![]() |
#361 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mam talent - nowy program na TVN
haa wszyscy sa fajni, tylko ze tak jak mowila chylinska, jest troche przerazona, bo nie wie co dalej... ta laska od weza umie sie tylko wyginac, niczym wiecej nie zaskoczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Jak na razie w tym odcinku najbardziej podobałi mi się ta dziewczynka która zaśpiewała i ten z pacynką;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Wtajemniczenie
|
Facet z gwoździem - masakra.
Hm, to samo pomyślałam, musi miec chody skoro śpiewała u papieża.
#364 |
Wtajemniczenie
|
średnia?
a kto jest Twoim zdaniem nie-średni? ![]() tylko pytam, bo moim zdaniem była zachwycająca jeju, to mnie rozwaliło ![]() zakonnicy mi sie podobali. miło mi sie słuchało ![]() dzisiaj bardzo dużo fajnych osób, szybciej bym wymieniła kto mi sie nie podobał. grupa wiecznie młodych była cudowna ![]() jurorzy w dobrej formie, jednak pani Foremniak od pierwszego odcinka niesamowicie mnie denerwuje ![]()
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
dla mnie ruda dziewczynka ładnie śpiewała.ma ciekawy głos,ale nie poleciała ta łezka wzruszenia.
nie wiem od czego to zalezy,może to repertuar. dziewczyna na szarfie była super.najbardziej urzekł mnie podkład muzyczny. jeśli mam byc szczerato odpowiednie dobranie muzyki,stroju daje szanse. co do panów muzyki kościelnej-nie, ok, huru w habitach to wykonanie podobało mi sie,byli nietypowi,a o to chodziło. zapomniałam o brzuchomówcy,ktory rozsmieszał mnie,bawił,ale to chyba nie to. uf ,ale sie rozpisałam.i tak uważam,że klaudia jest the best.to moje skromne zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9164878]haa wszyscy sa fajni, tylko ze tak jak mowila chylinska, jest troche przerazona, bo nie wie co dalej... ta laska od weza umie sie tylko wyginac, niczym wiecej nie zaskoczy.[/quote]
w pewnym sensie masz rację,ale kto może zrobic coś innego. kazdy ma swoją specjalizację.ten kto śpiewa,bedzie śpiewał.akrobata bedzie robił akrobację. można to tylko wyszlifować.dla mnie mała jest juz profesjonalistką,więc nie wiem co może wyszkolić.może pokazac inny układ.tak jak spiewający talent może zaśpiewać coś innego. |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Konto usunięte
|
dziewczynka ruda bardzo fajna- powtorze to, ale wg mnie troche jej brakuje do legendarnego wykonania georginy tarasiuk
![]() ja nie moge sie przemoc do tej dziewczynki, bo te gimnastyczki kojarza mi sie z katorgami na cwiczeniach, wywieraniu na nich presji, nieraz bylo glosno przez jakie pieklo przechodza zeby cokolwiek osiagnac, drastyczne diety, bo takiej przytyc nie wolno, ogolny rygor... |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() boze, kocham ten program ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie! ![]() akrobatom, ktorymi wiekszosc byla zachwycona, tez mozna zarzucic, ze ciagle beda robic to samo.
![]() |
#370 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale tamta para akrobatow zachwycila mnie. swoja sila, zwinnoscia, pomyslem. dziewczynka nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
...laski!!! czyja piosenke spiewal Mateusz???.....znacie tytul???
![]() - juz wiem: Brian May - Too Much Love Will Kill You
Zawsze nadzieja. Zawsze ta k**wa w zielonej sukience. Edytowane przez miss no nick Czas edycji: 2008-09-28 o 07:20 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Ruda zaśpiewała rewelacyjnie-tutaj bym się nie zdziwiła "opadającym szczękom"
![]() ![]() Brzuchomówca dla mnie był beznadziejny i nudny... Dziewczyna na szarfie-niby ok,ale tak jakby zgapiła pomysł występu od tych akrobatów z pierwszego odcinka(połączenie wyczynów fizycznych z operową muzyką i wolnymi ruchami). Podobał mi się jeszcze ten koleś z fioletowymi włosami-nie wiem czemu, jego występ był po prostu zabawny ![]() Na dziewczynkę-gumę nie mogłam patrzec-dla mnie to makabryczne,choc przyznaję,że ma do tego talent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |||
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9164843]
kodeina- to jesli ona jest srednia, to kto wg ciebie jest dobry?[/quote] mała - wąż mnie zachwyciła. W tym odcinku tylko ona spowdowała u mnie wielkie "wow" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Fioletowe włosy dobre dla pośmiania się ale nie uważam tego za talent ..nie wiem dlaczego przeszedł ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie też dzisiejsza Klaudia zrobiła większe wrażenie niż ta od Niemena. Moim zdaniem wykonała to równie dobrze jak Georgina. W każdym razie obie (według mnie) zaśpiewały lepiej niż Natalia Kukulska ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
A pamietacie tych kolesi na poczatku, co tanczyli i przeszli? Czy ten z tymi kolami w uszach nie byl czasem na kastingu do you can dance? Wtedy go strasznie zjechali. Tydzien temu byly lepsze talenty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9165239]kola
![]() Jeszce tamci ujda, ale ten z tunelami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
a ja nie oglądałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9165239]kola
![]() odbiegając trochę od tematu : te koła w uszach - m a s a k r a ![]() ![]() ![]() tak ale jeśłi chodzi o mnie to dla mnie głos który mnie poruszy ( wzruszy) uznaję za niesamowity a osobę taką za utalentowaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
ale ,gdzie sie podziała georgina.dlaczefgo jej nie słychać.
boli mnie to,że po skonczonym programie brakuje ludzi to rozwijania taletu.dlaczego nie ma człowieka ,ktory stworzyłby HIT dla takiej perełki. druga sprawa to taka,że jesli chce sie zaistnieć dla szerszej publiczności to piosenki muszą byc komercyjne.muszą podobac sie większej publiczności,nie tylko artyście. uważam,że trzeba umieć się sprzedać.nie tylko talent się liczy,ale siła przebicia. na koniec dodam,że może to takie ludzkie,że pamiętam cos co mnie wzruszyło. najbardziej utkwiły mi dwa występy.akrobaci ciał-odcinek pierwszy i klaudia .więcej grzechów nie pamiętam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
był był ale wcale go tak nei zjechali bo on przecież dostał bilet ( nie pamiętam już gdzie wtedy jechali uczestnicy )
![]() |
#385 |
Zadomowienie
|
Mam wrażenie, że zdecydowana większość to przeciętniacy w swoim zajęciu (m. in. 90% tańców) albo gorsze odpowiedniki uczestników z zagranicznych edycji (np. ten brzuchomówca to Terry Fator z USA podzielony przez co najmniej dziesięć).
Przechodzi wiele osób które nie tyle nie mają wielkiego talentu, co w ogóle nie są choćby dobre w tym co robią. Przykład - b-boying i electric niewiadomoco z dzisiaj - tragedia. Ale jest pałer, jajo albo miejscowo rozbudowana tkanka tłuszczowa (Wojewódzki) i do zobaczeni w następnym etapie. W tym odcinku najbardziej podobał mi się Ziółko. Co do tej zielonej piętnastolatki, wolałbym żeby zamiast Dłoni zaśpiewała piosenkę która leciała przed jej występem. Wtedy pewnie by mnie wgniotło. Ale ona przecież ma się dobrze, nie wylądowała z pieskami na odludziu. Nie ma jej w MTV ani TVN, ale widocznie ma inne cele w życiu.
#386 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczynaka gimnastyczka byla dobra, niesamowite. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Ginia śpiewa teraz u Rubika
![]() Nawet niezły odcinek. Dziewczynka-wąż - niesamowicie wygięta, ale słyszałam, że się od tego typu gimnastyki psują stawy, ale naprawdę dobra Brzuchomówca - sympatycznie Dziewczynka śpiewająca - według mnie bardzo ładnie zaśpiewała i na pewno wiele osób powie, że lepiej niż Klaudia mała, ale nie zapominajmy, że ta jest duża starsza. Poza tym znalazłam jej stronę i ona śpiewa już od długiego czasu i zdobywa wiele nagród, jest profesjonalistką ![]() turkusowe włosy - beznadziejny, jak dla mnie to było obrzydliwe Najbardziej podobał mi się muzyk, 22 letni Mateusz co grał na pianinie. To było naprawdę świetne. Mój faworyt! |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Konto usunięte
|
a ja nie, mi sie takie cos podoba- ten facet mial brzydka budowe uszu i u niego nie wygladalo to bardzo fajnie. moj TZ tez ma cos takiego, tylko ze mniejsze. kwestia gustu
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
oglądałam na youtubie..chyba gimnastyczka zrobiła na mnie najwieksze wrażenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.