Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-27, 12:31   #2521
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Oj L3 nie będzie za ciemny Ja go mam a jestem b.bladaMoże nie aż tak jak np. Adrijahale bardzo.
I jesteś z niego zadowolona?

(ja chyba też chciałabym mieć jeden i drugi )
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 12:42   #2522
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
I jesteś z niego zadowolona?

(ja chyba też chciałabym mieć jeden i drugi )
Jestem Zwłaszcza,że dałam za niego połowę ceny chybaSpokojnie mogę go używać na całą twarz jak zwykłego pudru prasowanego jak i do modelowania L1 też bym chętnie przygarnęła

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 12:58   #2523
isa666
Zakorzenienie

Dobry, wróciłam z uczelni i wynik taki, że jeden egzamin zdany a jeszcze jeden do poprawki w poniedziałek Dlatego zaraz siadam i zakuwam A taka piękna pogoda

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Dla mnie cały Solvay jest taki jakiś dziwny, jedynie babeczki w Naturze się usmiechaja
Wg. mnie strasznie tam pusto, ale ja nie lubię tłumów, do Natury tam chodzę, bo mam blisko.

Cytat:
Isie życzę,żeby odezwali się szybko z jakiejś pracy,bo się im taki fajny pracownik marnuje

Kupiłam sobie płaszczyko-kurtkę jesienną i 2 sweterki śliczne w Top Secret i jeszcze tylko butów z takich pilniejszych rzeczy mi brakuje. Teraz się zastanawiam czy nie zwrócić jednak tej torebki niebieskiej co Wam pokazywałam-podoba mi się bardzo,ale czy niebieski pasuje do ciemnobrązowego?Jak myślicie?
Dziękuję
Niebieski i brąz pasują so siebie wg. mnie

Cytat:
Obejrzałam Gwiezdne Wojny. Jak byłam mała to uwielbiałam ten film i oglądałam kilka(naście?) razy na kasecie.

Fantastyki jako takiej też nie lubię, ale dla dobrych starych GW robię wyjątek. Chociaż bardziej mi się podobały jak miałam 6 lat, to jednak sentyment pozostał.

No i Harrison Ford...
ice , siostro
Normalnie myślałam, że tylko ja lubię GW, nikt ze znajomych nie znosi tych filmów Stare GW oglądałam pierwszy raz jako dziecko(też miałam na kasecie) a potem się wciągłam jak powstały nowe części(ale i tak wolę te stare).
No i Harrison Ford.... mrau!

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Wpadam się zameldować, jutro mam pierwszy zjazd na zaocznych - trzymajcie kciukasy

Sciskam wszystkie!

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
kocham ten zapach
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Alien? Toż to zapach apteki w najczystszym wydaniu! Pamiętam, jak kiedyś nie trafiłam w blotterek i psiknęłam sobie na kurtkę, cały dzień było mi niedobrze.
Hehe, co osoba to inna opinia, ale mi za 1. razem też się nie spodobał. Śmierdział mi strasznie i był za mdły, ale wczoraj go testowałam 2 razy: w Marrionaud i w Douglasie i to jest TEN zapach
Stary 2008-09-27, 13:03   #2524
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Oj L3 nie będzie za ciemny Ja go mam a jestem b.bladaMoże nie aż tak jak np. Adrijahale bardzo.
dopóki nie doczytałam ostatniego zdania, już się pojawiał uśmiech na mojej twarzy, ale jak doczytałam do końca to mi zrzedła mina...
Stary 2008-09-27, 13:08   #2525
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
dopóki nie doczytałam ostatniego zdania, już się pojawiał uśmiech na mojej twarzy, ale jak doczytałam do końca to mi zrzedła mina...
Ale chyba się nie obraziłaś?Masz piękną,jasną cerę,ale mnie do tak jasnej daleko

Stary 2008-09-27, 13:09   #2526
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Jestem Zwłaszcza,że dałam za niego połowę ceny chybaSpokojnie mogę go używać na całą twarz jak zwykłego pudru prasowanego jak i do modelowania L1 też bym chętnie przygarnęła
Ja już nie wiem teraz, który brać. Niech mi ktoś pomoże.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
ice , siostro
Normalnie myślałam, że tylko ja lubię GW, nikt ze znajomych nie znosi tych filmów Stare GW oglądałam pierwszy raz jako dziecko(też miałam na kasecie) a potem się wciągłam jak powstały nowe części(ale i tak wolę te stare).
Ja te nowe oglądałam po raz pierwszy teraz, jak były na dwójce przez ostatnie 3 weekendy. Są mi totalnie obojętne, wolę te stare.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-27, 13:40   #2527
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:

ice , siostro
Ja nie lubię fantastyki i do GW mnie nie ciągnęło, ale te odcinki w TVP2 z zaciekawieniem oglądam. I przyznam, że są nawet nawet Z aktorów najbardziej mi się podoba Hayden Christensen te oczy i usta.... Lubię mężczyzn z obfitszymi ustami (mój TŻet ma też takie pełne mmm )

Przyjęli mnie do Cinema

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub

Edytowane przez zabula87
Czas edycji: 2008-09-27 o 13:41 Powód: poprawka
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 13:54   #2528
isa666
Zakorzenienie

ice stare są faktycznie lepsiejsze Ja pamiętam, że jak oglądałam GW będąc dzieckiem to zawsze pamiętałam Hana Solo i księżniczkę Leię, wogóle nie kojarzyłam natomiast rycerzy Jedi, jakoś bardziej tamte 2 postacie mi utkwiły w pamięci niż Jedi i Lord Vader

zabula gratulacje
A co do Christensena, to strasznie go zjechali za jego grę aktorską, że beznadziejnie grał Anakina, ale czy ja wiem? Już wolę jego w tej roli niż jakiegoś Brada Pitta Brzydal.... (tzn. Pitt brzydal).

No i widać jak się uczę na egzamin
Stary 2008-09-27, 14:04   #2529
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Ale chyba się nie obraziłaś?Masz piękną,jasną cerę,ale mnie do tak jasnej daleko
a niby czemu miałabym się obrazić? zaczęłam się cieszyć, bo się pojawiło światełko w tunelu i nadzieja, że jest jakiś fajny podkład dla mnie ale jednak nie ma tak dobrze
Stary 2008-09-27, 14:08   #2530
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
a niby czemu miałabym się obrazić? zaczęłam się cieszyć, bo się pojawiło światełko w tunelu i nadzieja, że jest jakiś fajny podkład dla mnie ale jednak nie ma tak dobrze
Obejrzyj sobie L1.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-27, 14:09   #2531
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
No bo tak to jakoś zabrzmiałoAle to nie podkład tylko puder,więc i tak nic z tego

Stary 2008-09-27, 14:14   #2532
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:

A z którego jestes bardziej zadowolona i jakbyś je do siebie porównała? Bo ja naprawdę nie wiem - boję się trochę, że L1 będzie ciut za jasny, ale z drugiej strony tak pieknie wyglądał na skórze i tak ładnie rozpromieniał (chociaż to był tylko test nadgarstkowy), z kolei co do L3 obawiam się, że jednak będzie za ciemny i że nie daje takiego pięknego efektu, jak L1.
bardziej podoba mi się L3, jest piękny. Taki jaśniutki subtelny beżyk, nadaje się dla jasnych karnacji. L1 w zasadzie używam tylko do rozjaśniania skóry pod oczami

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 14:58   #2533
Hosenka*
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Nawet jeszcze 15 nie ma a ja już wymeczona jak po całym dniu ...

Wczoraj wieczorem dostałam od koleżanki smsa z propozycją popiwkowania, musiałam się więc ekspresowo zebrać - jestem w szoku - 40 minut starczyło mi na umycie włosów (mam za lopatki i dosyć grube), wyszuszenie, ubranie i poprawienie makijazu
Po drodze do domu natknełam się na 2 małolatów sikających pod murami Wróciłam przed 1 od razu usnełam.

Tak dobrze mi się spało - do 11 Potem trzeba było jechac na zakupy, po południu jade z mama do jej koleżanki po śliweczki A ja już nie mam siły A jeszcze sprzątać trzeba

Ja też nie lubie GW - te stare odcinki kojarze z dzieciństwa, ale nie ogladłam ich jakoś specjalnie, tylko tak przelotem coś mi migneło przed oczami. Nowych też nie ogladałam - jak leciały na dwójce to popatrzyłam z 5 min, stwierdziłam ze głupoty i przelączyłam.

Ogolnie to ja nie lubię filmów ogladać W kinie nie byłam chyba z 5 lat i nie ubolewam nad tym... Zdecydowanie wolę czytać ksiązki

Karolinko: gratuluje samozaparcia

Kupialm dziś sztyft Lady Speed Stick - teraz używam w żelu i doprawdza mnie do szału Jelsi sztyf okaze się do to wróce do Vichy - może znowu będzie na mnie dzialał po tak dlugiej przerwie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 15:06   #2534
isa666
Zakorzenienie

A mi się znów zrobił jęczmień na powiece Wszystko przez wiatr, trochę mnie owieje i od razu coś mi wyłazi.
Nie wiem czy jechać jutro na wykład, z jednej strony mam dość siedzenia w domu a zwłaszcza w niedziele, gdy nie ma co robić, ale z drugiej znów powinnam zakuwać na poniedziałek Tylko, ze nauka mi nie idzie wogóle, a to ostatni egzamin

Hosenko już się miałam pytać gdzie się podziewałaś
Antyperspirantu Lady Speed Stick w żelu używa moja mama, mi też służył nawet, ale odkąd mam Etiaxil to używam tylko szpreju Nivei tak dla zapachu, bo do ochrony nic innego nie trzeba

Wstyd się przyznać, ale nie ogoliłam wczoraj tych moich nóg Już nie miałam wieczór siły, nawet nie użyłam balsamu po prysznicu. Dziś się jednak już muszę doprowadzić do porządku
Stary 2008-09-27, 15:18   #2535
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Antyperspirantu Lady Speed Stick w żelu używa moja mama, mi też służył nawet, ale odkąd mam Etiaxil to używam tylko szpreju Nivei tak dla zapachu, bo do ochrony nic innego nie trzeba

Wstyd się przyznać, ale nie ogoliłam wczoraj tych moich nóg Już nie miałam wieczór siły, nawet nie użyłam balsamu po prysznicu. Dziś się jednak już muszę doprowadzić do porządku
Mi zel nie odpowiada - pachy sa strasznie mokre, żel spływa ze skóry i mimo że nie czuć zadnego smrodku, to ta wilgoć powoduje ze nie czuję się komfortowo ... No i kleji się po nałożeniu

Jejku, ja tez się muszę wygolić, bo czuję się jak jaskiniowiec

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 15:22   #2536
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
zabula gratulacje
A co do Christensena, to strasznie go zjechali za jego grę aktorską, że beznadziejnie grał Anakina, ale czy ja wiem? Już wolę jego w tej roli niż jakiegoś Brada Pitta Brzydal.... (tzn. Pitt brzydal).

No i widać jak się uczę na egzamin
Zgadzam się, że Pitt brzydal a z nauką to musisz sobie mówić, że to ostatni egzamin Ja zawsze sobie powtarzam, że tylko ten jeden i już spokój, ten jeden...I jakoś się zmuszam
Cytat:
Ja polecam dezodorant w sprayu z Fa Sport Active Extra Strong Bardzo dobry!

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 15:25   #2537
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ja już po pierwszym zjeździe (urwałam się z ostatniego wykładu )
Wczoraj doszło zamówienie z Eskulapa-jestem zadowolona, ale zostanę chyba przy Aptece w Sieci, chyba, że Eskulap skusi mnie promocjami , jak to się stało teraz.
Dostałam próbki kremów Nuxe, zaraz idę się rolniczyć, m.in. Maseczką Galenic i Avene

P.S. Ice, to ty prosiłaś o relacje po ampulce Alfaparf? Wczoraj uzyłam po fitnessie, na moje włosy wystarczyło 1/2 ampułki. Włosy są po niech rewelacyjne , zdyscyplinowane, miękkie, gładkie, odżywione. To relacja po 1 użyciu, jeśli nadal będę tak zadowolona to na pewno do nich powrócę Jak dla mnie na chwilę obecną przebijają ampułki L'oreala, ale zobaczymy jak to będzie przy dłuższym stosowaniu

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 15:55   #2538
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Witam
Ja o rana mam remontownie, jestem w nowym domu na weekend i przywieźli moje cudowne mebelki

Isa gratuluję zdanego egzaminu a z poniedziałkowym na pewno spokojnie sobie poradzisz

Ale piękna dziś pogoda
Ostatnie dni chyba już takie pogodne....

A na obiad zrobiłam sobie leczo z cukinii
Stary 2008-09-27, 16:17   #2539
zizou
Zakorzenienie

czesc

jestem dzis jakas zamulona nic mi sie nie chce, nie mam sily... ble.

z nudow przegladam truskawe i coraz bardziej nakrecam sie perfumowo zapachy, ktore chce miec sa w calkiem znosnych cenach wiec kiedy odbije sie od dna to sobie sprawie kilka flaszeczek
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 16:28   #2540
adrijah
Zakorzenienie

mnie w gardle drapie.. Tata ma angine, Mama też narzeka na gardło.. tak się wszyscy do imprezowania nadajemy, że ho ho no nic, zdezynfekujemy gardła i jakoś to może będzie lecę się szykować, bo jestem w kropce

EDIT: ten L1 to puder? to nie jestem zainteresowana...

Karolina przepraszam, nie chciałam żeby tak brzmiało - mina mi zrzedła, ale nie dlatego, że napisałaś jaka ja jestem blada tylko dlatego, że ten puder może być dla mnie za ciemny tym bardziej, że miałam nadzieję, że mówicie o jakimś podkładzie
Stary 2008-09-27, 16:54   #2541
bossy
Zakorzenienie

Co do antyperspirantów to od długiego już czasu używam co 2-3 noc płynu antidral a tak na codzień to mam sztyft nivea. Ale używam mamy nivełe w spreju (nie wie o tym podkradam jej )

Eh ja miałam paskudny dzień. Ogromna kłótnia ze wszystkimi, zatrzymanie na środku jezdni, zabranie torebki, wyjście i trzaśnięcie drzwiami. Zostałam obtrąbiona za to, a tata musiał się przesiadać i jechać. Wróciłam do domu na nogach. Szłam i wyłam.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 17:07   #2542
isa666
Zakorzenienie

Vibesko dziękuję(za gratulacje) i nie-dziękuję(za egzamin, którego jeszcze nie zdałam)

ziz no nie gadaj, znów perfumy? A co Cię tam kusi tak bardzo?

bossiaczku

Aaaaa...macałam wczoraj tą nową Isa Dorę - cienie są boskie Ten najciemniejszy brąz jest taki piękny(pozostałe jakieś zbyt cieliste i mało widoczne).
Rozświetlaczo-brązer również cudny, ale część rozświetlająca jak dla mnie jest zbyt błyszcząca i ma wielkie drobiny Brązująca połówka bardziej mi się podoba, ale mam dość brązerów.
Macałam też nowe cienie Burżujka z jesiennej kolekcji, ten turkus, który mi się podobał jest strasznie blady Wymaziałam chyba z pół testera nim zobaczyłam na ręce kolor(bo drobinek i błysku to ma aż nadto ).
Stary 2008-09-27, 17:20   #2543
karolina1985
Zakorzenienie

Zeżarło mi posta

Adrijah ok rozumiemA gardła zdezynfekujecie sobie na imprezie

Bossiaku

Ja też strasznie rozmemłana dziś jestemCiągle oglądam ofertę Eskulapa i chyba mam kryzys ( w drugim dniu odwyku). Co to za maseczka Avene,którą tak chwalicie?
Nie mam żadnego peelingu do twarzy a Ice kusi Nuxe...Żel jeszcze mam,starczy na długo,ale ta promocja 50 ml gratis
Sensibio mi się kończy...Mam jeszcze Sebium i Ziaję i miniatury Avene,ale to nie to samo...Kremu nie mam...Tzn.mam Biodermę i AA,ale tonie to...Może poprosiłabym przynajmniej o próbki Nuxe albo wzięła Hydraphase Legere?

Też sobie chyba porolniczę zaraz,ale nie mam ciepłej wody

Jedyny plus jest taki,że Mama upiekła mi jagodzianki

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2008-09-27 o 17:41
Stary 2008-09-27, 17:39   #2544
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
ziz no nie gadaj, znów perfumy? A co Cię tam kusi tak bardzo?
gucci, gucci II, miss dior, addict, escada moon sparkle, organza, chance, chance eau fraiche, dune, dolce vita...

wymieniac dalej?
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 17:58   #2545
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Witam

Daaawno mnie tutaj nie bylo ale podczytywalam Was regularnie tylko,ze brakuje czasu na pisanie

Tak odnosnie pudru Shiseido,jak dla mnie to strata pieniedzy-ostrzegala mnie zakupem Kate30 i nie posluchalam,nabylam L1 i L2-nie robia nic,w sumie trudno mowic o jakimkolwiek efekcie L2 poszlo w rece kolezanki a L1 zostawilam do rozjasniania i tyle.

Zrobilam sie strasznie marudna jezeli chodzi o pudry puder PF prawie poszedl w swiat,LU 06 tez wydalam bez zalu bo jednak to nie to ,zachwalany Clarins tez nie do konca pasuje choc odcien 02 chyba kupie bo nadaje ladne wyrownanie kolorytu.Pokusilam sie o sypanca Borghese i jest niezle ale drugi raz juz nie wroce do niego....ciezko mi dogodzic.
Jedyne w pelni udane zakupy to perfumy i udalo mi sie upolowac moje ukochane NU EDP

Szykuje mi sie slodko leniwy weekend i cieszy mnie ta wizja tymbardziej,ze przede mna goracy okres nie tylko zawodowo
Stary 2008-09-27, 18:02   #2546
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
gucci, gucci II, miss dior, addict, escada moon sparkle, organza, chance, chance eau fraiche, dune, dolce vita...

wymieniac dalej?
Dużo tego
Dobrze, że mnie narazie kusi tylko Alienek i jak go kupię będę hepi

Strasznie głodna jestem, już z 5 razy zajrzałam do lodówki i nie mam pomysłu co zjeść
Stary 2008-09-27, 18:26   #2547
karolina1985
Zakorzenienie

A ja znudzona Objadłam się jagodziankami i właśnie sobie przypomniałam,że kupiłam nową Urodę a nawet do niej nie zajrzałam...Ostatnio kupuję z przyzwyczajenia,przejrzę na szybko i rzucam w kąt...Twój Styl też leży,ale przynajmniej się przydał,bo kupon na 50 zł zrealizowałam

Stary 2008-09-27, 18:29   #2548
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
P.S. Ice, to ty prosiłaś o relacje po ampulce Alfaparf? Wczoraj uzyłam po fitnessie, na moje włosy wystarczyło 1/2 ampułki. Włosy są po niech rewelacyjne , zdyscyplinowane, miękkie, gładkie, odżywione. To relacja po 1 użyciu, jeśli nadal będę tak zadowolona to na pewno do nich powrócę Jak dla mnie na chwilę obecną przebijają ampułki L'oreala, ale zobaczymy jak to będzie przy dłuższym stosowaniu
Dzięki za opinię, czuję się skuszona i proszę o dalsze relacje.

Ja dzisiaj użyłam maski Age Densiforce, wcześniej natarłam włosy olejem rycynowym i zostawiłam na pół godzinki, potem zostawiłam włosy, żeby same wyschły i nie nakładałam pianki. Od razu są w lepszym stanie, bardziej sprężyste i się nie plączą, szkoda tylko że bez dyfuzora układają się fatalnie. Fajna ta maska, poużywam jej teraz w formie kuracji po każdym myciu i zobaczymy, czy ten efekt da się utrzymać na dłużej również przy suszeniu suszarką.

Byłam w Sephorze, kupiłam Shiseido L3. Straszne tłumy dziś w Galerii, nawet żadna pani sephorianka nie była wolna, żeby mi doradzić, więc obmacałam Lancome i Shiseido i wzięłam ten. Mam nadzieję, że będę zadowolona.

Miałam jeszcze kupić sobie rozpinany sweterek, ale dzikie tłumy skutecznie mnie zniechęciły do łażenia po sklepach.

Mam fatalny humor, myślałam, że mi przejdzie, jak dostanę okres, ale tak mi jakoś źle. Mam ochotę napisać do eksa, ale z kolei jak napiszę dziś to na pewno sie rozkleję, więc chyba sobie podaruję.

Siedzę dziś w domu, już nie pamiętam, kiedy ostatnio spędziłam sobotnią noc w domu, ale to dobrze, mój organizm (na czele z wątrobą) troche odpocznie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-27, 18:37   #2549
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ice, ja też mam małego doła (dołka ), niestety z podobnego powodu Na szczęście zaraz wychodzę, jutro do szkoły, więc mam nadzieję, że oderwę się trochę od myślenia

P.S. Maseczka Galenic oczyszcza G-E-N-I-A-L-N-I-E A nałożona po niej nawilżająca Avenka to w ogóle cudo duet

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 18:58   #2550
Jelonek
Zakorzenienie

Te maseczki są na kwc? Które to?
Kusicie przebrzydłe Wy

Agniesko- sprawdzałaś może już True Match?

Ziz widzę, że Gucci II Cię wzięła
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości