GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-26, 06:21   #661
olivka_7
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Piwusia no widzisz jak fajnie a tak się bałaś

Zuzia ale superaśne muffiny ja nigdy muffin nie piekłam muszę się skusić i upiec.

Hehe dziewczynki dziś ostatni dzień pracy i weekend

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 06:27   #662
domi7ks
Zakorzenienie

Mischoko pamietasz jak to u mnie bylo sam zazdrosnik wokolo:P trzymaj sie kochana

Ja lece do pracy...dzis na 7-jedyny plus

Zuzia a orientujesz sie w meskich perfumach, jakie sa fajne????

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 06:31   #663
olivka_7
Zakorzenienie

Cześć Domi to miłej pracy niech ci szybko zleci

Ale mnie dziś energia rozpiera, zobaczymy na jak długo, ale normalnie żyć mi się chce

Gabi jak tam na jeden dzień przed. Spokojna?

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-26, 06:38   #664
gabriellao0
Zakorzenienie

Witam
byłam mamci z pączkami i znowu sie nadarłam! Ehhh takie ciele jak ja to się nigdy niczego nie nauczy, ale jest już lepiej jakoś. Na salę wysłałam brata co ma mordkę nie mniejszą niż ja (jak trzeba- taka różnica) i kazałam dekoratorce zęby wybić jakby coś nie wyszło! Tak z nią dyskutował, że dziś idzie dalej robić choć pojęcia nie mam co :P

ps. wczoraj nie wypiłam kawy, dziś obudził mnie ból głowy jak jasna cho.... i właśnie piję kawę nawet mi to idzie jakoś, nie wykręca mnie i nie skręca (3 w 1 jacobsa) zagryzam bułeczkami mlecznymi (kocham dan cake bułeczki).

Piwusia dzielna dziewczynka tylko się w tej aurze pana nauczyciela - hihihihiii- nie zakochaj :P

Olivka przepraszam ale ja przez całe to wesele ciut się pogubiłam, co teraz "wywijał" będzie Twój lekarz? Badania już masz więc co? Inseminacja?
ps. powiem Ci hit! u mnie w pracy sensacja, pamiętasz tą Edzię o której Ci pisałam, że na in vitro jeździ? Miała we wrześniu tydzień temu jechać znów Nie pojechała, bo ... się zakochała!!! Ma 36 lat z mężem jest od 17 lat i ... poznała faceta i po 1,5 tygodnia!!! Tak się zakochała, że oświadczyła mężowi, że to KONIEC ich małżeństwa! I że chce odejść do "tego Pana".
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 06:40   #665
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Ale mnie dziś energia rozpiera, zobaczymy na jak długo, ale normalnie żyć mi się chce
Gabi jak tam na jeden dzień przed. Spokojna?
daj ciut energi, choć ciut, mój mąż spił się wczoraj z moimi braćmi tak, że jak wrócił to zasnął w połowie zdania (opowiadając mi jak to mi braci skłócił ) oczywiście i tak nic nie zrozumiałam
ps. prawie całą kawę wypiłam a głowa dalej boli ;(
Stary 2008-09-26, 06:45   #666
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Olivka przepraszam ale ja przez całe to wesele ciut się pogubiłam, co teraz "wywijał" będzie Twój lekarz? Badania już masz więc co? Inseminacja?
ps. powiem Ci hit! u mnie w pracy sensacja, pamiętasz tą Edzię o której Ci pisałam, że na in vitro jeździ? Miała we wrześniu tydzień temu jechać znów Nie pojechała, bo ... się zakochała!!! Ma 36 lat z mężem jest od 17 lat i ... poznała faceta i po 1,5 tygodnia!!! Tak się zakochała, że oświadczyła mężowi, że to KONIEC ich małżeństwa! I że chce odejść do "tego Pana".
no to nieźle. Z mężem 17 lat a tu 1,5 tygodnia przecież w takim czasie nie można kogoś pokochać. No biedny ten jej mąż. Szkoda mi go. baby to są jednak okropne czasem

