NERWICA NATRĘCTW, inne nerwica - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-27, 10:58   #4921
euphoriall
Zakorzenienie

Dot.: NERWICA NATRĘCTW, inne nerwica

ojoj to kubek z goraca herbata i miodem i do łóżka ale już!!

jaaa... ale jestem nienormalna... zadzwonila do mnie kolezanka a ja byłam tak przerazona, ze myslałam ze sie zaraz rozłączy ale odebrałam w koncu... o porażka... az sie popłakałam z nerwów

Edytowane przez euphoriall
Czas edycji: 2008-09-27 o 11:20
euphoriall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 13:57   #4922
black-bubu
Zakorzenienie

U mnie też sie jakies choróbsko zaczyna, a żadnej aspiryny e domu nie ma wrrrrrr, tez mi zostały 4 dni do rozpoczęcia roku akademickiego :P ale ciężko będzie z tymi moimi studiami nie mam gdzie mieszkać ch**e mi akademika nie przyznali WRRRRR, a jak poszłam do byłego i mówię słuchaj nie mam gdzie mieszkać może wynajmiemy coś razem tak jako koledzy, to mi powiedział, ze absolutnie, mimo, iż on tez nie ma gdzie mieszkać.

"aaa... ale jestem nienormalna... zadzwonila do mnie kolezanka a ja byłam tak przerazona, ze myslałam ze sie zaraz rozłączy ale odebrałam w koncu... o porażka... az sie popłakałam z nerwów" aaaaaa też tak mam, jak zacznie mi dzwonić w torbie, a ja nosze takie worki duże, żeby mi się wszystko zmiesciło, to nigdy nie zdązę się dokopać i potem wszyscy - czemu ty nie odbierasz telefonów -
black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 14:04   #4923
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
U mnie też sie jakies choróbsko zaczyna, a żadnej aspiryny e domu nie ma wrrrrrr, tez mi zostały 4 dni do rozpoczęcia roku akademickiego :P ale ciężko będzie z tymi moimi studiami nie mam gdzie mieszkać ch**e mi akademika nie przyznali WRRRRR, a jak poszłam do byłego i mówię słuchaj nie mam gdzie mieszkać może wynajmiemy coś razem tak jako koledzy, to mi powiedział, ze absolutnie, mimo, iż on tez nie ma gdzie mieszkać.

"aaa... ale jestem nienormalna... zadzwonila do mnie kolezanka a ja byłam tak przerazona, ze myslałam ze sie zaraz rozłączy ale odebrałam w koncu... o porażka... az sie popłakałam z nerwów" aaaaaa też tak mam, jak zacznie mi dzwonić w torbie, a ja nosze takie worki duże, żeby mi się wszystko zmiesciło, to nigdy nie zdązę się dokopać i potem wszyscy - czemu ty nie odbierasz telefonów -
ja nie odbieram ze strachu boje sie odbierać telefon bosh nie dziwota, że mnie leczą.
A facet cóż... ekhemm.. no wlaśnie tak jest. No i co teraz zrobisz??
Stary 2008-09-27, 14:08   #4924
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:

ja nie odbieram ze strachu boje sie odbierać telefon bosh nie dziwota, że mnie leczą.
A facet cóż... ekhemm.. no wlaśnie tak jest. No i co teraz zrobisz??
kur..cy dostane zaraz z tym wizazem a limit lekow uspakajających na dzisiaj wyczerpałam
Stary 2008-09-27, 14:10   #4925
euphoriall
Zakorzenienie

ja pier... lalalalalalalalala 12345...10!!!!!!!!
jeszcze mi 3 razy to samo wysłało
Stary 2008-09-27, 14:16   #4926
black-bubu
Zakorzenienie

Bardzo dobre pytanie, nie wiem co teraz zrobię Też swego czasu nie odbierałam telefonów ze strachu, potem nie odbierałam tylko z obcych numerów, ale jak zaczełam składać podanie o pracę musiałam zacząć odbierać
Stary 2008-09-27, 14:29   #4927
euphoriall
Zakorzenienie

no i to też jest mój ból.. powinnam poszukać jakejś pracy ale chyba moja psychika nie jest jeszcze na to gotowa ;/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-27, 14:33   #4928
Ag4
AGA :)

ja nie odbieram nienznanych numerów

euphoria ja dostałam pracę w sklepie odzieżowym, chodziło mi o taką dorywczą, bo mam luźny plan na studiach na ostatnim roku.
No i wszystko pieknie, ale jak przyszlo do podpisania umowy to sie przestraszylam, ze sobie nie proadze, tyle nowych ludzi,ze bede musiala wracac do domu po ciemku (strasznie sie boje )
no i zrezygnowałam :/

