|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
W ofercie internetowej jest podkład w płynie odcień Bisque, wie może któraż z Was czy on jest ciemny czy jasny? Wydaje mi się, że jasny, no więc czy jest jaśniejszy od almond albo natural, bo takich właśnie używałam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiem, że gusta są różne..ale napisałaś, że BOND ma jakiś duszący kwiatek. więc czy Twoim zdaniem Tomorrow są mniej duszące? Bo tak się zastanawiam w co ewentualnie bardziej sie opłaca zainwestowac, bo szukam słodkiego zapachu, ale właśnie żeby aż tak nie przyduszał, a juz tym bardziej obfitym kwieciem ![]() Zna ktoś nuty zpachowe Bonda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |
Doncia
|
Cytat:
nut niestety nie zam, jakoś kieposko były opisane w moim katalogu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jak ja robie zakupy w cok-u Białystok to tam nigdy nie dostałam żadnej próbki a jak sie pytałam czy nie maja jakiś to jeszcze mówią że za próbki to trzeba płacić i se sami mamy zamawiać w paczce- więc jednym zdaniem lecą w kulki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
W avonie jestem konsultanktką 6 lat i wiecie co mnie najbardziej wkurza , ze firma strategie marketingu odwróciła do góry nogami.
Wmawaiją nam , że im wiecej katalogów zamówimy i próbek tyl lepsza nasza sprzedaż. Oczywiście katalogi i próbki płatne więc zarabiaja na nas. Nasza sprzedaz lepsza i ich to już nie? To tak wielkiemu koncernowi powinno zależeć na tym aby jego pracownicy dobrze zarabiali prze co firma.... a nie wmawają nastolatką , wielka fortunę do zarobienia dzięki obkupowaniu się katalogamii próbkami!!! OK rozumiem , że te kosmetyki, które pakuja do tych próbek tez kosztują ale czy w jakiej koleiwek drogerii ktoś kazał Wam płacić za próbki. Wedlóg mnie logiczne jest to, że gdy klient wybróbuje kosmetyk i mu się spodoba to go kupi ale czemu my konsultantki musimy za to płacić ... czyżby AVON międzynarodowy koncern był tak biedny , że nie stać go na próbki a stać ich na BMW dla regionalnej, latpoty i spa??? To kpiny!!!!! Ale cóż właśnie tak to jest w tych piramidach, tan kto na samym dole zarabia na tych na samej górze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nuta głowy: nektarynka, pomarańcza, kwitnąca pomarańcza Nuta serca: jasmin, orchidea, frezja, Nuta głębi: bursztyn, drzewo kaszmirowe, paczula, piżmo
![]() |
#3309 |
Rozeznanie
|
To mnie akurat pieką oczy po jakiś składniku kremu na dzień,a ten na noc dobrze mi robił. W przyzwyczajenie nie wierzę, ale z doświadczenia wiem, że mogłabym spróbować się "pomęczyć" - pracowicie wklepując co rano krem maksymalnie daleko od moich przewrażliwionych spojówek, tak długo, aż sie zupełnie wchłonie. I oczywiście mowy nie ma, żeby czymś takim smarować górną powiekę. Tylko po co się męczyć, skoro mam kremy, których nie muszę wklepywać trzy razy dłużej i trzy razy ostrożniej, niż normalnie? Gdybym to kupiła, byłoby mi szkoda, ale tak...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że każdego to wkurza, że musi płacić za katalogi i próbki(szczególnie, że katalogi podrożały, a wcale lepsze nie są). Ale nikt Ci nie każe ich kupować ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad tą serią Rejuvenate. Pisałyście kiedyś, że krem na noc zapycha. Ma ktoś może jeszcze jakieś doswiadczenia z:
1.Kremem na noc Rejuvenate 2.Kompleksowym systemem pielęgnacji okolic oczu Rejuvenate 3.Koncentratem rewitalizującym rejuvenate? Jeśli któraś z was używała, choćby próbek to proszę o opinie.
#3312 |
Konto usunięte
|
mam pytanie, jak mam pierwszy termin skladania zamowien na 3 pazdziernika i przyjdzie paczka na 9 , to jesli bym zamowila np dzis, to przyjdzie za tydzien?
cy jak wysle dzis to i tak na I termin przyjdzie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Konto usunięte
|
ok dzia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do kremu pod oczy to kilka osób pisało o swoich wrażeniach (nawet na tej stronie są 2 opinie, w tym moja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Konto usunięte
|
nie podoba mi sie zapach wody bonda... wachalam w katalogu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Wtajemniczenie
|
Drogie konsultantki, czy któraś z was mogłaby wkleić skład kremu z liposomami (kat. 13, str. 73)? Chciałabym sprawdzić, czy rzeczywiście są w nim te wszystkie witaminy
![]()
![]() |
#3319 |
Konto usunięte
|
ej bedzie moze krem do rak avon care ujedrniajacy jeszcze w katalogach? bo jakos go nie widze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kremu pod oczy używam już kilka tygodni i widzę efekty działania, o czym już pisałam... a nad tym koncentratem na dzień się zastanawiam, czy go zamówić czy sobie na razie odpuścić... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Konto usunięte
|
wiem ze u nas tych perfum nie ma, tylko w zagranicznych katalogach, wie moze ktos jak pachnie far away paradise albo rare pearls?http://allegro.pl/item442527543_avon...dise_50ml.html - to te
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9153970]wiem ze u nas tych perfum nie ma, tylko w zagranicznych katalogach, wie moze ktos jak pachnie far away paradise albo rare pearls?http://allegro.pl/item442527543_avon...dise_50ml.html - to te[/quote]
Rare Pearls było kiedyś w PL ![]() Z tego co kojarzę to zapach typowo kwiatkowy, ale niezbyt mocny (chyba ![]()
#3323 |
Konto usunięte
|
te far away mnie kusi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() owszem, zawiera wszystkie te witaminy ale ma też dużo zapychaczy ![]() niqsia13, krem ujędrniajacy już wycofali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | ||
Doncia
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powrócę do tego wątku. Trzeba też pomyśleć co by sie działo jeśli póbki byłby za darmo, mamy już wysyp próbek w ilościach hurtowych, wiec ludzie zamiast kupowwać pełonowymiarowe kosmetyki wybieraliby takie alternatywne rozwiązanie. I trzeba pamiętać też o oczywistym fakcie: bardziej im zależy na ich ogólnym zarobku, a nie każdej jednej konsultantki...
![]() |
#3328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wdaje mi się jednak że każda konsultantka do zamówienia powinna dostawać po jednej próbce każdej nowości, przynajmniej mogłybyśmy sobie wyrobić zdanie o produktach, a oni od tego by nie zbankrutowali.
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj na szkoleniu kosmetycznym uzyskałam taką informację, iż tusz "Pełnia rzęs" - edycja specjalna, jako jedyny produkt z Różowej Wstążki będzie wliczał się do podstawy opustu, ale opustowi podlegał nie będzie.
Poza tym szkolenie podstawowe na prawdę było bardzo fajne i dowiedziałam się dużo ważnych i ciekawych rzeczy ![]()
#3330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
elektra1985 Bardzo dziękuję ![]() Te pomarańcze i jaśmin przypominają tomorrow... I znów ten jaśmin, który w Today doprowadzal mnie do szału... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.