![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: ...moje kolciekarolcie...
1 i 4 .
![]()
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
niech mi ktoś powie, jak to się stało, że ja w tym wątku nie goszczę co drugi dzień? prace bardzo w moim stylu, zdjęcia piękne, zadanie dla mnie na jutro: przestudiować cały wątek
![]() obiecuję poprawę, piękne prace ![]() z ostatniego rzutu pokochałam uczuciem szczerym forever i po zmroku ![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
sky, ula1409, lee_monka
dziękuje wam za odwiedziny ![]() Cały tydzień leżałam w łóżku, albo pod kocem siedziałam z termoforem na L4. poniedziałek , wtorek i środę praktycznie przespałam. ale nie mogłam sie powstrzymać , żeby coś nie zrobić ![]() ![]() te cosie: 1. cytryn z którym nie mialam co zrobić. 2.,3 masa perłowa i perły 4- kwarc dymny i morelowe perełki - bryłka kwarcu ma fajną dziurke ![]() 5 i 6 - sodalit i perełki - znów, i chyba o jeden raz za dużo, komplet na zamowienie z którego nie jestem zadowolona, nie wiem czemu, cos mi w nim nie tak. Co o tym myslicie? - skrzyczcie mnie jak za słodko i za mdło! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno! wszystko jest cudowne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Wisiorek z kwarcem dymnym - cudo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
dla mnie ten z cytrynem i ten z kwarcem dymnym - śliczne. A ciekawa jestem, czy widziałaś (bo może oni to robią bez porozumienia z artystami), że Twój komplet z onyksu był reklamowany w takim dziwnym portalu snobka.pl czy jakoś tak. Wlazłam tam w poszukiwaniu powalającym butków rococo neosens (ahhh moja nowa miłość, takie czółenko-trzeiwczki wiązane na szyfonową kokardkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
1 - śliczne kolory
![]() 2,3 - dla mnie trochę zablado, coś bym tam jeszcze dorzuciła ![]() 4 - powala z drobnym ale - nie wiem, czy te kropelki tam nie za duże są ![]() 5 - ładny, ale: w wisiorze wolałabym bez tej oponki na górze, a w barnsoletce gdzieś bym jeszcze dorzuciła te perełki ![]() PS. Ile ty tam tych korali upychasz w jednym loopiku? i jaki on duży jest? Tak z dzikiej ciekawości pytam ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Wtajemniczenie
|
Magia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | ||
Zadomowienie
|
![]() dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() a to sie zdziwiłam, bo nic o tym nie wiedziałam ![]() sama nie wiem co o tym mysleć..... a jake milutkie komentarze dostałam ![]() wiedziałam o tym portalu, ale nigdy tam nie zagladałam. chyba pora zacząć... Cytat:
![]() ![]() własnie w tym sodalitowym coś mi nie grało. a do pytania wracajac, w jakim loopiku? w loopiku jeslikamyczki mają byc ruchome, a pod loopikiem jeśli ma byc na sztywno uzupełniając kazdą szparkę, żeby nic nie mialo prawa się przesunąć. AmazeMe dziekuje ![]() Edytowane przez falling in love Czas edycji: 2008-09-28 o 15:02 Powód: zapomnialam o AmazeMe |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Te z masy perłowej są śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
4, 5 i 6 - najsuper, pozostałe super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
1. Chyba wszystko co miałaś wsadziłaś do tego wisiora
![]() 2,3. O nie. Najgorsza masa perłowa jaka chyba istnieje, przypomniałaś mi o moich takich dwóch plastrach na które patrze czasem na nie z odrazą, ale trzeba by je jakoś wykorzystać.. Ale do perełek to raczej nie pasuje. Całość mdli. 4. To mi się podoba, chociaż perełki wolałabym ecru. Plus za asymetrię, przykuwa uwagę. Ale jest jeden duży minus - ja to raczej widzę na ścianie a nie na szyi. Bo jeśli ten łańcuszek jest długi, a wisior tym bardziej to całość (te wężyki drucikowe) kończą się gdzieś.. na pępku? Szczerze to nie wyobrażam sobie tego nosić. 5. Wisior oszczędny w środkach, ale urzeka. Kolczyki jakieś monotonne i przewidywalne. Dałabym tam jeszcze motyw to głównego kamienia między tymi perełkami albo na górze. 6. Brawo za asymetrię. Lubię takie bransoletki i ta też raczej na plus u mnie ![]()
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Pierwszy wisior oraz komplet sodalitowy śliczności.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
uwielbiam Twoje prace. bardzo bardzo.
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
te sa sliczne:O) Uwielbiam ten motyw ze szpilkami.Planuje zrobic kolczyki z czyms takim juz od dawna ale na planach narazie zostanie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1222602256 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1222602256 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
infirmine, naila, iguana_night, wariacja, majakorn
dziekuje wam wszystkim ![]() ![]() ![]() iguano, co do nr 1 - zgadza się,przyznaje wsadzilam tam wszystko co miałam w takich kolorach ![]() a łańcuszek w 4 jest króciutki, nie do pępka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lenko dziekuje ![]() Edytowane przez falling in love Czas edycji: 2008-09-28 o 18:28 Powód: mała poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Cytrynowy - sliczny i radosny
![]()
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
Przepiękne! Jesteś mistrzynią romantycznej biżuterii!
Czy można się zapisać do Ciebie na korepetycje dot. mocowania tych wszystkich kwiatuszków i kamyczków? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
ooo, na korki to i ja bym sie zapisała
![]()
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Kasiu, dagus_gd, KarmazynowyKamyczku, sub, kulkam, maju!
dziękuję wam z całego serducha ![]() ![]() i cieszę się że jeszcze się że was nie zasłodziłam ![]() Korki ? he he he he ( to ja bym mogła się wiele od was nauczyć) - kobietki, troszkę wprawy- bo mocowanie maleństw nie jest trudne, najważniejsze żeby wszystko sie nie ruszało, ciasno, i w każdą dziurę,i wszystko... A .... i zawsze wcześniej przymierzam wszystko na posrebrzanym druciku, zeby kształtami pasowało do siebie.Później dopiero przenosze na srebrny.pracy w sumie więcej ale efekt znany i taki jaki chciałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
wisior z kwarcu dymnego najładniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
wszystko, apsolutnie wszystko fantastyczne
![]() szczegolnie wisiory-cytrynowy i dymny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
BAN stały
|
wisiory są przepiękne!
![]() pierwszy w takich ciepłych barwach, nazwa 'złota jesień' idealnie pasuje ![]() drugi - śliczne zawijaski, podoba mi się połączenie brązu z tymi perełkami. ale gdybym miała wybierać, to pierwszy, z cytrynem bym zdecydowanie wybrała. a Twoja biżuteria właśnie kojarzy mi sie z kwiatuszkami, wywijaskami i mnóstwem malutkich kamyczków na loopiku! fajny styl, śliczna biżu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
Wisiory z cytrynem i kwarcem dymnym są cudne... bardzo podobają mi się te twoje wywijaski i kwiatki... I nie są ani za słodkie, ani za mdłe... są idealne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
cytryn (za piękne podkreślenie koloru przez pomarańcze etc) i sodalitowy (bo.... jakoś tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.