Panny Młode 2009 cz. V - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-24, 11:24   #3031
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dzień dobry
Dziewczyny-sni Wam się czasem wesele i śllub? Bo mi się czesto śni...np dziisiaj też... i zazwyczaj to jakiś koszmar jest a nie przyjemnośc.. CIągle jest coś nie tak....
a w ogóle to mnie tez sie nic nie chce i te zbym z powrotem spac poszła
Śni śni... i tez w postaci koszmarów. nigdy nie jest tak jak powinno być. Ale to sa tylko sny To przez to , że cały czas o tym myslimy

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 11:26   #3032
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Śni śni... i tez w postaci koszmarów. nigdy nie jest tak jak powinno być. Ale to sa tylko sny To przez to , że cały czas o tym myslimy
uff....cieszę się, że nie jestem sama ze swoimi koszmarami
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 11:33   #3033
myszka_maj
Zakorzenienie

Znalazłam kilka fajnych propozycji bukietów z liliami, bukiety nie sa nawet duze. zastanawiam sie jednak gdybym miala bukiet z lilii co ze stroikiem do butonierki pana moldego. wpiąc mu taka duża lilie ??? troszke smiesznie by to wyglądało. Nie orientujecie sie czy sa jakieś rodzaje lilii miniaturek czy cos w tym rodzaju jak np. kalie. moze jakies inne mniejsze kwiaty ale podobne do lilii?

Bardzo podoba mi sie ten oststni tylko ze kwiaty w kolorze różowym ( jak na zdj.2)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 135072494dv.jpeg (19,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg flower7-lg_142.jpeg (13,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16 b.jpg (23,7 KB, 6 załadowań)

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2008-09-24 o 11:44 Powód: dodanie zdjęc
Stary 2008-09-24, 11:34   #3034
zielony_motylek
Rozeznanie

ja też mam takie koszmary ślubne czasem hehe zawsze jest coś nie tak, ale cóż widocznie tak to już jest
oglądam sobie te fryzury z linka co podałyscie, mm całkiem dużo fajnych dla mnie tam znalazłam, tylko mam cały czas jeden problem mniej więcej wiem, co chce mieć na włosach i jak ma to z tyłu wyglądac, ale jakoś na 'przód' (a to raczej ważniejsze :P) nie mam jeszcze do końca opracowanej koncepcji no ale może coś tam znajde
Stary 2008-09-24, 11:42   #3035
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
cóż- i tak trzeba będzie z fryzurami pokombinować... JA np nigdy w zyciu nie miałam upiętyvh włosów-żadnego koka ani nic w tym stylu wiec tez nie mam pojecia jak się bede czula a upietych włosach....

http://zyciegwiazd.onet.pl/62848,1,1...d,galerie.html widziałyści Reni Jusis- ładną sukienkę miała

Myszka- ładne bukiety

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-09-25 o 16:44 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania, takie są zasady panujące na tym forum!
Stary 2008-09-24, 11:53   #3036
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
http://zyciegwiazd.onet.pl/62848,1,1...d,galerie.html widziałyści Reni Jusis- ładną sukienkę miała

Myszka- ładne bukiety
Manuel Mota też mi się podoba ale chyba mnie nie stac na nią

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 11:53   #3037
kliwia
Zakorzenienie

myszka maj wtedy wykorzystuje sie inne kwiaty ktore wystepuja w bukiecie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 11:59   #3038
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
myszka maj wtedy wykorzystuje sie inne kwiaty ktore wystepuja w bukiecie
Tak wiem . w przypadku połączenia róż i lili nie byloby problemy mozna zrobić sliczny stroik z różyczki, ale w przypadku bukiety nr3 gdy sa same lillie?

Nasz Skarb
Stary 2008-09-24, 12:00   #3039
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Manuel Mota też mi się podoba ale chyba mnie nie stac na nią
echhh ..pomarzyc zawsze mozna....
czytam te komentarze do tej galerri na onecie i wsyscy niezle zjechali Cihopek za ten płaszczyk osobiscie jej nie trawie po prostu-jest tak słodka ze az mdli Co nie zmienia faktuz e buzke ma ladną ale moim zdaniem ta sukienka do neij nie pasowała.... i Kozuchowską tez zjechali-ze dekolt ma za koscisty... Ludziom to nigdy sie nie dogodzi tak na prawde.... A do Kraśko sie doczepili ze ma brzydką zonę....
Stary 2008-09-24, 12:04   #3040
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć dziewczyny Jak dzionek mija?
Śliczne te bukieciki lilijowe

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 12:06   #3041
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Śliczne te bukieciki lilijowe
Dziękuje ... dlatego oszalałam na ich punkcie. Bukiiet z różowych róż mi sie podoba ale jest dośc czesto spotykany... a lilie to zawsze coś innego

Nasz Skarb
Stary 2008-09-24, 12:08   #3042
kasiaher
Wtajemniczenie

Witam, dziewczynki
Widziałam na poprzedniej stronce świetną fryzurkę, boska.

Widziałam się wczoraj z koleżankami( taki babski wieczorek) , uśmiałam się jak nie wiem, pogadałayśmy. Nie chciałam psuć atmosfery tego spotkania, więc nie chciałam nic mówić na temat mnie i mojej obecnej sytuacji z "byłym TŻ". Zaprosiłam wszystkie koleżanki z TŻ- tami na urodziny. Tamat rozpoczoł się dużo później tzn. tak po 2 godz.Trochę dziwne im się wydawało że mam tak blisko do tej kawiarni (100m. od niego z domu) a przyjechałam samochodem. Więc rozpoczął się i temat którego chciałam uniknąć. No i oczywiście ( jak zawsze) rozmowa była krótka " wy i tak będziecie razem, nawet sobie nie wyobrażam żeby było inaczej" druga koleżanka: " oni to zawsze się tak dopełniają , nawet w kłótniach". Nie powiedziałam do końca co się wydarzyło bo poprostu było mi głupio. Ale reakacja była jedna" I TAK SIĘ POGODZICIE". Podejrzewam że jakbym powiedziała o co chodzi to też by powiedziały że ja jestem slina i już wiele na swoje barki przyjełam. Oczywiście
" sama musisz podjąć decyzję" też bym usłyszałam. Bo tak naprawdę co innego mogłyby mi powiedzieć.
Pytały czy mam zamiar go zaprosić na urodziny... ale ja powiedziała że raczej niechciałabym go widzieć, zresztą jest mi to obojętne.
Stwierdziły że powinnam. Ale ja nie będę pierwsza się do niego odzywać , bo będzie odrazu że nic takiego złego się nie stało. Ja niechcę żeby pomyślał że mu wybaczyłam, albo że jednak nic takiego się nie stało i możemy dalej żyć do chwili ślubu itd.

Nie wiem jak to będzie ze świadkowaniem u jego brata. Oni poprosili najpierw jego a potem po 1 miesiącu mnie. Bardzo liczyli na mnie. Ja również chciałam pocichutku u nich świadkować. Tym bardziej że mój " były TŻ" jest pierwszy raz świadkiem i bardzo chciał żebym mu w tym towarzyszyła jako świadkowa.
Ale to nie o to chodzi. Ja poprostu bardzo się cieszyłam że mogę im towarzyszyć w taki pięknym i ważnym dniu.
Nie wiem co robić Nie wiem co myśleć Coś zaczyna we mnie pękać. Czuję się nie swojo. Ale nie dopuszczam do siebie myśli żebym mogła jeszcze z nim być.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 12:20   #3043
kliwia
Zakorzenienie

myszka maj, to wtedy wykorzystuje się lilie nie wykwitniętei najlepiej z gatunku tych mniejszych

kasiaher jak już był temat Tż, to mogłas powiedzieć prawdę, a nie słuchać porad i niewyobrażania sobie was soobno przez koleżanki jej do końca nie znającej.

Zrezygnuj ze świadkowania, do kościoła przyjdziesz, coś za coś. Chyba, że znajdą świadka męskiego innego.

Nie pękaj kobieto, bo damski bokser jest skreslony i koniec kropka.
Stary 2008-09-24, 12:25   #3044
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

KAsiaher- nie poddawaj się...zgadzam się z Kliwią....
Stary 2008-09-24, 12:38   #3045
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Tyle sie napisałam i wszystko mi sie skasowało.

Martucha zazdroszcze zdania prawa jazdy. Sama żałuje że nie poszłam po osiemnastce. ale zawsze mówiłam ze mnie do samochodu nie ciągnie i za mi nie jest potrzebne. teraz gdy autobusy dały mi sie we znaki, żałuje. nadal mnie kierownica" parzy" jednak dostrzegam plusy podaidania auta. teraz gdy moglabym sie przełamac nie mam ani czasu ani kasy. bede musiala poczekac do slubu. juz wszytskim obiecalam ze po slubie zrobie prawo jazdy... ale starsznie sie boje. chcialbym ale sie boje. boje sie jeżdzic ale to chyba mozna przelamac. bardziej boje sie samego egzaminu bo ja jestem straszma panikara, niby rozumiem ze nie am sie czym denerwowac ale gdzies w srodku wszystko we mnie sie gotuje i stres mnie paraliżuje np. podczas egzaminu przez minute to nie jestem w stanie utrzymac nawet długopisu i dlatego boje sie ze nie dam rady .

Poruszyłyście temat fryzur ... z tym to dopiero będe miala problem. musze zapuścic wlosy bo podoba mi sie jakies romantyczne upiecie z delikatnych loczków. Niewiem co z tego wyjdzie, bo mam niepodatne wlosy i z drugiej strony podobaja mi sie loczki ale ja zawsze nosze proste wlosy i nie wiem jak bede w loczkach sie czula
ja tez sie strasznie balam egzaminow bo tez panikara jestem a na teorii skarbie nie masz kartki i dlugopisu tylko taki klocek gdzie wciskasz przyciski wiec ci nie wypadnie dlugopis ale zobaczysz zrobisz to bedziesz dumna z siebie
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Witam, dziewczynki
Widziałam na poprzedniej stronce świetną fryzurkę, boska.

Widziałam się wczoraj z koleżankami( taki babski wieczorek) , uśmiałam się jak nie wiem, pogadałayśmy. Nie chciałam psuć atmosfery tego spotkania, więc nie chciałam nic mówić na temat mnie i mojej obecnej sytuacji z "byłym TŻ". Zaprosiłam wszystkie koleżanki z TŻ- tami na urodziny. Tamat rozpoczoł się dużo później tzn. tak po 2 godz.Trochę dziwne im się wydawało że mam tak blisko do tej kawiarni (100m. od niego z domu) a przyjechałam samochodem. Więc rozpoczął się i temat którego chciałam uniknąć. No i oczywiście ( jak zawsze) rozmowa była krótka " wy i tak będziecie razem, nawet sobie nie wyobrażam żeby było inaczej" druga koleżanka: " oni to zawsze się tak dopełniają , nawet w kłótniach". Nie powiedziałam do końca co się wydarzyło bo poprostu było mi głupio. Ale reakacja była jedna" I TAK SIĘ POGODZICIE". Podejrzewam że jakbym powiedziała o co chodzi to też by powiedziały że ja jestem slina i już wiele na swoje barki przyjełam. Oczywiście
" sama musisz podjąć decyzję" też bym usłyszałam. Bo tak naprawdę co innego mogłyby mi powiedzieć.
Pytały czy mam zamiar go zaprosić na urodziny... ale ja powiedziała że raczej niechciałabym go widzieć, zresztą jest mi to obojętne.
Stwierdziły że powinnam. Ale ja nie będę pierwsza się do niego odzywać , bo będzie odrazu że nic takiego złego się nie stało. Ja niechcę żeby pomyślał że mu wybaczyłam, albo że jednak nic takiego się nie stało i możemy dalej żyć do chwili ślubu itd.

