|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
jak sobie pomyślę nad tą wyjątkową chwilą...kiedy już będziemy w łóżeczku zasypiać RAZEM...(jeśli uda nam się w ogóle zasnąć )i w głowie będzie myśl,że już jesteśmy połączeni do końca życia to będzie to najszczęśliwszy dzień w moim życiu.
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały czas razem |
|
|
|
|
#3153 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeszcze troszke a bedzie zrealizowane zasypianie i budzenie sie razem
Chociaz mnie denerwuje, jak J sie rozpycha i mialam luzik, spokoj i w tle tylko slyszlam "Marcelko chodz do mnie, nooooo chodz"... Faceci to sa niemozliwi czasami... Ja sie wyspalam, a J leczyl kaca ![]() Scio to Ci sie pofarcilo z ekipa fotografow
|||||||||||||||||||||
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przez te 4,5 roku to może 20 razy spałam z Tadzikiem 1,5 tygodnia na wakacjach i 4 razy na grilu i ostatnio raz
zajefajny wynik
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak ja chociaż się rozpycha troszkę, ale jak mnie przytuli to ach...![]() a potem RAZEM kazdego dnia ... Tak bardzo się nie mogę doczekać tego dnia... |
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo o my jak juz nam się uda spać razem to mój TŻ mnie cały czas przytula i nawet się nie rozpycha i nie chrapie ostatnio nawet spaliśmy na pojedynczym łózku i super się wyspałam i TZ tez
|
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2008-09-25 o 15:54 |
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kradnę kołdrę
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3161 |
|
Rozeznanie
|
mój TŻ to się tak zawsze do mnie przytula że zawsze mało co nie spadne, bo coraz bliżej i bliżej się przesuwa i zawsze po jego stronie jest pół łóżka wolne a ja jestem na samym skraju :P raz byliśmy w Zakopanym na jeden dzień i spaliśmy własnie na takim pojedynczym które w dodatku się na jedną strone przekipywało no i zleciałam hehe :P ale ogółem bardzo lubie jak się tak przytula mm
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
mmmmmmmmmm
![]() |
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
a my juz czwarty miesiac sypiamy razem
![]() I to zawsze ja zabieram koldre i odwracam sie tyłkiem, bo ja "na łyżeczki" lubię spać wtulić się w TZ i być objęta. mmm...zielony motylku --> dziękuje za zaproszenie a z fotografem faktycznie nam sie pofarciło ![]() |
|
|
|
#3164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3165 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mi mojego J chrapanie nie przeszkadza
chyba ze bedzie to duze loze ![]() Za to lubie, jak mnie przykrywa kolderka jak sie troszczy ![]() Kaska87 spryciula aaa jak by bylo TŻ zimno to bys mu nie oddala czesci kolderki?? ![]() Moj to jest zawsze goracy i koldry nie sa mu potrzebne, bo to zmarzluch jestem straszny... Stopy i dlonie potrafie miec barrrdzooo chlodne....
|||||||||||||||||||||
|
|
#3166 | |||
|
Zadomowienie
|
no super
muszę nad czymś fajnym pomyśleć ale raczej dopiero na drugą noc po ślubie![]() Cytat:
A w ogóle to w dniu ślubu marzy mi się burza długich włosów... nie wiem... może przedłużę... ale się trochę boję![]() Cytat:
![]() Cytat:
natomiast mój ukochany straszliwie chrapie i czasami w nocy mam ochotę go ![]() my mamy dwie bo ja w ogóle jakieś straszne rzeczy z kołdą w nocy robię i nikt by nie był wstanie jej ze mną dzielić ![]() dziewczyny okropnie się rozchorowałam, no po prostu tragedia od poniedziałku cały czas gorączka i paskudny katar a dzisiaj jeszcze doszła mi dodatkowa atrakcja w postaci kaszlu buuuuuuu ja już chcę być zdrowa!!! Sorki, że przynudzam ale musiałam się wyżalić
|
|
|
#3167 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niezle z tym snem haha Cytat:
na pewno bedziemy mieli sily...juz nie raz bylismy na imprezie i po imprezie czasami jeszcze wiecej sil mielismy niz zawsze hehe ladna ![]() Cytat:
dzis znowu jade do konikow ![]() Cytat:
Cytat:
dzien dobry mężu dzien dobry żono ! ja zaraz znowu jadę na cały dzień do koników pochwalę się fotkami z jazdy później ![]() będę późnym wieczorkiem papa uciekam na busa
|
|
|
#3168 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki za troskę o mojego ząbka witaj pourlopowo, opowiedaj jak było Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3170 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Strippi czyli popoludnie Ci sie milo zapowiada
