|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy cz.VI
przepadamy dziewczyny w czeluściach wizażu
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Ech toż to masakra co się dzieje z naszym wątkiem:O:O
Gdzie Ksh,Beo,Tic Tac,Pyra,Klaudynka,Hopefu l,Asiek14,Infante Od czasu do czasu jest Marrelic,Adulka,Kadunia,Y es...I chyba tyle tak regularniej się odzywa... Ile osób już do nas nie pisze ...Nawet znaku życia,czy zajęte czy żyją,poprostu zapomniały o nas
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
A tam, od razu, że zapomniały
Ja właśnie dzisiaj rano wróciłam z wyjazdu, byłam w Niemczech na parę dni ![]() Fajne zakupy, fajne imprezy, szkoda tylko, że spania nie było
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
oo TY cholero:P My tu zakuwamy a ty sie po świecie włóczysz
|
|
|
|
#3155 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny tragedia! Cholera jasna a przeciez moglam to przewidziec! Swoj naturalny kolor mam ciemny blond, wiadomo - nudy. Kiedys w wieku 15-18 farbowalam je nagminnie, pozniej mialam dready, pozniej je scielam i mialam swoj naturalny kolor i zdecydowalam uzyc rozjasniacza w sprayu z rossmana, ale wlosy wyszly zoltorudawe, wiec zafarbowalam je na blond, wlosy w dotyku byly okropnie nijakie, jak u lalki, wtedy obiecalam sobie juz nigdy ich nie farbowac. Mialam swoje dlugie naturalne prawie 3 lata, ale oczywiscie mi sie znudzilo, pierwsze obcielam i wygladalam niezle, ale pozniej zafarbowalam w salonie, kolor mi sie nie podobal, zafarbowalam w drugim salonie, wlosy sa jak siano i strasznie mi wypadaja, sa po prostu martwe. Uzywam Wax, jedwabiu, mase odzywek i maseczek ale bez wiekszych efektow. Wydaje mi sie ze farba mi ich tak nie zniszczyla, a pasemka ktore mialam robione rozjasniaczem, smor od tego rozjasniacza potworny, wlosy mi sie skruszyly miejscami potwornie! Bo mam momenty ze wlosy byly za krotkie by zrobic pasemka i sa o wiele mocniejsze w tych miejscach i ladne. Teraz zapuszczam, mam odrost na 2mm bo u fryzjera bylam tydzien temu. Chyba sie obetne na krotko i niech nikt nigdy nie pozwoli mi farbowac wlosow, ani robic henny rzes, ok sa czarne, ale tez kondycja jest katastrofalna. Tylko nie wiem czy to dobry pomysl z krotkimi wlosami bo jak twarz mam bardzo silna, to uszy odstajace i nie wiem jak bede wygladac ;/. Zalamana
.
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie dziewuchy zacznijmy sie normalnie odzywac
![]() |
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
jestem za
! u mnie dzisiaj zebranie. yyy. ![]() ![]() zamowilam sobie szampon z kadusa za 25 zł na allegro KADUS Imunal Repair Energy . na KWC ma same najlepsze recenzje: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...szczonych.html mam nadzieje ze w koncu moje włosy się ogarną .wczoraj znowu myślałam czy nie pofarbować się na ciemny blond ![]() ![]()
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
Ja wlasnie jak napisalam posta i zaczelam czytac ostatnie wiadomosci to zastanawialam sie czy grupa wsparcia jeszcze istnieje czy to jednak zamknieta enklawa znajomych :P.
|
|
|
|
#3159 |
|
Raczkowanie
|
yes, a jaki masz teraz kolor? naturalny czy farbowany? Bo jesli moge cos doradzic to - nie farbuj! Nie warto, ja chyba poczekam z 3 miesiace i obetne sie na krotko.
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
wiszer
Są inne wątki o pielęgnacji włosów (ten jest o ZAPUSZCZANIU). Wejdź na forum fryzjerskie i na pielęgnacje włosów tam znajdziesz odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania. Nasz watek jest na SPOŁECZNOŚCIACH i to powinno dać Ci wystarczająco do myślenia Tyle ode mnie. P.S i nie pisz posta pod postem
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
wiszer- jestem farbowana na bardzo jasny blond.. i tak sie zastanawiam czy nie wrocic do naturalnego kolorku - chociaz wszyscy znajomi kategorycznie mi zabraniaja, bo twierdza ze w jasnych wygladam lepiej
|
#3162 |
|
Raczkowanie
|
Kadunia, czytam watki o pielegnacji wlosow, jednak ja chce zapuscic wlosy, ale najpierws pozbyc sie zniszczonych farbowanych, takze jestem w odpowiednim watku, ale po Twoim powitaniu nie wiem czy z odpowiednimi ludzmi.
I nie rozumiem dlaczego przeszkadza Ci pisanie posta pod postem, jesli cos napisalam, a po chwili chce cos dopisac TO TO ZROBIE, niezaleznie pod jakim postem to bedzie bo nie uwazam ze to jest wbrew jakis oglonym zasada na forum. Czuje sie bardzo milo przywitana trafiajac w Twoj nienajlepszy nastroj. |
|
|
|
#3163 |
|
Raczkowanie
|
yes - mi sie ogromnie podobaja jasne wlosy, na taki kolor wlasnie chcialam je zafarbowac u fryzjera. Poszlam do ponoc bardzo dobrego, a czasem dochodze do wniosku ze im po prostu palma odbija bo maja jakas tam renome, w ogole nie sluchaja klientek tylko oni maja swoja "wizje", i efekt byl taki ze swoj kolor mam ciemny blond, chcialam jasny lub bardzo jasny blond, a on rozjasnil mi wlosy nieznacznie ze zlotym polykiem ktory przypominal raczej rudy. Pozniej inna fryzjerka mi powiedziala ze bez dekoloryzacji nie da rady by uzyskac tak jasny kolor i zaproponowala mi pasemka. Nie wiem dlaczego moje wlosy tak zle znosza farbe, i bardzo bym chciala miec jasne wlosy, ale boje sie pozniej efektow w pozniejszych latach. W sumie ciezko powiedziec bez zdjecia w jakich Ci ladniej, aczkolwiek ja jestem fanka jasnych wlosow wiec jesli i tak farbujesz to nie przyciemnialabym ich
.
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamierzam sobie zrobic farba loreal casting creme gloss mrozny bez... albo ewnetualnie jakis ciemny blond... najpierw zachcialo mi sie rozjasniac ale z etakimi szamponetkami zmywalnymi sie nie da uzyskac dobrego efektu, to chyba przyciemnie:P
a i tak pewnie wyjdzie ze naturalny kolor najlepszy!!!
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba źle mnie zrozumiałas Jeśli chcesz zapuszczac smiało witamy w naszym wątku. jednak jak sama to zauważyłaś tutaj raczej gadamy niewiele o włosach, poznałyśmy sie dobrze z dziewczynami i raczej gadamy "o wszystkim i o niczym", o włosach cos zostanie powiedziane od świeta mamy swoje nr gg, telefonow, wiemy jak wygladamy, wymieniamy sie fotkami, co nie znaczy ze nikt inny nie moze sie tu wypowiadac, jasne może. A odnosnie postu pod podtem to regulamin tego zabrania. Jest opcja edycji do tego Moj nastrój jest dobry i jeśli poczułaś sie urażona to przepraszam, ale jesli chcesz zostac tu z nami to musisz sie niejako podporządkowac naszym "zwyczajom"![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3166 |
|
Raczkowanie
|
Kadunia no to mam nadzieje, ze znajda sie nowe osobe ktore dolacza do watku o zapuszczaniu wlosow i beda chcialy sie wzajemnie mobilizowac bo ja wiem ze mi sie to akurat bardzo przyda
. Niestety nie moge zalozyc kolejnego watku o tym samym temacie tlumaczac sie, ze tutaj dziewczyny sie znaja i maja swoje numery telefonow i rozmawiaja o wszystkim i rzadko o wlosach bo jednak sporo nowych osob wchodzacych na forum, takze mam nadzieje ze zainteresowany sie znajdzie i tutaj zagladnie. I jakos nie rozumiem kwesti podporzadkowywania sie komukolwiek, jesli faktycznie jest to watek o niczym i nikt nie bedzie chcial pisac na tytulowy temat no to po prostu nie bede tutaj wpadac. Jestes straszniee bossy, czuje sie jak w liceum gdzie jest elita, podelita i reszta. Strasznie nie lubilam takich podzialow, bo piszesz tak" to jest watek gdzie sie znamy i piszemy o swoim zdaniu", no to moze zalozcie watek "ja i moi znajomi" jesli nie chcecie pisac o wloswach w watku wlasnie o nich niz podporzadkowujesz sobie temat o zapuszczaniu i inny maja podporzadkowac swoje potrzeby pod Twoje widzimi sie.Nie wyczytalam tego w regulaminie, ale tez nie wiedzialam, ze jest funkcja edycji, takze dzieki za informacje. |
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
widze jednak że mnie nie rozumiesz
no trudno. Skoro tak mnie odebrałaś to nie bede wchodzic Ci w droge
|
|
|
|
#3168 | |
|
Konto usunięte
|
Hej Wiszer! Jeśli chcesz coś dopisać to możesz edytować posta. Co do włosów to trudno nam ocenić, czy dobrze Ci będzie w krótkich bez zdjęcia. Mam podobny problem do Twojego - dość zmasakrowane włosy (ale jeszcze do odratowania) i chęć powrotu do natury. Jeśli chcesz wrócić do swojego koloru to grupa wparcia jest tutaj: klik! (też się tam udzielam).
Cytat:
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
tej WISZER co sie sadzisz kobieto?? z tego co wiem to na fryzjerskim jest grupa wsparcia w zapuszczaniu wlosow. my jestesmy na spolecznosciach,bo jak widac o wlosach nie gadamy. jezeli chcesz tak to nazywac, prosze bardzo:jest to elitarny watek
kazdy moze w nim pisac,ale nie kazdy zostanie tu zaakceptowany, zwlaszcza jezeli bedzie miec jakies problemy do ktorej z dziewczat, ktore juz znajduja sie w tym elitarnym klubie. peacedo dziewczyn,ktore sie na tym znaja: lepsze tipsy zelowe,akrylowe czy mieszane?
Everybody grab somebody Music is gonna make your body get down ![]() Najwazniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić. Edytowane przez adulka.p Czas edycji: 2008-09-24 o 23:41 Powód: dopisek;) |
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
co tu taka cisza??
myszka powiedz mi...czy w krakowie sa oscypki? sa chyba nie?? bo chce sie wybrac po oscypki wlasnie
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiszer Idź na fryzjerskie i tam sobie porozmawiaj o swoich problemach z włosami. Jest bardzo dużo dziewczyn które mają taki sam problem jak Ty więc, wątki dla Ciebei są otwarte. Tutaj jest społeczność. To jest tak samo jak byś weszła na wątek wszystkie panny i zapytała się jaki masz horoskop na dziś Moje zdanie, to zdanie Królowej elity a więc ciii ![]() hihi |
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Adulka niezłe masz pytania ostatnio
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Wiszer chyba uważa sie za księzniczke i liczyła na to że zostanie przywitania kwiatami
Adulcia na paznokietkach sie nie znam zapytam mamy jakie ona robi i dam cynk a oscypki w Krakowie są na 99%
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja bym chciała takie oscypki z Zakopanego najlepiej... kooocham po prostu
Co do sztucznych paznokci, to nie mam pojęcia, ja praktycznie nie mam paznokci Ścięte na zero |
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
pizza z pizza hut yyy zbojnicka z serem goralskim
masakra i tez zezarlabym takiego oscypka a wole pozwiedzac krakow niz zakopane dlatego sie upewnialam
|
#3176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawdziwe są z mleka owczego a takich nawet praktycznie w zakopanym nie znajdziesz..Ludzie robia takie juz tylko dla osob waznych i dla samych siebie Normalnie oszukują ze to są owcze a "Oscypków " podrabianych jest pelno np jak idziesz z galerii krk na rynek tak pod przejsciem,albo jak od bramy florianskiej w stroje kosciolu Mariackiego to rez tam babuszki jakies stoja praktycznie zawsze![]() Cytat:
A w ogole to miałbyś zjazd w Krk,więc jeśli byłabyś jakoś na troszke dłuzej to wtedy moglybyśmy zjechac się w jakich dzien i postarac zobaczyc Co Wy na to?:P Bo od bodajże 2 lat umawiamy się i nic z tego
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
||
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde
Za nieedytowanie postów można chyba dostać nawet punkty karne, więc dziewczyny prawie ZAWSZE przypominają sobie o tym ![]() Adula, nie mam pojęcia z tymi tipsami Yes, gdyby nie to , że tyle razy już farbowałaś, od razu doradziłabym Ci ciemny blond
|
#3178 |
|
Raczkowanie
|
[quote=anna87;9134550]Hej Wiszer! Jeśli chcesz coś dopisać to możesz edytować posta. Co do włosów to trudno nam ocenić, czy dobrze Ci będzie w krótkich bez zdjęcia. Mam podobny problem do Twojego - dość zmasakrowane włosy (ale jeszcze do odratowania) i chęć powrotu do natury. Jeśli chcesz wrócić do swojego koloru to grupa wparcia jest tutaj: klik! (też się tam udzielam).
Dzieki za link! Zaraz tam zajrze .Do pseudo elity (bo zapewne odnoszac sie do jeden osoby odnosze sie do wszystkich - tak to jest w zacofanych spolecznosciach); w takim razie uwazam, ze powinnyscie nadzwyczajniej w swiecie inaczej nazwac watek, zeby nie wprowadzac ludzi w blad i przy okazji miec swiety spokoj. Poza tym nie liczylam na kwiaty, ani tez na cynizm, jad i podzialy. Jesli autorkami postow sa smieszne licealistki i ponizej to z drugiej strony specjalnie mnie to nie dziwi, a jesli nie to wspolczuje. |
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytaj "Zapuszczamy włosy" od deski do deski począwszy od I części aż po tą VI a potem sie wypowiadaj
![]() I z łaski swojej nie obrażaj nas bo zgłoszę Cie do moderatora. Nie odpowiada Ci tu, to po prostu nie wchodz na ten wątek i po kłopocie. |
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
wiszer, kurcze, wyluzuj troszkę
Jeśli każdą drobnostkę w życiu traktujesz tak poważnie jak tę sytuację - uważaj, może być szkodliwe
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Jeśli chcesz zapuszczac smiało witamy w naszym wątku. jednak jak sama to zauważyłaś tutaj raczej gadamy niewiele o włosach, poznałyśmy sie dobrze z dziewczynami i raczej gadamy "o wszystkim i o niczym", o włosach cos zostanie powiedziane od świeta
masakra