|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
byłam w szpitalu na badaniu i nadal nie jest ok;/
jest lepiej ale nadal nie jest dobrze;/ musiałam iść do przychodni i był miły pan doktor który zbadał mnie na wszystkie sposoby i wypisał kolejny lek i przy okazji dał recepte na tabsy ![]() jakie było moje zdziwienie gdy poszłam do apteki i okazało się, że za lek muszę zapłącić 1,50
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() my już po pierwszym dniu szkoleń ![]() troche nudno, troche straszno
|
#3873 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Ja poszłam do Vision Ekspress i przyjęli mnie bez uamwiania się na wizytęCytat:
Cytat:
A spotkanie integracyjne mamy we wtorek
|
|||||
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
a ludzie fajni?
ja już wiem, że będę miała 14 osób w grupie na labolatorium i 28 w grupie ćwiczeniowej (2 grupy labolatoryjne) ogólnie przyjęli 224 osoby bo do tej pory tego nikt nie widział;] |
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Słońce, słońce wyszło!
![]() Ja mam inaugurację 2 października, ależ mi się chce iść... Wtedy jeszcze nikogo nie będę znać, będzie to świetnie wykorzystany czas! Ech... |
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie na szczęście impreza 4 w sobotę nei jest obowiązkowa, niby rektor serdecznie zaprasza
i mam 3 tak jak IW
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Hulcia no ludzi to przede wszystkim dużo
bo u nas na roku jest 320 osób + 30 na IB. kilka osób się kojarzy z tego naszego forum. mamy nawet jednego murzynka
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
murzyni są fajniiiiiiiiiiiiii
|
#3879 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki. Wróciłam z tego Gdańska i sie okazało , że nie potrzebnie pisałam prośbęo przeniesienie bo i tak muszę brać udział w rekrutacji
Zmarnowany czas, kasa i nerwy Tylko jeden + widziałam sie z Tż Zetka, mogę polecić Ci dobre bistro w Gdyni "ANATOL" tanio, pysznie, i dużo. I kilka innych informacji tez mogę ci podac o ginekologu itp ![]() Ja nic nie wiem hehe nie wiem jaka grupe bede miec, jaki plan nul ![]() Bo w sumie jeszcze nie wiadomo gdzie bede w koncu studiować
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Czemu straszno?
![]() Cytat:
Jest tam jakies centrum handlowe? Na jakiej ulicy jest Natura? ![]() Moze polecasz jakies biblioteki miejskie i sklepy fajne?
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sporo, sporo... Ja jeszcze nic nie wiem o tych grupach ani nic Bać się zaczynam tego wszystkiego, że się nie połapię. Jutro jadę do Krk bo zaczyna się kwaterowanie i nie wiem czy wracać na weekend czy nie... Hm.
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
no bo straszyli nas trochę
![]() jutro już będziesz w gdańsku ![]() ja właśnie zaraz wychodze i jade do GD bo moja kumpela już dojechała i jade do niej obejrzeć mieszkanie i pomóc się rozpakować ^^
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak juz jutro jakos o 16 bedew gdyni
|
|
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może w pon pojedziesz do KRK i od razu zostaniesz? |
|
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
ha, mam juz zaswiadczenie od lekarza ze moge studiowac ; )))
i oczywiscie bedac na meiscie zaopratrzylam sie w 3 pary przeslicznych majtek.. ja nie moge kolo bielizny przechodzic obojetnie.... a no.. i mam tez co czytac! zaopatrzylam sie w ksiazeczki... oczywiscie in english bo jakos tak fajniej sie czyta... xD i od razu 2 w jednym... teraz czytam taka fajna.. no ale sie konczy http://www.xexe.pl/sklep/70/178910/28[czemu ksiazki zawsze musza sie konczyc?:P nie lubie tego] no wiec mam nadzieje ze te nastepne tez beda swietne ; )) Blackuś, powodzenia ;**
|
#3886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pewnie już tam zostanę. koleżanka z campusu będzie więc spoko ![]() ja się na wydział przejdę chyba 30.09 i poczytam co i jak, a przy okazji odbiorę legitymację
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tez zdjeica byly obrzydliwe i wspolczuje strasznie tej dziewczynie!
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2008-09-25 o 16:03 |
|
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny zegnam sie z Wami do wieczora bo zaraz TŻ mi kompa bedzie odlaczal Buziaki |
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no wlasnie Ciebie cytowalam nie lele ![]() cos sie poknocilo..zmienie;x
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Moje panie, proszę o przejście na zaplecze, tam.
U mnie już się pogoda zepsuła. Ale te kilka godzin słońca naładowały mnie maksymalnie. |
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, w poniedziałek od 15.30 do 17.30 będzie okulista, nawet blisko mojego miejsca pracy. Nie ma zapisów, ale zapowiedziałam, że na pewno będę
Badanie 40zł. I na miejscu jest salon, można dobrać okulary.
|
#3892 |
|
Adwokat diabła
|
hej, ja juz jestem po zabieganym dniu...
nogi mnie strasznie bolą...
|
|
#3893 |
|
Raczkowanie
|
ville a u mnie słoneczko od rana ciągle świeci
![]() Pretty w Gdyni sa 2 centra handlowe na przeciwko siebie Batory i Kwiatkowski, ale nie ma w nich nic specjalnego. W Batorym croop , house, ccc, reserved. Lepiej jechac do Gdańska Wrzeszcza do Galerii Bałtyckiej A Natura jest tez w centrum( nie wiem gdzie będziesz mieszkać, więc powiem Ci co jest w centrum :p) przy drodze na skwer No i na skwerze znajduje sie jedyne kino w Gdyni, tam tez jest centrum Gemini ale same pamiatki w nim Jak pojdziesz prosto z dworca PKP to masz Hale Targową, i tam jest prawie wszystko A bibliotekę miejską ma każda dzielnica osobno Ja wiem gdzie jest na Obłużu biblioteka A na Grabówku jest przy ul. Morskiej(ta ulica jest strasznie długa) Fajne sklepy? Jesli lubisz "ciuchlany" (ja uwielbiam )to na przeciwko wyjścia z SKMki jest fajny, godny polecenia. I bardzo dużo sklepów jest wzdłuz Świętojanskiej![]() Co do bibliotek musisz popytać ludzi gdzie jest za każde wypozyczenie ksiażki płaci się " kaucje" zwrotną oczywiscie, i ona jest zależna od tego ile kosztuje owa książka![]() O klubach nie opowiem Ci zbyt wiele, nie jestem zagorzałą klubowiczką ![]() No i chyba to wszystko. A i z tych duzych sklepów to Real jest na Wzgórzu św. Maksymiliana, Kauflandy, sa przy Morskiej, i na Obłużu, a Tesco jest na Chyloni, przy autostradzie tam też jest Deischman i firmowy sklep Adidasa Apropo, tanie. orginalne, rzeczy są w sklepie przy dworcu PKP, tam zawsze jest wywieszka Likwidacja Sklepu hehe od kad pamiętam, chyba juz ze 2 lata ![]() Black i jak poszło ??;>
|
#3894 |
|
Adwokat diabła
|
jak poszło?
jutro mam dzień próbny w jednej pracy, a w drugiej mają się odezwać.. (czyt. nie odzezwą się..)
|
|
#3895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta, w ktorej beda Cie probowac?
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powinni Ci zapalcic za ten dzien pobny... ![]() choc wiadomo jak jest... juz wiec co biore na pierwsze akademikowe glody sloiki: -fasolka po bretonsku -gołąbki -bigos -sosy do spaghetti i spaghetti xD i wzielam przepis na zupe ogorkowa i pomidorowa, ktore gotuje sie banalnie, wiec jak cos zostane nadworna akademikowa kucharka, menu ubogie.. noa le wiadomo.. kazdy jakos zaczynal ![]() aa.. i nigdy nic nie gotowalam tylko czasem....
|
|
#3897 |
|
Adwokat diabła
|
Kali recepcjostka..
Vill, wiem o co Ci chodzi. Robisz sorrki 'zapierniczasz' charytatywnie a oni nie zadzwonią.. Tutaj się spotkałam już z takim czymś, spotkałam się z tym że nawet kierowniczka sklepu potrafi zrobić rekrtutanta w bambuko.. Wczoraj tez miałam 1.5 h w sklepie i szefowa powiedziała mi w prost, ze ona ma już upatrzone osoby na te stanowisko i nie wie czy zadzwoni.. życie przywykłam do tego..
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
VIll z tego co piszesz to ja tylko sos do spagetii biorę;d
dodatkowo mnóstwo pierogów, kotlety mielone i z piersi wogóle to nadal nie ma mojej paczki a all;/ już powinna dawno być! sprzedawca napisał, ze jak do jutra nie dotrze to on złoży reklamację na poczcie |
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, ja na paczkę czekałam dwa tygodnie. Okazało się, że awizo zaginęło i paczka leżała na poczcie cały czas. Poproś sprzedawcę o numer nadania paczki i spytaj na poczcie. Może też gdzieś zalega.
|
|
|
|
#3900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaczne szukac stalej pracy po studiach juz na piatym roku... moze w polr oku znajde... ciepla posadke w jakims banku czy innym takim ![]() Cytat:
kwestia gustu ![]() wazne ze bedziemy mialy co jesc!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

Bo nie widziałam za dużo na tej tablicy, szczerze mówiąc

Zmarnowany czas, kasa i nerwy

Sporo, sporo...