|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat...
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() dzis spalam spokojnie,bylo ok nic nie atakejszon oprocz tzta ![]()
![]() |
![]() |
#633 |
BAN stały
|
Moja też w miare spokojnie... raz krzyż spadł ale babcia usłyszała i zawiesiła z powrotem
![]() Bo ja to bym za nic nie wstała :P ![]() Raz mnie przeszedł taki paraliż... ale jakoś nikogo nie widziałam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
BAN stały
|
Opowiastka...
Tutaj u nas jest sklep.. ale funkcjonuje dopiero od 3 lat.... wcześniej była to stara szkoła... lubiłam tam chodzić... w sumie to do czasu... Mieszkał tam nauczyciel z żoną... nie wiadomo co się stało... z jakich powodów... byli ogólnie zawsze weseli, radośni... aż kiedyś żona tego nauczyciela powiesiła się w ubikacji <ona była na dworze, kiedyś na wsi tylko takie mieli ta akurat była robiona z betonu, niekiedy sa tylko z drewna> po jej śmierci... ludzie przechodząc koło tej szkoły, nie mogli wytrzymać ze smrodu. Aż w końcu ktoś się wziął na odwage i wszedł... znalazł martwego nauczyciela w swoim pokoju... Po jakimś czasie ale to dłuuuugo dłuuugo.... ja razem ze znajomą... chodziłyśmy tam, bo tam były te klasy z dziennikami jeszcze i bawiłyśmy się w nauczycielki... Moja znajoma wzieła sobie jeden dziennik do domu.. w sumie to schowała do jakiejś komórki zeby matka nie widziała..... Co noc... waliło jej coś do tych drzwi... próbowało się tam dostać... jej Babcia wygląda pewnym razem za okno... a tam cień jakiegoś faceta... zauwazyło ją i rzuciło się na okno... Babcia była ciekawa co tam jest w tej komórce... rano poszła... i patrzy... dziennik... wieła i odniosła... nastepnej nocy nic nie waliło, było spokojnie.... Poszłyśmy się znowu pobawic... ja tam rozciągam mapy... <do moich niewidzialnych uczniów :P> nagle jak nie huknieee na strychu... wtedy raczej jakoś tak jak byłam mała sie nie bałam to mówie ide zobacze... nie było schodów tylko drabina... wchodze... nie miałam latarki.. a widac było że tam max ciemno... już jestem prawie we wejsciu na strych a słysze krzyk znajomej... no to schodze i jak nie trachnie ta klapa zamykająca strych... i sie zamknęło... poszłam do koleżanki a ona akurat w tym pokoju tego nauczyciela... na materacu były odciśniete jeszcze czarne coś bo on na tym łóżku umarł... i były ślady tego jak tam leżał... <w tym pokoju czułam taki niepokoj> ona zaczeła mu tam grzebać ... ja mówiłam żeby iść... ale ona swoje... i dalej szperała... nagle jak nie wywróci się łóżko całkowicie z materaca na nogi... szyby w pokoju aż pryskały tak jk by w nie ktoś uderzył z wielką siłą... ona uciekła... mnie jeszcze sparaliżowało <a mam tam że po prostu nie moge za nic w świecie się ruszyc> i tak patrze z przerażeniem na to wszystko... i po chwili sie uspokoiło i czuje na ramieniu czyjąś ręke... tak jakby mi ktos położył.... wskoczyła kolezanka do tego pokoju chwyciła mnie za dłoń i uciekłyśmy.... Teraz jest tam sklep.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
poko ale co ta szkoła nie działała po śmierci ich? nikt nie sprzątnął jej no wiesz ,meble mapy to się przyda do innej szkoły czy po ich śmierci stała opuszczony budynek?Duży był?Ja bym się bała że jacyś narkomanie lub inne towarzystwo posiadówe zrobi sobie w takim miejscu.
Babcia wtajemniczona w sprawę widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co zrobili z meblami, mapami i innymi przyborami nie mam pojęcia... tutaj robił tylko ten gosciu co ma ten sklep... No po ich śmierci budynek był nie ruszany... dopuki nie wyremontowali budynku i zrobili sklep... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
He he jak by u mnie w mieście był taki budynek to też bym tam wlazła ale właśnie co powyższe jakieś nie teges towarzystwo w takich ruinach się kręci uroki miasta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
poko.. ile masz jeszcze tych opowieści? Ksiazke mogłabyś napisać..
![]() U mnie niedaleko jest taki stary,opuszczony dom gdzie kiedyś powiesił sie właściciel..i od tamtej pory w nocy widać jakąś postać poruszajacą sie po domu.. ![]() ![]()
![]() |
#640 | |
BAN stały
|
Cytat:
jestem chyba zbyt ciekawska ![]() Ja pamietam jak pewna pani umarła... i przed śmiercią schowała pieniądze... i ktoś z jej rodziny tuż przed jej śmircią zabrał... no i.. hm... dławiła go że tak powiem dopóki nie uzbierał wszystkiego i nie odłożył na miejsce... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
też bym sie nie podzieliła..
![]() trzeba skonczyc temat o demonach.. gdzie są czarownice.. ![]()
![]() |
#642 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Konto usunięte
|
Przypomniało mi się jak kiedyś uspałam moje dziecko w jednym pokoju a sama poszłam sprzątać do drugiego pokoju. I nagle słysze wyraźnie jak ktoś mnie woła z tamtego pokoju w którym spało dziecko! Bardzo wyraźnie słyszałam, jakby głos mojej mamy, wołał "Gośka! Gośka!" Słuchajcie zdębiałam ale poszłam i co się okazało? Mój syn tak niefortunnie ułozył się na łóżku podczas spania że głowa wraz z tułowiem zwisała mu z łóżka i gdyby spadł skręciłby sobie kark.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2013-07-14 o 02:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Konto usunięte
|
jakieś 200 metrów od mojego domu jest cemntarz (w sumie to tak nazwane, bo normalnie to był wielki dół w kótrym masowo pochowano ludzi którzy umarli na cholerę), mój brat codziennie rano jeździ tamtędy do pracy i nie raz mówił jak "coś" mu przebiegnie koło samochodu, albo popatrzy na niego i zniknie w ciemności.. Wiele razy wrócił okropnie wystraszony do domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
BAN stały
|
...
Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2008-12-01 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę tu straszna cisza.Znalazłam historie więc je tu wkleję
![]() W pewnym niewielkim miasteczku stał dawno opuszczony już cmentarz. Ludzie go nie odwiedzali, ponieważ twierdzili, że jest nawiedzony. Do miasteczka sprowadziła się rodzina z dwójką dzieci. Oni również usłyszeli o nawiedzonym cmentarzu od swoich sąsiadów, ale dorośli jak to dorośli jedynie się z tego śmiali. Dzieci ogromnie przejęły się tą historią. Było jeszcze gorzej, gdy okazało się, że ich dom leży niecałe 100m. od cmentarza, a z tylniego okna domu widać ten nawiedzony cmentarz. Rodzice nie wierzyli w tę historię o duchach pojawiających się na cmentarzu, ale dzieci owszem. Pewnego wieczoru rodzice dzieci postanowili wyjść na romantyczna kolację do restauracji za miastem. Dzieci zostały, więc same w domu. Koło 12.00 w nocy Mej i jej brat Jan usłyszeli śpiew kobiety. Wyjrzeli przez okno a na jednym z nagrobków siedziała kobieta w białej szacie i śpiewała. Niespodziewanie odwróciła się do dzieci i szeroko się uśmiechnęła. Rozpłynęła się w powietrzu. Mej wrzasnęła z przerażenia i czym prędzej chciała biec do swojego pokoju. Gdy wchodziła na schody zobaczyła na nich siedzącą postać. Była to ta sama kobieta, którą widziała z bratem przez okno. Wstała ona i podeszła do przerażonej dziewczynki. Położyła jej rękę na głowie po czym szybkim ruchem skręciła jej kark. Gdy chłopak poszedł szukać swojej siostry znalazł jej ciało na łóżku na ścianie pisało ludzką krwią "Niech rodzice lepiej uwierzą" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
n
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2013-07-14 o 01:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
BAN stały
|
Agula 88 dzieki
![]() Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2008-12-01 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
refleksyjna pamiętaj ze każdy ma swojego anioła stróża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
BAN stały
|
wiem wiem
![]() Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2008-12-01 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie można wszystkie swoje życiowe porażki i nie powodzenia zwalać na szatana! To jak mówić że chłopak dziewczynę rzucił bo szatan, pracy nie szuka bo szatan, szkoły człowiek nie skończył bo mu się uczyć nie chciało- winny szatan ![]() Co do kuszenia, myślę że ten wątek jest takim kuszeniem właśnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#655 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zadomowienie
|
okej powiem glosno bo to ona nakrecala najmocniej: ELF boje sie przez Ciebie sikac i spac w nocy!!! i mam potwory pod łozkiem i w klozecie i widze codzinenie jak zmora z biala twarza i dlugimi chudymi nogami na mnie siedzi,wyladuje w wariatkowie jak tak dalej bedzie
![]()
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeszcze trzeba odgraniczyć zainteresowania nimi od kultu. Ja się nimi interesuje ale nie wyznaje ich kultu, bez przesady. Suri dobrze wiesz, że to twoja wyobraźnia a nie potwory, czy chude dziwolągi z białą twarzą. Nic na Tobie nie siedzi, to tylko autosugestia i dobrze o tym wiesz. No ale ok jak nie to juz nic nie mówie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() elf ty wariacie ty zapoczatkowalas te straszne tematy o to mi chodzi!!a ja jestem podatna na takie sygestie i sobie potem widze wsio co tu wyczytam..ale spokojnie najwyzej bede odsylac to wszystko do ciebie bo ty sie nie boisz no nie?? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.