Ja inseminację będę mieć w październiku tak że teraz czekam na @, niech przyjdzie i od 3dc zaczynamy zastrzyki Dziś znów mi tempka skoczyła ale nie ma szans na powodzenie bo mam infekcję i tak się w kratkę przytulaliśmy że na pewno nie trafiliśmy ale mnie to nie martwi grunt żebym to doleczyła

Gabi kawa musi zacząć działać, poczekaj jeszcze chwilkę. Ja też co kawę piję okazjonalnie właśnie popijam, i taka jakaś bardziej żywa jestem.

No to przesyłam Ci moją pozytywną energię w postaci mega fluidka

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-26, 06:54   #667
gabriellao0
Zakorzenienie

dla obrony BAB powiem, ze na drugi dzień dowiedzieliśmy się iż MĄŻ ZOSTAWIŁ INNĄ KOLEŻANKĘ SYLWIĘ, bo poznał młodszą i mniej opryszczoną dziewczynę hihihihiiii
a wg Sylwi opowiadań jeszcze sprzed np. tygodnia wynikało, że oni się tak kochają jak nikt inny na tym świecie, że ich małżeństwo mogłoby za przykład bajki służyć
po 10-12 latach małżeństwa -wyprowadził się w środę
świat staje na głowie
ps. Twoje fluidki zaczynają działać, odpukać głowa przechoooodzi powoli
czy to ważne czy samemu czy dzięki zastrzykom ważne aby się udało
Stary 2008-09-26, 07:07   #668
Kathi75
Zakorzenienie

Piwusia no widzisz jak fajnie
Dziewczyna jak ty rozumiesz a tylko przed mowieniem masz blokade przed mowieniem to szybciutko sie przelamiesz przy takim nauczycielu zwlaszcza ze narazie masz lekcje indywidualne

Zuzia mufiny fajna rzec ale mnie odrzuca teraz od ciast i ciasteczek schowam zdjatko poogladam jak mi przejdzie
Jak tam po rozmowach o dzieciatku ,jakos ciezko mi uwierzyc ze bedziesz czekac

Iza jak tam po rozmowie z TZ dogadali sie?

Olivka podziel sie energia

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 07:08   #669
olivka_7
Zakorzenienie

No nie tylko dzięki zastrzykom Bo będę mieć później wpuszczanych chłopaków do macicy- sorki za dokładny opis Ale masz rację grunt żeby się udało

Nie no Gabi nie ma reguły i faceci i kobiety nie są święci, a czasem takie wzorowe związki są najgorsze. Dla mnie jak się ktoś np nie kłoci z drugą połówką, to jest podejrzane przecież każdy normalny człowiek się czasem pokłóci i potem się godzi- to jest najlepsze. A jak są tacy święci to chyba jednej osobie na drugiej nie zależy i się niczego nie czepia po prostu nie interesuje się drugą stroną. Takie jest moje zdanie. Ja tam się z moim mężem kłócę i to nieraz ostro, ba bardzo ostro, ale ja nie jestem spokojnym człowiekiem, najpierw powiem potem myślę, ale za to potem godzenie się też jest takie ostre

Cieszę się że fluidki działają

Kasiu energia dla Ciebie

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-26, 07:13   #670
gabriellao0
Zakorzenienie

Wiesz każda z nas ma chłopaków wpuszczanych do macicy hihihihi tylko może ciut inaczej niż Ty będziesz miała
Ogólnie Wam powiem, że właśnie te dwie pary uchodziły u nas w pracy za wzory dobrych związków i jak dziewczyny powiedziały o "rozpadach" to każdego zatykało i zapadała cisza ... teraz wszyscy się śmieją i dziękują Bogu, że nie mają idealnych małżeństw czy związków - może to i chamskie ale jakie pocieszające

ps. zmykam poleżeć i do spowiedzi i potem jeszcze coś tam pozałatwiać- choć chyba nie mam nic do roboty hi
Stary 2008-09-26, 07:13   #671
Kathi75
Zakorzenienie

