Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-23, 20:46   #4441
marticia
Zakorzenienie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

Bylismy u pediatry i na ostra diete przechodzic nie trzeba, musze tylko jesc z umiarem, a nie jak wczesniej ze przerzucalam sie z jedngo na drugie i jadlam to ponad tydzien (np. winogrona po kg na dzien, pozniej banany itd.). Maly w koncu dostal od teo uczulenia ale to nie jest skaza bialkowa.
POrozmawialm potem z dietologiem i dal mi wskazowki jak i co jesc aby bylo dobrze..np. koper wloski moge jesc bez przerwy bo ma dobry wplyw na dziecko - uwielbiam go przegryzac
Maly dzis czuje sie znacznie lepiej, bo wczoraj ograniczylam sie tylkodo podstawowych produktow i dzis juz tak nie ulewal..och jaka jestem szczesliwa))

A teraz zajelismy sie przyzwyczajaniem Mario do lozeczka i odzwyczajaniem od usypiania na rekach, bylo ciezko rpzez caly dzien ale za kazdym razem czas jego usypiania w lozeczku i placzu jest coraz krotszy

Piekielko trzymam kciuki za pomyslne wyniki!!! mysl pozytywnie kochana i wszystko bedzie dobrze!!!

Leonciu ja do swojego nie odzywalam sie przez cay dzien, a zreszta nawet teraz jestem dosc chlodna. Pozniej powiedzialam mu ze ma mnei wspierac w kamieniu a nie jesczez sie wymadrzac na ten temat

Jowiszku ja chcialabym wiedziec to samo kiedy nalezy przestac odbijac dzieci..to strasznie meczace, bo moj tez zawsze sie budzi i uspac go pozniej to normlanie katorga. A mowisz ze Twoja Iga tez tak piszczy? ja sie niezle nastrachalam jak to uslyszalam

Kasiulka ja chcialam taka sama karuzelke albo taka jak ma Wersta, a moja kolezanka kupila zamiast tego to takie pianinko do zamocowania do lozeczka:
http://milimali.pl/product_info.php?products_id=5631
szkoda mi tylko troche tej karuzelki, bo sami teraz nie wiem kiedy ja zakupimy
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 20:48   #4442
dorbar
Wtajemniczenie

Kristi75 ja też byłam prywatnie. Płaciłam za badanie 50zł. Jak chcesz to moge Ci podać adres i tel do doktora u którego ja byłam.

Rusałko to ale by było jak by Ala zaczęla ząbkować

Dziewczyny czy Wasze Maluszki też mają białe jezyczki od mleczka?

Marticio ja to przewaznie to jem ryż z potrawką, ryż z marchewką, ryż z cynamonem, ryż z przecierem jabłkowym, ze słodkiego tylko jabłka lub banany, staram się nie jeść słodkiego, nie pije już gęstych soków, jem tylko pieczywo białe. wedliny drobiowe. Normalnie masakra
Stary 2008-09-23, 20:58   #4443
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Kristi75 ja też byłam prywatnie. Płaciłam za badanie 50zł. Jak chcesz to moge Ci podać adres i tel do doktora u którego ja byłam.

Rusałko to ale by było jak by Ala zaczęla ząbkować

Dziewczyny czy Wasze Maluszki też mają białe jezyczki od mleczka?

Marticio ja to przewaznie to jem ryż z potrawką, ryż z marchewką, ryż z cynamonem, ryż z przecierem jabłkowym, ze słodkiego tylko jabłka lub banany, staram się nie jeść słodkiego, nie pije już gęstych soków, jem tylko pieczywo białe. wedliny drobiowe. Normalnie masakra
A ja jadam prawie wszystko, wlaczbnie z kfc do ktorego witamy ze 2 razy w tyg. i tak od poczatk, moze dlatego Borysowi nic nie jest
Stary 2008-09-23, 21:00   #4444
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
A ja jadam prawie wszystko, wlaczbnie z kfc do ktorego witamy ze 2 razy w tyg. i tak od poczatk, moze dlatego Borysowi nic nie jest
No to tylko pozazdrościć, że Borysek nie ma żadnych kolek ani alergii.
Ja już zapomniałam jak chipsy smakują no i czesto mam ochote na jakiś alkohol i czasami tez o papierosach myśle.
Stary 2008-09-23, 21:01   #4445
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
Bylismy u pediatry i na ostra diete przechodzic nie trzeba, musze tylko jesc z umiarem, a nie jak wczesniej ze przerzucalam sie z jedngo na drugie i jadlam to ponad tydzien (np. winogrona po kg na dzien, pozniej banany itd.). Maly w koncu dostal od teo uczulenia ale to nie jest skaza bialkowa.
POrozmawialm potem z dietologiem i dal mi wskazowki jak i co jesc aby bylo dobrze..np. koper wloski moge jesc bez przerwy bo ma dobry wplyw na dziecko - uwielbiam go przegryzac
Maly dzis czuje sie znacznie lepiej, bo wczoraj ograniczylam sie tylkodo podstawowych produktow i dzis juz tak nie ulewal..och jaka jestem szczesliwa))