Nie wiem jak to będzie ze świadkowaniem u jego brata. Oni poprosili najpierw jego a potem po 1 miesiącu mnie. Bardzo liczyli na mnie. Ja również chciałam pocichutku u nich świadkować. Tym bardziej że mój " były TŻ" jest pierwszy raz świadkiem i bardzo chciał żebym mu w tym towarzyszyła jako świadkowa.
Ale to nie o to chodzi. Ja poprostu bardzo się cieszyłam że mogę im towarzyszyć w taki pięknym i ważnym dniu.
Nie wiem co robić Nie wiem co myśleć Coś zaczyna we mnie pękać. Czuję się nie swojo. Ale nie dopuszczam do siebie myśli żebym mogła jeszcze z nim być.
nie wracaj do niego zreszta on sie nie oddzywa wiec hmm mi sie wydaje ze jemu nie zalezy na tobie a znajomi mysle ze jakbys im powiedziala ze stalo sie jak sie stalo to by juz nie mowili ze wrocicie do siebie trzymaj sie kobitko i nie wracaj do tego potwora. Moj tz sam kiedys powiedzial do kolezanki bo ja tez chlopak bije a ona odchodzi wraca i tak non stop a on ja non stop bije moj tz powiedzial jej ze jest glupia bo gdyby on mnie udezy to by mnie nigdy w zyciu nie zobaczyl
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 12:41   #3046
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
ja tez sie strasznie balam egzaminow bo tez panikara jestem a na teorii skarbie nie masz kartki i dlugopisu tylko taki klocek gdzie wciskasz przyciski wiec ci nie wypadnie dlugopis ale zobaczysz zrobisz to bedziesz dumna z siebie
Ja wiem że na teorii nie ma kartki, tylko boje sie ze sie tak przed egazminem zestersuje ze nie bede mogła jechać . ale mam nadzieje ze sie uda narazie wszystkim mowie ze po ślubie pojde bo to jest troche czasu ale jak przyjdzie co do czego to spanikuje. ale juz obiecałam

Nasz Skarb
Stary 2008-09-24, 12:48   #3047
kliwia
Zakorzenienie

ja sobie nie wyobrazam nie miec prawa jazdy
zrobilam po 18-stce bo nie miałam kasy by zalapac sie na mozliwosc zdawania prze 18r.z. ;]
I teraz jak ide po miescie to az mi sie teskni, i czesto mowie do Tz, ale bym sobie pojezdzila samochodem
My samochodu na razie nie mamy, jezdzilam sporo jak mieszkalam u rodzicow.
A jazda jako pasazer mnie nie satysfakcjonuje.

Teściu dałby się zabić niż dać się przejechać Brat Tż to samo.
Pokupowali nowe auta i nie pożyczają kurde
Stary 2008-09-24, 12:52   #3048
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Ja wiem że na teorii nie ma kartki, tylko boje sie ze sie tak przed egazminem zestersuje ze nie bede mogła jechać . ale mam nadzieje ze sie uda narazie wszystkim mowie ze po ślubie pojde bo to jest troche czasu ale jak przyjdzie co do czego to spanikuje. ale juz obiecałam
kochanie ale naprawde ja to zalowalam tez ze nie zrobilam jak mialam 18 lat juz dawno mialabym to juz za soba a tak to ja dopiero w styczniu zdalam prawko i tez dlugo sie balam jezdzic a teraz smigam moj tz nawet mowi ze za szybko jezdze

kliwia my na razie mamy autko ale niedlugo chyba bedziemy musieli sprzedac ale dlaczego to wam powiem za tydzien gdzies tak ale rozumiem ze chcialabys jezdzic a tesciu to wredota moj chociaz zapomina jak mam na imie to nowe auto to sam mi chce pozyczac
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r