Olivko lapie bo padam na twarz a tyle do zrobienia hihi

Gabi no super zycie uklada historie nie mozna byc pewnym jutra

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-09-26, 07:16   #672
olivka_7
Zakorzenienie

Ja tam idealnego małżeństwa nie mam ale jestem szczęśliwa Znajdźcie mi kogoś kto jest idealny i bez wad, bo ja nie znam. Swoje wady mogę wyliczać i wyliczać, ale zalety też mam

Blondynka co tam mamusiu. Jak się czujesz

Hej gdzie się podziałyście, śpicie jeszcze śpiochy? Wstawać

Kornelcia

ZĘBALE

Edytowane przez olivka_7
Czas edycji: 2008-09-26 o 08:12
Stary 2008-09-26, 08:20   #673
tola3804
Zakorzenienie

Piwusia! No widzisz! Nie taki diabeł straszny...

Gabi! Po 1,5 tygodnia?!?! I po tym, co razem przeszli, po tylu latach? Nie rozumiem takich ludzi...

Aliszcze! Rozumiem, że brat przyjechał bez bratanka? Jak mały się czuje w ogóle? Lepiej już?

Zuzia! Jak tam rozmowy? Co ustaliliście?

Mischoko! Dobrze już?

My byliśmy wczoraj na drugich zajęciach w szkole rodzenia. Podoba mi się. I trochę dumna jestem z siebie, bo w zasadzie położna potwierdza wszystko to, co już wiem, kupiłam, bądź chciałam kupić.

Miłego dnia laseczki! U mnie wreszcie słoneczko. Aż chce się żyć!
Stary 2008-09-26, 08:23   #674
olivka_7
Zakorzenienie

No ja chyba przez tą poprawę pogody mam takiego powera
Tola to jak już nam się uda zajść w ciążę to będziemy się Ciebie radzić co kupić itd.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-26, 08:28   #675
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
No ja chyba przez tą poprawę pogody mam takiego powera
Tola to jak już nam się uda zajść w ciążę to będziemy się Ciebie radzić co kupić itd.
Spoko, chętnie pomogę.
Stary 2008-09-26, 08:35   #676
olivka_7
Zakorzenienie

Z góry dziękuję

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-26, 09:01   #677
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Oj Mischoko, coś mi się zdaje, że już pisałam... No, ale mogę napisać jeszcze raz, że udało mu się zerwać z pracy i był ze mną i bardzo dobrze, bo nie wiem, czy sama bym poszła. Czułabym się głupio. Razem z nami było 8 par, tzn. jedna dziewczyna była sama, bo jej mąż właśnie pracował. Było nawet fajnie, mimo, że tak bardziej organizacyjnie, to juz jakieś ćwiczenia były. Ale właśnie najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że chodzimy tam razem i że wspólnie się przygotowujemy do porodu rodzinnego.
No to ja slepak jestem bo nie widzialam ale fajnie ze sie udalo

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
No i się nakursowalam Zaczne od tego że facet przemiły, zna niemiecki (i ja też) a w mojej "grupie" jestem tylko ja jedna (puki co ) . Będzie uczył mnie w czwartki od godziny 14.30 do 16.00 od 16 przyszłego miesiąca. (w sumie to mu współczuje takego wyszczekanego ucznia)
Wypełnialiśmy papierki, zapłacilam 15 funtów i przystąpił do pytań Mówił spokojnie i powoli to praktycznie wszystko kumałam. Po tych wypytywankach stwierdził że ja kumam tego englisza tylko się blokuje i pewnie wstydze mówić . Hmmm chyba coś w tym jest
W ogóle facet stwarza wokół siebie taką miłą atmosfere że się nie da przy nim stresować
Njawazniejsze na dobrego nauczyciela trafic reszta sama sie ulozy zobaczysz