A teraz zajelismy sie przyzwyczajaniem Mario do lozeczka i odzwyczajaniem od usypiania na rekach, bylo ciezko rpzez caly dzien ale za kazdym razem czas jego usypiania w lozeczku i placzu jest coraz krotszy

Piekielko trzymam kciuki za pomyslne wyniki!!! mysl pozytywnie kochana i wszystko bedzie dobrze!!!

Leonciu ja do swojego nie odzywalam sie przez cay dzien, a zreszta nawet teraz jestem dosc chlodna. Pozniej powiedzialam mu ze ma mnei wspierac w kamieniu a nie jesczez sie wymadrzac na ten temat

Jowiszku ja chcialabym wiedziec to samo kiedy nalezy przestac odbijac dzieci..to strasznie meczace, bo moj tez zawsze sie budzi i uspac go pozniej to normlanie katorga. A mowisz ze Twoja Iga tez tak piszczy? ja sie niezle nastrachalam jak to uslyszalam

Kasiulka ja chcialam taka sama karuzelke albo taka jak ma Wersta, a moja kolezanka kupila zamiast tego to takie pianinko do zamocowania do lozeczka:
http://milimali.pl/product_info.php?products_id=5631
szkoda mi tylko troche tej karuzelki, bo sami teraz nie wiem kiedy ja zakupimy
Współczuję przyzwyczajania do łóżeczka, ale mocno trzymam kciuki żeby wyszło!

Ja w nocy wogóle nie odbijam, tzn już po kąpieli go nie odbijam. Ale teraz sobie tak myślę, że ostatnio to wogole jakos o tym zapominam i nie pamietam kiedy to ostatnio robilam, chyba ze 3 dni temu. Dobrze, ze maz nie widzial bo by krzyczal na mnie,a ja poprostu zapomnialam o tym hihi. Chociaz w sumie nic sie nie dzieje i Borys nie nazeka, wiec moze wogole zaprzestane tego. Zauwazylam, ze jak dam go na brzuch zeby pocwiczyl, to wtedy sobie zawsze pobeka.
Stary 2008-09-23, 21:17   #4446
jowisz
Zakorzenienie

dziewczęta który lekarz robi usg brzucha ? tak sobie myślę, że może powinnam zrobić bo dobijamy 3ciego miecha a nic lepiej nie jest. może młoda ma refluks czy co
ładuję kilka fotek. ja z młodą młoda na nowym leżaku, młoda walcząca ze smokiem (wciąż), na koniec dla miłośniczek futer - kot mój i mamy (mój wyjechał wczoraj)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0800.JPG (101,1 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0842.JPG (108,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0845.JPG (103,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0849.JPG (102,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koty.JPG (106,2 KB, 20 załadowań)
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 21:27   #4447
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

[quote=dorbar;9123178]Kristi75 ja też byłam prywatnie. Płaciłam za badanie 50zł. Jak chcesz to moge Ci podać adres i tel do doktora u którego ja byłam.

dziękuję ci a z kąt jest ten doktorek bo wolałabym gdzieś w pobliżu
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 21:29   #4448
taka sobie
Zakorzenienie

hej kobiety

przeczytałam pobieznie bo nie mam czasu małą znowu męczą gazy, lezy na brzuszku i pierdzi jak stary

Kasiulka zobacz sobie duet akrobatyczny z poprzedniego odcinka, ja wymiękłam. A ta babeczka co spiewała to rzeczywiscie cud, ja tez sie popłakałam

wczoraj bylismy w Forum na zakupach i oczywiscie nic mi sie nie podobało, ale wywołałam zdjęcia wiktorii i nareszczie mamy co w album włozyc a jaka grzeczna była 2,5 godziny wytrzmała, nawet nie jęknęła, a prawie w ogóle nie spała. Za to jak wrócilismy to jak dorwała cycka hahaha taka wygłodniała
no i juz zapomniiałam co miałam napisac i o czym pisałyscie

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 21:33   #4449
asiula_n
Rozeznanie

Dzięki za odpowiedzi o mleku, jutro jade po woreczki i bedę ściagać mlesio.
Dziś w nocy tez sprobuję troche odciagnąć i jutro dać Rafalowi z butelki. Oj ciekawa jestem tego wszystkiego
Jak uświadomiłam męża że teraz co tydzień takie wyjazdy mnie czekają to się chłopina podlamał i uznał, że najwyzszy czas nauczyc się zmieniac pieluchy

A te woreczki na mleko to w aptece czy w art. dla dzieci ???
I jak podgrzewacie mleko? Bo raczej nie w mikrofalówce
asiula_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 21:35   #4450
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
dziewczęta który lekarz robi usg brzucha ? tak sobie myślę, że może powinnam zrobić bo dobijamy 3ciego miecha a nic lepiej nie jest. może młoda ma refluks czy co
ładuję kilka fotek. ja z młodą młoda na nowym leżaku, młoda walcząca ze smokiem (wciąż), na koniec dla miłośniczek futer - kot mój i mamy (mój wyjechał wczoraj)

od brzuszka i przewodów pokarmowych jest gastreontorolog -to większy spesjalista i gastrolog
Ja właśnie wczoraj byłam z moim synkiem tym 3 letnim na usg brzuszka i chodzimy do gastroenerologa

Ale ta twoja córcia jest już duża to nie możliwe mój jest dużo mniejszy
i śliczny ten leżaczek
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 21:56   #4451
taka sobie
Zakorzenienie

Asiula zamiast woreczkow lepeiej kup pojemniczki za ok 8zł/szt, są wielorazowego uzytku, załączam fotke

i jeszcze musze sie pochwalic jakie butki na zimę kupiła babcia dla Wiktorynki

Jowiszku super ta Twoja dzidziula

chyba nie dodam tych zdjęc bo wizaz sie chrzani

skakanka od 01.03....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 21:58   #4452
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
Asiula zamiast woreczkow lepeiej kup pojemniczki za ok 8zł/szt, są wielorazowego uzytku, załączam fotke

i jeszcze musze sie pochwalic jakie butki na zimę kupiła babcia dla Wiktorynki

Jowiszku super ta Twoja dzidziula
A gdzie fotki?
Stary 2008-09-23, 22:02   #4453
ver_ona
Zakorzenienie

To i ja zamieszczam kilka fotek mojego "dresika" w wieku 10,5 tygodnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (22,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030176.jpg (38,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030178.jpg (36,6 KB, 19 załadowań)
Stary 2008-09-23, 22:05   #4454
taka sobie
Zakorzenienie

no kurka sie nie da wiesza mi sie strona jak chce dodac załącznik

skakanka od 01.03....
Stary 2008-09-23, 22:09   #4455
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

hello,

kurde wybyłam na ten fitness i nie bylo mnie 1,5h i normalnie nie wiem co ten moj chlop zrobil temu dziecku, bo ślimta, gdyz wydzieral sie od 20 do 20.30.. uswiadomilam sobie, ze to dlatego ze mnie nie bylo.. niby do taty gada, smieje sie, pozwala sie nosic, chetnie lezy w poblizu ale moja osoba musi byc gdzies w poblizu to dziecko szczesliwe.. Masakrycznie sie do mnie przyzwyczail jak go zaczelam usypiac w sypialni to kimal 10 min po czym otwieral oczy zeby upewnic sie ze jestem obok (a chcialam isc pod prysznic).. teraz przenioslam go do lezaczka bo tam rezultat zerowy ze spaniem, a on codziennie zasypia okolo 20.30-21.00 i o tej porze z reguly drzemie kolejna godzine.
Pomijam fakt, ze mecza go gazy, okrutnie smierdzace, kupy nie bylo juz 3 dzien, a od jakiegos czasu robi ja co 3 lub co 4 dni.. wiec jutro ostateczny termin.. wiec mam swiadomosc ze jelita i wiercenie w nich nie pozwala mu dobrze usnac.. Moze teraz sie uda, bo po tym fitnessie to sie ani nie umylam jeszcze, a bylo sporo wysilku i sie dosyc mocno spocilam..

echh zostaw dziecko z chlopem to armagedon normalnie..

jak wrocilam do domu to na srodku pokoju lezala ceratka ochronna, TZ ja ciepnał w agresji bo mu przeszkadzala, poza tym maly sie wydzieral okrutnie jak smarowal go oliwka i ubieral, ciepnal tez linomagiem.. co mnie juz wkurzylo i dostal opiernicz bo agresja plus dziecko rowna sie nerwowosc samego maluszka.. zwlaszcza ze im bardziej do mnie warczal tym maly bardziej wył..

kurde mam nadzieje, ze teraz jak usnal to juz bedzie spal, bo okrutnie zmeczony był.. a jak nie to czeka mnie noc w fotelu, i bujanie mlodego non stop i bede wam pisala chyba monologi na wizazu bo pewnie wszystkie pojdziecie kimac

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 22:23   #4456
taka sobie
Zakorzenienie

szlag mnie zaraz trafi, co z tym wizazem, Wy tez tak macie?

Anisia ja i tak podziwiam Twojego męża bo mój nie zostanie sam z małą bo twierdzi ze jak karmie to nie moze, nawet jak jest nakarmiona , bo przeciez moze znowu chciec mój tez taki nerwus, wczoraj rzucił telefonem bo sie popsuł i tez był niezadowolony jak mu zwróciłam uwagę

skakanka od 01.03....
Stary 2008-09-23, 23:01   #4457
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Beatko, on chetnie z malym zostanie, ale nie daj Boze mlody zacznie wyc (bo np zorientuje sie ze nie ma mamy) to TZtowi wlacza sie agresor.. zaczyna sie denerwowac, probuje go na sile uspac, badz zostawia go lezacego i wyjacego.. nie raz mu tlumacze, ze jak widzisz ze zaczyna plakac to podnies go, wez na rece, przytul i mow do niego czule, bo jak sie rozryczy na dobre to sa takie efekty jak dzisiaj
jemu brakuje cierpliwosci.. choc szaleje za synem i uwielbiam jak kladzie go sobie na brzuchu i nawijaja jak dwa stare konie choc wiadomo Piter wali po chinsku

Najlepszy numer byl dwa dni temu, nakarmilam mlodego i mowie TZ by go pobujal a ja skocze pod prysznic, to ten go zaniosl do sypialni, a maly w ryk, przyszedl z dzieckiem do lazienki i do mnie pretensja ze poszlam sie kapac a on placze, smiac mi sie chcialo, bo jak wyszlam z kapieli i polecialam do syna jak sie juz wytarlam i szlafrok zarzucilam to mlody z miejsca przestal wyc i zaczal sie do mnie usmiechac i gaworzyc mine meza nie bede kometntowac.. ale po prostu mam swiadomosc ze piotrus u kogos chwile moze pobyc, ale mama MUSI byc w poblizu i basta!

It is what it is

Stary 2008-09-23, 23:04   #4458
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

aa zapomnialabym

Jowiszku Igusia faktycznie duza, a jaka szczesliwa w tym bujaku mam nadzieje, ze go tak samo polubi jak Piterek swoj

Veronka, Borysek rowniez spory chlop no i ta czarno-biala foteczka sliczna

It is what it is

Stary 2008-09-24, 08:22   #4459
anka1900
Zakorzenienie

hello
watek nam opadl
wstawac wstawac mamuski

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-24, 08:48   #4460
Kasiulka22
Zakorzenienie

No właśnie, co tu taka cisza!

Jowiszku Igunia boska, rośnie jak na drożdżach.

Ver_Onko Borysek przystojniaczek, cudnie mu w tym dresiku

Moja Olcia siedzi w bujaczku a ja marzę, żeby się jej spać zachciało bo muszę się zająć magisterką.

Anisiu to faktycznie miałaś przeboje. Moja Ola jeszcze tak na mnie nie reaguje, chociaż do mnie śmieje się wyjątkowo często i praktycznie zawsze gdy zaczynam do niej mówić, albo miziać ją po policzku.

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 09:23   #4461
afro_dyta85
Zadomowienie

Witam Mamuśki! Mam do nadrobienia 10 stron wątku i taaaak mi się nie chce....

Jowisz Iga naprawdę już duża i śliczna. A co to za kotki? Ja też takiego chcę

Veronko dresiarz mały słodki!

Mója Mały jak ma leżec na brzuchu to takiego nerwa dostaje że 15 min trzeba go uspokajac...

Jeśli chodzi o Mężów to chyba to jest u nich normalne zachowanie... Mój taki zakochany w Danielu i gada z nim bez przerwy, nawet w Medal of honor grają sobie razem, a jak zostanie sam na dłużej niż godzina to masakra normalnie... Jak wracam to albo jest zły, albo tak strasznie zmęczony opieką nad maluszkiem że już na nic nie ma siły. No to co ja mam powiedziec? A najśmieszniejsze jest to że czasem sam mnie gdzieś wysyła żebym, sobie odpoczęła a potem wielkie pretensje że go samego zostawiam i on sobie rady nie daje

Mój blog

afro_dyta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 10:01   #4462
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

heloł

wlasnie wcinam sniadanko, a od samego rana juz na nogach, bylismy z piterkiem u mnie w pracy tam TZ sie zaszczepil na grype bo byla wielka akcja jak co roku pozniej ja wylądowalam u dentysty na usuwaniu kamienia i narazie jest git
Piter zrobił furore u mnie w firmie, kazdy w nim widział przyszlego inzyniera hehehehe oczywiscie pogoda do bani... bo pada wiec spaceru znow nie bedzie, wiec moge powiedziec ze mlody sie deko przewietrzyl

Afrodytko, widac mezowie tak maja jesli chodzi o opieke nad dziecmi... coz piter i on sie musza przyzwyczaic bo na fitness chodzic zamierzam

It is what it is

Stary 2008-09-24, 10:15   #4463
Judi21_84
Zakorzenienie

Hej
Kochane doradźcie mi czy teraz jeszcze warto kupować tą karuzelę na łóżeczko z fisher price? Jak myślicie ile dziecko będzie się interesowało taką karuzelą...?? Tak myślę czy z powodu tego że ona ma ten projektor to może i takie starsze dziecko będzie tym nadal zainteresowane... hmmm

Jowiszku Igusia to kawał ślicznej kobietki za niedługo Ciebie przerośnie
a Borys to super chłopaczek

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-24, 10:24   #4464
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
Hej
Kochane doradźcie mi czy teraz jeszcze warto kupować tą karuzelę na łóżeczko z fisher price? Jak myślicie ile dziecko będzie się interesowało taką karuzelą...?? Tak myślę czy z powodu tego że ona ma ten projektor to może i takie starsze dziecko będzie tym nadal zainteresowane... hmmm

Lenka dopiero od niedawna interesuje się karuzelą projektor super się sprawdza bo jak cimno to oświetla maskotki z tego co czytalam to tak do 6 miesiaca dzieci sie tym interesują , ponadto z tego modelu co mam ja i wersta mozna zrobić lampkę na biurko składając w pół karuzele.
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 10:47   #4465
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusalka Pokaż wiadomość
Lenka dopiero od niedawna interesuje się karuzelą projektor super się sprawdza bo jak cimno to oświetla maskotki z tego co czytalam to tak do 6 miesiaca dzieci sie tym interesują , ponadto z tego modelu co mam ja i wersta mozna zrobić lampkę na biurko składając w pół karuzele.
a mozesz podać linka do tego modelu, co macie?

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 10:49   #4466
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Cytat:
a mozesz podać linka do tego modelu, co macie?
http://www.allegro.pl/item439909477_..._pilot_gw.html

prosze
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 10:51   #4467
jowisz
Zakorzenienie

młoda śpi w leżaczku już godzinę koło mnie git !
noc ciężka, bo zapowietrzona jest na maksa - budziła się 3 razy, poza tym ryczy przy cycku. no i beka, beka, beka, ehhh

wizaż mnie wnerwia od wczoraj
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 10:55   #4468
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Dzięki

CO do karuzelki, to myślę że na pewno Ci się przyda.
Wszystkie te z fishera są takie same, tylko mają inne zabawki. My mamy taką:
http://www.allegro.pl/item436029784_...cean_muza.html
i z niej też robisz lampkę- dzięki niej możesz mieć nawet do 30min dla siebie, a pozatym dziecko łatwiej przy niej usypia.
Stary 2008-09-24, 10:55   #4469
anka1900
Zakorzenienie

czy korzystaje Wasze bobasy z tego ogranicznika-wkladki dla maluszkow w foteliku samochodowym?
Jowisz Miki wydziera sie nieprzecietnie juz od kilku dni przy cycu, tak mnie tym wkurza ze szok, nerwus ze hej, bo to raczej nic bolacego,
Stary 2008-09-24, 11:03   #4470
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
czy korzystaje Wasze bobasy z tego ogranicznika-wkladki dla maluszkow w foteliku samochodowym?
Jowisz Miki wydziera sie nieprzecietnie juz od kilku dni przy cycu, tak mnie tym wkurza ze szok, nerwus ze hej, bo to raczej nic bolacego,
Tego do okoła głowy? Ja już wyciągnęłam, bo jak mamy kombinezon (kaptur), to tylko przeszkadzało.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości