![]() |
#2311 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak znajdziesz to wiesz co ![]() Cytat:
![]() Jak tówj pracodawca ma z Tobą umowę podpisaną i odprowadza składki to musisz już mieć wybrany fundusz, zapytaj, najwyżej sobie zmienisz ![]() Cytat:
![]() Dziś przyszedł do mnie do pracy kumpel, którego strasznie dawno nie widziałam i normalnie tak się rozgadaliśmy, strasznie fajnie było móc się tam komuś wygadać. ![]() ![]() Aguś to może i mi doradzisz? Bo ja mam psychiczny problem, znaczy teoretycznie powinnam wyrwać sobie ósemki wszystkie - mam ciasną szczękę i troszkę krzywą (ale nie przeszkadza mi to przyznam szczerze ![]() ![]() PS. Nowa myszka jest genialna ![]()
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Skoro już jesteście w temacie zębowym
![]() ![]() PS. po czym poznać, że szwy się wchłonęły? to widać? czuć? za 2 tygodnie mam to określić, narazie nie ruszam, tym bardziej, że nie mogę za bardzo buzi otworzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za gratulacje
![]() --- Dobra, pokonali mnie - składam zamówienie w eskulapie ![]() Biorę: maseczkę nawilżającą Nuxe krem brązujący Nuxe szampony Klorane Hydreane LRP - chyba (Ice testujesz?) Xerialine Gommant SVR Coś jeszcze? Coś warto spróbować? Mam skórę suchą ale z tendencją do błysku na nosie i czole i z rozszerzonymi mocno porami na policzkach i zaskórnikami na nosie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
Pakosta, Rzyrafka: gratuluję zdanych egzaminów
![]() ![]() Em - OFE trzeba wybrać do 7 dni po podpisaniu umowy ![]() ![]() Wkońcu się wyspałam ![]() Położyłam sie wczoraj ok 17, wstałam przed 20 a po 22 poszłam spać ![]() EDYCJA: kurcze, mi też coraz bardziej brakuje całkowicie prywatnego forum NK ![]()
#2315 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maseczkę nawilżającą też planuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A dżinsów szukam od dwóch miesięcy i chociaż byłam w stanie wydać na nie naprawdę sporo, to nic ładnego nie znalazłam i jestem wściekła. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja parę dni temu miałam takiego doła, że koniecznie chciałam się komuś wygadac i wiecie co? Stwierdziłam, że nie mam komu ![]() ![]() Kiedyś moim "doradcą" i ogólnie najlepsza osobą do wygadania był obecny TŻ, ale odkąd jesteśmy razem to niestety nie zawsze się sprawdza ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak naprawdę, to tylko Wam mogę w każdej chwili napisać co się dzieje niedobrego i reakcja natychmiastowa ![]() ![]() O wielu rzeczach jednak nie piszę, bo moze to czytać tysiące osób i dlatego tym bardziej brakuje mi prywatnego forum NK ![]()
![]() |
#2317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z przyjaciółkami bywa różnie - nazwę je sobie A, B, C dla ułatwienia. A jest wspaniała i równie stuknięta jak ja momentami, ale niestety wyjechała ![]() ![]() ![]() Wam byłabym w stanie napisać właściwie wszystko, ale też nie tutaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Do mnie też przyszła paczka z Eculapa
![]() Dziewczyny jakie macie próbki? ![]() Ja dostałam Hydreane, micel Effaclara mały, ogólnie chyba całą serię Effaclar w próbkach, Toleriane, krem przeciwzmarszczkowy Nuxe ( ![]() ![]() A w ogóle to... jest u mnie TŻ ![]() pakosto rzyrafko gratulacje ![]()
![]() |
#2319 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() ![]() Muszę szybko mieć pracę, wyrwać się stąd, bo zwariuję niedługo. Cytat:
![]() Studia to masakra czasami, u mnie nie tyle traktują ludzi jak dzieci, ale jak powietrze. Wchodzisz do dziekanatu i jak nie powiesz głośno "Dzień Dobry, przyszłam załatwić to i to.." to się nawet żadna na Ciebie nie popatrzy, jakby Cię tam nie było ![]() Przystanek "Pędzichów" niewiele mi mówi, ja szukam trasy od G.Krakowskiej i już sobie ścieżkę wytyczyłam ![]() Fajnie, że się wybrałaś na takie wizażankowe spotkanie, no i mam nadzieję, że rozmowa z kolegą też będzie fajna ![]() Cytat:
![]() ![]() Albo z 2 strony w nowoczesnym stylu, najlepiej z czarnymi blatami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja pisząc tu nawet zapominam, że to w końcu jest forum publiczne, ale np. nie udzielałam się nigdy na Intymnym czy Seksowym i tam chyba bym się bała publicznie coś pisać ![]()
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
nosku ale fajnie, że do Ciebie przyjechał! Na pewno masz super humor
![]() I już przestańcie mówić o tym Eskulapie! ![]() isa przykro mi, że masz kiepską atmosferę w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Są dwa spojrzenia na ósemki- jesli trafiasz do stomatologa chirurga to będzie on sugerował usunięcie ich. Jesli trafiasz do stomatologa od leczenia zachowawczego to doradzi że jeśli nie sprawiają Ci żadnego bólu, nie stłaczają zębów to warto je zachować ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
snow
![]() Wlaśnie, kuszą tu tym Eskulapem no ![]() ![]() Ale narazie to mi potrzebne jakieś smarowidła, chcę nową Joannę ![]() nosku ja tez się cieszę, że humorek masz lepszy ![]()
#2323 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Jedna wiadomość poprawiła mi humor od samego rana, mimo że przywitał mnie znowu deszczowy poranek ... Hosenko ![]()
#2324 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]()
#2325 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Za to świetnie mi się gadało z Tobą, miałam wrażenie, że jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami od lat ![]() Zawsze możesz do mnie napisać ![]() Cytat:
![]() Gayenka ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie nie raz napiszę, dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
gayenko
![]() ![]() Muszę kupić sobie nowy szampon ![]() ![]() Nie mogę czasem z moimi włosami wytrzymać, niby są suche a przetłuszają się jak nie umyję ich codziennie, choć próbowałam się odzwyczaic i myć co 2 dni, ale nie dam rady, bo się zaraz drapię w głowę i robią się takie tłuste i brzydkie ![]()
#2328 |
Zakorzenienie
|
Gayenko
![]() ![]() ![]()
#2329 |
Zakorzenienie
|
W tematyce szamponów - ja dziś otworzyłam Garniera brzoskwinia i orzech. Nie dość, że pieknie pachnie, to jakie po nim są wspaniałe włosy! Takie lekkie, gładkie, lśniące! Mmm
![]() Moja czuprynka chyba miała chwilowo dosyć ciągłego wygładzania szamponem Liss Ultime, stosowany codziennie od ponad miesiąca jednak troszkę obciążył włosy, wydawały mi się trochę smętne, ale Garnier zdziałał cuda. I jest taki delikatny przy myciu! madzia zapomniałam napisac o Gentle Light. Kolor bardzo mi się podoba, efekt jest bardzo ładny, ale podkresla mi troszkę suche skórki i wydaje mi się odrobinę za ciężki. Mimo to zużyję odsypkę z wielką przyjemnością, bo kolor o wiele barziej mi teraz pasuje niż LU 06 i zdrowiej wyglądam ![]() I pytałaś mnie (chyba Ty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę często zmieniać szampony, właściwie myjąc 3 dni pod rząd jednym i tym samym już zaczyna być źle, bo albo się włosy przetłuszczają albo z kolei są suche
![]() Nie wiem jaki teraz sobie kupić, chyba coś z Nivei, bo to są jedyne szampony, które mi służą dobrze ![]()
#2331 |
Zakorzenienie
|
Snow , to ja pytałam
![]() ![]() Wczoraj wykorzystałam zniżkę w YR, kupiłam chusteczki do demakijażu i tonik. Tym samym przechodzę na odwyk do odwołania ( znowu ![]() Jedyne co wolno mi kupić w najbliższym czasie to : perfumy, tusz do rzęs oraz korektor, no i chyba, że coś mi się niespodziewanie skończy. Na perfumy już się czaję, niech ja tylko dostanę kasę za korepetycje ![]() Kto ze mną na odwyk (przymusowy/nieprzymusowy) ? ![]()
#2332 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio uzywam szamponu intense repair
![]() ![]() ![]() ![]() dzis chyba w koncu dorobie zdjecia szachownic i wstawie calosc na watek kolorowkowy ![]() a jak przyjda miniaturki i midnight poison elixir to obfoce perfumy ![]()
#2333 | |||
po prostu Em :)
|
rzyrafka, oo, jak ładnie odpisałaś na mojego posta.
![]() ![]() ![]() Może byśmy się jakoś spotkały niedługo, co? Bo co ja się tu będę rozpisywać, jak przecież możemy pogadać. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ziz, jakbyś kiedyś planowała WD, to ja bardzo bym się chciała załapać na jakąś malutką odlewkę, bo niestety na cały flakon mnie nie stać. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
Ja idę na odwyk
![]() Pozwalam sobie kupić TYLKO: - podkład - tusz (najwcześniej w drugiej połowie października) - puder sypki (niekoniecznie) edit: No dobra. Pozwalam sobie też na jakieś perfumy. W formie miniaturki, albo max. 50 ml flakonu ![]() Wczoraj mi się przypomniało, że ja mam całkiem sporo miniaturek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Gayenko- trzymaj się ciepło (jak zwykle z opoóźnieniem
![]() ![]() ![]() Hosenko- dzięki za PW z forum prywatnym ![]() ![]() Vibesko- widzisz, a tak się martwiłaś, ale widać, że chłopak zauroczony, oby tak dalej! Tak tylko wpadłam na szybko, więc nie mogę odpisać wszystkim niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój potrwa chyba dłużej niż do końca października , bo to co mam poupychane (a raczej ilości tego) w szafie to nie nadaje się do publicznego pokazania ![]() Edit : przyszły moje ampułki do włosów Alfaparf ![]()
![]() |
#2338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w listopadzie pewnie znowu narzucę sobie kilka wyjątków i też będę odwykować. Ogólnie, na pewno nie wcześniej niż w 2009 kupię: - jakiś szampon - jakiś balsam - wodę termalną - micel - maseczki - krem do twarzy Także jak widzisz, sporo tych zakazanych kosmetyków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę kupić:
- dobry korektor pod oczy(już nie mogę z moimi cieniami ![]() - jakiś nowy róż do policzków, najlepiej bezdrobinkowy wpadający lekko w brzoskwinkę, ale nadal różowy o ciepławym odcieniu ![]() - błyszczyk, bo wykończyłam tubkowy Essence - ze 2 albo i 3 balsamy(mam zamiar we Firlicie kupić wszystkie 3 rodzaje maseł Joanny jeśli nie będzie jeszcze tych nowości ![]() - krem do twarzy(Avenka mnie zawiodła to teraz kupię coś z LRP). No i na urodziny perfumy ![]() ![]()
#2340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja lista zakazanych jest bardzo podobna do Twojej, dorzuciłabym jeszcze do niej peeling do ciała, krem pod oczy i żel do mycia twarzy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.