Cytat:
Cytat:
dla obrony BAB powiem, ze na drugi dzień dowiedzieliśmy się iż MĄŻ ZOSTAWIŁ INNĄ KOLEŻANKĘ SYLWIĘ, bo poznał młodszą i mniej opryszczoną dziewczynę hihihihiiii
a wg Sylwi opowiadań jeszcze sprzed np. tygodnia wynikało, że oni się tak kochają jak nikt inny na tym świecie, że ich małżeństwo mogłoby za przykład bajki służyć
po 10-12 latach małżeństwa -wyprowadził się w środę
świat staje na głowie
o kufffa to ja juz w nic nie wierze ale po 17 latach to troche nie fair.... chciala miec z nim dziecko a po 1,5 tyg go zostawila.... matko musialo sie tam u nich dziac tylo pewnie po cichu kazdy myslala ze idealna pa ra a nie wiesz co sie dzialo za drzwiami

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Cytat:
Mischoko! Dobrze już?
Dzieki laski juz dobrze moj maz po powrocie moim do domu w ogole nie pamietal o tym co mi powiedzial jakby nigdy nic w ogole a dzis pojechal po auto dla mnie !! jemu odbija ale ja kocham go no !! pogadalismy wczoraj i mi wygarnal ze sie laska robie (ciekawe gdzie chyba miedzy palcami u nog i ze jak jeszcze schudne tyle to ktos mnie mu zabierze bo ja jestem fajna i w ogole ... no nie moglam mu wytlumaczyc nijak wiec pocalowalam i sie wrescie zamknal... ale buczal potem jeszcze i czekal na zapewnienia o dozgonnej milosci... a argument koronny bo juz mialas meza i sie rozwiodlas.... no cholera przeciez to nie plan piecioltni nie jest t moim obowiazkiem co roku no ech kochany wariat

Zuzia zajefajny avatarek taki seksi
Domi no zazdrosnik pierwszy raz pokazal rogi
Stary 2008-09-26, 09:05   #678
olivka_7
Zakorzenienie

Mischoko fajnie że wyjaśniłaś wszytsko. Czyli wychodzi że on jednak zauważa że dbasz o siebie i to że zrzuciłaś parę kilo też zauważył I się teraz boi bo robisz się coraz piękniejsza Tylko się cieszyć że jest Tobą tak zafascynowany byleby nie był przesadnie zazdrosny

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-26, 09:12   #679
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

No mysle bo zazdrosnikow szczegolnie tych chorobliwych nie lubie i nie bede tolerowac
A z drugiej strony on mnie kochal jak bylam kaszalotem z piecioma podbrodkami i 122kg zywej wagi. Kogo ja bede szukac ?? teraz facet sie oglada bo sie mu podobam ok ale on nie wie jaka jestem i nie wytrzyma ze mna dlugo....... a ja nie chce facete tylko zeby patrzyl ale zeby kochal mnie bez wzgledu ile waze.... a nie na jedna noc Tylko czemu ten moj kochany wariat tego czasem nie widzi
Stary 2008-09-26, 09:19   #680
olivka_7
Zakorzenienie

Jasne takiego drugiego faceta nie znajdziesz nigdzie Ważne jest aby był nie tylko przy Tobie jak jesteś piękna, ale i jak jesteś chora i wyglądasz jak 7 nieszczęść, jak trochę przybierzesz tu i ówdzie jak jesteś bez makijażu itd

Przyznam Ci się że choć wiem że w tym mies nie mam na co liczyć i w ogóle to mało było staranek i ta temp niziutka to tak mi strasznie serducho zabiło jak dzisiaj rano znów temp skoczyła o 0,15 stopnia. I taki stromy się wykres zrobił a nigdy takiego nie miałam. Wiem że głuptas jestem ale nadzieja umiera ostatnia

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-26, 09:22   #681
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

No ba pewnie ze tak ja w ogole podziwiam Ci kobietko tyle czasu a Ty masz zapal jakby to byl pierwszy raz U mnieto jakos stygnie coraz bardziej. Moze jak emocje opadna to i ja bede z brzuskiem chodzic

u mnie bylo caly czas 36.6 potem spadlo na 36.42 potem 36.44 dzis 36.47 wczoraj mnie klul jajnik ale sluzu wciaz brak. Wiec czekam bo wydaje mi sie ze lada dzien skok musi byc profilaktycznie staranka co dwa dni
Stary 2008-09-26, 09:38   #682
Kathi75
Zakorzenienie

Iza cieszy mnie ze fajniusio miedzy wami jest nasi faceci to wariaci sa naprawde a moze oni wszyscy tak maja i trzeba ich za to kochac hihi
Widac chlopak sie martwi moze czuje sie niedowartosciowany co?? a jak u niego wagowo??

Tola o ty juz weteranka coaiowa jestes ale milo od kogos uslyszec ze jest sie dobrze przagotowanym Ciesze si eze zajecia ci sie podobaja

Blondyneczka nasza chyba sypia sobie dluuuugo co

Gabi w zwiazku z tym ze mnie jutro na necie nie bedzie to Ci zycze

W uroczystym dniu zaślubin

Życzymy Młodej Parze,
By im życie dało wszystko,
Co może dać w darze:
Szczęście, pogodę w miłości
I uśmiech wiecznej radości!

Kasia Damian Max i Kruszyna

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-09-26, 09:40   #683
olivka_7
Zakorzenienie

I bardzo dobrze, profilaktyka najważniejsza

Miałam taki okres na pewno pamiętasz że cały czas chodziłam przybita, w domu to powiem Ci jak przychodziłam nic nie robiłam Tv albo szłam spać żyć mi się nie chciało. Dalej mi się zdarzają doły ale staram się jak mogę myśleć optymistycznie. No i teraz wiem że coś się będzie działo a nie tylko czekać i czekać, już swoje odczekałam Mischoko nie pozwól żeby zapał Ci ostygł, nie dawaj się, pomyśl że jesteś w dobrych rękach gin która Ci pomoże i jak raz Ci się udało to uda się i drugi jestem tego pewna.
Nie wiem czy możesz wejść na mój wykres ale normalnie nigdy nie miałam tak niskiej temp a teraz wykres zaczął się robić stromy. Hmmm nie wiem co o tym myśleć. Nie nie wolno mi się napalać, przecież ten miesiąc miał być tylko czekaniem na @

A moja praca dalej w miejscu stoi. Wczoraj pojechałam z siostrą na uczelnię coś załatwić i tak zeszło. Dziś mam jechać z mężem do cioci bo jedzie jej montować mebelki. Jutro do sklepu a potem sprzątanie i panieński i tak zleci cały weekend.

Gabi to i ja się do życzeń przyłączam bo mnie jutro też może nie być, a poza tym Ty na pewno nie będziesz miała głowy do wizażu

Wszystko co piękne na tym świecie,
Wszystko co tylko szczęście wróży,
Niech się Wam razem w jedno splecie,
I będzie słońcem w życia podróży.

