![]() |
#2191 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Tak bardzo chce być blisko Ciebie !! ;(
Kiedy noc odchodzi budzę się by z Toba być <33 I wanna be your girlfriend. Do you wanna be my boyfriend ? No i masz ****a dylemat z którą iść do łózka, nie ? Chłopcze, Twoje jaja górują nad Twoim umysłem. Pokażę Ci jak bardzo te niewinne i słodkie dziewczynki ranią.
![]() |
#2192 |
xoxo
|
obecnie nie diamenty są najlepszymi przyjaciółmi kobiet lecz photoshop'y
jego zapach sprawił,że zabrakło mi słów To złudzenie ruchu, bliskie iluzji, to złudzenie wprost z innej ery To błyszczące gnące się litery, tworzące słowo, mrugające, wciąż przed oczami... Bo ja z marzenia czerpię korzyści brak proporcji, harmonii, logicznego powiązania to się nie śni, to się w głowie nie mieści, Poglądy mkną, postacie dorastają, a ludzie pamiętają wytwór z przeszłości, Nawet bóg nie od razu miał co chciał, bo złożony z części świat się rozleciał Zawsze wszyscy inni sami sobie winni Patrz świat biały jak kreda Czarny jak heban Jawna prawda ukryta miedzy wersami
#2193 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać. Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia, że cokolwiek ma jeszcze sens. Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz. Takie podwójne poczucie życia. Nieustanne poszukiwanie telefonu z nadzieją, że zadzwoni Wszystko to tak niewiele przy ogromie tego, co siedzi w mojej duszy. ja cię bardzo mocno kocham, wiesz? A jak ja kogoś kocham to on nie może być smutny.
#2194 |
Raczkowanie
|
RealGirl89 thankować za uznanie
![]() ![]() Impreza. Wracam... no k*rwa nie wiem kiedy wracam ![]() ![]() ![]() Co tu dużo mówić... zwyczajnie jestem najlepsza ![]() Jesteś jak 7days bez nadzienia... zupełnie niedorzeczny ![]() ![]() Seks bez zobowiązań? Jasne! Ale tylko z WYBRANYMI ![]() Może i moje tipsy nie są fenomenalne, lecz mogę je zmienić. Ty z penisem będziesz miał większy problem. ![]() -Zrobisz dla mnie wszystko? -Tak. -To zmień płeć. ![]() ![]() ![]() Pałka się przegła... a Tyś od dziś jest impotentem ![]() Facet jest ograniczony. Czasem do 21 cm, czasem tylko skromne 10... ![]() ![]() -Last night was great. I love You, baby... -Yyy... Do I know You?! ![]() Myślisz że żelem na głowie, okularami na czole i czerwonym eclipsem zatuszujesz swą głupotę? Przykro mi stary, to i tak widać ![]() Straciłam Ciebie? Nie, ja raczej odzyskałam rozum.
![]() |
#2195 |
BAN stały
|
Daj kobiecie maskę, zacznie mówić prawdę.
Moje żyie to nie jest, że tak powiem nieporozumienie. Zasypiam z nadzieją, że jutro będzie lepiej, a rano wiem, że to kłamstwo. Wszystko ci wolno, ale czy wszystko ci wypada? Nie to nie jest moje imię, ani pierwsze, ani drugie. Czuję się winna, tylko tego, że za mocno cię kochłam. ![]() Kobieta nawet w najleprzym wydaniu jest pełna sprzeczności. Być wielkim znaczy być niezrozumiałym. Zawsze przygotowujemy się żeby zacząć żyć, ale nigdy nie żyjemy naprawdę. Miłość przestaje być przyjemnością, gdy przestaje być tajemnicą. Bardzo nieiwele męrzczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywają się wytrychem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* Dla każdego inna .. Zawsze taka sama .. Dla jednych księżniczka .. Dla innych szara myszka .. Niezastąpiona, niepowtarzalna .. Ciągle szalona, zawsze normalna .. Wiecznie otwarta .. Śmieję się do rozpuku .. Choć łzy nie są mi obce .. Zazdroszczę .. Choć zazdrości nienawidzę !! Bujam w obłokach .. Choć nikła ze mnie romantyczka .. Boję się miłości .. Choć wciąż o niej marzę .. Lubię czasem pobyć sama .. Choć cisza mnie przeraża .. Powołuję się na przeznaczenie .. Choć uważam, że to bajka .. Bywa, że życie mnie przerasta .. Choć śmierci się lękam .. Jestem niepoprawną optymistką .. Choć popadam w skrajności. Jestem otwarta .. Choć nie zaufam prędko .. Potrafię być przyjacielem .. I największym wrogiem .. Lubię wszystko .. Co jest tego warte .. Biorę dużo .. I chcę dać więcej .. * Czternaście lat. Za mało, by być dorosłą. Za dużo, by być dzieckiem. Ciągle się zmieniam. Przeistaczam. Przechodzę metamorfozę. Jestem. Na chwilę znikam. I wracam inna niż byłam. Chcę... Wierzyć - niekoniecznie szukać potwierdzenia Myśleć - niekoniecznie rozumieć Mieć nadzieję - niekoniecznie rozsądek Być - niekoniecznie mieć * Bywam słodka jak miód. Bywam chłodna jak lód. Bywam nierealna jakby zakręcona. Bywam zła...robiąca na przekór. Bywam nieobecna już kolejny wieczór. Bywam apetyczna jak truskawki z szampanem. Bywam duszą i ciałem oddana. Bywam znienawidzoną lub uwielbioną. Bywam kochająca bez opamiętania. Bywam spragniona miłosnego wyznania. Bywam szczęśliwa lub smutna. zmartwiona. Bywam Tobą...lub sobą zmęczona. Bywam lub jestem wymyślona . * Już nie noszę sukienek , nie śpiewam ładnych piosenek . I chociaż jestem dziewczyną z chłopakami pije wino xD Nie wiem czy to już było, ale też z Wizażu. ![]() * Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce. * Pokaż mi to dotknę, uwierzę, przemyślę, * zdeptane marzenie, jedno jedyne, największe. EDIT; Dziewczynki Kochane, a jeszcze jakieś wierszyki na dzień chłopaka? Ale dla `mojego chłopca`, wiecie o co chodzi. ; ) <3
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zadomowienie
|
prosze o wiecej! ;****
![]() |
#2198 | |
xoxo
|
Cytat:
Lovvv ;***
![]() |
#2199 |
Raczkowanie
|
to nie naturalne - milczeć , gdy zależy aż tak .
jak pojąć miłość gdy uczuć brak . to nie ta gra. nie chcę być jedną z dziesięciu . chcę być jedną jedyną. nie lubię niepewności . i braku spotkań . ta nieświadomość wykańcza . powiem to po cichu . niech nie słyszą ,że największym jesteś draniem . jesteśmy zawsze tam , gdzie być musimy ... " mam Ciebie a wszystko inne do dodatek' Pamiętam . Ale czy pamiętać to wspominać ? ' jeżeli pragniesz dziś tego tak jak ja . nic nie stoi na przeszkodzie . ' wpatruję się w deszcz . ciepły deszcz . tylko on niesie tyle radości ! ; * bo sądzę, że to samo czujemy . tak bardzo się boimy . bo tylko ja wiem jak to bez Ciebie jest . i Ty wiesz jak to beze mnie . przecież wiesz ,że serce zabiło . tylko Ty dajesz tą miłość . nie chcę być nachalna. ale naprawdę jesteś wszystkim najlepszym '' siedziała . słyszała szelest liści - to jesień mówiła . jego zawarcie przyjaźni . było kłamstwem . słowa ' na zawsze ' - nieprawdziwe . ja nie wiem jak to czuć pustkę . bo jesteś . i bądź . ' zatęskniła przed upływem 24 h...
#2200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I brnę dalej przez życie. Coraz to szczęśliwsza . mmm są powody do mruczenia . [ szczęśliwaaa xDD ] Uśmiechnieta buzia xD Rozczochrana czupryna xD Pijana Szczęściem. Dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć. Rozejrzyj Się Dookoła ... szczęście Woła Moj dobry humor przekracza dzis wszelkie granice ________________ tak trudno jest zapomnieć, gdy się ciągle kocha Nie to miejsce. nie ten czas. ______________
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Raczkowanie
|
jeanettex3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mogłabym prosić coś właasnie teego typu `nie lubię niepewności . i braku spotkań . ta nieświadomość wykańcza ` ![]() _____________ Nie wystawiam głowy z cienia. nie widze nic nie czuje nic . tak już jest . Przepraszam za miłość.
#2202 |
Raczkowanie
|
Can You save me from this Hell...?
` i chodź. prowadź i daj się prowadzić. `spojrzeć na chemiczny świat, pachnący szarością z papieru miłością... Gryź, lecz nie dziw się, gdy zamiast łez usłyszysz śmiech. nauczymy się kochać, przestaniemy się bać i życie stanie się muzyką A na razie fruwają motyle. A na razie wierzymy w baśnie. weź mnie za rękę, w nieznane prowadź i zaczaruj mnie dziś
![]() |
#2203 |
xoxo
|
Kochane dziewczynki macie coś o kopiowaniu innych? nie ze ja tylko że panna z mojej klasy mnie ;/ i zaczyna mnie to drażnić.
#2204 |
Raczkowanie
|
AnnWroc jesteś bezbłędna
![]() ![]() Prosze wszytkie wizażanki bo wszystkie macie wyjątkowe opisy ![]() i dodaje od siebie: Bronię marzeń w bitwie o szczęście Tylu sił trzeba by walczyć o swoje sny Zawsze musicie dotknąć, pomacać, polizać! Nie wolno! ![]() Oddam serce w dobre ręce ... może Twoje? Zaczynam wierzyć w przypadki... Co gorsze zaczynam je lubić... Krolewicz nie przybedzie, a Spiaca Krolewna juz dawno umarła Wszystko... co musisz zrobić... to zamknąć oczy... / wreszcie sen Buziaczki ggpoestki ![]()
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz być taka jak ja? zrób coś po swojemu, zmień się Nigdy nie będziesz taka jak ja, nigdy nie będziesz mną! Chcesz być taka jak ja? To ci się nie uda Żeby zobaczyc siebie, moge spojrzec w lustro, nie na Ciebie tak Ci imponuje? moze autograf? ![]() eee... nic innego do głowy nie przychodzi ![]() edit: przypomnialo mi sie jeszcze, nie wiem czy dobre ![]() - popatrz w lustro i miej odwage miec pomysl na siebie. - nienawidzisz mnie, ale chces byc tym kim ja
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-09-26 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wolę być marnym oryginałem ,niż czyjąś dobrą kopią... Chcesz byc taka jak ja? Chcesz wybrac droge? To ja Tobie nie pomogę. Musiałabyś byc tam gdzie ja.. Przezyc to samo co ja! i myslec tak samo! Czyli nie masz szans... .....Żyj Tak by Rodząc Się Orginałem Nie Umrzeć Kopią!..... to mój styl. ! nie rozumiesz. ? ...bo ja jestem nie do podrobienia.. Indywidualnosc na I miejscu!!! _________________________ ________ może coś Ci przypasuje ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. Nie widze tego juz tak czesto jak wczesnije uff ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś prawie jak ja ale prawie robi wielką różnice ha! from zero to hero-muszę Cię rozczarować to tylko w filmach
![]() |
#2210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_Będą dni pachnące wrzosem ale też noce nieprzespane _nie ważne są żadne słowa... nasza miłość jest piękna _kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze <33 _nie martwię się. człowieki czasem tak mają.<33 _Dziwnie spokojna, że wszystko zacznie się układać. _Czasami przeraża mnie słabość do niego. _odłamek szkła. żeby zbyt idealny nie był świat... _znajdziemy powód by odchodzić i sto powodów, żeby wracać. _a świat ma tysiące różnych barw, oddychajmy tymi w kolorach tęczy. _-Wytrzymasz ze mną? - Nie wytrzymam bez Ciebie... _ "Ten cię kocha przez kogo płaczesz" _________________________ ________Z powodu braku czasu, tylko takie udało mi się znaleźć... Może jednak coś się przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
BAN stały
|
KaMa2704 kochanie, ten fragment był z piosenki Iglesiasa
![]() Ty, Czy Ty pamiętasz mnie, tak jak ja pamiętam Ciebie? Czy Ty spędzasz czas wracając do wspomnień z tamtych dni? Bo ja, ja spaceruję samotnie ulicami. Nienawidzę być na swoim miejscu. I każdy może zobaczyć, co czuję, Jak przechodzę piekło. Myślę o Tobie... Z kimś jeszcze... Ref: Ktoś chce Cię mieć, ktoś Cię potrzebuje, ktoś śni o Tobie każdej samotnie spędzonej nocy. Ktoś nie potrafi bez Ciebie oddychać, jest samotny. Ktoś ma nadzieję, że ujrzy Cię pewnego dnia... Tym kimś jestem ja... 2. Co, co zrobiliśmy źle? To było takie dobre, a teraz tego nie ma. I ja będę modlił się w nocy, Aby doszło do spotkania naszych dróg. To, co ukrywamy, Nie jest stracone, Ponieważ Ty sterujesz moimi myślami... 3. Ty zawsze będziesz stanowić pewną część mojego życia, Nawet jeśli ja nie będę jej stanowił w Twoim życiu, Ponieważ jesteś w mojej pamięci. Ty, czy Ty będziesz pamiętać mnie? ... I zanim sprawisz, ze poczuję się wolny.. 3m sie ;** buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Raczkowanie
|
a może ma któraś jakieś podpisy (bo do zdj. potrzebuję na N-K) takie optymistyczne, że moje życie ma sens, coś takiego, albo po prostu jakieś oryginalne, byłabym wdzięczna
![]() ![]() ![]() "Gdy Ciebie mam dla siebie tak, to wszystko jest łatwiejsze, lepszy cały Świat.!"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
więcej takich ![]() ![]() opisy; .i nie zatrzymuj się. dalej jest tylko życie. .droga na sam szczyt, a tam nie ma nic. .chwile gdy życie miało smak .z dawnych marzeń okrutnie zakpił czas .niech ktos zatrzyma wreście świat, ja wysiadam. .teraz wiem, tak już wiem, jesteś częścia mnie. .szepty drżą. .milcząc rozpal sny. .chwytać każdy zmysł. .wciąż jestem tu, czekam na twój znak. .Anioł wie .trzeba być
As you do mine Edytowane przez xxedkaaxx Czas edycji: 2008-09-26 o 17:56 Powód: literówka. ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki ! xD A macie może coś o tym, że mi odbija ? xD Że mam dobry humor strasznie ? :P Piiilne ! :P Proszę
![]() _____ Baby, can you tell me, do you love me ? I can standing anymore... W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca ![]() Największa miłość i największe sukcesy noszą w sobie największe ryzyko ![]() Pozdrawiam ![]()
#2216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Plotkara... sliczny avatarek ![]() a odnośnie prośby, to może coś z tego bo nigdy nie bedziesz tak idealna jak ja... przykro mi, ale to ja zawsze będę to lepszą wiedz, że oryginał jest zawsze lepszy od kopii Ty taka jak ja?? chyba żartujesz!!! jestem wyjątkowa i niepowtarzalna... i doskonale o tym wiesz!!! bo ja jestem jedyna w swoim rodzaju, a Ty taka nigdy nie bedziesz i nie myśl, ze mnie zastapisz mała... ja jestem nipowtarzalna... bo ja jestem oryginalna.. a to co oryginalne jest lepsze żal mi Cię... nigdy nie bedziesz taka jak ja!!! może coś wybierzesz;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czuję się smaczna od głowy do stóp ![]() Obrzydliwie szczęśliwa Jestem Szczęśliwa!!! przez duże SZ Wznoszę się jak anioł na skrzydłach nocy i sięgam nieba jestem w siódmym niebie.. cholera, jak tu wysoko ![]() Czekoladowe myśli w głowie mam ![]() Bo szczęście noszę w sobie ![]() Biegam po suficie ze szczęścia i potykam się o ściany Obmyślam plan podboju świata. Pomogłam choć troszkę??
![]() |
#2218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W chłopięcym już to stwierdzisz wieku że świat wciąż robi ci n a przekór na drodze życia już od razu Nie znaki zakazu Nie wolno piłką rzucać w okno! Nie wolno kąpać się bo mokro! Nie wolno chodzić ci boś dziecko na tę filmową twórczość szwedką Nie wolno kłamać w życie wiośnie! Nie wolno kląć aż się dorośnie! Nie wolno palić ani pić Bo wciąż ci mówią wstydź się wstydź! Gdy w wiek męski zdołasz zmienić tę młodość szkolną i mozolną Wolno ci się będzie ożenić i znów ci nic nie będzie wolno! Diabeku mój kochany! Nastaw uszka wystaw rogi bo mam Ci coś ciekawego do powiedzenia: że czas plynie świat się zmienia,a ja Cię Kocham bez wytchnienia!!! Niech Ci się spełnią pragnienia, niech słonko zawsze Ci świeci, przyjmij te skromne życzenia, od kochającej cię dziewczynki. Jestem mała różyczka... Wypadłam z koszyczka... Nie umiem winszować tylko mojego Chłopaka mocno pocałować... wszystkiego dobrego w dniu Chłopaka! W dzień dzisiejszy chłopaku miły, niech Ci płyną życia chwile, z duszy, z serca, z całej siły. Więcej czuję - życzę tyle. Nie wiem czy pomogłam,ale moze cos wybierzesz ;** _________ Łyk - end xDDD Macie coś że cierpie z miłości ? Że go dalej kocham i mam nadzieję ?
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
BAN stały
|
witaaam
![]() mam prośbę :| zawsze zamieszczałam opisy jaka to ja jestem, załamana, nieszczęśliwa i, że kocham tylko tego jednego </3. treaz prosze o opisy ze pomimo tego, czekam na kogoś z kim bede znów szczęśliwa i z kim będę mogła konie kraść. i ogólnie,ze marze o tym by być jeszcze szczęśliwa z innym, bo z tym jest to już nie realne. Bardzo prosze o pomoc! Mogą być też takie długie. . wszystko! po prostu wszystko. dziękuje i kocham was ;* coś ode mnie : nie dowiesz nigdy się , co kłamstwem, a co prawdą jest. już sama w swych kłamstwach gubię się. czy wystarczy sił by odejść ? czy się uda to ocalić ? ten zwyczajny czasu nietakt pewnie się każdemu zdarzy. a gdy skończy się opowieść, zabrzmią echem głuche ściany. gdzie indziej prawie zawsze jest daleko.. i tried to be perfect , but nothing was worth it.. // próbowałam być idealna, lecz nic nie było tego warte. |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki potrzebuje opisów..zaraz napisze na jaki temat, ale najpierw chciałam przeprosić jeśli nie odpowiedziałam na jakieś prośby. Większość z Was chodzi chyba jeszcze do szkoły, więc mam nadzieję, że mnie rozumiecie. Brak czasu..
![]() Jeśli chodzi o opisy to: 1. Potrzebuję opisów o przyjaźni, o tym, że dobrze jest mieć kogoś takiego, kto zawsze pomoże. Jakieś opisy, żę dziekuje za wszystko tym najważniejszym. Tylko chciałabym jakieś oryginalne. Nie typu "Przyjaciele są jak ciche anioły..", bo ten opis już był dodawany chyba z 1000 razy. 2. Coś o tym, że jest taki ktoś, z którym kiedyś łączyła mnie przyjaźń, a czy dalej łączy to nie wiem. Chciałabym, żeby było jak dawniej, że tęsknię i chciałabym wiedzieć, czy będzie tak jak kiedyś i czy dalej uważa, ze jesteśmy przyjaciółmi ale czuje coś dziwnego i jakoś boje się go o to spytać. ![]() 3. I coś, że bardzo się cieszę, że weekend! Może: - Domiiniisiia - kee - Lougess - R0zunia - jeanettex3 - xxedkaaxx - agattee - MarcelinKaa - Michalinka89 - RealGirl89 - TwOjaImaginaCja - kontrowersyjna19 - Plotkaraaa - AnusiaPn ..bo kocham. ![]() RealGirl89 - Dziekuje bardzo za opisy, co do mojej poprzedniej prośby. Kochana! ;*
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.