|
|
#2521 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Cytat:
![]() (ja chyba też chciałabym mieć jeden i drugi
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie mogę go używać na całą twarz jak zwykłego pudru prasowanego jak i do modelowania
|
|
#2523 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry, wróciłam z uczelni i wynik taki, że jeden egzamin zdany a jeszcze jeden do poprawki w poniedziałek
Dlatego zaraz siadam i zakuwam A taka piękna pogoda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niebieski i brąz pasują so siebie wg. mnie Cytat:
Normalnie myślałam, że tylko ja lubię GW, nikt ze znajomych nie znosi tych filmów Stare GW oglądałam pierwszy raz jako dziecko(też miałam na kasecie) a potem się wciągłam jak powstały nowe części(ale i tak wolę te stare).No i Harrison Ford.... mrau! Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
dopóki nie doczytałam ostatniego zdania, już się pojawiał uśmiech na mojej twarzy, ale jak doczytałam do końca to mi zrzedła mina...
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2526 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z aktorów najbardziej mi się podoba Hayden Christensen te oczy i usta.... Lubię mężczyzn z obfitszymi ustami (mój TŻet ma też takie pełne mmm )Przyjęli mnie do Cinema
od 30.04.2004 MY 28.04.2012 ślub Edytowane przez zabula87 Czas edycji: 2008-09-27 o 13:41 Powód: poprawka |
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
ice stare są faktycznie lepsiejsze
Ja pamiętam, że jak oglądałam GW będąc dzieckiem to zawsze pamiętałam Hana Solo i księżniczkę Leię, wogóle nie kojarzyłam natomiast rycerzy Jedi, jakoś bardziej tamte 2 postacie mi utkwiły w pamięci niż Jedi i Lord Vader ![]() zabula gratulacje A co do Christensena, to strasznie go zjechali za jego grę aktorską, że beznadziejnie grał Anakina, ale czy ja wiem? Już wolę jego w tej roli niż jakiegoś Brada Pitta Brzydal.... (tzn. Pitt brzydal).No i widać jak się uczę na egzamin
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jednak nie ma tak dobrze
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nie podkład tylko puder,więc i tak nic z tego
|
|
#2532 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Nawet jeszcze 15 nie ma a ja już wymeczona jak po całym dniu ... Wczoraj wieczorem dostałam od koleżanki smsa z propozycją popiwkowania, musiałam się więc ekspresowo zebrać - jestem w szoku - 40 minut starczyło mi na umycie włosów (mam za lopatki i dosyć grube), wyszuszenie, ubranie i poprawienie makijazu Po drodze do domu natknełam się na 2 małolatów sikających pod murami Wróciłam przed 1 od razu usnełam. Tak dobrze mi się spało - do 11 Potem trzeba było jechac na zakupy, po południu jade z mama do jej koleżanki po śliweczki A ja już nie mam siły Ja też nie lubie GW - te stare odcinki kojarze z dzieciństwa, ale nie ogladłam ich jakoś specjalnie, tylko tak przelotem coś mi migneło przed oczami. Nowych też nie ogladałam - jak leciały na dwójce to popatrzyłam z 5 min, stwierdziłam ze głupoty i przelączyłam. Ogolnie to ja nie lubię filmów ogladać W kinie nie byłam chyba z 5 lat i nie ubolewam nad tym... Zdecydowanie wolę czytać ksiązki Karolinko: gratuluje samozaparcia Kupialm dziś sztyft Lady Speed Stick - teraz używam w żelu i doprawdza mnie do szału Jelsi sztyf okaze się do
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się znów zrobił jęczmień na powiece
Nie wiem czy jechać jutro na wykład, z jednej strony mam dość siedzenia w domu a zwłaszcza w niedziele, gdy nie ma co robić, ale z drugiej znów powinnam zakuwać na poniedziałek ![]() Hosenko już się miałam pytać gdzie się podziewałaś ![]() Antyperspirantu Lady Speed Stick w żelu używa moja mama, mi też służył nawet, ale odkąd mam Etiaxil to używam tylko szpreju Nivei tak dla zapachu, bo do ochrony nic innego nie trzeba Wstyd się przyznać, ale nie ogoliłam wczoraj tych moich nóg Już nie miałam wieczór siły, nawet nie użyłam balsamu po prysznicu. Dziś się jednak już muszę doprowadzić do porządku
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku, ja tez się muszę wygolić, bo czuję się jak jaskiniowiec
|
|
#2536 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z nauką to musisz sobie mówić, że to ostatni egzamin Ja zawsze sobie powtarzam, że tylko ten jeden i już spokój, ten jeden...I jakoś się zmuszam![]() Cytat:
Bardzo dobry!
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po pierwszym zjeździe (urwałam się z ostatniego wykładu
) Wczoraj doszło zamówienie z Eskulapa-jestem zadowolona, ale zostanę chyba przy Aptece w Sieci, chyba, że Eskulap skusi mnie promocjami , jak to się stało teraz. Dostałam próbki kremów Nuxe, zaraz idę się rolniczyć, m.in. Maseczką Galenic i Avene P.S. Ice, to ty prosiłaś o relacje po ampulce Alfaparf? Wczoraj uzyłam po fitnessie, na moje włosy wystarczyło 1/2 ampułki. Włosy są po niech rewelacyjne , zdyscyplinowane, miękkie, gładkie, odżywione. To relacja po 1 użyciu, jeśli nadal będę tak zadowolona to na pewno do nich powrócę
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja o rana mam remontownie, jestem w nowym domu na weekend i przywieźli moje cudowne mebelki Isa gratuluję zdanego egzaminu a z poniedziałkowym na pewno spokojnie sobie poradzisz ![]() Ale piękna dziś pogoda ![]() Ostatnie dni chyba już takie pogodne.... A na obiad zrobiłam sobie leczo z cukinii
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() jestem dzis jakas zamulona nic mi sie nie chce, nie mam sily... ble.z nudow przegladam truskawe i coraz bardziej nakrecam sie perfumowo zapachy, ktore chce miec sa w calkiem znosnych cenach wiec kiedy odbije sie od dna to sobie sprawie kilka flaszeczek
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
mnie w gardle drapie.. Tata ma angine, Mama też narzeka na gardło.. tak się wszyscy do imprezowania nadajemy, że ho ho
lecę się szykować, bo jestem w kropceEDIT: ten L1 to puder? to nie jestem zainteresowana... Karolina przepraszam, nie chciałam żeby tak brzmiało - mina mi zrzedła, ale nie dlatego, że napisałaś jaka ja jestem blada tylko dlatego, że ten puder może być dla mnie za ciemny tym bardziej, że miałam nadzieję, że mówicie o jakimś podkładzie
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Co do antyperspirantów to od długiego już czasu używam co 2-3 noc płynu antidral a tak na codzień to mam sztyft nivea. Ale używam mamy nivełe w spreju (nie wie o tym
podkradam jej )Eh ja miałam paskudny dzień. Ogromna kłótnia ze wszystkimi, zatrzymanie na środku jezdni, zabranie torebki, wyjście i trzaśnięcie drzwiami. Zostałam obtrąbiona za to, a tata musiał się przesiadać i jechać. Wróciłam do domu na nogach. Szłam i wyłam.
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko dziękuję(za gratulacje) i nie-dziękuję(za egzamin, którego jeszcze nie zdałam)
ziz no nie gadaj, znów perfumy? A co Cię tam kusi tak bardzo? ![]() bossiaczku ![]() Aaaaa...macałam wczoraj tą nową Isa Dorę - cienie są boskie Rozświetlaczo-brązer również cudny, ale część rozświetlająca jak dla mnie jest zbyt błyszcząca i ma wielkie drobiny Brązująca połówka bardziej mi się podoba, ale mam dość brązerów.Macałam też nowe cienie Burżujka z jesiennej kolekcji, ten turkus, który mi się podobał jest strasznie blady Wymaziałam chyba z pół testera nim zobaczyłam na ręce kolor(bo drobinek i błysku to ma aż nadto ).
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Zeżarło mi posta
![]() Adrijah ok rozumiem A gardła zdezynfekujecie sobie na imprezie![]() Bossiaku Ja też strasznie rozmemłana dziś jestem Ciągle oglądam ofertę Eskulapa i chyba mam kryzys ( w drugim dniu odwyku ). Co to za maseczka Avene,którą tak chwalicie?Nie mam żadnego peelingu do twarzy a Ice kusi Nuxe...Żel jeszcze mam,starczy na długo,ale ta promocja 50 ml gratis ![]() Sensibio mi się kończy...Mam jeszcze Sebium i Ziaję i miniatury Avene,ale to nie to samo...Kremu nie mam...Tzn.mam Biodermę i AA,ale tonie to...Może poprosiłabym przynajmniej o próbki Nuxe albo wzięła Hydraphase Legere? ![]() Też sobie chyba porolniczę zaraz,ale nie mam ciepłej wody ![]() Jedyny plus jest taki,że Mama upiekła mi jagodzianki
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2008-09-27 o 17:41 |
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
gucci, gucci II, miss dior, addict, escada moon sparkle, organza, chance, chance eau fraiche, dune, dolce vita...
wymieniac dalej?
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Daaawno mnie tutaj nie bylo ale podczytywalam Was regularnie tylko,ze brakuje czasu na pisanie Tak odnosnie pudru Shiseido,jak dla mnie to strata pieniedzy-ostrzegala mnie zakupem Kate30 i nie posluchalam,nabylam L1 i L2-nie robia nic,w sumie trudno mowic o jakimkolwiek efekcie L2 poszlo w rece kolezanki a L1 zostawilam do rozjasniania i tyle.Zrobilam sie strasznie marudna jezeli chodzi o pudry Jedyne w pelni udane zakupy to perfumy i udalo mi sie upolowac moje ukochane NU EDP Szykuje mi sie slodko leniwy weekend i cieszy mnie ta wizja tymbardziej,ze przede mna goracy okres nie tylko zawodowo
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że mnie narazie kusi tylko Alienek i jak go kupię będę hepi ![]() Strasznie głodna jestem, już z 5 razy zajrzałam do lodówki i nie mam pomysłu co zjeść
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znudzona
Objadłam się jagodziankami i właśnie sobie przypomniałam,że kupiłam nową Urodę a nawet do niej nie zajrzałam...Ostatnio kupuję z przyzwyczajenia,przejrzę na szybko i rzucam w kąt...Twój Styl też leży,ale przynajmniej się przydał,bo kupon na 50 zł zrealizowałam
|
#2548 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj użyłam maski Age Densiforce, wcześniej natarłam włosy olejem rycynowym i zostawiłam na pół godzinki, potem zostawiłam włosy, żeby same wyschły i nie nakładałam pianki. Od razu są w lepszym stanie, bardziej sprężyste i się nie plączą, szkoda tylko że bez dyfuzora układają się fatalnie. Fajna ta maska, poużywam jej teraz w formie kuracji po każdym myciu i zobaczymy, czy ten efekt da się utrzymać na dłużej również przy suszeniu suszarką.Byłam w Sephorze, kupiłam Shiseido L3. Straszne tłumy dziś w Galerii, nawet żadna pani sephorianka nie była wolna, żeby mi doradzić, więc obmacałam Lancome i Shiseido i wzięłam ten. Mam nadzieję, że będę zadowolona. Miałam jeszcze kupić sobie rozpinany sweterek, ale dzikie tłumy skutecznie mnie zniechęciły do łażenia po sklepach. Mam fatalny humor, myślałam, że mi przejdzie, jak dostanę okres, ale tak mi jakoś źle. Mam ochotę napisać do eksa, ale z kolei jak napiszę dziś to na pewno sie rozkleję, więc chyba sobie podaruję. Siedzę dziś w domu, już nie pamiętam, kiedy ostatnio spędziłam sobotnią noc w domu, ale to dobrze, mój organizm (na czele z wątrobą) troche odpocznie.
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Ice, ja też mam małego doła (dołka
), niestety z podobnego powodu Na szczęście zaraz wychodzę, jutro do szkoły, więc mam nadzieję, że oderwę się trochę od myślenia P.S. Maseczka Galenic oczyszcza G-E-N-I-A-L-N-I-E A nałożona po niej nawilżająca Avenka to w ogóle cudo duet
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Te maseczki są na kwc?
Które to?Kusicie przebrzydłe Wy ![]() Agniesko- sprawdzałaś może już True Match? ![]() Ziz widzę, że Gucci II Cię wzięła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

Może nie aż tak jak np. Adrijah
ale bardzo.

Dlatego zaraz siadam i zakuwam
A taka piękna pogoda 

Stare GW oglądałam pierwszy raz jako dziecko(też miałam na kasecie) a potem się wciągłam jak powstały nowe części(ale i tak wolę te stare).

(tzn. Pitt brzydal).
ale jednak nie ma tak dobrze

Jelsi sztyf okaze się do