|
|
#3871 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar V
|
|
|
|
#3872 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Agnysko - w tej klinice, gdzie ja robiłam zabieg laserowy usuwają jaskrę. To Eye Laser Center.
Edit: Sorry, coś mi się pomyliło. To zaćmę, a nie jaskrę usuwają. A może i usuwają jaskrę, ale na stronie tego nie ma. A cennik papierowy wywaliłam. |
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za słowa pocieszenia
Raczej zła jestem niż smutna, bo dostałam takiego rozpędu na myśl o działaniu, a tu nagły hamulec ![]() Już ochłonęłam po wczorajszym, już mi się wszystko w miarę poukładało, pogadałam z życzliwymi duszami (dziękuję Ja to miałam od dziecka słabość do robali (wyłączając pająki), więc i z Truskawą znalazłabym tu wspólny temat A takie pasożyty to bym sobie obejrzała (widziałam kiedyś na żywo człony kociego tasiemca i to wsio) ![]() Fenris - operacje w jaskrze robią w wielu ośrodkach (zarówno chirurgiczne, jak i laserowe), ale to już się robi w wypadku wyższej konieczności, żeby jakoś zahamować postęp choroby. No i niestety nie wymyślono jeszcze nic, co cofałoby zmiany. Zuziu - u mnie w rodzinie taty jest wielu chorych na jaskrę. Dlatego właśnie zostałam tak wcześnie na tę okoliczność przebadana, inaczej pewnie wyszłoby to na jaw duuużo później (a tak to się dowiedziałam, jak miałam 18 lat) Sabb - obadam sobie tą Klinikę 2000. Ja idę na badanie na Ceglaną, a dokładnie na USG (jakoś sobie nie wyobrażam USG oka, może być zabawnie)
|
#3874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba używamy podobnej farby ja od dłużzego czasu farbuję 'orela Casting Ciemny brąz który jest właściwie czarny.Ale to taka fajna,lekko ciepła czerń.I baaaarrrrrdzo mroczna i prawie Emo Cytat:
To jest bezcenneCytat:
podejżewam,że byłabym zachwycona tymi glistami ![]() One są takie kochane i słitaśne
|
|||
|
|
|
#3875 |
|
BAN stały
|
Wiecie kogo ostatnio odkryłam..Vin Diesel i całkiem całkiem
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Racja !
Monisia, gratulacje Aguś
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3878 |
|
BAN stały
|
Agnysko, bądź dobrej myśli mimo wszystko
|
|
|
|
#3879 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Agnysko trzymam i przesylam wirtualne usciski: wszystko bedzie dobrze.
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Anuschko, Tymeno - strasznie mnie nurtuje, co za panie macie w avach? Bardzo mi się podobają. Av Tymeny wygląda mi na Marię Callas ale mogę się mylić
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co miałam dziś bardzo dobry humor - wręcz rewelacyjny... i nagle, bez żadnych podstaw naszedł mnie totalny smutek
dół straszny... nawet nie wiem jaki powód jest... wszystko tak ogólnie mnie przygnębia
|
|
|
|
#3883 |
|
Rozeznanie
|
Moniuk gratuluję obrony!
![]() ![]() Agnysko mam nadzieję, że teraz już będziesz miała dobrze ustawione leczenie i nic już się nie będzie pogarszać. Sama mam -4, potworny astygmatyzm i lekarze też podejrzewali jaskrę, jak wada mi z miesiąca na miesiąc sie pogłębiała ryczałam po każdej wizycie u okulisty. Trzymam kciuki za Ciebie.
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ci napiszę, Tymeno, żeś piękna....jak Maria Callas
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3885 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mi się też bardzo szybko wada powiększała. Aż doszła do -6,5 i od roku się nie zmieniła, a teraz mam już dobry wzrok, choć dziś zauważyłam, że z bliska jeszcze dobrze nie widzę, choć czytać mogę.
Wydaje mi się, że mam niedokorekcję lewego oka
|
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Aż się zrumieniłam, dziekuję za komplement ![]() Contax, nie oniesmielaj mnie |
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, toz to szczera prawda
|
|
|
|
#3889 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero teraz zaglądam do Scent baru, bo dziś praca mnie dopadła o 9-tej i wypluła dopiero o 19-tej
Zasłużyłam na piwo? ![]() Agnysko kochana, co moge powiedzieć, problemy ze zdrowiem to zawsze przykra i poważna sprawa. Wierze, że dobrzy lekarze, plus Twoja siła i pozytywne myślenie, mogą zdziałać bardzo dużo )Tymeno również jestem pod wrażeniem Twojego zdjęcia w avatarze, jest piękne i takie stylowe
|
|
|
|
#3890 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Contax, Taiwo
|
|
|
|
#3892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, tylko wspaniała Greta Garbo w ujęciu mało wampowym ![]() Natomiast av Tymeny jak najbardziej zachwycający |
|
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Anuschko, rzeczywiście Greta wygląda tu mało wampowo, ale równie pięknie, dziewczęco nawet
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrobię wątku, no way
![]() Mignęło mi, że Monia się obroniła - MONIU - WIELKIE GRATULACJE Dziewczyny, czy ktoś wie, co się dzieje z Annmarie?
|
#3895 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3897 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam odruch po wapnie i po Innneov na cellulit Nie wiem czemu, ale nie kupię już tego specyfiku właśnie z powodu tego przykrego objawu.Mam pytanie - co oznacza rolujący się krem na twarzy? Dostaję szału - od 2 tygodni męczę krem z Eris seria Lirenena na noc. Wklepuję go a po chwili mam twarz w białych wiórkach", jak po peelingu typu gommage Krem jest nieprzeterminowany, była zafoliowany, nie zmienił zapachu ani konsystencji. Nie wiem skąd te "wiórki ale denrwuje mnie to strasznie
|
|
|
|
#3899 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj się ![]() --- Czy Wam też Wizaż tak niemożliwie zamula? Strona ładuje mi się 10 minut!
|
||
|
|
|
#3900 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mi też Wizaż bardzo zamula.
Madziczko - może poprostu nie nadaję się do Twojej cery albo nakładasz go zbyt dużo? Albo wiesz co, spróbuj po przetarciu twarzy tonikiem nakładać, może to coś da. Dobrej nocy. Idę wkuwać prawko. A jutro składam papiery w szkole. Ponoć kredyt studencki dopiero przyznają w styczniu/lutym i wtedy zwracają koszta za naukę... Kiepsko. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

blech...no ale u zwierząt to norma, szczególnie chyba u świń, je trzeba odrobaczać

A takie pasożyty to bym sobie obejrzała (widziałam kiedyś na żywo człony kociego tasiemca i to wsio) 
(jakoś sobie nie wyobrażam USG oka, może być zabawnie)

i przesylam wirtualne usciski:

To ci napiszę, Tymeno, żeś piękna....jak Maria Callas