Edytowane przez mala2241
Czas edycji: 2008-09-24 o 12:58 Powód: dopisek:D
Stary 2008-09-24, 12:55   #3049
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
kochanie ale naprawde ja to zalowalam tez ze nie zrobilam jak mialam 18 lat juz dawno mialabym to juz za soba a tak to ja dopiero w styczniu zdalam prawko i tez dlugo sie balam jezdzic a teraz smigam moj tz nawet mowi ze za szybko jezdze
Najgorsze to sie przełamać. wiem że jak zaczne to juz dalej pójdzie. i tak czasem mysle że nawet moge lubic jeżdzić

Nasz Skarb
Stary 2008-09-24, 13:03   #3050
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Najgorsze to sie przełamać. wiem że jak zaczne to juz dalej pójdzie. i tak czasem mysle że nawet moge lubic jeżdzić
pewnie ze tak ja tez tak mialam 3 lata sie wzbranialam az i mnie wkoncu trafilo i nie zaluje masz zywy przyklad na mnie ze panikara moze zdac i to oba egzaminy za pierwszym razem sorki za skromnosc ale chcem zebys zrozumiala

strippi widze cie mialas przyjsc na kawe
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r

Edytowane przez mala2241
Czas edycji: 2008-09-24 o 13:05 Powód: strippi
Stary 2008-09-24, 13:07   #3051
kliwia
Zakorzenienie

mała mów tu dlaczego tydzień każesz czekać, katorga

Mój tz też ma prawo jazdy, jeździł może 3 razy od jego zrobioenia czyli średnio raz na 6 lat jakoś by wypadało
Dlatego sam powiedział, że jak kupimy auto, to ja nim bede jezdzila, bo on juz nie umie.
Już ja bym go podszkoliła z atrakcjami hihihihihih

O mamy dwóch szpiegów
Agnieszka.Wojtkowiak i Nusiołek pewnie to nasi faceci haha
Stary 2008-09-24, 13:10   #3052
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
A mój mówił że jest w pracy

Nasz Skarb
Stary 2008-09-24, 13:15   #3053
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
mała mów tu dlaczego tydzień każesz czekać, katorga

Mój tz też ma prawo jazdy, jeździł może 3 razy od jego zrobioenia czyli średnio raz na 6 lat jakoś by wypadało
Dlatego sam powiedział, że jak kupimy auto, to ja nim bede jezdzila, bo on juz nie umie.
Już ja bym go podszkoliła z atrakcjami hihihihihih

O mamy dwóch szpiegów
moj na szczescie spi powiem ale obiecujecie ze bedziecie trzymac kciuki??
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-09-24, 13:16   #3054
jupik
Rozeznanie

No ja w takim razie podejrzewam, że to mój TŻ jest tu gdzies zaczajony, bo dziś nie pracuje... T., Ty paskudzie, nieładnie!:P

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:19   #3055
kliwia
Zakorzenienie

ihihihih

mała jak to mówią ' No jachaa!'
Stary 2008-09-24, 13:20   #3056
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
moj na szczescie spi powiem ale obiecujecie ze bedziecie trzymac kciuki??

Nasz Skarb
Stary 2008-09-24, 13:22   #3057
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Martucha gratuluje zdania prawka

A my dzis z Tżtem idziemy ogladac dzialki na razie tylko "teoretycznie", ale i tak nie moge sie doczekac ta dzialka co idziemy ja dzis ogladac nie jest nawet jakas przerazliwie droga i moze nawet poczatkiem przyszlego roku byloby nas na nia stac heheh
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:26   #3058
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
no to fajnie, że z zębami ok Ja dziś byłam u dentyski, od razu po pracy poleciałam, powiedziała mi, że ten mój ząb mądrości jeszcze dobrze nie wyszedł i że muszę zrobić zdjęcie rentgenowskie, wtedy dopiero będzie wiadomo co dalej, jeśli coś będzie nie tak to usuwanie chirurgiczne mnie czeka już się boje. Wyczyściła mi te obolałe dziąsła, założyła tampona z lekiem i mam go trzymać 4 godziny została mi jeszcze godzina z hakiem, płakać mi się chce bo jestem strasznie głodna, od 9 nic nie jadłam przeklęte zęby
(...)
Oj Basiu, współczuję. Ja to naprawdę nie wiem czy mi już te zęby wyszły... Cos mi się wydaje, że tak i to było dawno... Chyba przy nastepnej wizycie u dentysty zapytam się czy mam juz zęby mądrości .