Kornelcia

ZĘBALE

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-26, 09:42   #684
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Iza cieszy mnie ze fajniusio miedzy wami jest nasi faceci to wariaci sa naprawde a moze oni wszyscy tak maja i trzeba ich za to kochac hihi
Widac chlopak sie martwi moze czuje sie niedowartosciowany co?? a jak u niego wagowo??
Kochana 186 cm wzrostu a wazy moze 78-80 maks ja 168 i 95.. fajne proporcje jak Flip i Flap No ale daze do mniejszego rozmiaru no

Olivko ja wiem ze zapla nie moze stygnac ale i tak cie podziwiam ja sie bardzo zniechecam i szybko poddaje. Dzis mnie w boku kluje za tydzien mam badanie na samolocie u ginki w czartek na 18 a moj wykres wlasnei tez sie tak po woli ale dosc stromo pnie od dolu i teraz do gory oby jak najwyzej i niech tan juz siedzi no

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2008-09-26 o 09:45 Powód: dopisek
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 09:51   #685
olivka_7
Zakorzenienie

... i tego Ci życzę , niech już nie spada.
Ja jestem typem człowieka o słomianym zapale do wszystkiego, ale od ślubu trochę się zmieniłam A od staranek to już w ogóle całkowicie. Nigdy cierpliwa nie byłam, a teraz się tego uczę

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-26, 10:00   #686
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Tez sie ucze staram sie walcze ale czasem po prostu poddaje sie a potem sie karce jak moglam ot takie dziwadlo ze mnie ale chyba kazdy tak czasem ma
Stary 2008-09-26, 10:02   #687
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość

Po tym "kursie" wyszłam uhahana od ucha do ucha

po czym udałam się do biblioteki. Dowiedziałam się że można sobie za fri zamówić polskie książki (z listy dostępnej w bibliotece) i poczytać. Zamówiłam sześc a co

Za trzeymanie kciukasów za Piwusie
Piwusia oj ty niedobra. hihiih tylko sie nie zakochaj bo tak opisałąs pana nauczyciela jak męza nigdy

Cytat:
Ja tam idealnego małżeństwa nie mam ale jestem szczęśliwa Znajdźcie mi kogoś kto jest idealny i bez wad, bo ja nie znam. Swoje wady mogę wyliczać i wyliczać, ale zalety też mam
Ja tez ideałem nie jestem ale mąz mnie bardzo kocha, i moge powiedziec ale tylko przed wami ze inny juz by mi nastukał albo zostawił... za moje zachowanie czasami... jestem okropna i czepiam sie.. a on nigdy nie krzyknie nigdy nie podniesie głosu a tym bardziej reki!!! Tylko zawsze do mnie juz spokonja jestes, przeszło??

Gabi i jak saka dzios wygląda lepiej??? Mam nadzieje

Mischoko ciesze sie bardzo ze sie wszystko wyjasniło u Was, widzis zja wiedziaął co robie ze jego strone trzymałam, wystarszył sie bo jak powiedział laska sie robisz czy jak bo chudniesz, i boi sie.. jaki słodziak z niego
PS ja tez chce schudnać!!!!!

Zuzia tylko w pracy wchodze nan kompa w domu nawet nie siadam wczoraj próbowałąm ale juz ma takiego muła ze szok.. ah te wirusy.. nic w przyszłym tyg sie zabiore za niego
A mojemu męzowi bardzo sie podobaja te perfumy te niebieskie i chyba sobie kupie na gwiazdke

Tola... super widzisz czasami warto czytac dla samej siebie i douczac sie a potem idziesz i tylko sobie przypominasz

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-26, 10:02   #688
olivka_7
Zakorzenienie

Jasne że każdy tak ma. Ja przecież zanim mi teraz temp skoczyła to jojczyłam że mam niską jak nigdy, a teraz wbrew rozsądkowi, bo nie ma szans żeby mi się teraz udało i wiem o tym ale i tak się łudzę. Nie umiem sobie wbić do głowy że nic z tego i żebym dała spokój zawsze tak mam przed @

Madziwnia hehe mój też zazwyczaj mówi co już ochłonęłaś, przeszedł Ci atak furii No i ma rację bo ja się nie umiem uspokoić a on to ma naprawdę nieziemską cierpliwość do mnie jak on by mi takie fochy stroił i z takimi tekstami wyskakiwał to bym spakowała manatki a on znosi te moje humory a już w okolicy @ to masakrycznie jest

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-09-26, 10:28   #689
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

No no moj tez jak zaczynam mocno buczec to mowi ocho @ juz blisko i calujac mnie w czolo mowi
i tak cie kocham wiesz? i jak go nie kochac jak mnei tak rozbroi...
Stary 2008-09-26, 10:30   #690
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Zuzia, kurcze, może ja też jakies pachnidła sobie sprawię
Pachnidła to dobra rzecz

Cytat:
Zuzia ale superaśne muffiny ja nigdy muffin nie piekłam muszę się skusić i upiec.
łatwe są do upieczenia, tylko gdzies posiałam dobry przepis, bo wczorajsze mi nie wyrosły

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Zuzia a orientujesz sie w meskich perfumach, jakie sa fajne????
Moje typy to:
Hugo Boss Dark Blue
Allure Chanel
Armani Code
Dune Dior
l'homme to te co Madzia mi próbke wysłała, ładniutkie, ale hmm jakoś mało je czuć.

Cytat:
Zuzia mufiny fajna rzec ale mnie odrzuca teraz od ciast i ciasteczek schowam zdjatko poogladam jak mi przejdzie
Jak tam po rozmowach o dzieciatku ,jakos ciezko mi uwierzyc ze bedziesz czekac

Mam póki co mętlik w głowie, jajnik mnie już zaczął bolec na dobre.
Sama nie wiem, no bo gdybym miała pewność że ciąża będzie ok to bym się nie zastanawiała, moja siostra lezała z córką 3miechy a z synem m-c...sama już nie wiem, a jak będzie cos nie tak?

Cytat:
Zuzia! Jak tam rozmowy? Co ustaliliście?
Misio powiedział że muszę sie sama nad tym zastanowić. I w sumie racja, on za mnie tej decyzji nie podejmie.

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Zuzia zajefajny avatarek taki seksi
hehe dzięki, to z sesji z maja ubiegłego roku zdjęcie robiłam sobie taką w bikini jedną fotę wstawiłam na nk, a jedna stara tam jest, tylko wykadrowałam co by mojego tyłka nie było widac a samą twarz.

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Zuzia tylko w pracy wchodze nan kompa w domu nawet nie siadam wczoraj próbowałąm ale juz ma takiego muła ze szok.. ah te wirusy.. nic w przyszłym tyg sie zabiore za niego
A mojemu męzowi bardzo sie podobaja te perfumy te niebieskie i chyba sobie kupie na gwiazdke
Mojemu tez sie podobają, mi one kojarzą się z Egiptem, bo wziełam sobie ich próbję własnie do Egiptu, podchodziłam do nich 2x bo pierwsze poznanie..nie spodobały się, za drugim pokochałam.

Ja nie wiem ale misiowi też kupie na gwiazdke perfumy i nie wiem jakie, te l'homme nie bardzo mi do niego pasują, chyba kupie Code Armaniego.

Wczoraj wieczorem miałąm straszne mdłości, poszłam sie połozyć o 21 i ogl tv
Dzisiaj już zrobiłam obiadek, znaczy się naleśniki pyszne z pieczarkami, wieczorem wam dorzucę przepis.

Ok 15 musze zawiezc siostre z synem do psychologa, bo nie ma auta dzisiaj, ten synek ma 9 lat i chodzi do 1 kl, nosi aparat słuchowy, ciężko się z nim porozumieć, ma zaburzenia słuchy i podobno jest uposledzony, a tak ładny chłopczyk.
A akurat ta ciąża moje siostry przebiegała poprawnie, miała tylko salmonelle w 1 trymestrze

Z córką leżała 3 m-ce i jest zdrowa i zdolna bardzo, a najmłodszy 4 letni chłopczyk, leżała z nim m-c i tez ma chyba lekkie problemy ze słuchem, do tej pory z tym średnim nie wiadomo jaka przyczyna, ma miec w listopadzie badania genetyczne.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości