|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
To przez to , że cały czas o tym myslimy
|
|
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam kilka fajnych propozycji bukietów z liliami, bukiety nie sa nawet duze. zastanawiam sie jednak gdybym miala bukiet z lilii co ze stroikiem do butonierki pana moldego. wpiąc mu taka duża lilie ??? troszke smiesznie by to wyglądało
. Nie orientujecie sie czy sa jakieś rodzaje lilii miniaturek czy cos w tym rodzaju jak np. kalie. moze jakies inne mniejsze kwiaty ale podobne do lilii?Bardzo podoba mi sie ten oststni tylko ze kwiaty w kolorze różowym ( jak na zdj.2)
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2008-09-24 o 11:44 Powód: dodanie zdjęc |
|
|
|
#3034 |
|
Rozeznanie
|
ja też mam takie koszmary ślubne czasem
hehe zawsze jest coś nie tak, ale cóż widocznie tak to już jest oglądam sobie te fryzury z linka co podałyscie, mm całkiem dużo fajnych dla mnie tam znalazłam, tylko mam cały czas jeden problem mniej więcej wiem, co chce mieć na włosach i jak ma to z tyłu wyglądac, ale jakoś na 'przód' (a to raczej ważniejsze :P) nie mam jeszcze do końca opracowanej koncepcji no ale może coś tam znajde
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
cóż- i tak trzeba będzie z fryzurami pokombinować... JA np nigdy w zyciu nie miałam upiętyvh włosów-żadnego koka ani nic w tym stylu wiec tez nie mam pojecia jak się bede czula a upietych włosach....
http://zyciegwiazd.onet.pl/62848,1,1...d,galerie.html widziałyści Reni Jusis- ładną sukienkę miała ![]() Myszka- ładne bukiety
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-25 o 16:44 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania, takie są zasady panujące na tym forum! |
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi się podoba ale chyba mnie nie stac na nią
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
myszka maj wtedy wykorzystuje sie inne kwiaty ktore wystepuja w bukiecie
|
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wiem . w przypadku połączenia róż i lili nie byloby problemy mozna zrobić sliczny stroik z różyczki, ale w przypadku bukiety nr3 gdy sa same lillie?
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
echhh ..pomarzyc zawsze mozna....
czytam te komentarze do tej galerri na onecie i wsyscy niezle zjechali Cihopek za ten płaszczyk osobiscie jej nie trawie po prostu-jest tak słodka ze az mdli Co nie zmienia faktuz e buzke ma ladną ale moim zdaniem ta sukienka do neij nie pasowała.... i Kozuchowską tez zjechali-ze dekolt ma za koscisty... Ludziom to nigdy sie nie dogodzi tak na prawde.... A do Kraśko sie doczepili ze ma brzydką zonę....
|
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
Jak dzionek mija?![]() Śliczne te bukieciki lilijowe |
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje ... dlatego oszalałam na ich punkcie. Bukiiet z różowych róż mi sie podoba ale jest dośc czesto spotykany... a lilie to zawsze coś innego
|
|
|
|
#3042 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, dziewczynki
Widziałam na poprzedniej stronce świetną fryzurkę, boska. Widziałam się wczoraj z koleżankami( taki babski wieczorek) , uśmiałam się jak nie wiem , pogadałayśmy . Nie chciałam psuć atmosfery tego spotkania, więc nie chciałam nic mówić na temat mnie i mojej obecnej sytuacji z "byłym TŻ". Zaprosiłam wszystkie koleżanki z TŻ- tami na urodziny . Tamat rozpoczoł się dużo później tzn. tak po 2 godz.Trochę dziwne im się wydawało że mam tak blisko do tej kawiarni (100m. od niego z domu) a przyjechałam samochodem . Więc rozpoczął się i temat którego chciałam uniknąć. No i oczywiście ( jak zawsze) rozmowa była krótka " wy i tak będziecie razem, nawet sobie nie wyobrażam żeby było inaczej" druga koleżanka: " oni to zawsze się tak dopełniają , nawet w kłótniach". Nie powiedziałam do końca co się wydarzyło bo poprostu było mi głupio. Ale reakacja była jedna" I TAK SIĘ POGODZICIE". Podejrzewam że jakbym powiedziała o co chodzi to też by powiedziały że ja jestem slina i już wiele na swoje barki przyjełam. Oczywiście" sama musisz podjąć decyzję" też bym usłyszałam. Bo tak naprawdę co innego mogłyby mi powiedzieć. Pytały czy