|
|
#3961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar V
strasznie dawno mnie nie było
witam po przerwie i ciesze sie za Bar cały czas istnieje
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tylko nie wiadomo czy wszystkie grupy). Po prostu bzdura. Jakby nie można było równomiernie rozłożyć zajęć chociaż na 3 dni... Liczę na to, że jednak ostateczna wersja nie będzie aż taka zła, ale... właściwie jestem w stanie uwierzyć w ten idiotyczny rozkład... w końcu w naszym instytucie... jest jak jest
|
|
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj płakałam ze śmiechu na South Parku
Naśmiewali się m.in. z Władcy Pierścieni" , "Predatora", "Gwiezdnych Wrót", pojawił się nawet...Obcy![]() Ogólnie płaczę ze śmiechu praktycznie na kążdym odcinku, ale ten dzisiejszy jest wyjątkowy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3965 |
|
Rozeznanie
|
Mariola
![]() Madziczku, tez uwielbiam SP ale akurat dzis przgapilam
|
|
|
|
#3966 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
ja niby mam plany ale wiem, ze to sie i tak jeszcze 100 razy zmieni
|
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
hoho, ale miałam nadrabiania!
![]() a więc byłam dziś na oficjalnym oprowadzaniu po bibliotece na moim Uni ![]() mam plan zajęć - Nation States - Study skills & Route mapping - Introduction to film studies - Understanding society poniedziałki i piątki wolne, a najwcześniejsze zajęcia na 11:00 ![]() na 2 roku zmieniam moduły i na 3 też. oczywiście mogę kontynuować wybraną 'ścieżkę'. a więc we wtorek pierwsze lekcje mam nadzieję, że będzie dobrze.w Londynie są chyba WSZYSTKIE zapachy, jakie chciałoby się obwąchać a jutro mam rozmowę o pracę [pierwszy raz w życiu i od razu coś na czym mi bardzo zależy].
|
#3968 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
super, że jestes zadowolona ![]() za pracę
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Natasho - 3mam kciuki za rozmowe i ogolnie zeby na studiach dobrze bylo!!
|
|
|
|
#3970 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Już od paru dni "cuda" się dzieją ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Studia, Londyn, inne życie Trzymam za udany "start".Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3971 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Miss Natasho -
za pracę.Ja nie chcę do pracy jutro Jeszcze ta wizja, że muszę dobrze wypaść, bo jest kontrola i mogą mnie zwolnić. A ja będę latać oczy zakrapiać i w ogóle, dziżes.
|
|
|
|
#3972 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ogl teraz na tvn Oszukac przeznaczenie II nie wiem po co bo juz to ogl ale co tam...coś bym zjadła...ale iść tyle na dół do kuchni...odpada ![]() Natasho będzie dobrze...zobaczysz
|
|
|
|
|
#3973 | ||||
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za prace za studia
|
|
#3974 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dobrej nocy. Edit: Nikt nie napisał od 23:00, więc... Miłego dnia ![]() Ja jestem zaspana
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-09-25 o 06:42 |
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - SP, oprócz tego, że leci na MTV, to leci jeszcze na Canal+ co środę - 11 seria. Na MTV emitują na 99% wcześniejsze serie. Sabbath - 6 godzin snu To już jakaś rozsądna ilość
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Adelajdo Fenris, Natasho, powodzenia ![]() Od wczoraj miało być niby cieplej a tu d... dziś znowu zimno
|
|
#3977 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
W stosunku do wytłuszczonego zgłaszam bardzo stanowczy protest! A ogólnie to życzę, żeby Ci się udało choć trochę pospać i dojść do siebie ze zdrowiem i samopoczuciem. Dziś, odpukać w niemalowane, jest dobrze - i oby tak zostało. Wczoraj miałam cichą nadzieję, ze zaraz po powrocie z pracy się tylko umyję, zjem cokolwiek i od razu położę (BTW - nachylanie się nad wanną z takim bólem głowy jest ciekawym doświadczeniem) ale gdzie tam - zadzwonił kolega oznajmiając z rozpaczą w głosie, ze znowu nie ma gdzie spać, i co zrobiłam? Przygarnęłam. Swoją drogą, możecie mi to jakoś wyjaśnić: para mieszka ze sobą, są w tzw. związku, a w momencie kiedy do niej przyjeżdża ktoś z rodziny, on ma się zmyć... i nie jest to kwestia ukrywania ich "bycia ze sobą" przed rodziną, prędzej już warunków lokalowych - ale mimo wszystko, dla mnie to niepojęte Cytat:
za studia i pracę Fenris, gratuluję decyzji o rozpoczęciu studiów i zyczę wytrwałości.
|
|
#3978 |
|
BAN stały
|
Leżąc w nocy i nie mogąc spać, przemyślałam sobie kilka spraw...i stwierdziłam ze jestem za młoda na macierzyństwo.
|
|
|
|
#3979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż z drugiej strony chyba mało jest kobiet w 100% przygotowanych do tej decyzji.
|
|
#3980 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A kto wie jak to wyjdzie...wcale bym sie teraz nie zdziwiła jakby aniołek sam sie zjawił...
|
|
|
|
|
#3981 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3983 |
|
rude jest piękne:)
|
Madziu sliczny avek
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() To moja młodsza kocica, Pampeluna. Na tym zdjęciu udaje wcielenie dobra , natomiast aktualnie próbuje zaatakować moją stopę![]() Sabbath - mam pytanie o Aqua-Femin. Wyczytałam już, że najlepiej brać go okresowo, max. przez 3 tygodnie. Czy on nie odwadnia jakoś drastycznie? Nie wysusza itd.? Bo nie wiem jakiego efektu się spodziewać do końca, a nie chciałabym, żeby mnie zassało
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzik, czy imię kota pochodzi od perfum AA Pamplelune? bo od razu mi się skojarzyło
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko - nie, imię nie jest od serii Guerlaina
Po prostu jak Pampeluna była malutka, próbowałam nadać jej imię. Pewnego dnia strasznie rozrabiała - targała bodajże jaką starą szmatę z dziką furią w oczach i z sapaniem włącznie. Mama tak na nią patrzyła i patrzyła i powiedziała: "Z ciebie to jest taki zbój, taka Pampeluna" To było tak absurdalne, ale tak mi się spodobało, że Pampeluna została Pampeluną
|
|
|
#3987 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ty złośnico
Swoją drogą to dawno mnie nie widziałaś - z pięć kilogramów mnie przybyło od tamtej pory. W strategicznych miejscach ![]() Na szczęście zwłoki nie były aż tak "świeże" ![]() Cytat:
![]() A tak BTW - to Ty w awatarze? Boska fryzurka Kurczę, może bym ścięła włosy? Tylko musiałabym się z prostownicą zaprzyjaźnić, bo miałabym po prostu krótkie loczki zamiast pieknie wycieniowanych pazurków ![]() Cytat:
Duuużo czasu
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3988 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tak jest Pani Moderator, dyć to ja
![]() (a fryzurka - a w każdym razie grzywka - to efekt moich własnoręcznych zabiegów z użyciem nożyczek do paznokci )
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, żyję
Wczoraj mi mąż ukochany zafundował domowe leczenie, to jest: grzańca piwnego z miodem i przyprawami, grzanki z czosnkiem, nacieranie maścią rozgrzewającą, a na koniec jeszcze napar z lipy z miodem. Ubrałam się jak na biegun i pod dwie kołdry. No i dziś czuję się dużo lepiej ![]() Nie poszłam do pracy, tylko do lekarza, jak się wygrzeję w domku przez te parę dni to na pewno szybko mi minie. Od rana leżałam w łóżku i oglądałam Twin Peaks (nie wiem ile odcinków, mocno mnie wciągnęło). Teraz wróciłam od lekarza, trochę posprzątam (pełno futra wszędzie, biły się dziś te niedobre futrzaki ostro) i z powrotem do wyrka. Ech, aż mi się uśmiecha na myśl o tym, że jutro mogę spędzić cały dzień w łóżku i do tego z M. Margot - śliczny avatar, bardzo ładna jesteś i fryzurka udana
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No proszę, proszę, ledwo gorączka spadła już jej figle w głowie ![]() Dobrze, że się lepiej czujesz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

mam nadzieję, że uda się wszystko pogodzić...
(tylko nie wiadomo czy wszystkie grupy). Po prostu bzdura. Jakby nie można było równomiernie rozłożyć zajęć chociaż na 3 dni... Liczę na to, że jednak ostateczna wersja nie będzie aż taka zła, ale... właściwie jestem w stanie uwierzyć w ten idiotyczny rozkład... w końcu w naszym instytucie... jest jak jest

za pracę

nie wiem po co bo juz to ogl ale co tam...
To już jakaś rozsądna ilość