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulka to co kiedy mozemy sie widziec napisz juz moze na priv zeby tu dzieczyna niesmiecic kiedy bedziesz jechac... bo nie wiem czy w pazdzierniku czy jakos jeszcze wrzesnien chce poznac mojaukryta siostre mysleniowa
(...)
no i teraz coso moim dniu ZDALAM PRAWO JAZDY!!!! wkoncu huraaaaaaaaaaaaaaa tyle emocji ale wszytko sie udalo.. milala pare przygod stresujacych ale opiosze wam wieczorem bo teraz uciekam swietowac... poprostu rewelacja
Martuś, gratuluje zdanego prawka! Suuuuper!
Ja jeszcze nie mam... Chcę robić po slubie, bo teraz to chyba ani czasu, ani kasy. TŻ chciał mi je opłacic, ale kategorycznie zabroniłam. Teraz też cos o tym mówi...
Babcia TŻa mi powiedziała, że mam na razie sobie dac spokój, bo oprócz studiów dziennych, teraz też zaoczna podyplomówka no i pisanie pracy magisterskiej, a w nastepnym semestrze chcę iść na praktyki... Także raczej po slubie będę postrachem na rybnickich albo raczej jastrzębskich drogach
Wyślę Ci priva

kasiaher, jestem pewna, że gdybys powiedziała koleżankom, co tak naprawdę sie stało, nie byłyby takie pewne Waszego powrotu do siebie... Jak juz sie tak sprawy rozwinęły, mogłaś im powiedzieć o wszystkim... Miałabyś kolejne osoby, które okazałyby Ci wsparcie .
Gdyby żałował, chciał Twojego wybaczenia, przyszedłby do Ciebie na kolanach...

kliwia, wystraszyłaś "szpiegów"
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:30   #3059
mala2241
Raczkowanie

no to zaczynam

po dlugich negocjacjach zdecydowalismy sie z moim tz kupic mieszkanko no i znalezlismy fajne 25 km od naszego miasta na wiosce 3 pokojowe 61 metrow z garazem i piwnica 67 metrow za 95 tys zl noi w zeszlym tyg zaplacilismy 2 tys zaliczki noi tu pojawia sie problem bo mojemy tz dopiero 3 miesiace temu podwyzszyli wyplate a zeby wziasc kredyt musimy dac z ostatnich 6 miesiecy i teraz nie wiem czy wezmiemy ten kredyt dlatego prosze trzymajcie kciuki wszystko wyjasni sie 1 pazdziernika
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-09-24, 13:32   #3060
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
no to zaczynam

po dlugich negocjacjach zdecydowalismy sie z moim tz kupic mieszkanko no i znalezlismy fajne 25 km od naszego miasta na wiosce 3 pokojowe 61 metrow z garazem i piwnica 67 metrow za 95 tys zl noi w zeszlym tyg zaplacilismy 2 tys zaliczki noi tu pojawia sie problem bo mojemy tz dopiero 3 miesiace temu podwyzszyli wyplate a zeby wziasc kredyt musimy dac z ostatnich 6 miesiecy i teraz nie wiem czy wezmiemy ten kredyt dlatego prosze trzymajcie kciuki wszystko wyjasni sie 1 pazdziernika
Mała, życzę, żeby wszystko się ułożyło po Waszej mysli Trzymam kciukasy!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości