|
|
#4951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teksty facetów
Pamiętam jak kolega odprowadzał mnie do domu i było mi bardzo zimno, bo to już wieczór był. Nie omieszkałam mu oczywiście o tym nie wspomnieć :P Omiótł mnie tylko spojrzeniem, po czym inteligentnie stwierdził: "Ty to przynajmniej długie włosy masz, a ja jestem łysy, mi to dopiero zimno" :P I gadać tu z takimi
|
|
|
|
#4952 |
|
Zadomowienie
|
moj tz natomiast odpowiedzial, ze peep toe to taki mały człowieczek co podciera dziewczynki przy okresie ;D
|
|
|
|
#4953 |
|
Zadomowienie
|
rozmawiamy sobie z TŻ na gg na temat mojej wątpliwej ciąży
![]() pytam się go czy powinnam się martwić a on na to: - ja nic nie powiem bo to nie moja ciąża ![]() - jak nie? czyli jak kiedys zajde w ciaze z Toba to bedzie to tylko moja ciaza? ![]() - nom ty ją bedziesz nosic, bedziesz nosicielem ![]() ...padłam...
|
#4954 |
|
Rozeznanie
|
Bawiliśmy się z przyjaciółmi w grę"Na ostatnią literę". I ostatnia litera wypadła "Ł".
Kolega:"To ja odpowiadam: Łoodstock" . Z 5 minut nie mogliśmy się opanować ze śmiechu
"Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich, to oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka, to zaufanie bez reszty, to odsłonięcie swoich słabości..."Zapuszczam paznokcie dzień:2
|
|
|
|
#4955 |
|
Raczkowanie
|
Mój brat, mijając na rowerze pana, który niczym się nie przejmując spacerował po ścieżce dla rowerów:
- Niech Pan uważa, bo tu się kręcą dwa pedały. ![]() Nie żeby był nietolerancyjny
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ studiuje prawo - II rok. w mieszkaniu, na ktore sie wlasnie wprowadzilismy, cieknie spod zlewu. ostatnio zostali sami w mieszkaniu - TŻ i kumpel. pytam sie go po przyjezdzie do rodzinnego miasta:
- bylo was dwoch chlopakow, naprawiliscie ten zlew? - kochanie, ja jestem prawnikiem a nie zlota raczka ![]() na szczescie zartowal
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#4957 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4958 |
|
... choć nie Westwood
|
|
|
#4959 |
|
Raczkowanie
|
W trakcie rozmowy (ni z gruszki ni z pietruszki) przyjaciel mówi: "a dzisiaj w ogóle to ja mam dzień opóźnienia umysłowego"
![]() Ja: jak nazywa się ten pan co prowadzi pociąg? On: Lokomociarz
|
|
|
|
#4960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4961 |
|
Zadomowienie
|
a ja kiedyś dostałam sms od chłopaka w którym byłam bardzo mocno zakochana i z którym byłam juz 6 lat:
"nie chcę już z Tobą być, znajdź sobie kogoś innego i bądź szczęśliwa" 0 wyjaśnień, nawet telefonów nie chciał odbierać... a od któregos innego dostałam sms z 1 zdaniem: "to nie to" gościu wcześniej sie do mnie nie odzywał przez tydzień, więc myślałam, że ze mną zerwał, ale zapomniał mnie o tym powiadomić. Skasowałam więc jego nr w komórce, a potem ile to ja sie musiałam głowić, kto mi to wysłał i o co mu chodiło
|
#4962 |
|
Rozeznanie
|
W szkole niedługo mam jakąś głupią uroczystość i moja klasa musi się przebrać za pszczółki.
![]() Ja: ...no i muszę jeszcze zrobić czułki i skrzydełka. On: weź podpaski przyklej. omg. W końcu skrzydełka... ^^ Faceci i ich tok rozumowania.
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
bbbb. często mam zimne dłonie i stopy
dotykam kiedys brata a on: -Ty bezkrążeniowcu
|
|
#4964 |
|
Raczkowanie
|
kiedyś brat rozmawiał ze swoim kolegą
- słuchaj, idę do kuzynki na osiemnastkę. jaki mogę kupic jej prezent?? kolega zastanawia sie i z przejęciem pyta: - a ile ona ma lat??? myślałam, ze padne
|
|
|
|
#4965 |
|
Zadomowienie
|
idę sobie z dosyć sporą walizką po chodniku:
pan na ulicy wyraźnie się obejrzał: - ale piękna. walizka!... a pani też. a spojrzał na mnie dopiero jak się odwrócił za walizką musi mieć to coś czego mnie brakuje
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś z TŻ zrobilismy sobie "romantyczny wieczór". Pierw upieklismy ciasteczka razem, a pozniej zorbilismy salatke grecką i zjedlismy przy świecach, ale do rzeczy. Żeby to zorbić musiałąm kupić produkty. a że do ciasteczek brakowało mi samej polewy to kupiłam taką gotowa czekoladową no i oczwyiście stos warzyw na sałatke..No i stoje z tym wszystkim w sklepie, w kolejce. Przedemną stoi taki koleś i ja wykładam z koszyka te wszystkie warzywa, wykładam i wykładam..I w końcu on tak patrzy na te warzywa nastepnie na mnie z góry do dołu i:
"Odchudzanko? "W tym momencie wyciagnęłam polewe czekoladową, macham głową że nie i z usmiechem połozyłam na warzywach a on: "Ciąża?! "To mnie chłopak pocieszył
|
|
#4967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Palema, z walizką też dobre
|
|
#4968 |
|
Raczkowanie
|
Kiedys jak bylam z Tż na miescie to moj tz mial kupic bratu jakas tam ksiazke... no ale nie bylo jej w ksiegarniach... no to moj tz napisal m smsa ze nie ma tej ksiazki..a on mu odpisal:
"Jak nie ma to nie kupuj" hehehe |
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4970 |
|
Konto usunięte
|
Przypomniało mi się jak kiedys tankowalismy z mężem paliwo na stacji benzynowej i mąż poszedł zapłacić. Przy kasie poprosił jeszcze o paczkę prezerwatyw, a kasjer rzucił: "to może dorzucić energizer?"
Na szczęście mężowi nie potrzeba jeszcze wspomagaczy
|
|
|
|
#4971 |
|
Raczkowanie
|
Postanowilam wkurzyc mojego chlopaka jeszcze jednym pytaniem ^^
Ja : Co to sa klipsy i co to sa tipsy? TZ : Tipsy to kolorowe paznokcie na rece, a klipsy na nogi sa ![]() Znawca sie znalazl ![]()
'- A to dopiero - mruknął Edward. - Lew zakochał się w jagnięciu. - Biedne głupie jagnię - westchnęłam. - Chory na umyśle lew masochista.' Wracam do Polski za : 8-7-6-5-4-3-2-1 lat 58 - 57 - 56 - 55 - 54 - 53 - 52
|
|
|
|
#4972 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj robimy sałatke gyros u TŻ w domu i jego wniosek na temat sałatki: jak Wiki(ja
)zrobi sałatke to nie ma ch*** we wsi![]() moja mina ![]()
|
|
|
|
#4973 |
|
Raczkowanie
|
godzina pierwsza w nocy ja sobie siedze przy kompie i gadam na gg, wszyscy w domu śpia, nagle do mojego pokoju wpada tata T:" czy tobie odbilo zupełnie!!! siedzieć o 4 rano na komputerze!!"
J - "tato jakiej 4?" T- "a która jest?" J- " 1:09" T- "to ja ide spać"
"Wciąż więc marzymy. Wciąż zatem zmyślamy własne życie. Do roli matki wybieramy świętą, a z ojca robimy bohatera; czyjś starszy brat i starsza siostra też stają się dla nas bohaterami. Zmyslamy to, co kochamy, i to, czego się boimy. (...)" John Irving <HOTEL NEW HAMPSHIRE> |
|
|
|
#4974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie moge
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ mojej siostry jest "złotą rączką", a ponieważ nie domykają mi się drzwiczki do lodówki, poprosiłam go, żeby to zobaczył, bo drzwiczki nie chcą się "zasysać".
M: Ok, ogolę się i zobacze... Ale moja teoria jest taka, że zepsuł się zasys multiplikatora materii. Ja: Po czym idzie do łazienki: M: Aga, nie masz żelu do golenia? Ja: No skąd mam mieć? M: To co z Ciebie za mężczyzna?? I zaczyna szukać czegoś do golenia. Ogląda wszystkie żele do twarzy i do kąpieli, po czym bierze buteleczkę z żelem do higieny intymnej. M: O, to jest dobre. Nada się. Do czego to? Ja: Do M: No co!! Może być! Chyba mi przedziałek na twarzy nie wyrośnie. Idę do kuchni i mówię do siostry: Ja: Twój chłopak goli się żelem do higieny intymnej. Moja sis: A M. drze się z łazienki: Wooooooooow!! Ale poślizg!!!
|
#4976 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padłam
|
|
#4979 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

czyli jak kiedys zajde w ciaze z Toba to bedzie to tylko moja ciaza? 

na szczescie zartowal 

8-7-6-5-4-3-2-1