|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'
Jowiszku a jaka Ty opalona!!! Igusia boska i zauwazyłam ze ja moją tylko w róz ubieram a tu prosze , dama i nie w różu
![]() Judi moja tez czerwona ![]() Cestia, miałam Cie juz dawno pytac ![]()
#4712 |
Zakorzenienie
|
JOWISZKU fajna jest ta twoja Iga i widać że jest bardzo rozgadana
kiedy mój tak będzie gadał dopiero jest na etapie puszczanie małych uśmieszków |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opaliłam się tyle co na spacerach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jesli masz dostep do niemieckich produktow to u nich Cocolino jest jako http://www.allegro.pl/item441542717_...ny_750_ml.html a cocolino widziałam w realu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Leonka, właśnie też sobie ściągam Twoim sposobem z wrzuty pioseneczki- "Czesław Śpiewa"- oj jak moja mama się ucieszy jak jej cd do autka nagram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
kupiłam w końcu podgrzewacz do samochodu, w trasie się przyda i w ogóle na dalsze wycieczki. CHcemy do kalwarii w końcu jechać ale najpierw musi przyjść paczuszka z podgrzewaczem
![]() ![]() http://www.allegro.pl/item439405442_...dgrzewacz.html kupiłąm tez młodemu body 3-6 mies. z early days, pajace też w tym rozmiarze i już kupiłam rozmiar 6-12 miesięcy też body i pajace-żeby nie płacić za przesyłkę dwa razy ![]() http://www.allegro.pl/item446649568_...days_7szt.html http://www.allegro.pl/item440331615_...days_3_6m.html http://www.allegro.pl/item439585509_...days_7szt.html http://www.allegro.pl/item440329523_...ays_6_12m.html
#4717 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jeszcze nie doczytalam jak mnie tam wyzywacie (w co nie watpie...) ale przesle wam obiecane fotki naszej pszczolki. I lece nadrabiac zaleglosci w czytaniu poki mloda spi. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
c.d...
(na 2 zdjeciu mloda se elegancko spi na...nogach mojego meza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
No to ija wklejam zdjęcia Borysa z jego kuzynem (moim bratankiem), który jest strarszy od niego o 8 mies.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
no nareszcie obiecane zdjęcia
1. jeszcze śpię ale już się cieszę na kąpiel 2.okąpany i zadowolony 3. już nie mogę się doczekać na moje mleczko |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
oooo zdjęcia
![]() ![]() ![]() 1-grzeczniutka panienka w swoim łożu 2-dama ala kawaler, hahaha jak nie jest w różowym to sie zawsze z niej nabijam ze jest chłopcem ![]() 3- zobaczcie jakie ma długie rzęski ![]() 4,5- taka jestem zdolna ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2008-12-15 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
hej lasencje Wasze pociechy przecudowne
![]() faktycznie nasze watkowe dzeciaczki to sa najpiekniejsze na swiecie ![]() kristi ja temp. mierze elektronicznym w pupce jest wygodnie i szybko, Miki wykorzystuje obecnie moj termometr od NPR - microlife- z dwoma miejscami po przecinku - mam taki bo chcialam sie nauczyc mniej wiecej tej metody i zrobic Mikusia szybko ![]() ![]() http://www.allegro.pl/search.php?str...category=27840 http://www.allegro.pl/search.php?str...category=17293 a my sie wlasnie karmimy i wyciagamy gruszka glutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | ||||
Zadomowienie
|
Witajcie to może ja też zapodam fotki najstarszej kluseczki z tego wątku
![]()
![]() |
#4724 |
Wtajemniczenie
|
Bry bry
![]() Mała wczoraj znowu usnęła koło 22.30(ja nie wiem może taką pore do snu sobie wybrała?),a że karmiona była o 19.30 to o 1.30 wstała na jedzenie,a potem o 6.30 i tu postanowiła juz nie spać.Wykorzystałyśmy ten czas na czyszczenie glutków z nosa.Zachwycona to ona tymi zabiegami nie jest ale jak mus to mus ![]() ![]() do tego przez nasz dom przetacza sie jakaś zaraza ![]() Wszystko dzieki mojej ciotce która wiedząc że jest chora wpadła do nas z wizytą zamiast siedziec na dupie w domu ![]() ![]() I tak zaraziła moja matke i brata,kolejny padł ojciec.Dwa dni temu powaliło mnie a wczoraj tż-ta ![]() ![]() Tż wczoraj zakupił wkoncu kabel do aparatu i moge nadrabiac zaległosci w robieniu zdjęć mojej księzniczce ![]() Judi super zakupy te body i pajacyki są słodkie ![]() Mała,Taka sobie,Kristi dzieci cud miód i orzeszki poprostu ![]() Fakt nasze watkowe maluchy są najśliczniejsze ![]()
#4725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rusałko jka ona słodka ![]() ![]() ![]() Widze duże podobieństwo do mamusi ![]() A tak wogóle znowu weekend...pewnie postow to bedzie przybywac w tępie ślimaczym...
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
bry!!!
![]() ale sobie z ranka sliczne bobaski poogladalam ![]() ![]() tymek jadlo 19 potem o 24, o 5-po jedzeniu wlozylam go do lozeczka a on lezal, lezal i musial sam zasnać bo obudził mnie o 8 na jedzonko... no to mu się jeszcze nie zdazyło by z całkiem otwartymi oczkami sam usnąć ![]() ![]() ![]() Gosiu ale Nastka się musi męczyć tym katarkiem... dorosłego katar męczy a co dopiero takiego maluszka... Tymek póki co twardy gość, mama była chora i sporadycznie ale jednak czasem na chwile go trzymala jak sie darl a ja musialam choćby do wc iść. Wersta jak Zofia...?? Temperaturki już nie ma? ale się zaczynają choróbska naszych dzieci trzymać... taki głupi okres...
#4727 | ||||
Zadomowienie
|
Kurzosławo to widzę ze masz niezbyt ciekawie , ja miałam tak ostatnio że kuzynka małej zachorowała a teściowa ja przyprowadzała do domu bo musi jej dać jeść w czasie gdy rodzice są w pracy a co najlepsze oni mieszkają 500 m dalej to mogła sama tam pójść normalnie ile żeśmy się nagadali szkoda słów narazie tfu tfu odpukać nie widzę zeby Lence coś dolegało
Dzieki Kurzosława ![]() ![]() Pisałaś kiedyś ze widzisz podobieństwo miedzy naszymi malymi no coś w tym jest ![]() ![]()
![]() |
#4728 | ||||
Zadomowienie
|
praca wzywa juz jestem na pazdziernik w grafiku ,otrzezwilo mnie to troche ze nidługo moja kruszynkę będę musiała zostawić buuuuuuu
![]() |
#4729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja po rozmowach z tz ustalilam że do prcy pójde dopiero jak mała skonczy rok.wiec jeszcze troche czsu mam ![]() A ja chyba dzisiaj wybiore sie popoludniu z małą na pogotownie do pediatry ![]() Ten katar ma coraz wiekszy i tak jakby teraz na zatoki jej siadł ![]() Od rana dwa razy tak sie nim zachłysnęła ze nie umiała oddechu złapać...dobrze że mam łeb na karku bo moja matka widząc to odrazu zaczeła panikowac...i weż tu jej zostaw dziecko pod opieka...
![]() |
#4730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W końcu wszyscy macie troche wytchnienia. Verona Borysek to cudny chłopak a jaki on wielki ![]() ![]()
Edytowane przez Kurzoslawa Czas edycji: 2008-09-27 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Wtajemniczenie
|
Witam kochane mamusie
![]() Na początku chwale wszystkie dzieciaczki....wszystkie sa piekne ![]() Gosia co za ciotka ![]() ![]() Jolu gratuluje postepów Tymusia w spaniu ![]() Mojej małej ta pleśniawka wcale nie przechodzi ![]() Dzisiaj ide na szmatki wyszukac Liliance jakies bluzeczki z dlugim rekawe bo mam zaledwie kilka zdecydowanie za malo ![]() A co myslicie o tym? http://www.allegro.pl/item443060718_...cza_welna.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane.
Śliczne te Wasze Maluszki. Kasiulko super zakupy dla Oli ![]() ![]() A ja wczoraj nie zaglądałam na wizzaz bo nie miałam czasu. Sprzątałam a potem miałam gości. nawet Mała kąpałam dopiero przed23. Dzisiaj przespała cała noc. ![]() MaladT będę musiała zrobić tak jak powiedziałaś naoliwić Ali główke przed kąpielą.
#4733 |
Zakorzenienie
|
witam mamusie i dzieciaczki
Kurzosława a jaki ma mała ten katarek biały czy żółty bo jak biały to nie groźny tylko czyścić i czyścić ale się posypało zdjęć veronka ale fajnie Borysek pokazuje mu ten języczek Taka sobie córcia jest prześliczna i jaka mocna rusałka śliczna córcia i te pucioczki super a teraz to ona musi być jeszcze większa bo miesiąc u takich maluszków to dużo Judi super że w końcu możesz się wyspać i że Tymuś ci już tak fajnie zasypia A ja wczoraj jak nakarmiłam Karolka o 24.30 i zasnął przy karmieniu ale po 5 minutach otworzył oczka i musiał sobie pooglądać pokój a ja niedobra matka wziełam i zgasiłam światło i poszłam spać oczywiście on śpi w tym samym pokoju A on nawet nie zaprotestował tylko grzecznie zasnął nawet nie wiem kiedy i obudził się o 6.30 napił się i znów zasnął i spał do 9 ale to był już sen taki niespokojny tak choć by go coś bolało ciągle popłakiwał na spaniu i znów karmienie a teraz ładnie słodko śpi i sam zasnął w łóżeczku Bałam się że po wczorajszym długim spacerku powiększy się mu katarek ale nie nawet ma mniejszy Jak mu czyściłam rano nosek to nic nie wyszło ale dziwne bo jak leży na pleckach to słychać jak mu przeszkadza katarek a jak czyszczę to tylko odrobinka wyjdzie ale dałam kropelki i mam nadzieję że będzie dobrze i znowu muszę robić izolację dzieci bo tego najstarszego rano przeczyściła raz a ten 3 letni czyści go od ran i boli brzuszek czy to się już nigdy nie skończy ????/ A dziś mamy jechać do siostrzenicy na urodzinki mam nadzieję że im przejdzie |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Wtajemniczenie
|
Córcia mi się budzi.
Laski chyba w czwartek spotkam się z kolesiem z sympatii. Tylko w sumie nie jestem pewna czy jestem gotowa by się z kimś spotkać. No ale na herbatke moge wyskoczyć.
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się wydaje że lepiej naoliwić główkę po kąpaniu bo jak przed naoliwisz to potem to i tak zmyjesz a woda i mydło wysusza skórę ja wcześnie oliwiłam po kąpaniu Teraz nie muszę bo się mu nic nie robi a do kąpieli używam cały czas płynu do kąpieli z oliwką z nivei i ma potem fajna skórę Leonko mi się podoba ten śpiworek i nie drogi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Wtajemniczenie
|
tez mi sie wdaje ze nie drogo a welna owcza wiadomo...cieplutka jest....mysle ze warto
kochane ktore to sa te pampersy z tym paskiem co zmienia kolor jak pielucha jest osikana? |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Wtajemniczenie
|
Veronka ty podajrze uzywalas huggisów 3 i jak one sie sprawuja?a uzywal ktos pamp 3?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
my używamy jeszcze pampków 2 i są w sam raz bo hugiessy 2 dla nas są trochę za duże i zdarzały się nam niespodzianki na pleckach albo z boku a co dopiero 3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie mysle zebu kupic juz pampersy 3 albo huggisy bo 2 ja obciskaja a 2 pampersów mam cala paczke i ich w ogóle nie uzywam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.