![]() |
#2791 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]() Jodie ![]()
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski!
Ale ładne sloneczko na dworze. Aż chce się żyć! Sija! Mnie też kręgoslup napierdziela... ![]() Coraz bardziej podoba mi się ta szkola rodzenia. Ale m.in. dzięki wizażowi póki co wszystko wiem i błyszczę... ![]() ![]() Miłego dnia!
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosia je nawet całkiem sporo - ale głównie kaszki, mleko, jogurciki, deserki, banany, ewentualnie słodkie brzoskwinie, bo jak już troszkę kwaśna to nie ![]() zupkami i obiadkami pluje. za to kaszkimogłaby jesc ciągle, dobrze, że jest całkiem spory wybór Bobovity i wszystkie jej smakują ![]() a o męzu pisać może lepiej nie będe, bo wczoraj zauważył Twojego posta i zaczął szukac co to ja o nim pisałam ![]() ale nic nie znalazł ![]() ja oglądam na AXN w niedzielę dalsze odcinki a w czwartki czasem te Co ty jako powtórki ![]() ale fajnie dziś słonecznie, tylko trochę mrozno ![]() wole jednak to niż deszcz ![]() szkoda tylko że w pracy siedzę, mam nadzieję, że jutro też bedzie tak ładnie ![]() dobra zmykam do pracki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Zadomowienie
|
Witam!
A ja wybieram się dzisiaj do koleżanki na łono natury, pozbieram trochę malin i zażyję słonka. Z tymi dolegliwościami ciążowymi to ja miałam jakiś ucisk na nerw kulszowy, ze trudno mi było chodzić zanim się nie rozruszałam. Na szczęście to wszystko po porodzie mija jak ręką odjął ![]() To fajnie, ze podoba Ci się Tola szkoła rodzenia, na pewno Ci się to przyda. Yoolia sorki o ten wpis o małżu, nie wiem ,ze podczytuje. Mój też swego czasu podczytywał co pisałam na poczekalni lub odchowalni ale teraz mu minęło. Na szczęscie tego watku nie potrafi znaleźć ![]() A to kiepsko, ze Gosia Ci tak późno zasypia, no w sumie sama wyrobiłaś jej taki rytm dnia. Rzeczywiście potem to tylko spać.Mój kąpie się ok 19 i potem śpi a kompa też mam koło łóżeczka ale jemu to nie przeszkadza. Tak więc ok 20-stej mam "wolne" Jodie mam nadzieje, ze dzisiaj lepiej?
#2796 |
Zadomowienie
|
Tola ja po prostu się nie spodziewałam problemów z pleckami tak wcześnie, myślałam, że dopiero w 6 czy 7 miesiącu
![]() ![]() ![]() Lenka czyżby jakieś prorocze sny?? ![]()
#2797 |
Zakorzenienie
|
I tak to spanie jej sie znacznie przesuneło, na początku to zasypiała mi dopiero ok 1 w nocy
![]() ![]() ![]() Też kapiemy ją ok 19-tej, potem duża dawka kaszki, chwilkę jeszcze się pobawi, następnie cyc i zasypia. Juz sie przyzwyczaiłam do takiegorytmu dnia i mi to w sumie nie przeszkadza. Mój mąż raczej nie podczytuje, nie wiem co go wczoraj napadło? Zwalniam się dziś wcześniej z pracy i może skorzystam z tak pieknego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2798 |
Zadomowienie
|
Z jednej strony strasznie bym chciała, nie mogę się tego doczekać, a z drugiej strony - chciałabym te studia spokojnie skończyć, i jedne i drugie, no i popracować choć troszkę
![]()
#2799 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki, u mnie dzis nawet ok, obolała cała , byłam u chirurga i ortopedy narazie zebra musza sie zrosnac a potem zabiegi.zwolnienie do 5.10 a potem kontrola - bolec moze nawet 6 tygodni ...
bylam na policji i okazuje sie ze facet znany bo bil zone i mieli zgloszenia na niego,sprawy w sadzie tez miał - ponoc naprawde specyficzny czlowiek - szkoda ze ja trafilam
![]() |
#2800 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja mam problem ze sobą ![]() ![]() ![]() wrr cały czas mnie wywala z wizażu ![]()
![]() |
#2801 |
Zakorzenienie
|
poszło dwa razy to samo przez przypadek )
![]() |
#2802 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ty się szefa nie bój, powiedz i będziesz miała z głowy ![]()
![]() |
#2803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do szefa to mój mąż też mi tak mówi, ale jak dzisiaj chciałam pójść to mi sie tak zachciało śmiać że nie poszłam w końcu ![]() ![]()
![]() |
#2804 |
Raczkowanie
|
łooooo.......... nie było mnie niespelan dwa dni a tu takie wrazenia na wizażu!
az sie słabo robi jak czytam o takich przypadkach! Jodie trzymaj się i nie dawaj takim ch..... a ja powoli wracam do pracy, co prawda na swoje ,wiec nie bede miała problemów z szefem ![]() a niestety pogoda nie sprzyja!!! co do tematu ciąż, bo cos ostatnio o nim głośno, to mi małżonek zapowiedział ze jeśli wyniki bedę miała dobre i wizyta z 8 października nie przyniesie złych wieści bierzemy się ostro za "robienie" dzieciątka..... huuuuuuuuraaaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
no to trzymam kciuki za dobre wyniki, zwłaszcza ze wizyta w moje urodzinki
![]()
![]() |
#2806 |
Raczkowanie
|
a no dziękuje kochana, a Ty lepiej powiedz jak sie czujesz ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
co mam napisac? boli strasznie, ani sie smiac ani głegoko oddychac i cała dłoń niesprawne...kryzys chyba mam bo dłoń mi strasznie spuchła i boli jak ch....a
![]() |
#2808 |
Raczkowanie
|
no to tylko współczuć!!!
ja dzisiaj muszę juz znikać... teściowa meczy o odwiedziny, bleeee |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Zakorzenienie
|
No i słonko się zwinęło...
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2811 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny,
tez mnie dwa dni nie bylo( caly czas mialam problem wejsc na wizaz ![]() a tu takie wiesci, jodie mam nadzieje ze dojdziesz do siebie, przykro ze ciebie to spotkalo, trzymaj sie i odpoczywaj, kochana. ja mam 2 zjazd na PL i na razie oki, choc matmy dawno nie mialam, ale moze jakos dam rade ![]() ![]() ![]() ![]() koncze juz i zmykam spac, bo rano trzeba wstac ![]() kolorowych snow i milego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Rozeznanie
|
ooo wczoraj bylam tu ostatnia a dzisiaj jestem pierwsza
![]() lece na zajecia, a wam dziewczyny zycze milego dzionka, chyba bedzie dzis ladnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
No słoneczko ładne świeci, aż miło będzie na dwór wyjść
![]() Z mężem wybieramy się na zakupy ogólne ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2814 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten przecudownie słoneczny dzionek
![]() Jodie dużo zdrówka ![]() Zastanawiam się nad jakimś krótkim wypadem za miasto jutro, aż żal w taką pogodę siedzieć w domku. Macie dziewczynki swoje ulubione miejsca? Może stwórzmy taki nasz mały lubelsko-wizażowy ranking ukochanych miejsc na weekendowe wyprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My dziś wieczorem jedziemy do Chełma, ale do babci, i nie jest to moje ulubione miejsce na weekendowe wypady, ale cóż... Wracamy jutro wieczorem.
![]() |
#2816 |
Zakorzenienie
|
Na weekendowe wypady lubię jeździć do Kazimierza, Nałęczowa (SPA
![]()
![]() |
#2817 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2818 |
Zakorzenienie
|
Szczegóły księgi gości. Mam nadzieję, że wam się podoba. Zrobiona jest ze złotego albumu fotograficznego, strony są przekładane pergaminem, na pierwszych 4 stronach wydrukowałam takie ozdobne kartony. Na każdej stronie jest inny ozdobnik, najładniejsze moim zdaniem sfotografowałam.
![]() |
#2819 |
Wtajemniczenie
|
Ostrowczanka, mam takie same albumy i nigdy bym nie pomyslala,że można tak fajnie je ozdobić. JA co prawda minimalizm wyznaję w ozdabianiu, ale jednak jakieś ozdobki dodają im uroku, musze przyznać
![]() Co do miejsc, to ja na wypady weekendowe lubię jeszcze JAnowiec. Można sie tam powłóczyc po parku, popatrzeć na panoramę i Kazimierz oblężóny przez turystow z drugiego brzegu pooglądać. Lubilam tez rowerkowe wyprawy,. ale... dawno ich nie było. Jak odzyskam kondycję to już chyba będzie zbyt zimno ![]() Z miejsc dalszych a nie tak dalekich można tez odwiedzić Sandomierz. no i Zamośc i Roztocze. A jakie knajpki w samym Lublinie????Macie jakieś ulubione i sprawdzone i dania szczególnie polecane???? |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Wtajemniczenie
|
a mi się Kazimierz znudził ostatnio- fajne miasteczko, ale w sumie ileż można... Do Nałęczowa lubię, na spacerek poobiadkowy i na lody, albo rowerkiem. W ogóle rowerami sie często szwendamy po tych okolicach- Od Motycza, Wojciechów, Nałęczów i te wszystki wioski pomiedzy
![]() A jeśli chodzi o Lublin, na kawkę lubie chodzić do Rosenthala na Krakowskim, w tych ich nieprzyzwoicie drogich filiżankach ![]() Z jedzeniowych Magia, lubiłam tez spiżarkę Magdy Gessler, ale zlikwidowali. Ale to moje przyzwyczajenia jeszcze sprzed Francji, nie znam żadnych nowych knajpek, teraz raczej jemy w domu, ciesząc się wspólnym gotowaniem, nowym stołem itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.