Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-24, 12:15   #1111
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
uu mój się boi takie rzaczy mi mówić
heehee dobrze wychowałas go
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 12:17   #1112
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
oj tirkusik ładnyyy tez ostatnio podoba mi sie własnie widziałm w Resverd wdzianko z wełny turkusowe ale tylko w jednym sklepie i w jednym rozmiarze wisiało ale piękne było
No Torebka z RE jest

Cytat:
no własnie tak samo przytyłam okropnie mąż wczoraj powiedział że pilnie na aerobik mnie wysłac trzeba echhh
Cytat:
uu mój się boi takie rzaczy mi mówić
A czemu? Ja uważam, że szczwerze trzeba sobie mówić takie rzeczy
Stary 2008-09-24, 12:25   #1113
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
heehee dobrze wychowałas go
no właśnie...

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość

A czemu? Ja uważam, że szczwerze trzeba sobie mówić takie rzeczy
mój TŻ jest troche hmm jak to powiedzieć zastraszony. ale nie dlatego ze ja mu jakieś fochy strzelam, bo zawsze powtarzam ze ma mi mowic wszystko szczezrze, tylko czasem zadrza sie, że się nie dogadamy albo źle rozumiemy i niektorych rzeczy mi nie chce mowić,a za a jestem troche wybuchowa, to najpierw go za coś zrypię, a potem żałuję. z jednaj strony fajnie gdyby powiedzial, że zauważył że przytyłam ze bym mogła zgubic kilo(bo jest szczery) ale z drugiej wie ze będę miała czapę cały wieczor.
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 12:30   #1114
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
mój TŻ jest troche hmm jak to powiedzieć zastraszony. ale nie dlatego ze ja mu jakieś fochy strzelam, bo zawsze powtarzam ze ma mi mowic wszystko szczezrze, tylko czasem zadrza sie, że się nie dogadamy albo źle rozumiemy i niektorych rzeczy mi nie chce mowić,a za a jestem troche wybuchowa, to najpierw go za coś zrypię, a potem żałuję. z jednaj strony fajnie gdyby powiedzial, że zauważył że przytyłam ze bym mogła zgubic kilo(bo jest szczery) ale z drugiej wie ze będę miała czapę cały wieczor.
No ja uważam, że lepiej jak widzi i powie szczerze niz jak widzi, ale mówi "nie, nic nie przytyłaś, to spodnie Ci się skurczyły" bo to juz takie jakies... granie przed samymi soba, któe moim zdaniem jest bez sensu, szczególnie w takim zdrowym związku
Stary 2008-09-24, 12:37   #1115
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
No ja uważam, że lepiej jak widzi i powie szczerze niz jak widzi, ale mówi "nie, nic nie przytyłaś, to spodnie Ci się skurczyły" bo to juz takie jakies... granie przed samymi soba, któe moim zdaniem jest bez sensu, szczególnie w takim zdrowym związku
no ja tak samo uważam i sama jestem szczera do bolu, a on nie wiem... jestszczery ale jeśli chodzi o kruche sprawy to chyba sie boi, z reszta jest bardzo przewrazliwiony na swoim punkcie i żartów na swój temat i chyba tak samo do mnie podchodzi
Stary 2008-09-24, 12:38   #1116
leana1
Zakorzenienie

Cytat:
a ja czasmi wole rzeby mój TŻ przemilczał naprawdę przesadza ostro czasami zaniża moja wartość
Stary 2008-09-24, 12:41   #1117
smyk03
Zakorzenienie

A mój monż, jak zobaczył zdjęcie z avatarka to powiedział, że wyglądam jak zombie. a jak się machnełem wczoraj pigmentami Maca , na 1 oko Rich Plum a na 2 Museum Bronze, pokazałam i powiedziałam jak się nazywają, to stwierdził, że rzeczywiście jak muzeum. I co Wy na to?
smyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 12:48   #1118
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
najlpiej przed wycinaniem zrobic posiew - brac antybiotyki z antybiogramu. jesli nie pomoze - wtedy wyciac
Robiłam posiew i nie wychodowano bakterii innych niż normalnie w jamie ustnej.