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 14:38   #4929
euphoriall
Zakorzenienie

no właśnie między innymi o ludzi mi chodzi... kurde jakie to głupie. W życiu nie przypuszczałam, że dopadnie mnie taka fobia społeczna i bede sie bała wyjść do ludzi
Stary 2008-09-27, 15:19   #4930
Ag4

Cytat:
Napisane przez euphoriall Pokaż wiadomość
no właśnie między innymi o ludzi mi chodzi... kurde jakie to głupie. W życiu nie przypuszczałam, że dopadnie mnie taka fobia społeczna i bede sie bała wyjść do ludzi
wiem co czujesz
ja mam też taką niechęć generalnie,
stresuje sie rozmawiając z kimś.
wczoraj spotkałam swoją przyjaciółkę w C.H, chwile porozmawialysmy, ale bylam taka zdenerwowana t arozmowa ze az siebie nie poznawalam :/

Aga
Stary 2008-09-27, 15:39   #4931
euphoriall
Zakorzenienie

Ale z nas powalone towarzystwo :P aż strach się bać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-27, 16:53   #4932
Lena_20
Zakorzenienie

dzien dobry..

znów mnie to cholerstwo o 6 rano wybudziło... to było okropne.. ale juz jest ok... bosz...ile jeszcze..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 16:55   #4933
euphoriall
Zakorzenienie

do usranej śmierci lenuś ;/ jak każde cholerstwo ;/ jak się uczepi to koniec
Stary 2008-09-27, 17:11   #4934
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
do usranej śmierci lenuś ;/ jak każde cholerstwo ;/ jak się uczepi to koniec
eee... tak nie chce..

Stary 2008-09-27, 17:31   #4935
euphoriall
Zakorzenienie

tez mam juz dosc i co? i coraz to ciekawszych rzeczy sie o sobie dowiaduje... "żyć nie umierać" tak? to w moim przypadku chyba nie w tym wcieleniu
Stary 2008-09-27, 19:25   #4936
witchwq
Zakorzenienie

Cytat:
tez mam juz dosc i co? i coraz to ciekawszych rzeczy sie o sobie dowiaduje... "żyć nie umierać" tak? to w moim przypadku chyba nie w tym wcieleniu
Chyba wszystkie mamy dosc i dlatego z tym walczymy inaczej bysmy tu nie pisaly, bo czesto nawet nie swiadomie sobie pomagamy
A mnie dzis dobila moja fizycznosc. Moj bark odmowil posluszenstwa. Tak ochydne jest to uczucie, ze trzeba byc od kogos zaleznym, ze nawet pozmywac nie mozna, czy glowy sobie umyc samemu I najgorsze jest to, ze na to nie ma lekarstwa Mozna zaleczyc, zmniejszyc bol na jakis czas, ale nic, zadne leki, zadne zabiegi tego nie wylecza raz a na zawsze
Stary 2008-09-27, 19:42   #4937
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Brook to ja nie wiem... moze tak tak jak Lena mówi jak tylko ta myśl się pojawi to weź swój lek? w sumie każdy ma inne dragi i inaczej na nie reaguje, Tobie może to pomoże
biore leki na dzien przeciez obsesjom a taiego leku co dziala odrazu to nie ma zeby mysl znikla
Intra tak wlasnie robie nie analizuje ale i tak sie pojawiaja od czasu do czasu

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 20:27   #4938
Nemezja
Zakorzenienie

Lapus,kuruj się Teraz jest jakaś plaga przeziębień,wszyscy smarczą i kichają :/ Przypomniało mi się,jak szłam do lekarza,jeszcze gdzieś w zeszłym roku i wzięła mnie taka głupawka,że szok.Od samego rana płakałam ze smiechu,trzeba wychodzić z domu,ja znowu w śmiech,dojechałam do przychodni,wchodzę i duszę się ze śmiechu (trudno było to ukryć przed rejestratorką), moja kolej do gabinetu,a ja w śmiech.Dobrze że z mamą wtedy byłam,bo ona też szła do lekarza,to mnie trochę zakrywała żeby się ludzie nie gapili,że coś brałam Modliłam się,żebym nie wybuchła smiechem w trakcie badania ,na szczęście stres zrobił swoje i siedziałam cicho Ale za to do samego wieczora nadal ciągle się śmiałam Fajne to było,ale niestety nie chce się powtórzyć...