![]() Motley wiem co przezywasz, bo sama od ponad tyg sie meczylam z bolem gardla, kaszlem i katarem zeby bylo weselej... Jeszcze kaszel mnie momentami lapie, ale coz lecze sie jszcze rozpuszczalna aspiryna i syropem... Zdrowka zycze ![]() Baja powodzenia u dentystki ![]() Wlasnie przyszly do mnie probne zaproszenia Takie rulon i takie rozkladane (link w rulon i rozkladane, trzeba najechac )Pierwsze wrazenie, jak dziwnie czytac swoje imie i imie J tak razem Skromniutkie, ladnie sie prezentuja i nie sa drogie Ciekawe jak J zareaguje, bo on nic nie wie
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-09-25 o 15:07 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3171 |
|
Wtajemniczenie
|
strippi - no na wakacjach bylo naprawde super, najpierw posiedzialam sobie 3 tygodnie w Szwecji potem zrobilam objazdowke po Europie, zahaczylismy o Prage, Trydent, Rive del GArde, Wenecje, Pule w Chorwacji gdzie pobylismy dluzej i Wiedeń. Duzo sobie pozwiedzalismy, a teraz powrot do szarej rzeczywistosci ;P jako ze po wakacjach od razu musialam rozstac sie z Tztkiem bo zaczyna prace w Warszawie (co nie zmienia faktu ze i tak ciagle zyjemy osobno i dopiero po slubie zamieszkamy razem
) to zeby mi nie bylo smutno zaczelam sie juz rozgladac za obraczkami i sukienkami ;P dzisiaj musze zadzwonic do orkiestry i umowic sie na wplate zaliczki :/ to samo z fotografem.. ehh zaczyna sie ![]() ![]() ![]() i tez tak jak Wy juz nie moge sie doczekac az bedzie po z Mezem u boku to jednak zupelnie inna bajka mniam
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie zdjecia na slubie moze robic, ale na weselu to ja chce zeby sie bawil, no coz zastanawiam sie ktora moja kolezanka moglaby sie nim zajac ![]() A jak czoraj wyskoczyl z ta ekipa, to myslalam, ze padne, az sie boje co on moze wymyslec jeszcze przez rok
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() hehe nio ciekawe nie ma za cio widze, ze pisalyscie o zasypianiu i budzeniu sie przy tzach nio ja juz tak mam poltorej roku niestety oboje ubimy spac zwiniecie ale w przeciwnym kierunku aczkolwiek moj tezus co wieczor najpierw mnie przytula az zasne: a potem sie przeraca na drugi boczek nio i zawsze jak sie przebudzi w nocy albo jak juz rano wstaje to najpierw mocno mnie tuli do siebie i dopiero wstaje![]() ![]() normalnie jak czasem jade do domu sama alb gdzies do kumpeli to ciezko mi zasnac bez niego koldra sie dzielimy![]() ![]() ![]() ![]() a ja sie przeziebilam i to na maxa normalnie potwornosc a tu dzisiaj trzeba na zajecia wieczorem jechac i jeszcze musze sie zebrac napisac jakas tam prace ehhh ale kobiety silne sa wiec chyba dam rade![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3174 |
|
BAN stały
|
sas,więcej emotek nie można było dać.
A co do spania z tż-tem,my mieszkamy razem więc i śpimy.Ja spie od ściany a tż obok oczywiście,noi obraca się tyłem do mnie a ja się do niego przyklejam całą soba,a potem on się odwraca do mnie i się do mnie przytula.Śpimy na łyżeczke na początku,potem ja się w sumie odwracam na inny bok,bądz na brzuch. |
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
cześć SAS
![]() ![]() ![]() więcej emotek i kolorowiej na forum...
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te rozkładane mi się bardzo pododbają sama o czyms takim myślę |
|
|
|
|
#3178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie chcialam przkeraczac limitu lubie sie sumiechac nawet w wiadomosciach to przeciez nic zlego![]() hehe widzicie nawet same zaczelyscie sie wiecej usmiechac to jest zarazliwe
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-25 o 16:47 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania, takie są zasady panujące na tym forum! |
|
|
|
|
#3179 |
|
Raczkowanie
|
Czy 11 wrzesnia 2009 to zła data na ślub?
|
#3180 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

Cały czas razem
i mialam luzik, spokoj i w tle tylko slyszlam "Marcelko chodz do mnie, nooooo chodz"... Faceci to sa niemozliwi czasami... Ja sie wyspalam, a J leczyl kaca 

trochę duzo
A w ogóle to w dniu ślubu marzy mi się burza długich włosów... nie wiem... może przedłużę... ale się trochę boję
ja nie chciałam się zgodzić bo w koncu ma byc na moim weselu zeby sie bawic, a nie pracowac, ale on stwierdzil, ze robinie zdjec to najlepsza zabawa