|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część V.
fajne zbiory
![]() czy to podklad mineralny Avon? jestes z niego zadowolona? bardzo pokazna kolekcja szmineczek, ktora jest Twoja ulubiona?
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szmineczek to najbardziej lubię L'Oreal Glam Shine Cream i nowy nabytek- Essence Cosnova kolor Sparkling Romance-nie daje takiego koloru, ale megapołysk i długo się trzyma
![]() |
#753 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ehh to essence, nie moge sie doczekac mojej pazdziernikowej wizyty w polsce- w koncu odwiedze stoisko ![]() ![]()
![]() |
#754 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam inne cienie JOKO i jestem z nich średnio zadowolona ale ogólnie cała seria Chocolate mnie urzekła. Mam błyszczyk, 2 czekoladki na poliki no i teraz 2 cieni. Też się skusze na liner Inglota, wcześniej kupiłam pędzelek do kresek a nie mam linera w słoiczku ![]() PS. Piękny błyszczyk, miałam kiedyś taki brązik z tej serii ![]() Cytat:
![]() Kurcze a ja myślałam, że ten liner to nowość. Ostatnio pytałam kobietę w Sephorze czy mają tusze do kresek ale w słoiczkach to palnęła mi o Clinique i cenę za to cudo... i podziękowałam ![]() Hosenko może wiesz która firma produkuje fajne tusze do kresek w słoiczkach ale w kolorze śliwkowym?? dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmmm no mam 2 kolory z tej serii i ciemny bakłażan trzyma się rewelacyjnie! 4-5 dni i tylko lekko starty na końcach. Przy nim nawet lakier Inglota wymiękł. A ten róż jest bez drobinek i chyba trochę słabiej z trwałością. Tak 3-4 dni. W załączniku moje pazury malnięte bakłażanem i tym różem. 2 warstwy oczywiście. Aha moim zdaniem mają słaby połysk dlatego zawsze stosuję przyspieszacz wysychania który dodatkowo super nabłyszcza. Kosztują ok. 7 zł. Piękna kolekcja! Ładny zbiorek błyszczyków i szminek ![]() Suzi_Sun wcale nie taki mały zbiorek - ważne, że dobrze wykorzystywany ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Susii nie przepadam za różem ale całkiem nieźle wygląda na paznokciach
![]() ![]() ja jednak mam ochote na lakier inglot, ale kiedy tam wchodze to nie mogę się zdecydować i nic nie kupie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Susana
![]() ![]() ![]()
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
Susanno dziekuje
![]() Ślicznie sie blyszczy ten rozowy lakier Joko ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Susanna: nie widziałam niczego podobnego poza Clinique i Inglot
![]()
#759 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do lakierów Inglota to się zgadzam z Tobą w 100% - horror aby coś wybrać, za dużo tego - byłoby z 5 kolorów to wyboru i nie byłoby problemu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aj błyszczy się bo jest nałożony przyspieszacz wysychania. Bo bez niego to trochę słabo z połyskiem - tak porównując z lakierami Inglota ale z kolei Ingloty droższe o ponad 10 zł ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozjaśnia nieco twarz, świetnie matuje - moja twarz obyła się dzisiaj bez żadnych poprawek ![]()
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Moje poniedziałkowo-warszawskie nabytki
![]() 1 zdjecie- cienie Golden Rose, róz Golden Rose, Eyeliner w zelu Inglot, Cien Inglot matt, błyszczyk Inglot 2 zdjęcie-paletka Isadora 3 zdjęcie- upragnione pedzle THE BODY SHOP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Napisz koniecznie co-nie-co o paletce Isa Dory
![]() Czy na oku kolory są intensywne??
#765 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj macałam ją w sklepie ale jestem ciekawa jak z twalością cieni na oku i intensywanościa kolorów
![]() |
#767 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Podłączam się do prośby żebyś napisała o niej coś więcej i o pędzlach do cieni TBS. Czy masz może porównanie do pędzli Sephora lub Inglot? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paletka Isadora to same maty, świetnie sie je nakłada (ja nakładam na baze Lumene).Gama kolorystyczna dla mnie bomba.Kolorki są troszeczke ciemniejsze niz na zdjeciu. Jesli chodzi o pedzle TBS powiem to samo co nasza Aga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
A jak prezentują się na oku?? Mi sie wydają słabo napigmentowane, ale jak jest w rzeczywistości??
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do grona osób wielbiących pędzle TBS
![]() Ten do pudru jest po prostu THE BEST; sprawdza sie do wszelkich prosowańców i sypańców ![]() Pędzle sephorowe, do pudrów/brązerów/róży nie umywaja się do TBS czy nawet innych sprawdzonych przezemnie marek. Pędzel do pudru, brązera i różu Sephory wymieniłam naszym targowisku bo zupełnie mnie nie zachwyciły. Mam lepsze ![]() Pędzelki do cieni TBS są bardziej sprężyste i tutaj wolę sephorowe numer 9, 19, 23, które maja bardziej miękkie włosie. Jeden pędzelek do cieni TBS mam prawie 3 lata i włosie jest jak nowe, tylko napisy się starły z rączki.
#771 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej, od jakiegos czasu obserwuje Co tu macie i dorzucam cos od siebie
![]() Pierwsza jest paletka inglota 2) cienie isa dora, i na dole_ zielony gosh sypki, pomarancz Nouba, Olowkowy?Mac, joko chyba... 3)cienie w plynie z maybelline
#772 |
Zakorzenienie
|
![]()
I sorki, ze na drugi raz jade, ale moj komputer nie zaladuje naraz tylu zdjec(slaby net, ciagle przerywa) W tamtych zdjeciach brakuje paletki 4 cieni Lancome, ktore mam w samochodzie
![]() 4) Pudry zestw 2 pudrow , 1 rozu isa dora, podklad max factor, podkl, lancome, 2 miniaturki maybelline i jednen duzy(zielony)no i puder musse matte maybelline, Baza z dax cosmetix 5)od dolu- pomadka l-oreal, rimmel(?), blyszczyk i pomadka nivea, blyszczyk Isa Dora, tusz rimmel 2X, tusz loreal, kredka do oczy pierre rene, kredka do ust rimmel, kredka do oczu-nie wiem jaka firma Dziekuje za uwage ;_)
#773 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
agatka661: jaki kolor mają te potrójne cienie Isa Dory?
Uuu to szkoda ![]()
#775 |
Zakorzenienie
|
Mam dwie pary potrojnych, jedne te malutkie, drugie wieksze, , Na tych duzych pisze- 06 sandy sky, a na tych malutkich 04 frozen pastels(ale daja lekki efekt raczej)
#776 | ||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#777 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga, kupiłam jeszcze jeden pedzelek do cieni, zapomniałam mu zrobic zdjecie bo pstrykałam na szybko. Jasne , ze mogłby byc wiekszy wybór, ale i tak są rewelacyjne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
[quote=justitia;9118854]heh now wlasnie mialam kiedys ten podklad i to samo- placki, maska, ogromne pory itd wiec go wysypalam do ubikacji hehe
![]() To musicie jakoś źle nakładać ten mineralny Avonu, bo ja tez go mam i dla mnie jest super. Bardzo szybko się nakłąda, dpobrze kryje i całkiem nieźle się trzyma - co prawda muszę troszkę w ciągu dnia matowić buzię pudrem jakimś, ale zawsze muszę niezale znie czego używam. Może placki się robią bo macie złe pędzle do nakładania, a może za dużo na ten pędzel nabieracie pudru... nie wiem. Mnie się żadne placki ani maska nie robi. |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Wtajemniczenie
|
widze ze szlenstwo z tym eyelinerem w zelu z inglota
![]() ![]() ![]() ![]() A niech mi któras napisze czy łatwo sie nim krechy maluje no i czy jest wart tego ze sie napale kupie a potem bede załowac ![]() no i jeszcze hciałam poprosuic zebyscie mi oceniły puder mineralny z essence bo tez chce isc do natury i go kupic tak w sumie na szybko bo potrzebnyt mi dobry puder na sobote chciałabym kryolan ten matujacy no ale juz do mnie nie dojdzie w ciagu kilku dni wiec musz sobie podarowac go ![]() Bo chyba w łodzi nie mozna go nabyc "na miescie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.