|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
my dziś na obiad mamy tylko leczo
![]() wczoraj późno wróciliśmy i nie miałam czasu ani ziemniaków aby na dziś ugotować ![]() Więc mięso zostawiłam na jutro. agniesiu dobre są te "Pomysły na? " bo moje menu na szybkie i proste obiady jest bardzo skromne..przydałaby się jakaś odmiana
|
|
|
|
#4292 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i ich nie używałam. W ogóle nie cierpię gotować, więc dla mnie takie dodatki są wybawieniem, bo znacznie skracają czas mojego przebywania w kuchni
|
|
#4293 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ważne, że w ogóle jakiś obiad zastanie w domu ![]() Cytat:
![]() Wszedzie tylko w sosie pomidorowym... Jadłam tez zapiekanke serowa i jest bardzo dobra
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
To ja wypróbuję na moim te roladki w sosie pomidorowym jak tylko będzie taka możliwość
![]() Właśnie zjadłam omleta z dżemem z czarnej porzeczki. Pycha ![]() No i co tam porabiacie ![]() Aga leniuchu nie uwierzę, że wstałaś, więc czemu się nie odzywasz
|
|
|
|
#4295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a warzywka same do ust wskakiwały ^^ Cytat:
jestem żarłokiem zawsze na zimę tak mam i czasami przed okresem, a teraz to i jedno i drugie więc jem podwójnie ale dziś na ryżu smażonym z warzywami się kończy trzeba zacząć się ograniczać bo utyje Jestem u Tżcika zajrzę do Was jak wrócę do domku miłego dnia
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się puzną nocą
mam zdjęcia wkleje jutro bo teraz padam. Po sumo szef męża wziol nas do restauracji i troche mi w glowie od wina szumi![]()
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naskrobałyście dzisiaj
![]() Fajnie,że znowu jest tu tak gwarno ![]() Z moich bucików nic nie będzie w Katowicach też nie ma Mam nadzieję,że jeszcze się pojawią... ![]() Widzę,że ni tylko ja nie umiem i nie lubię gotować ![]() TZ wraca w piątek, zrobię mu te roladki
|
|
|
|
#4298 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Znaczy się miałam tak kiedyś, ale odkąd biore tabletki anty to nie mam jakoś apetytu ![]() Ostatnio nagle się coś ruszyło, nawet słodkie podjadłam Wczesniej na słodkie nie potrafiłam spojrzec, wina tych tabletek cholernych ;]Chyba ide po snickersa, bo jakos mnie naszło ![]() Musze jesc kalorie zeby przytyc w koncu
|
|
|
#4299 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam po całym dniu ostatnio swiadomie unikam wizażu bo to wciąga a ja powinnam unikac![]() Kode doczytałam wytłuszczony tekst tyle że nie mam pytpów na imiona MK chce Ryszarda ( bo Ryśki to fajne chłopaki) a dla dziewczynki to szczerze mówiąc nawet nie rozmawialiśmyco do gotowania to ja przez jakiś czas sie zmuszam do obiadków ale tak dla samej sobie to sie nie chce. Ostatnio robiłam duszoną wołowine dla zainteresowanych. A dziś na Tv wyczaiłam ciekawy przepis na kurczaka w maślankowej marynacie, chociaż ostatnio pierogi za mną chodzą.... ja to jednak sobie dogadzam![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
madziu a jakie to buty?
ja jutro będę prawdopodobnie chodzić po sklepach więc mogłabym zobaczyć czy są ![]() Alicjo..dla chłopca fajne imię biedactwo ciągnie Cie do wizażu ale musisz ograniczać to jak walka z nałogiem ![]() Posprzątałam mieszkanie ( w końcu) ugotowałam obiad na jutro i się relaksuję ![]() a wy co porabiacie? ![]() monia inne kobiety to Ci zazdroszczą ograniczonego apetytu przy braniu anty...zazwyczaj to się tyje i wiecej je wtedy
|
|
|
|
#4301 |
|
AGA :)
|
puchatko no wiesz co jak mogłaś we mnie wątpić ?
oczywiście że wstałam, baaa nawet się ubrałam ! ![]() ale jutro z tztem jedziemy na zakupy rano już o 11 ! nie wiem jak to zniose... ja dziś upiekłam ciasto to w 5 min w mikrofali ![]() pytali sie skad to sie wzielo, co to za wynalazek i nie chcieli jesć
|
|
#4302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale dziękuję
|
||
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
madziu one są z deichmena?
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Ag skąd Ty wytrzasnęłaś takie ciasto
kode! one są z deichmanna,ale naprawdę nie rób sobie kłopotu,bo aż mi głupio
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
madziu jak będę w deichmenie to spojrzę na botki
![]() TŻ wypalił 3 papierosy w pracy wściekłam się na niego ale w domu nie paliI 3 fajki na dzień to i tak ogromny sukces. Niestety w pracy wkurza go szef i koledzy na dymka wychodzą ![]() zmykam do łożka..dobranoc koziołki Madziu jeszcze raz spojrzałam na botki i będę je wypatrywać ...sama jestem ciekawa czy u nas będą ![]() Ps. jaki rozmiar?
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
jejkuś kode Ty jesteś niezastąpiona
![]() ![]() ![]() ![]() rozm. 38 ![]() już Ci dziękuję za fatygę ![]() ![]() myślę,że trzy papierosy to i tak dobry wynik
|
|
|
|
#4307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kode bądz czujna bo podobno takie minimalizowanie jest złudne, powinien rzucic i basta. Ale to tylko moje mądrości a ja nigdy nie paliłam wię pewnie g.. sie znam ![]() Ag4 i jak smakowało to ciasto? zaciekawiłaś mnie Madziaczku może jutro będą spełnione Twoje marzenia o butkach
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, co to za ciasto, że się robi w 5min
![]() PS. Kto dziś ćwiczył Bo ja nie - przyznaję się bez bicia ![]() I zmykam spać, dobranoc
|
|
|
|
#4309 |
|
|
oo ja zapomniałam tez o ćwiczeniach
dziewczyny zaraz wam podam przepis na ciasto : ) tylko znajde
|
|
#4310 |
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
trzymaj kciuki![]() i odpoczywaj ![]() Cytat:
![]() kładę się już chyba ![]() Dobranoc Koziołki
|
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Ruszone są bo nie miałam statywu a ręce mi się niestety trzęsą
Na sumo siedzi się na matach(chyba że ma się bardzo złe miejsca to wtedy na krzesłach), cała obsługa jest ubrana tradycyjnie.
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam jeszcze czekoladkę ale oddałam ją mamie, bo nie miałam już na nią ochoty I byłam wczoraj na basenie ![]() I tak mi się spodobało, że mam ochotę kupić karnet i chodzić i mieć płaski brzuch do studniówki i koniec ze słodyczami!! CUKIERASY JUZ PO WAS !! No nic, dzień DObry Koziołki Idę się szykować do szkoły :P buziaczki PS: ARCHI :O superr !! czuje się jak bym tam była patrząć na te zdjecia
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziu przecież to żaden kłopot dla mnie
a co jeśli będą? ![]() Cytat:
![]() No ale samo to że nie pali w mieszkaniu, w samochodzie i jak jest ze mną to już jest mały sukces On naprawdę baaardzo dużo palił - conajmniej paczkę dziennie![]() ja ćwiczyłam myjąc łazienkę i podłogi oraz wygibasy w trakcie robienia obiadu ![]() ale przepis ![]() Aga Myślałam że masz na myśli ciasto z proszku ale czegoś takiego się nie spodziewałam składniki banalne i fajnie wygląda napewno spróbuje Archi ale suuuuumo ![]() Strasznie egzotycznie to wygląda..ta publiczność na matach no i mało apetyczni panowie ![]() Sas miłego dnia w szkole
|
|
|
|
|
#4317 | ||
|
Zakorzenienie
|
archi boskie zdjęcia
![]() Ja się przyznam,że sobie zapisuję wszystkie zdjęcia z Japonii jakie wrzucasz ![]() Cytat:
![]() Ale też mi się podobało na basenie,ale u mojego rodzeństwa w Anglii...Ogromny basen! z falą,sportowy,pełno piłek, desek do pływania płaci się grosze i bez limitu się siedzi dlatego byłam BARDZO rozczarowana naszym aquaparkiem![]() Hmmm...bierzesz pudełko z butami pod pachę, wskakujesz na ladę i grozisz sprzedawcom,ze jak sprzedadzą zanim ja dobiegnę z Wrocławia to ich wysadzisz w powietrze? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry tak w ogóle ![]() U mnie normalnie za oknem świat wygląda jakby była godzina 19!! masakra... nie wiem czy rolet nie spuścić i światła sobie nie zapalić,bo jest strasznie ciemno! |
||
|
|
|
#4318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu ja pytam poważnie Jeśli będą to mogę Ci kupić i przesłać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
kode jeśli nie był by to dla Ciebie NAPEWNO
kłopot, to możemy tak zrobić![]() wtedy mi smsem,bądź inną drogą podajesz numer konta, ja robię przelew z konta TŻ i uwielbiam Cię jeszcze bardziej![]() ALE TYLKO JEŚLI NIE JEST TO ŻADEN KŁOPOT! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzięję że zdążę zawitać do deichmena po pracy ( TŻ jedzie po akumlator więc będę mieć trochę wolnego czasu po pracy ).Madziu już skrobię do Ciebie PW z moim nr. tel
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

ale dziś na ryżu smażonym z warzywami się kończy
zajrzę do Was jak wrócę do domku
miłego dnia 

Wczesniej na słodkie nie potrafiłam spojrzec, wina tych tabletek cholernych ;]