![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część 3
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Eh mialam napisac jak bylo. Więc, nie spotkalismy sie. Czekalismy az wroci jego ojciec, zeby wziąć od niego samochód. W koncu, po godzinie napisałam, zebysmy gdzies sie przejszli i ze go o to prosze, bo po co nam samochód. Ale on odpisał ze nie spotkamy sie dzis i ze ma problemy z rodzicami i musi im pomóc. Gdyby nie oni to nadal byłby zagranicą (wrocil nagle o wiele wczesniej). I ze musi pomyslec i przeprasza (z buziakiem). Dzwonilam 2 razy, ale wyłączyl telefon, więc odpisałam, ze rozumiem ale prosze go zeby sie ze mną spotkał, ze dla kumpli ma czas a dla mnie nie.
Teraz mam wyrzuty sumienia bo zamiast moze go pocieszyc czy cos, to tak mu napisalam ![]() ![]() Proszę Was, pomóżcie mi...nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Na dodatek mam szkołe, a w srode mialam jechac na wycieczke, ale teraz sama nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
eeee... mam szczeniackie problemy, w końcu szczeniacki wiek (16 l), zeby tylko takie byly przez cale zycie;DD no ale sie przejumje i to bardzo...
Jak sie spotykamy jest cudownie, zachowujemy sie jak para, romantyczne trzymanie za rece, przytulanki, calowanki itd... ale gdy sie nie widzimy... Mielismy spotkac sie wczoraj, ale nie... on powiedzial ze moze lepiej by bylo jak nie spotkamy sie, bo pogoda (czas pada), ok... wczorja piusal ze teskni musimy sie spotkac. i teraz... ja odstrzelona... "nie spotkamy sioe dzisiaj bo co bedziemy robic jak pada". napisalam zeby do mnie przyszedl, ja u niego juz bylam. a dla niego to za wczesnie? czy nie traktuje mnie powaznie? ODMOWIL. Jakby mu tak abrdzo zależało mały deszczyk by nie przeszkadzał... Ja oszalałam na jego pukncie a on?! Nie wiem... Czasme mam wrazenie ze nie traktuje mnie pwoaznie, jak wiekszosc facetow. Chcoaiz kazdy mi mowi ze to moja wybujała wyobraznia... Ale traktuja mnie jakn tepą blondynke... Nigdy nie cierpialam na brak powodzenia u facetow, nigdy. ale zawsze wszystko konczylo sie po paru spotkaniach!! zawsze;p dlatego ja mam wrazenie ze ze mna jest cos nie tak;p taki malo spojny ten moj post;p spry wizazanki ![]()
![]() |
#94 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że jedź na tę wycieczkę. Nie rezygnuj ze swoich planów, bo w imię czego? Przecież on nawet nie powiedział o co chodzi. Jak znajdzie na to chwilę czasu, wtedy będziesz się zastanawiać czy w ogóle wypada mu jakoś pomóc, czy może on po prostu chce się rozstać tylko to odwleka, bo nie wie jak się za to zabrać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Eh mam ochotę mu napisac esa albo na gg ze mialby chociaz tyle odwagi i szacunku do mnie, zeby się ze mną spotkac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Wam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Też mam doła przez chłopaka, bo podoba mi się ja mu też a jest taki że ciągle mnie olewa, nie wiem dlaczego. Czy wynika to z nieśmiałości, czy chce zrobić zebym to ja o niego walczyła.. zupełnie tego nie rozumiem, chciałabym żeby było normalnie, a jego zachwoanie bardzo utrudnia nasze kontakty które w ostatnim czasie bardzo osłabły z tego powodu, ponieważ ja też nie chcę ciągle do niego zagadywać .. jak myslicie ? z czego to wynik i co powinnam zrobić ?? proszę pomóżcie..
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Postanowiłam, ide dzisiaj. Wiem, ze to koniec, ale moze przezyje;( Edytowane przez szczypka27 Czas edycji: 2008-09-22 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
przynamniej bedzeisz wiedziala na czym stoisz
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
chyba nie ma na swiecie takiej dziewczyny która nie cierpiała by przez faceta...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
z tym sie zgadzam ..
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny sluchajcie, poszłam do niego, ale go nie było, więc czekałam godzine pod domem, ale w koncu przyjechał. Rozmawialismy krotko, ten tekst z gg naprawde nie byl jego, tylko jego kumpla. Z tego co mowil, to naprawde chcial sie spotkac, ale w sobote wyszlo jak wyszlo - nie mogl, a wczoraj u niego w domu bylo nieciekawie, bo rodzice sie non stop kłóca... W sumie, ciekawe czy by sie odezwal, gdyby moja kolezanka go nie spotkala
![]() ![]() Eh ciężko mi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
![]() nie zdalam egzaminu i musze sie uczyc na poprawke mialam byc teraz z DDZtem na wakacjach... tzn on w pracy, ja na wakacjach ![]() nie ma wakacji nie ma ddzta nie ma dst w indeksie jest jesien jest siap jest dupa ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
no ja nie sądziłam że wrócę tu..ale mam doła przez faceta...
a mianowicie to że ten facet (moj ex) bawi sie moimi uczuciami....kiedy mu piszę jak mi źle że mnie rani...on nagle mi pisze jaki to on jest poszkodowany... i niestety dziwne układy miedzy nami panują... ![]() dzisiaj wpadłam na wątek "on nie żyje" ...i czytając go myślała o ex i cdoszłam do wniosku że mi cholernie na nim zależy...a on sam nie wie czego chce od zycia... ![]() dupa.
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Zuzannka zajrzyj na wątek o rozstaniach http://www.wizaz.pl/forum/showthread...67552&page=141 Nie jestes jedyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze chwila ciszy z Twojej strony skloni go do zajecia jakiegos stanowiska ? Albo po prostu kopnij go w dupe. Tak, to wydaje mi sie najrozsadniejsze. Szczegolnie jak sobie pomysle o moim DDZcie i o tym, co odp****. Najchetniej skopalabym tylki wszystkich facetow na swiecie!
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ze czasami to jest cięzkie ale tym razem postaram sie być bardziej stanowacza. no jak chcesz pomogę Ci skopać tyłki meskie.
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Uh Perliczko cóż to za niefart
![]() no nie wiem co Ci powiedzieć. Faktycznie dupa ![]() A jak dam buzi. Pomoże? ![]() Zuźku! Całe wieki! ![]() Ja też myślę, że powinnaś go olać i ograniczyć kontakt do minimum (o ile nie zerwać w ogóle) Chyba, że bardzo Ci zależy i widzisz możliwość ewentualnego zejścia się.. No ale wątpię. Toż tylu pięknych mężczyzn czeka byś ich poderwała ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
ja mam dola. z powodu rogów ktore mi przyprawil
![]() ![]() nie zerwalam jeszcze bo nie chce tego robic pod wplywem tak silnych emocji.
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może takie np. pocałunki po alkoholu na imprezie (ale i to po bardzo głębokich przemyśleniach). Z doświadczenia kilku bliskich mi osób wiem, że zdrada naznacza w pewien sposób związek. Osoba zdradzona często staje się bardzo nieufna co prowadzi do kłótni, a w konsekwencji utrudnia wybaczenie. Myślę, że nie warto robić sobie takiej rzeczy. Lepiej zerwać i budować zaufanie z kimś innym stąpać po tak niepewnym gruncie z obecnym partnerem.
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Ja też mam doła przez swojego. No co za paskudna jesień, no.
![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do tego z chęcia ogromna chęcią bym go olała..tego jelenia...tylko jakos nie umiem sie od niego uwolnić. ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() pearlpearl rzeczywiscie pechowo zaczela Ci sie ta jesien.... No ale moze dasz rade pojechac na pare dni na wakacje do swojego DDŻta? ;> Zuzannka posluchaj dziewczyn, olej go moze wtedy sie chlopak dowie czego chce od zycia- daj mu zimny prysznic miphuhiz wspolczuje ![]() Cathas co sie stało?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Niby nic, ale jednak. Po prostu dziś miałam do niego jechać i zostać do soboty. W sobotę rodzice mieli mi przywieźć rzeczy i mialam się przeprowadzić do nowego mieszkania studenckiego. TŻ mieszka w mieście, w którym studiuję. A on mi wczoraj powiedział, że z powodu problemów z kompem, nie wyrabia się z pracą [jest tłumaczem] i nie będzie miał dla mnie czasu do soboty, bo gonią go terminy. Bolało.
Ale samo to jakoś bym przeżyła, w końcu siła wyższa. Ale dochodzą do tego inne rzeczy, których powoli nie jestem w stanie akceptować. I to tak cholernie boli.
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.