![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Piwusia no widzisz jak fajnie
![]() ![]() Zuzia ale superaśne muffiny ![]() Hehe dziewczynki dziś ostatni dzień pracy i weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Mischoko pamietasz jak to u mnie bylo
![]() ![]() Ja lece do pracy... ![]() Zuzia a orientujesz sie w meskich perfumach, jakie sa fajne???? |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Cześć Domi to miłej pracy niech ci szybko zleci
![]() Ale mnie dziś energia rozpiera, zobaczymy na jak długo, ale normalnie żyć mi się chce ![]() Gabi jak tam na jeden dzień przed. Spokojna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Witam
byłam mamci z pączkami i znowu sie nadarłam! Ehhh takie ciele jak ja to się nigdy niczego nie nauczy, ale jest już lepiej jakoś. Na salę wysłałam brata co ma mordkę nie mniejszą niż ja (jak trzeba- taka różnica) i kazałam dekoratorce zęby wybić jakby coś nie wyszło! Tak z nią dyskutował, że dziś idzie dalej robić ![]() ps. wczoraj nie wypiłam kawy, dziś obudził mnie ból głowy jak jasna cho.... i właśnie piję kawę ![]() Piwusia dzielna dziewczynka ![]() Olivka przepraszam ale ja przez całe to wesele ciut się pogubiłam, co teraz "wywijał" będzie Twój lekarz? Badania już masz więc co? Inseminacja? ps. powiem Ci hit! u mnie w pracy sensacja, pamiętasz tą Edzię o której Ci pisałam, że na in vitro jeździ? Miała we wrześniu tydzień temu jechać znów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. prawie całą kawę wypiłam a głowa dalej boli ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja inseminację będę mieć w październiku tak że teraz czekam na @, niech przyjdzie i od 3dc zaczynamy zastrzyki ![]() ![]() ![]() Gabi kawa musi zacząć działać, poczekaj jeszcze chwilkę. Ja też co kawę piję okazjonalnie właśnie popijam, i taka jakaś bardziej żywa jestem. No to przesyłam Ci moją pozytywną energię w postaci mega fluidka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
dla obrony BAB powiem, ze na drugi dzień dowiedzieliśmy się iż MĄŻ ZOSTAWIŁ INNĄ KOLEŻANKĘ SYLWIĘ, bo poznał młodszą i mniej opryszczoną dziewczynę hihihihiiii
a wg Sylwi opowiadań jeszcze sprzed np. tygodnia wynikało, że oni się tak kochają jak nikt inny na tym świecie, że ich małżeństwo mogłoby za przykład bajki służyć ![]() po 10-12 latach małżeństwa -wyprowadził się w środę ![]() świat staje na głowie ps. Twoje fluidki zaczynają działać, odpukać głowa przechoooodzi powoli czy to ważne czy samemu czy dzięki zastrzykom ważne aby się udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Piwusia no widzisz jak fajnie
Dziewczyna jak ty rozumiesz a tylko przed mowieniem masz blokade przed mowieniem to szybciutko sie przelamiesz przy takim nauczycielu ![]() ![]() Zuzia mufiny fajna rzec ale mnie odrzuca teraz od ciast i ciasteczek schowam zdjatko poogladam jak mi przejdzie ![]() Jak tam po rozmowach o dzieciatku ,jakos ciezko mi uwierzyc ze bedziesz czekac ![]() Iza jak tam po rozmowie z TZ dogadali sie? Olivka podziel sie energia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
No nie tylko dzięki zastrzykom
![]() ![]() ![]() Nie no Gabi nie ma reguły i faceci i kobiety nie są święci, a czasem takie wzorowe związki są najgorsze. Dla mnie jak się ktoś np nie kłoci z drugą połówką, to jest podejrzane przecież każdy normalny człowiek się czasem pokłóci i potem się godzi- to jest najlepsze. A jak są tacy święci to chyba jednej osobie na drugiej nie zależy i się niczego nie czepia po prostu nie interesuje się drugą stroną. Takie jest moje zdanie. Ja tam się z moim mężem kłócę i to nieraz ostro, ba bardzo ostro, ale ja nie jestem spokojnym człowiekiem, najpierw powiem potem myślę, ale za to potem godzenie się też jest takie ostre ![]() Cieszę się że fluidki działają ![]() Kasiu energia dla Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Wiesz każda z nas ma chłopaków wpuszczanych do macicy
![]() ![]() ![]() Ogólnie Wam powiem, że właśnie te dwie pary uchodziły u nas w pracy za wzory dobrych związków i jak dziewczyny powiedziały o "rozpadach" to każdego zatykało i zapadała cisza ... teraz wszyscy się śmieją i dziękują Bogu, że nie mają idealnych małżeństw czy związków - może to i chamskie ale jakie pocieszające ![]() ps. zmykam poleżeć i do spowiedzi i potem jeszcze coś tam pozałatwiać- choć chyba nie mam nic do roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Olivko lapie bo padam na twarz
![]() Gabi no super zycie uklada historie nie mozna byc pewnym jutra ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Ja tam idealnego małżeństwa nie mam ale jestem szczęśliwa
![]() ![]() Blondynka co tam mamusiu. Jak się czujesz ![]() Hej gdzie się podziałyście, śpicie jeszcze śpiochy? Wstawać ![]() ![]() ![]()
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-09-26 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Piwusia! No widzisz! Nie taki diabeł straszny...