Wiecie co...w centrum handlowym dzisiaj byłam,stanęłam w kolejce,a było wąskie przejście to się odsunęłam,żeby baba przejechała wózkiem,a ona stanęła do kolejki i mnie w plecy puka,żebym szła na koniec
Poszłam do drugiej kolejki,stoję za babką,naraz przylazła inna baba i do mnie,że ona stoi za tą panią.
Nie chciało mi się nic odzywać,głupkom trzeba ustępować.Ale pech,żeby tak w jednym dniu.

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 21:02   #4939
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemezja Pokaż wiadomość
Lapus,kuruj się Teraz jest jakaś plaga przeziębień,wszyscy smarczą i kichają :/ Przypomniało mi się,jak szłam do lekarza,jeszcze gdzieś w zeszłym roku i wzięła mnie taka głupawka,że szok.Od samego rana płakałam ze smiechu,trzeba wychodzić z domu,ja znowu w śmiech,dojechałam do przychodni,wchodzę i duszę się ze śmiechu (trudno było to ukryć przed rejestratorką), moja kolej do gabinetu,a ja w śmiech.Dobrze że z mamą wtedy byłam,bo ona też szła do lekarza,to mnie trochę zakrywała żeby się ludzie nie gapili,że coś brałam Modliłam się,żebym nie wybuchła smiechem w trakcie badania ,na szczęście stres zrobił swoje i siedziałam cicho Ale za to do samego wieczora nadal ciągle się śmiałam Fajne to było,ale niestety nie chce się powtórzyć...
oj,zebys tak codziennie miala..

Cytat:
Wiecie co...w centrum handlowym dzisiaj byłam,stanęłam w kolejce,a było wąskie przejście to się odsunęłam,żeby baba przejechała wózkiem,a ona stanęła do kolejki i mnie w plecy puka,żebym szła na koniec
Poszłam do drugiej kolejki,stoję za babką,naraz przylazła inna baba i do mnie,że ona stoi za tą panią.
Nie chciało mi się nic odzywać,głupkom trzeba ustępować.Ale pech,żeby tak w jednym dniu.
Jakby mi ktoś sie wpierdzielił w kolejkę twierdząc ,ze on tam stał to niezła afera by sie zrobiła.. wykopalabym z kolejki.. co to ma znaczyć,jesli wchodzisz do kolejki to w niej stój do cholery,a nie,przyjda,zajmą sobie miejsce i skacza po innych sklepach czy gdzie indziej...to nie jest kurde urząd,że masz swój numerek i mozesz przyjśc kiedy bedzie twoja kolej. Kazdy by tak chciał,troche kultury kurde.. Jak mnie wkurzaja tacy ludzie,od razu cisnienie rosnie.. Ja bym za chiny nie wpuściła..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-27, 21:17   #4940
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
oj,zebys tak codziennie miala..

Oby nie w sytuacjach publicznych,bo skojarzenie mogłoby być jedno-ćpała!

Cytat:
Jakby mi ktoś sie wpierdzielił w kolejkę twierdząc ,ze on tam stał to niezła afera by sie zrobiła.. wykopalabym z kolejki.. co to ma znaczyć,jesli wchodzisz do kolejki to w niej stój do cholery,a nie,przyjda,zajmą sobie miejsce i skacza po innych sklepach czy gdzie indziej...to nie jest kurde urząd,że masz swój numerek i mozesz przyjśc kiedy bedzie twoja kolej. Kazdy by tak chciał,troche kultury kurde.. Jak mnie wkurzaja tacy ludzie,od razu cisnienie rosnie.. Ja bym za chiny nie wpuściła..
Nie chciało mi się zaczynać z jakąś starą pomiganą babą.Wyłoniła się spod ziemi i upiera się,że ona tu stoi,kit jej w oko.Ja tam wolę zmilczeć niż się kłócić,to źle,ale nad tym popracuję

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 21:25   #4941
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:

Oby nie w sytuacjach publicznych,bo skojarzenie mogłoby być jedno-ćpała!

Nie chciało mi się zaczynać z jakąś starą pomiganą babą.Wyłoniła się spod ziemi i upiera się,że ona tu stoi,kit jej w oko.Ja tam wolę zmilczeć niż się kłócić,to źle,ale nad tym popracuję
no niby lepiej sie nie kłocic,bo po co sobie nerwy psuc ale mnie to by nieźle z rownowagi wyprowadziło i nie podarowałabym jestem zbyt impulsywna.. chyba musze nad tym popracowac..

a ja jak mam głupawke w miejscu publicznym to wisi mi co inni pomyslą,moga nawet mysleć,ze ćpałam...a co mi tam.. zwisa mie to i dynda mój humor

Stary 2008-09-27, 21:30   #4942
lapus
Wtajemniczenie

kurcze dziewczyny, mnie nie przebijecie, późnym wieczorem w czwartek zadzwoniłam do psycholog do której miałam iść, i nie byłam zbyt trzeźwa mówiąc delikatnie chyba jej powiedziałam "dzień dobry" i się rozłączyłam, jezu, nie ma jak być kretynem, teraz już z tego numeru nie mogę do niej dzwonić.
Tak w ogóle z moją skłonnością do tracenia nad sobą kontroli nie powinnam w ogóle chodzić do baru z moją pewną znajomą, zawsze ona się wywinie cało, a ja mam kłopoty.. mam teraz taki uraz do alkoholu, że nie macie pojęcia. i do facetów, "mądra" koleżanka rzucała takie prowokujące teksty, że wiecie co... szkoda gadać, powinna się cieszyć że jej tamnie zgwałcili.

I kuruję się, kuruję..

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 21:32   #4943
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
biore leki na dzien przeciez obsesjom a taiego leku co dziala odrazu to nie ma zeby mysl znikla
Intra tak wlasnie robie nie analizuje ale i tak sie pojawiaja od czasu do czasu
tak ale oprócz tych co bierzesz o stałych porach nie masz takiego inwazyjnego? ja mam taki, że jak mi coś strzeli do łba to mam łykać.. jak narazie to tak pi razy oko 70% skuteczności może też powinnać mieć coś takiego? to takie leki brane doraźnie
Stary 2008-09-27, 21:35   #4944
black-bubu
Zakorzenienie

No ja z mają agresją pewnie bym zaczeła wrzeszczeć po babsku. Pracowałam w Tesco na odzieżówce i doszłam do wniosku, że nigdy więcej pracy z ludźmi, przez tą robotę jestem jeszcze bardziej aspołeczna niż byłam, naprawdę miałam ochotę klientów od s******nów wyzywać.
Stary 2008-09-27, 21:43   #4945
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny, mnie nie przebijecie, późnym wieczorem w czwartek zadzwoniłam do psycholog do której miałam iść, i nie byłam zbyt trzeźwa mówiąc delikatnie chyba jej powiedziałam "dzień dobry" i się rozłączyłam, jezu, nie ma jak być kretynem, teraz już z tego numeru nie mogę do niej dzwonić.
Tak w ogóle z moją skłonnością do tracenia nad sobą kontroli nie powinnam w ogóle chodzić do baru z moją pewną znajomą, zawsze ona się wywinie cało, a ja mam kłopoty.. mam teraz taki uraz do alkoholu, że nie macie pojęcia. i do facetów, "mądra" koleżanka rzucała takie prowokujące teksty, że wiecie co... szkoda gadać, powinna się cieszyć że jej tamnie zgwałcili.

I kuruję się, kuruję..
Tylko wiesz, za takie to najcześciej się nie biorą o dziwo, tylko za te spokojne Bogu ducha winne dziewczyny. A tam lapuś ty myślisz, że ona sobie Twój numer zapisała czy coś? terapeuci by chyba zwariowali jakby zapisywali numery każdego pacjenta
Cytat:
No ja z mają agresją pewnie bym zaczeła wrzeszczeć po babsku. Pracowałam w Tesco na odzieżówce i doszłam do wniosku, że nigdy więcej pracy z ludźmi, przez tą robotę jestem jeszcze bardziej aspołeczna niż byłam, naprawdę miałam ochotę klientów od s******nów wyzywać.
Matko kochana w tesco?? to chyba najgorsze miejsce gdzie mozna praowac
Stary 2008-09-27, 21:47   #4946
witchwq
Zakorzenienie

Cytat:
Jeja, jak to dobrze, ze ja nigdy z klientami nie pracowalam... Zawsze "bezpieczna" robota przy kompie, bez bezposredniego kontaktu, choc zdarzalo sie, ze jakis klient przyszedl, ale wtedy przejmowala go szefowa... Nawet jak szefowej nie bylo, to dawalam rade...
Najgorzej bylo na stazu, jak mnie szef wysylal "w teren" (czyt. do ktoregos z pokoi w firmie celem rozwiazania komuterowego problemu). Byly na mnie skargi, ze niemila jestem... No kurcze, jak przychodzi baba, ze costam, ja sie na jej kompie loguje do systemu, naprawiam, dziala, wylogowuje sie, mowie jej, zeby sie zalogowala, a ona na mnie z morda, ze z okienka logowania jej login zniknal i moj sie pojawil (bo system zapamietywal ostatnie logowanie i zeby sie przelogowac trzeba bylo recznie wpisac) i ona do mnie, ze jej kompa zepsulam i ona nie wie, jak ma sie zalogowac i co lepsze nawet swojego logina nie znala, no to sory winetu, ale mnie krew zalala...
Stary 2008-09-27, 21:55   #4947
Ag4

ja w zeszłe wakacje chciałam pracowac jako aupair, ale doszłam do wniosku, że to nie dla mnie, biednie były by te dzieci ze mną, a ja bym stała się kłębkiem nerwów.
Pracowałam więc jako aupair, ale do pieska
i miałam spokój
sama z tym psem - to mi odpowaidało

Aga
Stary 2008-09-27, 21:56   #4948
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez witchwq Pokaż wiadomość
Jeja, jak to dobrze, ze ja nigdy z klientami nie pracowalam... Zawsze "bezpieczna" robota przy kompie, bez bezposredniego kontaktu, choc zdarzalo sie, ze jakis klient przyszedl, ale wtedy przejmowala go szefowa... Nawet jak szefowej nie bylo, to dawalam rade...
Najgorzej bylo na stazu, jak mnie szef wysylal "w teren" (czyt. do ktoregos z pokoi w firmie celem rozwiazania komuterowego problemu). Byly na mnie skargi, ze niemila jestem... No kurcze, jak przychodzi baba, ze costam, ja sie na jej kompie loguje do systemu, naprawiam, dziala, wylogowuje sie, mowie jej, zeby sie zalogowala, a ona na mnie z morda, ze z okienka logowania jej login zniknal i moj sie pojawil (bo system zapamietywal ostatnie logowanie i zeby sie przelogowac trzeba bylo recznie wpisac) i ona do mnie, ze jej kompa zepsulam i ona nie wie, jak ma sie zalogowac i co lepsze nawet swojego logina nie znala, no to sory winetu, ale mnie krew zalala...
bez komentarza tą babę pozostawie
Stary 2008-09-27, 22:00   #4949
witchwq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
ja w zeszłe wakacje chciałam pracowac jako aupair, ale doszłam do wniosku, że to nie dla mnie, biednie były by te dzieci ze mną, a ja bym stała się kłębkiem nerwów.
Pracowałam więc jako aupair, ale do pieska
i miałam spokój
sama z tym psem - to mi odpowaidało
Oj do dzieci to naprawde trzeba miec serce... potrafia byc cudowne i kochane, ale potrafia tez latwo wyprowadzic z rownowagi... Trzeba miec niesamowite poklady spokoju...
Ja bym sie nie podjela nawet opieki nad psem. Wystarczy, ze u mnie w domu roslinki usychaja, bo je podlewam jak sobie przypomne. Dodam, ze mialam w przeszlosci zwierzatka i potrafilam sie nimi zajac, ale wtedy bylam inna osoba niz teraz

Nie zastanawiacie sie czasem, gdzie sie podziala ta osoba, ta "ja" sprzed choroby? Zanim to wszystko sie zaczelo? Jak to sie stalo, ze tak bardzo sie zmienilyscie?

Elfie, wiesz, to jest tak, ze pracowalam w firmie, w ktorej wszyscy korzystali z komputerow, wiele osob bylo juz... no... grubo po 40... To byly osoby nauczone obslugi jednego programu i gdy cos sie nagle zmienialo, to nie potrafily sobie poradzic... po prostu. Jak sie ma jakas tam wiedze o komputerze, potrafi z niego korzystac, to jest latwiej. Ale jak sie przychodzi do pracy i wszystko jest tak samo przez miesiac czy rok, a potem przychodzi taka ja i nagle jej sie zmienia login, to kobitka wpada w panike... Bo sie cos zmienilo...
Stary 2008-09-27, 22:00   #4950
lapus
Wtajemniczenie

Kasia - no nie wiem, może nie zapisała ale zapamiętała,tak czy tak boję się dzwonić, ale z domowego przeca nie zadzwonię, bo co jak oddzwoni na domowy??
ech wogle ja nie wiem, najlepiej z domu nie będę wychodzić jak to się tak kończy, mam jakieś geny lewe, powinnam wyjść a nie tam siedzieć. nie wiem co mi do łba strzeliło.
witch - ja się codziennie zastanawiam.

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości