![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Kto jak Kto ale Nasza Gabi z teściowa z pewnością sobie poradzi!!!
Potrzebuje kupic sobie i to jutro albo w czwratek tusz do rzes ale do 50 zł ostatnio miałam z Loreala http://www.allegro.pl/item444851881_...on_loreal.html Ale cholerka płąciłam za nia 49 zł ???? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Blondi! Gratulacje! Super!
![]() Mischko! Wiem, że mam wysłać PW. Na pewno zrobię to dziś, ale normalnie nie bylo mnie tyle, że mam maaaaaaaaasę zaległości i cały dzień dziś tylko czytam wizaż. ![]() Aha, idę dziś pierwszy raz do szkoły rodzenia na 18:00. Pytanie tylko: z małżem czy bez? Bo oczywiście wczoraj zadzwoniła do mnie laska i powiedziała, że dziś zaczynają się zajęcia, A co ją to obchodzi, że ktoś pracuje i prosiłam, żeby zadzwoniła do mnie wcześniej. Zapisywałam się już pod koniec sierpnia. No niektórzy ludzie to są wredni nie ma co...
#483 |
Zakorzenienie
|
Spoko jest nie przejmuj sie
![]() ![]()
#484 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Mischoko
z płatnościami na Tru dobrze płace karta bankomatowa bez pay palla ![]() jutro musze kupic wit ciazowe w pon chyba do ginki pojde ![]() Ja polecam tusz Lancome Fatale super tylko trzeba troszke sie nauczyc nim malowac ![]() Olivka bardzo trwale cienie sa firmy Golden Rose polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Zuzia znow zmienilas avatarek ale tez ladny
![]() ![]()
#487 |
Zakorzenienie
|
Blondynka ja chciałam do 50 zł
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
nie zaglądam bo ... padam po pracy jak pies-ek. Do tego ciągle i nie przerwanie boli mnie głowa!!! mocno i nieziemsko, lekarz kazał pić brrr kawę, więc dziś w pracy w teście bojowym udało mi sie przełknąć kilka większych łyków i ...nie boli, odpukać narazie! Mam ciśnienie prawie trupa, srednio 70lub80 na 40. I niby od tego ciśnienia mnie głowa boli (poza ciążą często) w ciąży prawie stale ![]() Suknia jest gotowa, auto zamówione (najnowszym jaguarem jadę a co!), orgiestra jest, sala i jedzonko, też, i wóda itd. więc tylko sie stroić i czekać ps. wojna z teściową trwa, nawet jest już obrażona, ale cóż skończyło się ustępowanie, nawet mojej mamie (bardzo cierpliwej i dobrej kobiecie nerwów brakuje już). Także każdy teraz zajmuje się sobą!!! BLONDYNA Ty cicho-ciemniaczu tyle doczytałam że gratuluje bardzo a jednak Grecja sprzyja zapłodnieniom ![]() ![]() Buziaki dla reszty i jak w końcu przebrnę przez wszystkie posty to cos naskrobe. pa pa |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
BAN stały
|
Ja nigdy nie używałam tuszu droższego niz 50zł, miałam okazje spróbować te droższe i np clinique to tragedia, bardzo lubię ten co mam i w zielonym opakowaniu maybelline'a
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Blondi, Madziu moja kochana, tak się cieszę, że Ci się udało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#491 |
Zadomowienie
|
Blondi!!! GRATULACJE!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super!!! A Ty Blondi też jakoś chwilę dłużej się starałaś? Bo nie wiem - jak zaczęłam Was czytać jakoś w maju to już byłaś ![]() Madzia - to Ty też tu weteranka? Ja jakoś myślałam, że Ty w 3 cyklu jakoś już...??? Kurcza - chyba, że mi się pomyliło, albo Ty przerwkę miałaś? ![]() Dziewczyny - dobrze będzie! Blondi też ciągle nie wierzyła no i co? - no i ma ![]() ![]() ![]() A jak tam tz Blondi - cieszy się???? ![]() Blondi - to kiedy ślub? Sero gdyby nie fasolka to byście o tym nie myśleli? To teraz szybko rezerwacje czy spokojnie z brzuszkiem lub po???? Edit: Hej - no znowu Was nie ma! No to pa - chciałam tylko napisać Blondi, że się bardzo cieszę, no i Was Wszystkie pozdrowić - jeszcze muszę te sposy wszystkiego zrobić i już wkrótce skłądać pracę - o ła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki please! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#493 |
BAN stały
|
Zanko jak zdrówko?
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Blondynka moje gratulacje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() a u mnie paranoja... 17 d.c. a moja temp wynosi ok 36.3 :| nie wiem czemu tak nisko. Ma to zwiazek z pora mierzenia? Zmienilam na 5.30. Dzisiaj mam placzliwy dzien, owu powinna byc niedlugo a ja nawet nie bede miala kieyd i jak sie postarac z TZtem ![]() ![]() A jeszcze mam pytanko - plastry te od gina mam przykleic na 3 doby 20-23 d.c. czyli przyklejam 20 dnia np ok. 8.00 i odklejam kiedy?? Bo ja jakas lewa jestem i nie umiem sbie policzyc. 20.d.c. -21.d.c. I doba 21-22 d.c. II doba 22-23 d.c. III czyli mam odkleic 23.d.c o 8.00?? HELP!! ![]() ![]()
![]() |
#495 |
Rozeznanie
|
blondynkapoznan Wielkie przeoogromne gratulacjie
![]() PS Jak by ktoś się matrwił to donoszę że żyje ![]()
![]() |
#496 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Rozeznanie
|
aha kłaki zapuszczam... chyba ... ale mam mocną motywacje, gumeczki do kłaczków sobie kupiłam
![]() mowa oczywiście ok kłaczkach na łebku ![]()
#498 |
Zakorzenienie
|
Blondynka gratulacje
![]() ![]() ![]() Piwusia ja tez zapuszczam, ale tutaj wychodza mi garsciami, a ich stan sie pogarsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Wtajemniczenie
|
Nie bylo mnie wczoraj a tu takie wiesci.
Gratuluje blondynka i dziekuje za fluidki ![]() ![]() ![]() Ja czekam na @.Spoznia sie, ale przyjdzie. Temperatura wczoraj 36,9 a dzisiaj 36,8 czyli spada. No i przyznam sie ze test tez zrobilam i jedna gruba kreska ![]() Mischoko ja tez jestem zazdrosnik ![]() Kathi dobrze ze wracasz do zdrowka ![]() A ty zuzia musisz ostrozniej jezdzic i pamietac o zaciaganiu hamulca recznego. Ja mam to juz we krwi. Przezorny zawsze ubezpieczony. |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wlosy chodujesz a jakies specyfiki stosujesz?? Iza lapke dzis podesle bo wczoraj jakos mi sie nie udal o ![]() U nas powoli powoli wychodzimy z choroby ale teraz tata nam kicha i prycha wiec jak my wyzdrowiejemy wczesniej to chyba izolatke mu zrobimy ![]() Dzis mamy p poludniu babcie w odwiedzinach wiec moze Maxia wezmie bede mogla sie pobyczyc bo dzis pobudka o 3 byla no coz chore dziecko trzeba wstawac ![]() Zuzia fajny Avatarek przypomina mi moj troszke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Cześć a ja dalej bez owulacji
![]() Na domiar złego to mam dolegliwości dróg rodnych że się tak wyrażę i to chyba po tym antybiotyku co brałam do czwartku na ulotce jak wczoraj czytałam to pisze że skutki uboczne to właśnie takie różne choroby ukł rodnego m. inm. grzybica itp. Grzybica to na pewno nie jest bo miałam i bardziej miałam upławy niż to co teraz. A teraz od 3 dni swędzi i ból przy starankach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
Olivka a dostalas po antybioakach globulki na wyrownanie flory bakteryjnej??
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Nie nic nie dostałam.
Dostałam antybiotyk doustnie 250mg a potem ten drugi lekarz co HSG robił dał mi jeszcze drugi raz ten atybiotyk tylko doodbytniczo dawkę 500mg . No i chyba przecholował. Kurcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Zawsze po antybiotyku bierze sie kwas mlekowy Lactovaginal sie nazywa na wyrownanie flory bakteryjnekj i bierze sie jedna globulke na noc cale opaowanie zeby nie bylo takich sensacji jak grzybica jeju Slonce lec do apteki i popros o to mam nadzieje ze nie bedzie to grzybbica i wyrowna ci sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
i myślisz że to swędzenie przejdzie?
Kurcze normalnie że też mi tego nie dał. Sobie myślę no przecież o higienę dbam aż przesadnie. Wtedy tą grzybicę miałam po clo i się wystraszyłam że się wróci. Chyba kupię sobie też rumianek bo łagodzi podrażnienia. A myślisz że dzwonić do gina, bo żebym zdążyła się wyleczyć przed @. Aha używam Lactacytu do higieny intymniej i on niby też ma kwas mlekowy i chroni przed bakteriami. |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Slonce mam nadzieje ze pomoze napewno nie zaszkodzi normalnie to zaraz po antybitaku sie bierze ale wez bo np moja ginka dala mi i powiedziala zeby brac na noc jak tylko cos mnie bedzie swedziec
![]() Kup jeszcze tantum rosa i rob codziennie plukanki tam w srodku to sa beczuleczki z irygatorem swietna sprawa mozna nawet dwa razy dziennie to robic Sylus co u ciebie slychac slonko?? |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczynki
powoli wracam do żywych, bo uwaga i odpukać drugi dzień nie boli mnie głowa! Jakiś cud! Kurna latałam jak głupia coby opalanie natryskowe załatwić! Chyba nikt tego w Głogowie nie robi ![]() ![]() Olivka Kasia ma racje te tantum rosa daje taką fajową ulgę, taki "wewnętrzyny chłód" i nie kombinuj sama, wyspowiadaj się albo gin. albo w aptece!!! Blondyna, halo, jak tam życie ciążowej ciężaróweczki :P Czemu Was tak mało jak ja jestem? |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Gabi hej supi ze jestes to masz bieganko ale jaka piekniusia bedziesz a paznokci zazdroszcze tfu tfu zeby sie nie polamaly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Kasiu dziękuję
![]() ![]() ![]() Gabi to fajnie ja swoich pazurków nigdy nie mogę uchodować na wesele miałam tipsy ![]() Ja mam w tym tyg urwanie głowy i jestem tak z doskoku. Koleżanka na urlopie a te dwie larwy mi całą robotę rzucają. Hm poczytałam o Tantum Rosa i myślę że powinno pomóc bo jest właśnie na: WSKAZANIA DO STOSOWANIA TANTUM ROSA: *higiena osobista w okresie połogu, * zapalenia sromu i pochwy, *zapalenia szyjki macicy różnego pochodzenia, również po chemio i radioterapii, *profilaktyka przed i po operacyjna w ginekologii. Ja właśnie mam krótką płytkę i ostatnimi czasy też mi się zdarza obgdyzać już kiedyś się tego oduczyłam a teraz znów. Podobno na tle nerwowym. Nie obgryzam jakoś tak strasznie ale się zdarza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.