|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV
|
|
|
|
#1112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie...
mój TŻ jest troche hmm jak to powiedzieć zastraszony. ale nie dlatego ze ja mu jakieś fochy strzelam, bo zawsze powtarzam ze ma mi mowic wszystko szczezrze, tylko czasem zadrza sie, że się nie dogadamy albo źle rozumiemy i niektorych rzeczy mi nie chce mowić,a za a jestem troche wybuchowa, to najpierw go za coś zrypię, a potem żałuję. z jednaj strony fajnie gdyby powiedzial, że zauważył że przytyłam ze bym mogła zgubic kilo(bo jest szczery) ale z drugiej wie ze będę miała czapę cały wieczor. |
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tak samo uważam i sama jestem szczera do bolu, a on nie wiem... jestszczery ale jeśli chodzi o kruche sprawy to chyba sie boi, z reszta jest bardzo przewrazliwiony na swoim punkcie i żartów na swój temat i chyba tak samo do mnie podchodzi
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czasmi wole rzeby mój TŻ przemilczał naprawdę przesadza ostro czasami zaniża moja wartość
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
A mój monż, jak zobaczył zdjęcie z avatarka to powiedział, że wyglądam jak zombie. a jak się machnełem wczoraj pigmentami Maca , na 1 oko Rich Plum a na 2 Museum Bronze, pokazałam i powiedziałam jak się nazywają, to stwierdził, że rzeczywiście jak muzeum. I co Wy na to?
|
|
|
|
#1118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U maluchów to podobno pestka. Dziecko od razu idzie do domu. Zabieg w gabinecie i do domciu. U dososłego jest o wiele gorzej No i pobyt w szpitalu 4 dni To mnie najbardziej przeraża, no i tyle czasu bez dziecka Mój mąż sam sobie by nie poradził, a nie mam niestety za bardzo kogo obarczyć opieką na tyle czasu, więc dodatkowy stres. Gdyby na następny dzień do domu to jeszcze bym pomyślała. Zresztą to wyrywanie ich też mnie przeraża. Na pewno bym się wyrywała, zakrztusiła krwią i zejście z tego świata W najlepszym przypadku krwotok pooperacyjny .Rozważałam wypalanie laserem, ale podobno istnieje niebezpieczeństwo nieodwracalnego uszkodzenia strun głosowych no i narkoza, której również się boję panicznie, bo pewnie bym się nie obudziła. Jestem trudnym przypadkiem medycznym, bo na końcu każdego zabiegu widzę zgon . No może wyrywania zębów się nie boję ![]() Ranka znasz jakieś łagodne wykonanie tego zabiegu ? Cytat:
|
|
#1119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można powiedzieć "Spasłaś się jak świnia, musisz iść na fitness", a inaczej "oj, coś ta nasza dieta Ci za bardzo służy, brzuszka Ci przybyło i dobrze by było jakbyś go zrzuciła" Cytat:
|
|
#1120 |
|
Kici kici miau miau
|
Mariolu, duzo zalezy od tego kto robi.
moja kolezanka w doroslym juz wieku miala usuwane migdaly,nie bylo zadnej rzezni, tylko potem nie mogla mowic przez dwa dni - jako powiklanie zabiegu. Skonczyly sie anginy ale teraz za to narzeka na przesuszona sluzowke jamy ustnej szkoda ze moj maz jest taki..bezkrytyczny
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz mój męzus sam się spasł niezle ale swojego brzusia nie widać na dodatek wchodze w rozmiar 36 nieco opięty juz ale wchodze no chyba nie jestem aż takim spaslakiem
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
oj Mariolka ja sama by podałam się 10 zabiegom tylko by dzieciatko zdrowe było
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam z moim Mężu to, że powie mi szczerze, że w takiej fryzurze wyglądam lepiej, w tamtym makijażu mu sie bardziej podobam, a w tej sukience mam szeroki tyłek, bo wyraża swoje zdanie i daje mi znać, że widzi, interesuje się, patrzy... bo znam z autopsji sytuację kiedy "we wszystkim Ci ślicznie, we wszystkim ślicznie wyglądasz, każda fryzura Ci pasuje", a jak co do czego przyjdzie, to... "nienawidze pasków, a Ty ciągle bluzki w paski nosiłaś"
![]()
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety faceci tak mają często, że do siebie podchodza bezkrytycznie, u mnie na szczęscie Mąż widzi, że nabrał brzuszka i sam na siłownię chodzi i na basen ze mną... Ale to chyba wymaga pewności siebie i poczucia wartości od faceta, żeby przyznac sie przed samym sobią, że trzeba wziąc dupę w troki i zrobić ze soba porządek
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie pewnie, jakbym przytyła naprdwe sporo to by powiedział, a kilo, dwa w przod nie zauważa
![]() powiem wam cos, mój tż jak sie poznalismy był bardzo chudy przy wzrości 182 cm wazył 62 kg, pracował wtedy fizycznie, poznał mnie zaczęłam gonamaiwiać na jedzenie itd bo mało jadł, po ponad 3 latach ma 78kg, pojawia mu się mały brzuszek, naprawdę mini a on juz sie z ty źle czuje.. no ale cieszę się bo zaczyna wyglądać jak facet |
|
|
|
#1127 |
|
Kici kici miau miau
|
natomiast wiem ze jak sie pytam czy mi w danej rzeczy ladnie to potrafi powiedziec ze dziwnie
ale jka mus ie podoba to tez to wyrazi
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście mnie piguły nie działaja na tycie |
|
|
|
|
#1130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz jeszcze przewertuje wizaz![]() Cytat:
![]() tez sie ciesze ze promotor wszystko przyjal Cytat:
![]() ja wczoraj cudna torbe widzialam w Nine West, ale ponad 200zl i nie byla to skora prawdziwa:/ ale strasznie mi sie spodobala!! ja wreszcie dorwalam aparat wiec wrzuce Wam dzisiaj swoje 2 ostatne nabytki torebkowe ![]() Cytat:
![]() hihi, ja uwielbiam torebki!nie wiem czy nie bardziej nawet niz buty? ale lubie takie wlasnie materialowe i z eko-skorki, bo nie szkoda mi ich czesto zmieniac
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
no tak....a ja własnie rąbie bez opamietania bo jestem przed ....
a tu trzeba pilnowac dupki bo jak się będe na plaży lansować ???? wiecie co, z moim TŻ problem polega na tym, że ja to jestem dla niego zawsze za chuda bo on lubi takie pulchniejsze kobitki a mnie z tym okropnie i niestety nie ma mnie takiej jaka by chciał
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mowi ktore ciuchy juz mam wyrzucic itp. A najbardziej lubie go brac na zakupy, bo tez mi powie: to do niczego, a to super. tak samo jak wracam od fryzjera to od razu wiem chociaz nie zawsze go slucham
|
|
#1133 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Usiłowałam wczoraj coś napisać, ale mnie wywalało dziś też coś muli...Cytat:
Cytat:
No właśnie, gdzie ta zapowiadana na dziś poprawa pogody?? ja nie wiem, jak ta pielęgniarka to robi?? tym razem patrzyłam i nie widziałam co za igłę ona wzięła. Raz-dwa i igła już wbita ![]() Cytat:
Cóż za wyznanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój kolega miał wyrywane migdały i jak mi to opowiadał to nikomu nie zyczę![]() Cytat:
![]()
|
|||||||
|
|
|
#1134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Noo... ja te moje nieskórzane to właśnie zazwyczaj w okolicach 100-200zł kupuję Czekam na zdjęcia! Cytat:
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
ja mojego tez zabieram na zakupy bo umie doradzać a jak sie targuje jak się da
ale jak wchodzimy razem do przymierzalni to ogląda juz tylko siebie i nasz stały tekst (podsłyszany zreszta w przymierzalni obok ) ale fajne co ?fajne co? a jak fajnie w tym wygladam !!!!! ![]()
|
#1136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam zamiar oddac ten rozdzial na poczatku przyszlego tyg, wiec jeszcze troche pracy mnie czeka![]() a pogoda rzeczywiscie miala byc dzis super i co?? Cytat:
no wlasnie mysle czy sie nie skusic na ta torbe z Nine West bo byla cudowna!! a co do TŻ to moj jeszcze az tak nie jest wprawiony jak Twoj, czasem cos mu sie podoba a jak przymierze to mowi ze jednak nie
|
|
#1137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No jak się skusisz to prosze od razu zdjęcia tutaj nam wrzucić
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mówię tak: jak się nie ma, co się lubi, to się lubi co się nie lubi ![]() Dziewczynki, wszystkie tak obiecują, obiecują, ja tu poproszę w końcu jakieś foty!!
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- zawsze tak biorę aspirynęMam ropę na migdałkach i dostałam antybiotyk ![]() Jestem teraz w Polszy. I nadal świeci ![]() Ja już miałam dość Ale za to mam wersję Eau Fraiche i ją szanuje, a zużyłam już jakieś 20ml. Chciałabym jeszcze odrobine klasyka, ale EDP![]() Masz rację![]() Guarana meldowała się przed poludniem z Monachium - będzie w domu wieczorkiem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

mój się boi takie rzaczy mi mówić

No i pobyt w szpitalu 4 dni
Mój mąż sam sobie by nie poradził, a nie mam niestety za bardzo kogo obarczyć opieką na tyle czasu, więc dodatkowy stres. Gdyby na następny dzień do domu to jeszcze bym pomyślała. Zresztą to wyrywanie ich też mnie przeraża. Na pewno bym się wyrywała, zakrztusiła krwią i zejście z tego świata
W najlepszym przypadku krwotok pooperacyjny
. No może wyrywania zębów się nie boję 

dziś też coś muli...
U mnie leje i ciemno.
moge się uśmiechnąć o przepis?
Masz rację