Gabi! Po 1,5 tygodnia?!?! ![]() Aliszcze! Rozumiem, że brat przyjechał bez bratanka? Jak mały się czuje w ogóle? Lepiej już? Zuzia! Jak tam rozmowy? Co ustaliliście? Mischoko! Dobrze już? My byliśmy wczoraj na drugich zajęciach w szkole rodzenia. Podoba mi się. I trochę dumna jestem z siebie, bo w zasadzie położna potwierdza wszystko to, co już wiem, kupiłam, bądź chciałam kupić. Miłego dnia laseczki! U mnie wreszcie słoneczko. Aż chce się żyć!
#674 |
Zakorzenienie
|
No ja chyba przez tą poprawę pogody mam takiego powera
![]() Tola to jak już nam się uda zajść w ciążę to będziemy się Ciebie radzić co kupić itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#677 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzieki laski juz dobrze moj maz po powrocie moim do domu w ogole nie pamietal o tym co mi powiedzial jakby nigdy nic w ogole a dzis pojechal po auto dla mnie !! jemu odbija ale ja kocham go no !! pogadalismy wczoraj i mi wygarnal ze sie laska robie (ciekawe gdzie chyba miedzy palcami u nog ![]() ![]() ![]() Zuzia zajefajny avatarek taki seksi ![]() Domi ![]() ![]()
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Mischoko fajnie że wyjaśniłaś wszytsko. Czyli wychodzi że on jednak zauważa że dbasz o siebie i to że zrzuciłaś parę kilo też zauważył
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
No mysle bo zazdrosnikow szczegolnie tych chorobliwych nie lubie i nie bede tolerowac
![]() A z drugiej strony on mnie kochal jak bylam kaszalotem z piecioma podbrodkami i 122kg zywej wagi. Kogo ja bede szukac ?? teraz facet sie oglada bo sie mu podobam ok ale on nie wie jaka jestem i nie wytrzyma ze mna dlugo....... a ja nie chce facete tylko zeby patrzyl ale zeby kochal mnie bez wzgledu ile waze.... a nie na jedna noc ![]() ![]()
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Jasne takiego drugiego faceta nie znajdziesz nigdzie
![]() ![]() Przyznam Ci się że choć wiem że w tym mies nie mam na co liczyć i w ogóle to mało było staranek i ta temp niziutka to tak mi strasznie serducho zabiło jak dzisiaj rano znów temp skoczyła o 0,15 stopnia. I taki stromy się wykres zrobił a nigdy takiego nie miałam. Wiem że głuptas jestem ale nadzieja umiera ostatnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
No ba pewnie ze tak ja w ogole podziwiam Ci kobietko
![]() ![]() ![]() u mnie bylo caly czas 36.6 potem spadlo na 36.42 potem 36.44 dzis 36.47 wczoraj mnie klul jajnik ale sluzu wciaz brak. Wiec czekam bo wydaje mi sie ze lada dzien skok musi byc profilaktycznie staranka co dwa dni ![]()
#682 |
Zakorzenienie
|
Iza cieszy mnie ze fajniusio miedzy wami jest nasi faceci to wariaci sa naprawde a moze oni wszyscy tak maja
![]() Widac chlopak sie martwi moze czuje sie niedowartosciowany co?? a jak u niego wagowo?? ![]() Tola o ty juz weteranka coaiowa jestes ale milo od kogos uslyszec ze jest sie dobrze przagotowanym ![]() Blondyneczka nasza chyba sypia sobie dluuuugo co ![]() Gabi w zwiazku z tym ze mnie jutro na necie nie bedzie to Ci zycze W uroczystym dniu zaślubin Życzymy Młodej Parze, By im życie dało wszystko, Co może dać w darze: Szczęście, pogodę w miłości I uśmiech wiecznej radości! Kasia Damian Max i Kruszyna |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
I bardzo dobrze, profilaktyka najważniejsza
![]() Miałam taki okres na pewno pamiętasz że cały czas chodziłam przybita, w domu to powiem Ci jak przychodziłam nic nie robiłam Tv albo szłam spać żyć mi się nie chciało. Dalej mi się zdarzają doły ale staram się jak mogę myśleć optymistycznie. No i teraz wiem że coś się będzie działo a nie tylko czekać i czekać, już swoje odczekałam ![]() Nie wiem czy możesz wejść na mój wykres ale normalnie nigdy nie miałam tak niskiej temp a teraz wykres zaczął się robić stromy. Hmmm nie wiem co o tym myśleć. Nie nie wolno mi się napalać, przecież ten miesiąc miał być tylko czekaniem na @ ![]() A moja praca dalej w miejscu stoi. Wczoraj pojechałam z siostrą na uczelnię coś załatwić i tak zeszło. Dziś mam jechać z mężem do cioci bo jedzie jej montować mebelki. Jutro do sklepu a potem sprzątanie i panieński i tak zleci cały weekend. Gabi to i ja się do życzeń przyłączam bo mnie jutro też może nie być, a poza tym Ty na pewno nie będziesz miała głowy do wizażu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystko co piękne na tym świecie,
Wszystko co tylko szczęście wróży, Niech się Wam razem w jedno splecie, I będzie słońcem w życia podróży. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Olivko ja wiem ze zapla nie moze stygnac ale i tak cie podziwiam ja sie bardzo zniechecam i szybko poddaje. Dzis mnie w boku kluje za tydzien mam badanie na samolocie ![]() ![]() ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-09-26 o 09:45 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
... i tego Ci życzę , niech już nie spada.
Ja jestem typem człowieka o słomianym zapale do wszystkiego, ale od ślubu trochę się zmieniłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Tez sie ucze staram sie walcze ale czasem po prostu poddaje sie a potem sie karce jak moglam
![]() ![]()
#687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gabi i jak saka dzios wygląda lepiej??? Mam nadzieje Mischoko ciesze sie bardzo ze sie wszystko wyjasniło u Was, widzis zja wiedziaął co robie ze jego strone trzymałam, wystarszył sie bo jak powiedział laska sie robisz czy jak bo chudniesz, i boi sie.. jaki słodziak z niego ![]() PS ja tez chce schudnać!!!!! ![]() Zuzia tylko w pracy wchodze nan kompa w domu nawet nie siadam wczoraj próbowałąm ale juz ma takiego muła ze szok.. ah te wirusy.. nic w przyszłym tyg sie zabiore za niego A mojemu męzowi bardzo sie podobaja te perfumy te niebieskie i chyba sobie kupie na gwiazdke Tola... super widzisz czasami warto czytac dla samej siebie i douczac sie a potem idziesz i tylko sobie przypominasz
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Jasne że każdy tak ma. Ja przecież zanim mi teraz temp skoczyła to jojczyłam że mam niską jak nigdy, a teraz wbrew rozsądkowi, bo nie ma szans żeby mi się teraz udało i wiem o tym ale i tak się łudzę. Nie umiem sobie wbić do głowy że nic z tego i żebym dała spokój
![]() Madziwnia hehe mój też zazwyczaj mówi co już ochłonęłaś, przeszedł Ci atak furii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
No no moj tez jak zaczynam mocno buczec to mowi ocho @ juz blisko i calujac mnie w czolo mowi
i tak cie kocham wiesz? i jak go nie kochac jak mnei tak rozbroi...
#690 | |||
BAN stały
|
Pachnidła to dobra rzecz
![]() Cytat:
![]() ![]() Moje typy to: Hugo Boss Dark Blue Allure Chanel Armani Code Dune Dior l'homme to te co Madzia mi próbke wysłała, ładniutkie, ale hmm jakoś mało je czuć. Cytat:
Sama nie wiem, no bo gdybym miała pewność że ciąża będzie ok to bym się nie zastanawiała, moja siostra lezała z córką 3miechy a z synem m-c...sama już nie wiem, a jak będzie cos nie tak? Misio powiedział że muszę sie sama nad tym zastanowić. I w sumie racja, on za mnie tej decyzji nie podejmie. hehe dzięki, to z sesji z maja ubiegłego roku zdjęcie ![]() ![]() Cytat:
Ja nie wiem ale misiowi też kupie na gwiazdke perfumy i nie wiem jakie, te l'homme nie bardzo mi do niego pasują, chyba kupie Code Armaniego. Wczoraj wieczorem miałąm straszne mdłości, poszłam sie połozyć o 21 i ogl tv Dzisiaj już zrobiłam obiadek, znaczy się naleśniki pyszne z pieczarkami, wieczorem wam dorzucę przepis. Ok 15 musze zawiezc siostre z synem do psychologa, bo nie ma auta dzisiaj, ten synek ma 9 lat i chodzi do 1 kl, nosi aparat słuchowy, ciężko się z nim porozumieć, ma zaburzenia słuchy i podobno jest uposledzony, a tak ładny chłopczyk. A akurat ta ciąża moje siostry przebiegała poprawnie, miała tylko salmonelle w 1 trymestrze ![]() Z córką leżała 3 m-ce i jest zdrowa i zdolna bardzo, a najmłodszy 4 letni chłopczyk, leżała z nim m-c i tez ma chyba lekkie problemy ze słuchem, do tej pory z tym średnim nie wiadomo jaka przyczyna, ma miec w listopadzie badania genetyczne. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.