|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ukryte prezerwatywy p
fajny watek, chce to miec w subskrypcjach.
Facet ewidentnie zdradza, no bo po co mu prezerwatywy? Kupil se smakowe zeby pozuc niczym gume orbit???? Autorka moim zdaniem, powinna siedziec cicho i rozpuscic wici. Niech sie dowie z kim, gdzie, jak czesto itd. |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym mu dać nauczke a co do kasy to on jest okropnym skąpcem i materialistą więc pewnie by go zabolał jemu się wydaje że mu się wszystko należy mamusia daje mu kase wtajemnicy przedemną dodam że na pieniądzach mi nie zależy bo zarabiam lepiej od niego a
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie bo same fotki prezerwatyw w szufladzie to zaden dowod![]() co do tego czy Cie zdradza czy nie to uwazam,ze tak skoro Wy ich nie uzywacie ![]() a swoją droga to pomysl na chowanie ich w szafce do ktorej mozesz zajrzec jest malo madry moze on wcale nie mial zamiaru sie kryc z nimi
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
jak chcesz miec pewne dowody pozostaje Ci wynajac kogos najlepiej kogos kto sie na tym zna aby go sledzil i sfotografowal w sytuacjach dwuznacznych z inna kobieta, moze to byc dosyc drogie, ale chyba warto jezeli Ci na tym rozwodzie tak zalezy
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;9130185]Aż sama nasuwa sie odpowiedź: zapytać wprost.[/quote]
Naturalnym odruchem mężczyzny w takim przypadku jest zaprzeczenie. Ja bym mu pogratulowała. Przytomności umysłu. Z racji zabezpieczania się przed niechcianym potomstwem i chorobami przenoszonymi drogą płciową. Prezerwatywa ma jedno podstawowe zastosowanie. Druga opcja - nie robić nic - w zależności od tego, co chcesz osiągnąć. |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
EE ja tam nei wiem czy to dobry pomysl z dziurkami . . Ja bym pewnie te nie wytrzymała i albo zapytała wprost odrazu zeby nie mogl sobie przygotowac zadnej wymowki . Albo wlasnie jak idzie do pracy to bym go śledziła
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
on myślał że ja tam nie dosięgne i były dosyćdobrze ukryte
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
to co pogadasz z nim?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
A to po co tam sięgałaś? Szukałaś czegoś? W jego rzeczach?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
szukalam tam zupełnie czegoś innego
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Będę śledzić wątek z zapartym tchem! Myślę, że dobrze robisz czekając na rozwój wydarzeń, chociaż sama nie dałabym rady. Gratuluję cierpliwości i spokoju! Na Twoim miejscu rzeczywiście wynajęłabym jakiegoś detektywa
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
nad detektywem też myśle ale jego brdziej wynajme do robienia zdjęć dowodowych więc musze mieć pewność jest jeszcz jeden problem detektyw i jego zawod to są bardzo pokrewne zawody
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
O matko! Co za pomysly chore? A co to juz rozwodu nie mozna dostac NORMALNIE?? Czekac na co? Jak sobie wpadnie z inna? Ten pomysl z dziurawieniem prezerwatyw jest conajmniej smieszny! I jeszcze go tu popieraja inne wizazanki...zenada!
Ja rozumiem, poczekac, uruchomic wywiad srodowiskowy, sprawdzic i sie upewnic ze zdradza... zeby najpierw nie sploszyc- zeby sie dowiedziec czy chcesz z tym czlowiekim byc bo zdrada przekresla wszystko. Ale skoro jest ci na reke ten rozwod i tego chcesz to to zrob po prostu- a nie czekac 10 lat na zdrade zeby to zrobic... to nie halo troche!
|
|
#46 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
fajne z Was małżeństwo. ![]() On posądza Cię od 10 lat o zdradę, Ty za jego plecami knujesz rozwód i dziurawisz prezerwatywy zapewniając być może obcej kobiecie niechcianą ciążę, a kto wie, czy też mężowi (i sobie przy okazji) złapanie jakiegoś wirusa przenoszonego droga płciową. Sielanka.
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
No chyba troszkę przesadziłaś. To jest jego żona a nie dochodząca Pani. Ma prawo w swoim domu zajrzeć do swojej- jakby na to nie patrzeć- szafki. Może u nich w domu do tej pory było ogólne przyzwolenie na to i nikt nie miał "swoich" schowków. Ja np. uważam, że w swoim domu mam prawo zajrzec do każdej szafki. Nie muszę niczego ukrywać, toteż niepotrzebny mi podział na półki moje i TŻ.
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
hmmm moze to głupie ale mój eks gdy się onanizował zakładał prezerwatywę (podobno nie musiał pozniej sprzątać), wiem, bo kiedyś go nakryłam , tak więc nie jest to 100% dowód na zdradę
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
z tym przedziurawianiem prezerwatyw przesadzilas jednak. Ja rozumiem, ze meza mozesz nawet nienawidzic, zdarza sie i tak, ale tu w gre wchodzi jakas obca kobieta, ktora nic Ci przeciez nie zrobila, no i dziecko ktore sie moze ewentualnie pojawic. Po co chcesz krzywdzic inne osoby?
Wydajesz sie bardzo zaslepiona nienawiscia do niego.
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za duzo sie wszyscy filmow naogladaliscmy chyba ... moim zdaniem detektyw to jest dobry patent
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
To przede wszystkim problem tego (potencjalnego) dziecka. Nie mówiąc już o tym, że nie wiesz nawet, czy ona przypadkiem nie jest dobrym człowiekiem, który został przez twojego małżonka zwiedziony, oszukany. Sama piszesz, że tez nie jesteś jego pierwszą żoną. Nie piszę, że wiem, jaka jest sytuacja, ale czasem warto dopuścić ewentualnośc, że zycie nie jest takie proste. Bo zwykle nie jest...
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
Plus tej sprawy jest taki,że rozwód dla antoniny jest na reke.Nie wiem,czy ja bym wytrzymała czekając,bo chyba miałabym ochote wygarnąc mu natychmiast po odnalezieniu gumek.
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
ta ewentualna dziewczyna jeżeli to jest ta o ktorej myślena pewno wie że ma żone
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Z tym dziurawieniem gumek smieszne, ale nie popieram. Ciekawy watek. Rozumiem, ze zbierasz dowody, bo raczej nie bedzie ci chcial dac rozwodu?
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Najlepiej gdyby były to djęcia w zblizeniu i on miałby te gumki w ręce a na twarzy żeby malował się wyraz radosci i chęci zdrady. Bron boże żeby było po nim widac cień zaskoczenia.

dokładnie bo same fotki prezerwatyw w szufladzie to zaden dowod
moze on wcale nie mial zamiaru sie kryc z nimi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)