![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
Cytat:
![]() ![]() Gdy doszedłam do końca to jósch zapomniałam co było na pochontkó ![]() Pronciem ![]()
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() f końcó sie zamknem f sobie i nic do fas jusz nie pofiem.. albo bende mófila cichótko. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tobie jadacshka nigdy siem na zamyko ![]() ![]() to lóbiem ![]()
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście TA na dole ![]() Eh... Rozmaszyłam siem ![]() A tak fokóle to mam do was pytanie. Otusz muj kolega robi lody.tzn wiecie pracóje w butce z lodami, tzn w bótce w której robi sie lody, Nad moszem.no i sie zastanawiam, bo pszecież on mósi miec na tym niezły biznes, bo tam zafsze takie dóóóórze kolejki som.. ![]() no to może my tesz takom bótke załoszymy tam np gdzie som dóże atrakcje turystytytyczne..?np w Krakowie, na rynkó ![]()
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4836 |
Konto usunięte
|
Gołompki...
![]() Ale psheciesz nasz kjosk to właściwie jest taka bótka z lodami... i tesz siem kolejki óstawiajom, wiec czego Ty jeszcze hcesz dziefczyno? |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
Slit, czemó kcesz fkladac na siebie bótkem? One som cierzkie z kamienia i drefna
![]() to jakas nofa gra erotykofa? ![]() Ja myslem rze powinnysmy zorganizofac akcjem óbierz kfiaciarce biale kozaki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mały OT.
Na wizażystce kobitki zastanawiały się nad pewny podkładem, miały problem z tłumaczeniem więc wrzuciły do translatora, przeczytajcie sobie co może zdziałać podkład: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=374
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak nie ma to jak Estee ![]()
![]() |
#4840 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
A ja sondze rze taka butka na runku to sfietny pomysl! To by bylo takie super romantyczne, jak wtedy co mi raz Henio Maj Laf kupil mocarza i przynius do domu i po drodze nie otworzyl i ani kropli sam nie wypil....to byla nsza roczownica..... poczekajta, musze sie pozbierac bo mi lezy na klafiature lecom
![]() ![]() ![]() ![]()
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
Cytat:
![]() Jak hcesh to ciem przytólem ale potem za to mósish siem jakoś odfdzienchyć ![]()
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Kaly ja ciem nie pszytólem, bo mi zamoczysz muj nowy gorsecik z seledynofo-rzultego brokató ... poza tym tipsy zle reagójom na filgoc. ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Kaly my ciem mamy pszytólać, a co my? Jakieś lezbyjki jestesmy czy jak
![]() Jeszcze se co kto pomyśli ![]()
#4844 |
Zakorzenienie
|
Kalina Ty se poszokaj jakis Teletóbisiuw w okolicy bo one hentnie tula, a nie do nas z takimi prosbami
![]()
#4845 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;9224541]
![]() To f jaki sposub Ty pracójesh? W renkawiczkah? ![]() Ja nie pracojem, ja odajem siem pszyjemnosciom, a rze portfel ot tego pelen to tylko siem cieszyc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
No tak, prafdzife kioskary poznaje sie w biedzie!
![]() Widze ze wy buraki snofu jestescie do tylu. czy nie fiecie ze lesbijizm jest teraz na topie? Normalnie trendi sie zrobilo a wy nic nie lapiecie. ![]() Pooglondajcie sobie profile na fotce to sobaczycie czy nie mam racyji! Rena: Seledynofo rzulte?? Czys ty dalmatynczyk jestes? Przeciesz wszyscy fiedzom ze z seledynofom nosi sie czerwien ![]()
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
Cytat:
![]() Holera zafshe zapominam chy Ty mash mocniej ofłosionom klatem czy mniej ![]() ![]()
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I nie kcem Ci nic mufic, ale posiadanie menela óps ... to jezd menedrzera to dopiero jezd pase.... zflaszcza takiego do kturego siem nie kce dac nómeró kolerzankom. ![]() No i zadafanie siem z takimi co siem nie dzielom gumkami.... ja bym sie zastanofila nat tofazystfem.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziefcenta niezdety wsrud nas jezd tofashystfo kture nie zna sazad savułar fifer ![]()
![]() |
#4851 | |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
Cytat:
Oczywista ze ja to ta lekko oflosionom klatom, teraz juz prafie wcale nie obflosionom ![]() Nie pamietasz jak niedafno poszlismy razem do solarki i ja zasnelam a ty klijentuf ahem obsugifalas na zapleczu, i jak potem przylecialas spofrotem i kzyczalas ze pozar jest ![]() ![]() Wiecie powiem wam cos.......zaczekajcie niech siem zastanowie co........ok, juz wiem: ja tez zaczynam miec wontplifosci co do sawla fiura w tej agencji. To jednak tak niekolezensko nie dzielic siem gumkami, no i kazdej kazom goscia zalatwiac ew osobnym pokoju, a to tez tak jakosc nie swojsko jest. ![]() ![]() No ale co sie nie zrobi dla swiatofej kariery. ![]()
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
sikłam
![]()
#4853 |
Zakorzenienie
|
SiS tlye josz czasu minelo otkont pojafil siem u Ciebie ten problem ale fidze rze dalej sie nie uporalas z porblemem nie czymania moczu?
![]()
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
i czego klamiesz?
![]()
#4856 |
Zakorzenienie
|
no jak? pishem she niet rozfionzałam tego problemu
![]() ty Cah nie ciongnij za dusho bo sobie muzg zasiesh ![]() ------------------------------------------------------------------------------------ dziewczyny kolejny problem- absolutorium mojego TZ ![]() mam dość już tych wszystkich imprez ![]() ![]() ![]() ja po pierwsze nie znoszę długich sukni (źle się w nich czuję, uważam że wyglądam w nich grubo, może dlatego że jestem wysoka?), po drugie nie mam zamiaru odpicować się jak jakaś damulka na bal w pałacu prezydenckim... nie mam pojęcia jak się ubiera na absolutorium? ![]() mam taką jedną, czarną nową sukienkę, kupioną na eBay kilka miesięcy temu -na właśnie tego typu okoliczności- ale czy ona może być? boję się, że długość do kolan nie za bardzo ![]() ![]() nie wiem czy kreacja powinna też być bardziej strojna... ![]() ![]() ![]() na dole fotka.... powiedzcie szczerze co uważacie ![]() [te dodatki co kupowałam na ślub by idealnie do niej pasowały- sukienka jak widać jest cała czarna, z marszczeniami i takim przełożeniem materiału pod biustem, ramiączka są dość szerokie, satynowe i ozdobione czarnymi kamieniami- nie jak cekiny- one nie błyszczą mocno tylko są takie stonowane; długość: sięga mi do kolan, identycznie jak na modelce] Acha no i innej czarnej sukienki nie mam- tzn. mam ale takie które raczej nie pasują ![]()
#4857 |
Zakorzenienie
|
Sis mi się podoba
![]() ![]() A skoro sama piszesz, że w długich sukniach czujesz się niekomfortowo no to proszę, sukienka jak znalazł. Chyba, że masz możliwość zrobić mały wywiad z dziewczynami, które będą na tym balu...Sama nie wiem ![]()
![]() |
#4858 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A propo sukienek, jak byłyście ubrane na swoich studniówkach? Bo mnie czeka to w tym roku i nie mam pomysłu co do kreacji... Jedno jest pewne - nie chcę długiej, balowej kreacji... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
SiS sukienka bardzo ładna i mi również się wydaje że idelana na taką okazję. Nie uważam żeby dziewczyny przyszły w długich balowych sukniach, to chyba jednak już nie te czasy
![]() ![]() Asia ja przed studniówką też uparcie twierdziłam że nie pójdę w długiej sukience. I co w czym poszłam...? Miałam biały gorset (jak go mierzyłam w sklepie byłam urzeczona tym jak pięknie podkreśla moją opaleniznę - teraz wiem -> ![]() ![]() ![]()
#4860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo te z uczelni mojego TZ są tragiczne... przerost formy nad treścią ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;9330075]Wydaje mi się, że ta sukienka jest idealna ![]() ![]() A propo sukienek, jak byłyście ubrane na swoich studniówkach? Bo mnie czeka to w tym roku i nie mam pomysłu co do kreacji... Jedno jest pewne - nie chcę długiej, balowej kreacji... [/quote] No właśnie jestem pewna, że te paniusie ubiorą się w jakieś balowe kiecki... Cytat:
![]() ![]() Z nimi nawet normalnie się nie pogada ![]() Ufff.... odetchnęłam ![]() ![]() Zresztą nie mam ochoty wydawać kolejnych pieniędzy na sukienkę którą raz założę, do tej czarnej dodatki już mam, i buty, i torebkę. Przynajmniej nie wydam już ani grosza ![]() Dzięki dziewczyny ![]() ![]() Asia ja na swoją studniówkę byłam zmuszona szyć sukienkę na zamówienie bo nie było w sklepach takiej jak chciałam. Była zrobiona z ciemno-grafitowej, grubszej satyny z lycrą, taka pencil dress, niby skromna ale zażyczyłam sobie głęboki dekolt- taki poniżej linii piersi ![]() Do tego żadnych zdobień, tylko podkreślone przeszycia na sukience. Była fajna no i robiła wrażenie mimo, że niby skromna... Do tego szpile 11cm ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.