|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Gratulejszyn
![]() Cytat:
U innych odrosty mnie nie rażą - nie zwracam na to większej uwagi, ale u mnie ... podobnie jak Ty czuje się nieestetycznie i tak niezadbanie ![]() Ja często nie zwracam uwagi na różne szczegóły, które ktoś inny od razu by dostrzegł. Spotkałam się dziś z koleżanką, którą widziałam kilka miesięcy temu i tak patrze na nią i widzę taka jakaś rozpromieniona. Myślę sobie - wakacje zrobiły swoje, dziewczyna wypoczęła itd. Po godzinie, kiedy już się żegnałyśmy olśnienie... rozjaśniła sobie włosy - z ciemnego blondu wyszły blond pasemka ![]() ![]() Mam jeszcze pytanko co do tej wizyty u fryzjera ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A mi chęć wróciła ![]() Cytat:
![]() Uważam, że jak już się tatuować to coś symbolicznego, coś co ma dla nas jakieś głębsze znaczenie, a nie dlatego na przykład, że panuje teraz taka moda. Coś mi się wydaje, że za kilkadziesiąt lat zostaną nieliczne jednostki bez tatuaża - a ja będę w tej grupie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To ja idę do wanny ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3962 | |
Zakorzenienie
|
brawo!
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
o jaaaa- ozaznaczałam się i nic mi nie zacytowało
![]() No to z pamięci: Ola- gratulejzyn biologii- jesteś boss ![]() ![]() Agusia- dzięki za przygarnięcie ![]() ![]() Febulcia witaj ![]() ![]() Zastrzelcie panią K błagam ![]()
![]() |
#3964 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Teraz nie nadrabiam, bo miałam stresa z Julisią, dostała uczulenie na lekarstwo i puchła mi w oczach (usta i oko)...Straszne to było, byłyśmy u lekarki, i dziękować Bogu puściło po lekarstwie, ale cały czas się martwię, żeby się nie wróciło...Mówię Wam, spuchła tak, że usteczka miała jak dwa balony, a oka nie bylo widać, do tego wielkie czerwone plamy, tak strasznie się bałam...
![]() |
#3965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle ze juz córeczce nie wróci, mi nigdy nie wraca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3967 | |
Zadomowienie
|
Milka - gdy tam szłam od razu wiedziałam, że chciałabym ciepły odcień blondu. Ale nie powiedziałam tego od razu tylko prozmawiałam z Agą i zapytałam ją najpierw w jakim kolorze mnie widzi. Okazało sie, że mamy takie samo zdanie
![]() Jak mogłaś odpuścić sobie 'J&J' ?! ![]() Cytat:
Viruś ![]() ![]() Oglądam właśnie Fabrykę Gwiazd na Polsacie wydaje mi się, że część z tych ludzi w ogóle nie powinna śpiewać.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
Wtajemniczenie
|
![]() Marzenko, w sprawach alergii jestem mistrzem niestety, uwazaj na corcie! zawsze niech ma przy sobie [nie wiem, w jakims portfeliku czy co tam nosi] lek, bo alergie potrafia byc koszmarne w skutkach, mozna sie nawet udusic! obserwuj ja koniecznie, popros tez moze panie w przedszkolu zeby zwracaly uwage na Julcie! nie lekcewaz przede wszystkim... ![]() moze podawaj jej tez tak profilaktycznie wapno? na wszelki...
![]() |
![]() |
#3969 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
![]()
![]() |
#3970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja przegapiłam! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn, u niej takie coś zdarzyło się drugi raz w życiu. Pierwszy raz jak był malutka, ale objawy były inne (bardziej wewnętrzne...), a teraz zewnętrzne. Nigdy więcej nie miałam takich problemów. Teraz podaję jej lek antyalergiczny i lekarki kazały odstawić wapno, bo osłabia działanie tego leku. Ale jak będąc u lekarki usłyszałam, że jak Jej nie przejdzie po lekach, to do szpitala, to mi kolana zmiękły... ![]() Co do tego uczulenia jeszcze, to jak była malutka to wystąpiło po nowo podanym leku (więc można było zrozumieć), ale tym razem to stało się po lekach sprawdzonych, tych które brała zawsze (bez efektów ubocznych) i to mnie najbardziej zdziwiło. I to tak działo się strasznie szybko, normalnie puchła w oczach...Szok.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3973 |
Zakorzenienie
|
ja często mam ucuzlenia po antybiotykach, moja karta u lekarza jets cała zapisana jakich leków już brać nie moge (nawet mi to w testach wyszło, że jestem alergikiem na wiele leków) i zawsze dostaje lek antyalergiczny (nawet teraz biore, bo przedwczoraj po raz kolejny dostałam uczulenia)
i po raz kolejny dostałam zaraz po przyjsciu od lekarza, ale po leku juz nie wróciło (tez lekarz zabronił brać wapna, choć i tak nie brałam) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3974 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Urokliwy kolor włosów- dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam spać. Nie piszcie dużo w nocy ![]() Ciepłej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3975 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#3976 | |||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Wizaż mi muli masakrycznie, Wam też?
Jeszcze draka na składowym ![]() ![]() Gratuluję ![]() Przypominają mi się moje po pięć razy poprawiane kartkówki z matmy ![]() ![]() Cytat:
![]() Generalnie lubię, kiedy opowiada, w jaki strój chętnie by mnie przyodział, pod tym względem fajnie się dogadujemy, mamy podobne gusta ![]() ![]() Swego czasu nawej ujawnił swoje twórcze oblicze i na fali mojego projektowania obróżek sam zaczął robić dla mnie kolczyki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A migren współczuję ![]() Ważne że do przodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w temacie TV, eraz na tvn nadają "grę", kto nie widział, niech zobaczy, bo pozycję uważam za ciekawą, nieszablonową ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Virciu, współczuję i Tobie i córeczce ![]() I bardzo się cieszę, że niebezpieczeństwo w porę zażegnane ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i jakie leki antyalergiczne bierzesz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3979 |
Wtajemniczenie
|
dobra, juz wiem o czym mowisz. tylko ze ona po jednym badaniu nie mogla stwierdzic ze na te i te leki masz alergie tylko ze masz reakcje alergiczna [nie mozna w wyniku badan dopatrzec sie, ze na to, to i to a na to nie, no chyba ze mialas badania genetyczne w co watpie
![]() amertilu nie bralam. w ogole nie lubie tych lekow, staram sie uodparniac organizm. od lekow antyalergicznych strasznie sie tyje zreszta... ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faktycznie troche mnie zdołowałas tym tyciem, ale i tak jutro biore ostatni raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3981 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale nie chce mi sie juz dyskutowac, ostatnio mam na to alergie [truskawki mi podchodza do gardla na sama mysl... ![]() eot. wazne, zeby julci nic powaznego w zwiazku z tymi alergiami sie nie stalo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
Virka - jakże mi przykro z powodu przypadłości córci ! Laik jestem w tym temacie i nie mogę Ci nic poradzić, ale pewnie masz kompetentnych lekarzy. Tęskno mi do ripost Julci. Buziak ode mnie ! Wiem jakim przerażającym uczuciem jest bezsilność, niemożność pomocy bliskiej istocie ...
Współczuję z całego serca. Narek - ![]() agusia - nos do góry; nie przejmuj się - tych największych też wygwizdywano. A tak po prawdzie, 'Estelle' ma rację : gwizdały zazdrosne "laski". Czasem otaczajacy na świat jest paskudny. Ale tylko : czasem. Z chemią też sobie poradzisz. Tyś ambitna Dziouszka. Tak trzymaj ! Ciekawam bardzo relacji Oleczki pt: "Ja i przeprowadzka". Mam nadzieję, że ich dobra materialne w postaci napakowanych waliz i kartonów nie powaliły ![]() Jeśli mogę, mimo krótkiego stażu : witaj Febulcia ! Będzie Ci tutaj fajnie. Dziewczyny są przeurocze. Uwielbiam rajstopy {pończochy} ze szwem ! Dziewczyny Drogie, powiedzcie mi proszę, czy też od jakiegoś tygodnia macie problemy z WIZAZem ?! Czy to wina mojej nowej instalacji ?! Strona otwiera się, albo i nie; ginie w trakcie czytania; wysłanie odpowiedzi graniczy z cudem - np. wczoraj próbowałam trzy razy i bez pozytywnego rezultatu. Przepadło w wirtualnym świecie. Do tego wszystko działa w iście żółwim tempie. Czy to tylko ja mam takie atrakcje ?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie w ten piękny słoneczny dzień!
![]() Ja też mam takie problemy z wizazem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3984 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj jest już troszę lepiej. Dzień dobry Włosomaniaczki ![]() Czy u Was też tak piękna pogoda? Aż cieplej na sercu się robi patrząc na błękitne niebo. Dziś wieczorem barówa, ale... postanowiliśmy, że jedziemy ostatni raz. Szkoda mi trochę, bo zżyłam się już z niektórymi ludźmi ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3985 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Estelle, rozumiem, mimo wszystko ciężko zostawiać tych ludzi i to miejsce. Tę atmosferę... Marzy mi się kiedyś własna knajpa w Krakowie. Choć to podobno najszybszy sposób by zbankrutować. Wydaje mi się, że ten post K. na składowym był już bezczelną prowokacją, AŻ TAK głupia to chyba nie jest. I odsłoniła pół swego oblicza na 'Pochwalmy się...' ![]() A wizaż muli okrutnie.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3986 |
Zakorzenienie
|
mi tez wizaz strasznie muli;/
dostanie się tu graniczy z cudem swoją droga mogliby wkoncu cos z tym zrobic, bo jest coraz gorzej u mnie tez śliczna pogoda, a ja musze siedziec w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3987 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() a u mnie pierwszy brzydki dzien ![]() ![]() a ja dzis juz po zakupach wlosowych ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3988 | |
Zakorzenienie
|
Ależ 2 to pozytywna ocena
![]() ![]() Cytat:
Uaaa, ale się spracowałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3990 | |||
|
Cytat:
Mi i TŻ'towi też się marzy jakaś kafejka, nawet nazwę już mamy i pomysł na niego, nawet kilka... i lokal w dobrej lokalizacji też by się znalazł... jednak oboje mamy chyba zbyt małą sklonnośc do ryzyka ![]() Cytat:
![]() Ogólnie przypadek beznadziejny, widzę po PW, próbuje polemizowac, ale brak jej argumentów, więc jedyne, na co ją stac, to "Pfff..." po tym, jak napisałam jej, co o pewnych sprawach sądzę... No, ale czy ktoś czegoś więcej się spodziewał? Cytat:
![]() ![]() Tymczasem spadam, nocka mnie czeka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.