysko, za plany i za zdrowie oczu
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zycze Ci abyś jednak doczekała sie aniolka |
|
|
|
|
#3868 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Pospał trochę? Temperaturę zbiliście jakoś? ![]() Cytat:
Cytat:
A już absolutnie najciekawiej wyglądają reakcje ludzi, którzy przypadkowo łapią się na fragment relacji z sesji RPG, albo LARPa. ![]() Cytat:
Szczególnie, że ten postęp wciąz trwa. Nie wiem dokładnie, jaki jest twój problem, ale czy próbowałaś Agnieszko wybrać się do Kliniki 2000? Mają szybkie terminy, dobrych okulistów i przyzwoite ceny. I sa sprawdzeni - medzy innymi przez mojego przyjaciele i Królewnę (który jest między jedną a druga oparacją oczu). Na państwową służbę zdrowia trudno w tej dziedzinie liczyć. ![]() Uściski.
|
|
#3869 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Z początku miałam pisać o... przeciwnym biegunie, ale zmieniłam zdanie ![]() Cytat:
Koniecznie!!! Cytat:
Albo nawet na Forum wklejać Żebyś Ty widziała, jakie glisty miała świnia, której robiłam sekcję parę miesięcy temu ![]() Cytat:
Agnysko ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(choć bez jaskry, chyba).Sabb, czy możesz coś więcej napisać o tej Klinice? ![]() Cytat:
![]() paollo, dziękuję Cytat:
Truskawko, normalnie podziwiam
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

Katar, goraczka, kaszel i tydzień w domyu. I tak co dwa tygodnie. Masakra
, przebiłam się przez wszystkie i doczytałam, że Moniak obroniła pracę magisterską 

przecież wszystko mogłabym załatwić wcześniej.
wiesz, ze my lubimy takie tematy
Jesteś po prostu słitaśnie mhrrroczna 

Życze wam tego z całego serca
za plany i za zdrowie oczu