mam zamiar go zaprosić na urodziny... ale ja powiedziała że raczej niechciałabym go widzieć, zresztą jest mi to obojętne. Stwierdziły że powinnam. Ale ja nie będę pierwsza się do niego odzywać , bo będzie odrazu że nic takiego złego się nie stało. Ja niechcę żeby pomyślał że mu wybaczyłam, albo że jednak nic takiego się nie stało i możemy dalej żyć do chwili ślubu itd. Nie wiem jak to będzie ze świadkowaniem u jego brata. Oni poprosili najpierw jego a potem po 1 miesiącu mnie. Bardzo liczyli na mnie. Ja również chciałam pocichutku u nich świadkować. Tym bardziej że mój " były TŻ" jest pierwszy raz świadkiem i bardzo chciał żebym mu w tym towarzyszyła jako świadkowa. Ale to nie o to chodzi. Ja poprostu bardzo się cieszyłam że mogę im towarzyszyć w taki pięknym i ważnym dniu. Nie wiem co robić Nie wiem co myśleć Coś zaczyna we mnie pękać . Czuję się nie swojo. Ale nie dopuszczam do siebie myśli żebym mogła jeszcze z nim być.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
myszka maj, to wtedy wykorzystuje się lilie nie wykwitniętei najlepiej z gatunku tych mniejszych
![]() kasiaher jak już był temat Tż, to mogłas powiedzieć prawdę, a nie słuchać porad i niewyobrażania sobie was soobno przez koleżanki jej do końca nie znającej. Zrezygnuj ze świadkowania, do kościoła przyjdziesz, coś za coś. Chyba, że znajdą świadka męskiego innego. Nie pękaj kobieto, bo damski bokser jest skreslony i koniec kropka. |
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
KAsiaher- nie poddawaj się...zgadzam się z Kliwią....
|
|
|
|
#3045 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a na teorii skarbie nie masz kartki i dlugopisu tylko taki klocek gdzie wciskasz przyciski wiec ci nie wypadnie dlugopis ale zobaczysz zrobisz to bedziesz dumna z siebie Cytat:
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko boje sie ze sie tak przed egazminem zestersuje ze nie bede mogła jechać . ale mam nadzieje ze sie uda narazie wszystkim mowie ze po ślubie pojde bo to jest troche czasu ale jak przyjdzie co do czego to spanikuje. ale juz obiecałam
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie nie wyobrazam nie miec prawa jazdy
![]() zrobilam po 18-stce bo nie miałam kasy by zalapac sie na mozliwosc zdawania prze 18r.z. ;] I teraz jak ide po miescie to az mi sie teskni, i czesto mowie do Tz, ale bym sobie pojezdzila samochodem My samochodu na razie nie mamy, jezdzilam sporo jak mieszkalam u rodzicow. A jazda jako pasazer mnie nie satysfakcjonuje. Teściu dałby się zabić niż dać się przejechać Brat Tż to samo.Pokupowali nowe auta i nie pożyczają kurde
|
|
|
|
#3048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kliwia my na razie mamy autko ale niedlugo chyba bedziemy musieli sprzedac ale dlaczego to wam powiem za tydzien gdzies tak ale rozumiem ze chcialabys jezdzic a tesciu to wredota moj chociaz zapomina jak mam na imie to nowe auto to sam mi chce pozyczac
Nasz ślub http://www.suwaczek.pl/cache/10af007a41.png Nasze zaręczyny: 31.03.2008r Jesteśmy razem: 31.03.2005r Edytowane przez mala2241 Czas edycji: 2008-09-24 o 12:58 Powód: dopisek:D |
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz zywy przyklad na mnie ze panikara moze zdac i to oba egzaminy za pierwszym razem sorki za skromnosc ale chcem zebys zrozumiala![]() strippi widze cie mialas przyjsc na kawe
Nasz ślub http://www.suwaczek.pl/cache/10af007a41.png Nasze zaręczyny: 31.03.2008r Jesteśmy razem: 31.03.2005r Edytowane przez mala2241 Czas edycji: 2008-09-24 o 13:05 Powód: strippi |
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
mała mów tu dlaczego
tydzień każesz czekać, katorga ![]() Mój tz też ma prawo jazdy, jeździł może 3 razy od jego zrobioenia czyli średnio raz na 6 lat jakoś by wypadało ![]() Dlatego sam powiedział, że jak kupimy auto, to ja nim bede jezdzila, bo on juz nie umie. Już ja bym go podszkoliła z atrakcjami hihihihihih O mamy dwóch szpiegów Agnieszka.Wojtkowiak i Nusiołek pewnie to nasi faceci haha
|
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
A mój mówił że jest w pracy
|
|
|
|
#3053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiem ale obiecujecie ze bedziecie trzymac kciuki??
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
No ja w takim razie podejrzewam, że to mój TŻ jest tu gdzies zaczajony, bo dziś nie pracuje... T., Ty paskudzie, nieładnie!:P
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
ihihihih
mała jak to mówią ' No jachaa!'
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha gratuluje zdania prawka
![]() A my dzis z Tżtem idziemy ogladac dzialki na razie tylko "teoretycznie", ale i tak nie moge sie doczekac ta dzialka co idziemy ja dzis ogladac nie jest nawet jakas przerazliwie droga i moze nawet poczatkiem przyszlego roku byloby nas na nia stac heheh
|
|
|
|
#3058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Suuuuper!Ja jeszcze nie mam... Chcę robić po slubie, bo teraz to chyba ani czasu, ani kasy. TŻ chciał mi je opłacic, ale kategorycznie zabroniłam. Teraz też cos o tym mówi... Babcia TŻa mi powiedziała, że mam na razie sobie dac spokój, bo oprócz studiów dziennych, teraz też zaoczna podyplomówka no i pisanie pracy magisterskiej, a w nastepnym semestrze chcę iść na praktyki... Także raczej po slubie będę postrachem na rybnickich albo raczej jastrzębskich drogach Wyślę Ci priva ![]() kasiaher, jestem pewna, że gdybys powiedziała koleżankom, co tak naprawdę sie stało, nie byłyby takie pewne Waszego powrotu do siebie... Jak juz sie tak sprawy rozwinęły, mogłaś im powiedzieć o wszystkim... Miałabyś kolejne osoby, które okazałyby Ci wsparcie Gdyby żałował, chciał Twojego wybaczenia, przyszedłby do Ciebie na kolanach... kliwia, wystraszyłaś "szpiegów"
|
||
|
|
|
#3059 |
|
Raczkowanie
|
no to zaczynam
![]() po dlugich negocjacjach zdecydowalismy sie z moim tz kupic mieszkanko
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciukasy!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

. Nie orientujecie sie czy sa jakieś rodzaje lilii miniaturek czy cos w tym rodzaju jak np. kalie. moze jakies inne mniejsze kwiaty ale podobne do lilii?
mniej więcej wiem, co chce mieć na włosach i jak ma to z tyłu wyglądac, ale jakoś na 'przód' (a to raczej ważniejsze :P) nie mam jeszcze do końca opracowanej koncepcji 

, pogadałayśmy
. Nie chciałam psuć atmosfery tego spotkania, więc nie chciałam nic mówić na temat mnie i mojej obecnej sytuacji z "byłym TŻ". Zaprosiłam wszystkie koleżanki z TŻ- tami na urodziny
. Tamat rozpoczoł się dużo później tzn. tak po 2 godz.Trochę dziwne im się wydawało że mam tak blisko do tej kawiarni (100m. od niego z domu) a przyjechałam samochodem
. Więc rozpoczął się i temat którego chciałam uniknąć. No i oczywiście ( jak zawsze) rozmowa była krótka " wy i tak będziecie razem, nawet sobie nie wyobrażam żeby było inaczej" druga koleżanka: " oni to zawsze się tak dopełniają , nawet w kłótniach". Nie powiedziałam do końca co się wydarzyło bo poprostu było mi głupio. Ale reakacja była jedna" I TAK SIĘ POGODZICIE". Podejrzewam że jakbym powiedziała o co chodzi to też by powiedziały że ja jestem slina i już wiele na swoje barki przyjełam. Oczywiście![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.
masz zywy przyklad na mnie ze panikara moze zdac i to oba egzaminy za pierwszym razem sorki za skromnosc ale chcem zebys zrozumiala
tydzień każesz czekać, katorga 

Suuuuper!