Cytat:
ja muszę maluchowi wyciąć to dopiero wyzwanie
U maluchów to podobno pestka. Dziecko od razu idzie do domu. Zabieg w gabinecie i do domciu. U dososłego jest o wiele gorzej No i pobyt w szpitalu 4 dni To mnie najbardziej przeraża, no i tyle czasu bez dziecka Mój mąż sam sobie by nie poradził, a nie mam niestety za bardzo kogo obarczyć opieką na tyle czasu, więc dodatkowy stres. Gdyby na następny dzień do domu to jeszcze bym pomyślała. Zresztą to wyrywanie ich też mnie przeraża. Na pewno bym się wyrywała, zakrztusiła krwią i zejście z tego świata W najlepszym przypadku krwotok pooperacyjny.Rozważałam wypalanie laserem, ale podobno istnieje niebezpieczeństwo nieodwracalnego uszkodzenia strun głosowych no i narkoza, której również się boję panicznie, bo pewnie bym się nie obudziła. Jestem trudnym przypadkiem medycznym, bo na końcu każdego zabiegu widzę zgon. No może wyrywania zębów się nie boję

Ranka znasz jakieś łagodne wykonanie tego zabiegu ?

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Wiesz ja też mam podobnie. A przecież widzę efekty na własne oczy. Mam wyciąć znamię a odkładam to z miesiąca na miesiąc. Nie cierpie chodzić po doktorach, a i panicznie się boję wszelkich zabiegów na moim ciele. Nasze typy tak mają....Dobrze ze nas jest dwie...zawsze raźniej.
Myślę że dojrzejesz do świadomości rozstania się z tymi dwoma glutami w gardle. Na razie lecz się tym co ci oferuje laryngolog. I trzymaj się cieplutko.
O tak, zawsze raźniej
Stary 2008-09-24, 12:56   #1119
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
a ja czasmi wole rzeby mój TŻ przemilczał naprawdę przesadza ostro czasami zaniża moja wartość
wiesz, jedno to powiedzieć szczerze, a drugie dowalać.
Można powiedzieć "Spasłaś się jak świnia, musisz iść na fitness", a inaczej "oj, coś ta nasza dieta Ci za bardzo służy, brzuszka Ci przybyło i dobrze by było jakbyś go zrzuciła"
Cytat:
no ja tak samo uważam i sama jestem szczera do bolu, a on nie wiem... jestszczery ale jeśli chodzi o kruche sprawy to chyba sie boi, z reszta jest bardzo przewrazliwiony na swoim punkcie i żartów na swój temat i chyba tak samo do mnie podchodzi
Bywa
Stary 2008-09-24, 13:00   #1120
ranka
Kici kici miau miau

Mariolu, duzo zalezy od tego kto robi.
moja kolezanka w doroslym juz wieku miala usuwane migdaly,nie bylo zadnej rzezni, tylko potem nie mogla mowic przez dwa dni - jako powiklanie zabiegu.
Skonczyly sie anginy ale teraz za to narzeka na przesuszona sluzowke jamy ustnej

szkoda ze moj maz jest taki..bezkrytyczny

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:00   #1121
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Bywa
dzieki za pocieszene
Stary 2008-09-24, 13:01   #1122
leana1
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, jedno to powiedzieć szczerze, a drugie dowalać.
Można powiedzieć "Spasłaś się jak świnia, musisz iść na fitness", a inaczej "oj, coś ta nasza dieta Ci za bardzo służy, brzuszka Ci przybyło i dobrze by było jakbyś go zrzuciła"
Bywa
wiesz mój męzus sam się spasł niezle ale swojego brzusia nie widać na dodatek wchodze w rozmiar 36 nieco opięty juz ale wchodze no chyba nie jestem aż takim spaslakiem
Stary 2008-09-24, 13:03   #1123
leana1
Zakorzenienie

oj Mariolka ja sama by podałam się 10 zabiegom tylko by dzieciatko zdrowe było
Stary 2008-09-24, 13:03   #1124
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda ze moj maz jest taki..bezkrytyczny
Ja uwielbiam z moim Mężu to, że powie mi szczerze, że w takiej fryzurze wyglądam lepiej, w tamtym makijażu mu sie bardziej podobam, a w tej sukience mam szeroki tyłek, bo wyraża swoje zdanie i daje mi znać, że widzi, interesuje się, patrzy... bo znam z autopsji sytuację kiedy "we wszystkim Ci ślicznie, we wszystkim ślicznie wyglądasz, każda fryzura Ci pasuje", a jak co do czego przyjdzie, to... "nienawidze pasków, a Ty ciągle bluzki w paski nosiłaś"
Cytat:
dzieki za pocieszene
No co zrobisz? Nie przemeblujesz mu w głowie..
Stary 2008-09-24, 13:06   #1125
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz mój męzus sam się spasł niezle ale swojego brzusia nie widać na dodatek wchodze w rozmiar 36 nieco opięty juz ale wchodze no chyba nie jestem aż takim spaslakiem
No to właśnie, trzeba się wzajemnie pilnować...
Niestety faceci tak mają często, że do siebie podchodza bezkrytycznie, u mnie na szczęscie Mąż widzi, że nabrał brzuszka i sam na siłownię chodzi i na basen ze mną...

Ale to chyba wymaga pewności siebie i poczucia wartości od faceta, żeby przyznac sie przed samym sobią, że trzeba wziąc dupę w troki i zrobić ze soba porządek
Stary 2008-09-24, 13:07   #1126
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

no właśnie pewnie, jakbym przytyła naprdwe sporo to by powiedział, a kilo, dwa w przod nie zauważa

powiem wam cos, mój tż jak sie poznalismy był bardzo chudy przy wzrości 182 cm wazył 62 kg, pracował wtedy fizycznie, poznał mnie zaczęłam gonamaiwiać na jedzenie itd bo mało jadł, po ponad 3 latach ma 78kg, pojawia mu się mały brzuszek, naprawdę mini a on juz sie z ty źle czuje.. no ale cieszę się bo zaczyna wyglądać jak facet
Stary 2008-09-24, 13:08   #1127
ranka
Kici kici miau miau

natomiast wiem ze jak sie pytam czy mi w danej rzeczy ladnie to potrafi powiedziec ze dziwnie ale jka mus ie podoba to tez to wyrazi

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:10   #1128
leana1
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie pewnie, jakbym przytyła naprdwe sporo to by powiedział, a kilo, dwa w przod nie zauważa
ech ja niestety przytyłam sporo dzieki pigułom i zakochaniu poprostu było mnie dobrze że przestała zważac co jem
Stary 2008-09-24, 13:14   #1129
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
ech ja niestety przytyłam sporo dzieki pigułom i zakochaniu poprostu było mnie dobrze że przestała zważac co jem
wiesz co coś w tym jest, ja mapodobnie, jest mi dobrze w związku i machnę ręka na to,że wcinam kolację o 21, ide na duży obiad czy zjem batona na dobranoc, bo jest to z nim, przy nim ,jestesmy szczęśliwi itd, ale jednak trzeba sie pilnować
na szczęście mnie piguły nie działaja na tycie
Stary 2008-09-24, 13:33   #1130
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:

nulko moja, pogooglałam i odkryłam, że ten dicaprylyl carbonate to alkohol, który potencjalnie, jak ktoś wrażliwy to może zapchać, ale trójglicerydy sa gorsze
oo dziekuje hihi bo dostalam od mamy kremik SVR Xerial 5 Visage i chcialam najpierw sprawdzic czy nic mnie w nim nie zapcha zaraz jeszcze przewertuje wizaz

Cytat:
Nie otwiera mi się ten kozłowski...
A ja mam dzisiaj taki dzień że bym tylko spała....zapowiada to u mnie chorobę. To jest typowy objaw. Mam cały czas wrażenie że jestem wybudzona w nocy i wystarszy że przyłożę głowę do poduszki zasypiam...brrrrr nie lubię tego uczucia. Szczególnie że idę na noc do pracy.....brrrrrrrrr

Nulka super że promotor nie miał zastrzeżeń. Ja lubiłam spotkania z promotorem i poprawianie błędów, bo przynajmnije wiedzialam co mam dalej robić.
Basiu, Ty to lepiej sama sie kuruj, zebys sie nie rozchorowala noo!

tez sie ciesze ze promotor wszystko przyjal

Cytat:
nooo pokażesz ta torebkę? ja czekam az sagan sklep otworzy internetowy i będe bezposrednoi kupywać a sukienke wieczorem obfoce
obfoc obfoc!!

ja wczoraj cudna torbe widzialam w Nine West, ale ponad 200zl i nie byla to skora prawdziwa:/ ale strasznie mi sie spodobala!!

ja wreszcie dorwalam aparat wiec wrzuce Wam dzisiaj swoje 2 ostatne nabytki torebkowe

Cytat:
Jak obfocę to pokazę Ale żadna rewelacja, zwykła torebeczka trukusowa w lekko retro stylu

Ostatnio uznałam, że będę kupować torby z eko skóry, tkanin itd, bo... jak ja kupuję torebek prawie tyle co butów to wystarczy, że buty mam skórzane, a torebki i tak niemal co sezon zmieniam, więc bym zbankrutowała
tez czekam na fotki

hihi, ja uwielbiam torebki!nie wiem czy nie bardziej nawet niz buty? ale lubie takie wlasnie materialowe i z eko-skorki, bo nie szkoda mi ich czesto zmieniac

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:34   #1131
bmoniq
Zakorzenienie

no tak....a ja własnie rąbie bez opamietania bo jestem przed ....
a tu trzeba pilnowac dupki bo jak się będe na plaży lansować ????

wiecie co, z moim TŻ problem polega na tym, że ja to jestem dla niego zawsze za chuda bo on lubi takie pulchniejsze kobitki a mnie z tym okropnie i niestety nie ma mnie takiej jaka by chciał
Stary 2008-09-24, 13:40   #1132
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
A mój monż, jak zobaczył zdjęcie z avatarka to powiedział, że wyglądam jak zombie. a jak się machnełem wczoraj pigmentami Maca , na 1 oko Rich Plum a na 2 Museum Bronze, pokazałam i powiedziałam jak się nazywają, to stwierdził, że rzeczywiście jak muzeum. I co Wy na to?

Cytat:
Ja uwielbiam z moim Mężu to, że powie mi szczerze, że w takiej fryzurze wyglądam lepiej, w tamtym makijażu mu sie bardziej podobam, a w tej sukience mam szeroki tyłek, bo wyraża swoje zdanie i daje mi znać, że widzi, interesuje się, patrzy... bo znam z autopsji sytuację kiedy "we wszystkim Ci ślicznie, we wszystkim ślicznie wyglądasz, każda fryzura Ci pasuje", a jak co do czego przyjdzie, to... "nienawidze pasków, a Ty ciągle bluzki w paski nosiłaś"

moj TŻ jest taki sam!! kiedys, na poczatku zwiazku to oczywiscie same komplementy, ale teraz po tylu latach potrafi mi szczerze powiedziec w czym mi dobrze a w czym nie bardzo i ja sie bardzo z tego ciesze mowi ktore ciuchy juz mam wyrzucic itp. A najbardziej lubie go brac na zakupy, bo tez mi powie: to do niczego, a to super. tak samo jak wracam od fryzjera to od razu wiem chociaz nie zawsze go slucham

Stary 2008-09-24, 13:41   #1133
Serenite_
Zakorzenienie

Hej

Usiłowałam wczoraj coś napisać, ale mnie wywalało dziś też coś muli...

Cytat:
no wlasnie ... OB juz nie powinno sie badac bo jest NIESPECYFICZNE
a CRP mowi dokladnie o toczacym sie procesie zapalnym w organizmie ale w odroznieniu od OB jest bardziej czule
Zrobiłam na razie to OB ze skierowania,a jak znów wyjdzie podwyższone, to zrobię to CRP

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za badania

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
Dziewczyneczki, dziekuje za trzymanie kciukow

rozmowa z promotorem poszla bardzo dobrze, okazalo sie ze moge spokojnie oddac prace do konca przyszlego tygodnia, wiec juz na pewno zdaze ze wszystkim poza tym promotor byl bardzo mily i dobrze ocenil moja pracke, wiec bardzo sie ciesze

tego Ci zycze Serenitko! daj znac
Super, że promotor zaakceptował pracę Teraz już masz z górki

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Doberek
Piję kawę i dobudzam się. U mnie leje i ciemno.
No właśnie, gdzie ta zapowiadana na dziś poprawa pogody??

Cytat:
No ja patrzę ZAWSZE, więc niby wiem, że biorą nową.
ja nie wiem, jak ta pielęgniarka to robi?? tym razem patrzyłam i nie widziałam co za igłę ona wzięła. Raz-dwa i igła już wbita

Cytat:
Napisane przez Orka Pokaż wiadomość
Witam Truskaweczki cieplutko w ten pochmurny dzionek

brzmi bardzo zachęcająco moge się uśmiechnąć o przepis?
Joasia-Asiks ma w podpisie link do swojego bloga kulinarnego i tam jest ten przepis, pod nazwą "placek z wiśniami" bodajże.

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, uwielbiam Macieja Kozłowskiego
Cóż za wyznanie

Cytat:
nie posiedze z wami bo wizaz mi muli, wkurzylam sie

ja mam blisko Zare ale jedyny mozliwyu termin zeby tam pojechac to dopiero po weekendzie
Acnederm tez moze zapchac- ma taki syfiasty sklad ze wszystko mozliwe

no i swietnie - wsmarowalam wczoraj serum na szyje i jestem cala w malenkich kropkach
To serum z BU? To raczej uczulenie, mam wrażenie, że skóra szyi nie może się zapchać, ale może się mylę...

Cytat:
ja wole czernie i szarosci , no i brązy

stwierdzilam ze kocham Chanel Chance sliczne perfumki

ja tez kupowalam torebki z eko skory ale szlag mnie trafia jak torebka po dwoch uzyciach ma zadrapania albo takie zadziory - dlatego kupilam ze skory i nie zaluje
No nie strasz-wczoraj kupiłam torebkę z eko skóry w Esprit i kobieta zapewniała mnie, że trwałość podobna jak przy zwykłej skórze no i jest gwarancja...

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Robiłam posiew i nie wychodowano bakterii innych niż normalnie w jamie ustnej.

U maluchów to podobno pestka. Dziecko od razu idzie do domu. Zabieg w gabinecie i do domciu. U dososłego jest o wiele gorzej No i pobyt w szpitalu 4 dni To mnie najbardziej przeraża, no i tyle czasu bez dziecka Mój mąż sam sobie by nie poradził, a nie mam niestety za bardzo kogo obarczyć opieką na tyle czasu, więc dodatkowy stres. Gdyby na następny dzień do domu to jeszcze bym pomyślała. Zresztą to wyrywanie ich też mnie przeraża. Na pewno bym się wyrywała, zakrztusiła krwią i zejście z tego świata W najlepszym przypadku krwotok pooperacyjny.Rozważałam wypalanie laserem, ale podobno istnieje niebezpieczeństwo nieodwracalnego uszkodzenia strun głosowych no i narkoza, której również się boję panicznie, bo pewnie bym się nie obudziła. Jestem trudnym przypadkiem medycznym, bo na końcu każdego zabiegu widzę zgon. No może wyrywania zębów się nie boję

Ranka znasz jakieś łagodne wykonanie tego zabiegu ?

O tak, zawsze raźniej
Ja taka sama Mariolu ale wyrywanie zębów też nie przejdzie Mój kolega miał wyrywane migdały i jak mi to opowiadał to nikomu nie zyczę

Cytat:
natomiast wiem ze jak sie pytam czy mi w danej rzeczy ladnie to potrafi powiedziec ze dziwnie ale jka mus ie podoba to tez to wyrazi
Mój nie powie, że brzydkie, tylko, że "nie w moim stylu"
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:44   #1134
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
oo dziekuje hihi bo dostalam od mamy kremik SVR Xerial 5 Visage i chcialam najpierw sprawdzic czy nic mnie w nim nie zapcha zaraz jeszcze przewertuje wizaz
No doczytałam jeszcze i rzeczywiście może zapchać
Cytat:
ja wczoraj cudna torbe widzialam w Nine West, ale ponad 200zl i nie byla to skora prawdziwa:/ ale strasznie mi sie spodobala!!

ja wreszcie dorwalam aparat wiec wrzuce Wam dzisiaj swoje 2 ostatne nabytki torebkowe

tez czekam na fotki

hihi, ja uwielbiam torebki!nie wiem czy nie bardziej nawet niz buty? ale lubie takie wlasnie materialowe i z eko-skorki, bo nie szkoda mi ich czesto zmieniac
Torebkę dawaj
Noo... ja te moje nieskórzane to właśnie zazwyczaj w okolicach 100-200zł kupuję Czekam na zdjęcia!

Cytat:
moj TŻ jest taki sam!! kiedys, na poczatku zwiazku to oczywiscie same komplementy, ale teraz po tylu latach potrafi mi szczerze powiedziec w czym mi dobrze a w czym nie bardzo i ja sie bardzo z tego ciesze mowi ktore ciuchy juz mam wyrzucic itp. A najbardziej lubie go brac na zakupy, bo tez mi powie: to do niczego, a to super. tak samo jak wracam od fryzjera to od razu wiem chociaz nie zawsze go slucham
A mi się podoba jeszcze to, że z marszu, patrzy na ciuch i wie, że będzie mi pasował, nawet lepiej niż ja sama i nauczyłam się, że jak mówi "bierz to" to ma rację
Stary 2008-09-24, 13:51   #1135
bmoniq
Zakorzenienie

ja mojego tez zabieram na zakupy bo umie doradzać a jak sie targuje jak się da
ale jak wchodzimy razem do przymierzalni to ogląda juz tylko siebie
i nasz stały tekst (podsłyszany zreszta w przymierzalni obok ) ale fajne co ?fajne co? a jak fajnie w tym wygladam !!!!!
Stary 2008-09-24, 13:52   #1136
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość

Super, że promotor zaakceptował pracę Teraz już masz z górki

No właśnie, gdzie ta zapowiadana na dziś poprawa pogody??

Serenitko, jeszcze musze jeden rozdzial napisac, zatwierdzil mi to co na razie oddalam mam zamiar oddac ten rozdzial na poczatku przyszlego tyg, wiec jeszcze troche pracy mnie czeka

a pogoda rzeczywiscie miala byc dzis super i co??

Cytat:
No doczytałam jeszcze i rzeczywiście może zapchać
Torebkę dawaj
Noo... ja te moje nieskórzane to właśnie zazwyczaj w okolicach 100-200zł kupuję Czekam na zdjęcia!

A mi się podoba jeszcze to, że z marszu, patrzy na ciuch i wie, że będzie mi pasował, nawet lepiej niż ja sama i nauczyłam się, że jak mówi "bierz to" to ma rację
hihi, czyli lepiej sobie odpuscic ten Xerial?

no wlasnie mysle czy sie nie skusic na ta torbe z Nine West bo byla cudowna!!

a co do TŻ to moj jeszcze az tak nie jest wprawiony jak Twoj, czasem cos mu sie podoba a jak przymierze to mowi ze jednak nie

Stary 2008-09-24, 13:55   #1137
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
ja mojego tez zabieram na zakupy bo umie doradzać a jak sie targuje jak się da
ale jak wchodzimy razem do przymierzalni to ogląda juz tylko siebie
i nasz stały tekst (podsłyszany zreszta w przymierzalni obok ) ale fajne co ?fajne co? a jak fajnie w tym wygladam !!!!!

Cytat:
hihi, czyli lepiej sobie odpuscic ten Xerial?

no wlasnie mysle czy sie nie skusic na ta torbe z Nine West bo byla cudowna!!

a co do TŻ to moj jeszcze az tak nie jest wprawiony jak Twoj, czasem cos mu sie podoba a jak przymierze to mowi ze jednak nie
Jeśli masz buzię podatna na zapychanie to uważaj z nim, chociaż... na pewno będzie super nawilżał

No jak się skusisz to prosze od razu zdjęcia tutaj nam wrzucić
Stary 2008-09-24, 13:58   #1138
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
Ja taka sama Mariolu ale wyrywanie zębów też nie przejdzie Mój kolega miał wyrywane migdały i jak mi to opowiadał to nikomu nie zyczę

A widzisz
Mój nie powie, że brzydkie, tylko, że "nie w moim stylu"
Mój tak samo mówi
Stary 2008-09-24, 14:00   #1139
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość

wiecie co, z moim TŻ problem polega na tym, że ja to jestem dla niego zawsze za chuda bo on lubi takie pulchniejsze kobitki a mnie z tym okropnie i niestety nie ma mnie takiej jaka by chciał

Ja mówię tak: jak się nie ma, co się lubi, to się lubi co się nie lubi

Dziewczynki, wszystkie tak obiecują, obiecują, ja tu poproszę w końcu jakieś foty!!

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 14:01   #1140
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
Lipek bierz aspiryne taką rozpuszczalną w wodzie i nie rozpuszczaj jej , tylko kawałek na język troszke niech pobulboni na języku a następnie pomału połykaj, żeby czuć ja na gardle. Jak nie pomoże łyżka wody utlenionej na pół szklanki wody i płukaj. To pomoże, przynajmniej do spotkania z dziewczynami. Tylko to zrób babo jedna.
Dyniaczku, ja już wyszkolona - zawsze tak biorę aspirynę

Mam ropę na migdałkach i dostałam antybiotyk

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
U ciebie w Serolandii pewnie tak...
Jestem teraz w Polszy. I nadal świeci

Cytat:
j

stwierdzilam ze kocham Chanel Chance sliczne perfumki
Ja już miałam dość Ale za to mam wersję Eau Fraiche i ją szanuje, a zużyłam już jakieś 20ml. Chciałabym jeszcze odrobine klasyka, ale EDP

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość

DZIEWUCHY, ŚLICZNIE DZIŚ WYGLĄDACIE
Masz rację

Guarana
meldowała się przed poludniem z Monachium - będzie w domu wieczorkiem Przesyła całusy dla wszystkich i tęskni za nami

Lipglossjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości