|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
nie wiem gdzie będę pracowac..hyh;/;/ to własnie kolejny problem do rozwiązania ale myślę,że w Wawie to jakos sie skmini pracę;] Dzisiaj mam urodziny i jestem optymistycznie nastawiona do przyszłych dni
nie będę sie przynajmniej dzisiaj o to martwic;]
|
|
|
|
#3782 |
|
Zadomowienie
|
Pao 100 Lat
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
tak Pao, nawet 200 ; ))
i pracy ;** a ja slucham disturbia...a zaraz bede znosic sloiki i pakowac wszystko ehhh za 3 dni przeprowadzka...
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
pao - ode mnie również wszystkiego naj
senny dzień .. spadam! pa ;*
|
#3785 |
|
Raczkowanie
|
dzięęęęęęęęki
![]()
|
|
|
|
#3786 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo bardzo dziękuję ;* Kurde,tak sie studiow nie moglam doczekac, a jak przyszło co do czego to jednak się dygam.Masa problemów :strach przed studiowaniem,szukanie lokum,nieszczęsliwe zakochanie i wiele wiele inncyh.Musze teraz spadac...obowiązki;/ale zajrzę później obowiązkowo.3majcie się...;*
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/?id=77b62811
patrzcie jacy faceci sa msciwi xD tylko po co to? XD kiedys w moim miescie chlopak zrobil bloga z nagimi zdjeciami swojej bylej ![]() :/:/
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o mamusiu...idę czytać, a potem z siostrą po wpis do indeksu
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
tu chyba tez sa nagie zdjecia
![]() na szczescie nie dla wszystkich dostepne.. ale jak tu komus ufac :/ musze sie isc pakowac... ! ![]() i jak moj dom ma byc moim domem jak tu wlasciwie nie bedzie moich rzeczy?
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam świadomość, że jak się teraz w sobotę wyprowadzę to już nigdy nie wrócę na stałę do domu... no bo tylko w weekendy, święta, wakacje, a po studiach to już by się przydało zacząć własne życie c do szaszek to mi nie przemakają ale jeszcze nie nosiłam ich na deszcz ja mam włąsnie takie 2 kołozeszyty z różnymi kolorami kartek w środku i można z nich wyrywać kartki i wsadzać do segregatora, dodatkowo kupiłam wkłady do segregatora w różnych kolorach ![]() własnie wróćiłam z miasta i kupiłam to co było mi potrzebne: pidżamkę, lusterko, torbę na uczelnie i jeszcze za godzinkę jadę z mama po buty ![]() pogodziłam się z TŻ
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
To chyba jeden z najgorszych dni mojego życia Zazdroszczę,że wyprowadzacie się z domu. Miłego dnia
|
#3792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja zawsze widzialam tylko biale kartki ![]() I to jest A4 czy A5 rozmiar? ![]() Pokaz torbe ![]() Cytat:
Co sie stalo
|
||
|
|
|
#3793 | |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam segregator (z Tygryskiem
Cytat:
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokażę jak wróce ze sklepu z butami, bo jak kupię to przy okazji też buty Wam pokażę
|
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaaaaa ja tez chce taki ![]() I powiedzialas normalnie ze chcesz kolozeszyt? ![]() Mam nadzieje ze dostane u mnie taki :P a ma jakies zakladki z kolorami? ![]() Ok to czekam na fotki ![]() JA dzis kupilam plaszczyk na jesien :P |
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Biłyscie się kiedyś z własnym ojcem braniąc mamy?
Koszmarne uczucie. Boli mnie ręka, głowa, palec... i od 2,5 h ciage placze.
|
#3797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aż nie wiem, co poweidzieć... po prostu nie mieści mi się to w głowie :/ :/ :/
|
|
#3798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie. Na wykładach z prawka był u nas lekarz (takie ułatwienie, żebyśmy nie musieli sami chodzić
) no i oczywiście badał nam wzrok. Powiedział mi, że muszę jak najszybciej załatwić sobie okulary, żeby już na egzamin je mieć, no i na część jazd również Bo nie widziałam za dużo na tej tablicy, szczerze mówiąc ![]() Dzwoniłam do paru okulistów i: a) nie ma wolnych terminów b) nie pasuje mi miejsce / czas c) inne przeszkody Teraz dodzwoniłam się do optyka i robią tam komputerowe badanie wzroku i na jego podstawie dobierają okulary. Tylko nie wiem czy takie coś wystarczy, bo w końcu nie będzie mnie badał okulista Ale ten lekarz od prawa jazdy powiedział, że on nie potrzebuje żadnego zaświadczenia od okulisty ani nic z tych rzeczy, tylko mam mieć okulary, bo on mi wpisze do jakiegoś tam dokumentu, że mam jeździć w okularach... Już sama nie wiem Ale chyba tam pójdę, jutro, do 17, więc akurat zdążę. Bo co mam innego zrobić
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma zakładek wiesz jak wyglądają notesy gdzie się wpisuje numery telefonów i tam są strony tak alfabetycznie i zazwyczaj na brzegu jest to ak powycinane żeby łatwiej było na konkretnej literze otworzyć i własnie ten mój zeszyt jest tak zrobiony ![]() nie kupiłam butów, bo akurat mój rozmiar miał wadę;/ a w drugim tym sklepie jeszcze im tego modelu nie dowieźli;/ mam przyjechać jutro mam nadzieję, że wtedy już będą mieli
|
|
|
|
|
#3801 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jakis asus za 1700 chyba tez jest i super ma pamiec, glosniki, itd nie wiem jakie ma Twoj parametry, ale jesli wszedzie jest takii drogi to musi byc dobry i naprawde korzystna promocja Cytat:
mamy ;] Cytat:
![]() wlasnie wrocilam z krk, rzeczy zawiezione i mieszkanie urzadzone ;] podoba mi się! ;] spaaaaać..
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Olunia jak będę muiała coś uprać w krk to będę do CIebie chodzić
![]() w czasie gdzy będzie się prało my będziemy plotkować |
|
|
|
#3803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze szybko sie po tym pozbierasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Olunia kupilas sobie te saszki?
|
|||
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
mycha ;* płacz, płacz... wyplacz się, bo to czasami pomaga
![]() kupilam butki w deichmanie, podobne do tych , co zdjęcie wstawiałyście w CCC tez przymierzałam mnostwo...chyba lakierkowe znowu wchodza w mode.. a ja nie przepadam za lakierkami ... wiec kupilam brazowe kozaczki i jestem happy![]() nareszcie bede miala w czym chodzic ... bo ost jak kupilam to sie okazaly za male i chyba musze je sprzedac
|
#3805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ech, oglądam Fakty, mówią o facecie, który katował psa, pokazali film... aż nóż mi się w kieszeni otwiera,słyszę o takich kretynach ![]() :tasa czek:
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie rozumiem jak mozna takie slodkie stworzenie katowac? ![]() Nie miesci mi sie w glowie ze ktos moze po prostu bic zwierzeta, za cokolwiek, za to ze "zniszczyl mu kwiatki" ![]() Dobrze jedna babcia powiedziala, ze jak by miala okazje to tez by mu tak nalala w gebe jak on tego psa katowal deskami i kijami... |
|
|
|
|
#3807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ten biedny pies miał takie ufne oczy i ciągle garnął się do ludzi ![]() ![]()
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę, nie piszcie już o katowaniu zwierząt
--- No to pójdę jutro na te badanie wzroku, zobaczymy co wyjdzie Pytałam o koszt i będzie to kosztowało 20 zł. Nastawiłam się na +- 100 (myślałam, że wizyta u okulisty tyle kosztuje). Yyyy mogę sobie kupić jakąś bluzę w takim razie
|
#3809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3810 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobrze, że pogodziłaś się z TŻ .Cytat:
TAKIE o, tylko sorry za jakość fot, pożyczyłam aparat komuś i to moim komofonem pstrykałam: |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

nie będę sie przynajmniej dzisiaj o to martwic;]

Bo nie widziałam za dużo na tej tablicy, szczerze mówiąc