|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
Od zawsze miałam pełno zwierząt wokół siebie i uwielbienie ddo tych stworzeń dalej trwa I chyba to jest największy argument do zdawania na weterynarię ![]() Ale mi się nie chce za nic zabrać jak tu przez okno wpada takie śliczne słoneczko
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zamiar pisać prezentację w 100% sama.
Nie będę potem musiała się tego uczyć na pamięć, nie będzie problemu z odpowiadaniem na pytania.
|
|
|
|
#3063 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja robie tak samo . Ciężej odpowiadałoby sie o jakiejs wykutej pracy, która nas tylko nudzi i nieciekawi
|
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla kogoś za 300zł warto, ja wolałabym za to mieć nową kurtkę i własną prezentację ![]() Wróciłam ależ mnie się nie chce uczyć a same durne rzeczy... typu niemiecki... z którego nie rozumiem nawet tematu przeowdniego artykułu
|
|
|
#3065 |
|
Konto usunięte
|
ja mialam sie zabrac za wkuwanie listy chyba 200 słówek z angielskiego ale nie mam siły
![]() jakies ocenki juz nałapałyscie? chwalić się
|
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ciężej odpowiadałoby sie o jakiejs wykutej pracy, która nas tylko nudzi i nieciekawi[/quote]Popieram. Też będę pisać sama, mam temat, który mi się podoba, wiem, jak się do niego zabrać i podejrzewam, ze to bedzie kwestia 2-3 tygodni. ![]() [1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9170147]ja mialam sie zabrac za wkuwanie listy chyba 200 słówek z angielskiego ale nie mam siły ![]() jakies ocenki juz nałapałyscie? chwalić się [/quote]Ja sporo, ale nie pamiętam. |
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9170147]ja mialam sie zabrac za wkuwanie listy chyba 200 słówek z angielskiego ale nie mam siły
![]() jakies ocenki juz nałapałyscie? chwalić się [/QUOTE]Ja złapałam już oceny od 2 po 5 sporo już tego jest.. a w tym tygodniu będzie następna porcja
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poucz sie za mnie A propo. jest ktoras z was dobra z niemieckiego? Nie znalazlam w slownikach odmiany czasownikow przez czasy ani w google tez nie bylo. Chodzi o gefeiert,beantwortet,erza hlt ( a z kreskami),gefruhstuck(pis ownia jak sniadanie) i to w :bezokolicznik,infinitiv i partizip 2. i tlumaczenie
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
300 zł kosztuje prezentacja?
![]() Za tyle to bym z przyjemnością napisała. ![]() O matko, ale mam nauki z historii. ![]() I w ogóle cały tydzień beznadziejny, jakieś sprawdziany i inne.
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz z klasy mowili ze mam im napisac bo sa slabi z polaka a ja dobra
|
|
|
#3071 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooo ja juz mam pare ocenek ;] po 1 z fizy chemi i polaka BOOSKO
![]() Za to nastepny tydzien mam loooz bo jade na wycieczke...! Do Pragiiii *o* |
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w przyszlym tygodniu znow z 5 ocen przybedzie pewnie ![]() Z polskiego juz mam 3 oceny a niektorzy maja jedna
|
|
|
#3073 |
|
Konto usunięte
|
co to ustnego polskiego to prace będę pisac sama,ale duzo materiałów i przydatnych zagadnień dostałam od koleżanki. W tym roku pisała licencjat,w którym miała zawarte równiez informacje na temat mojego tematu. Wyszła taka wzajemna pomoc gdyz ja pomogłam jej z znalzieniem paru informacji do licencjatu. Z racji tego,że mam marketing w szkole i niektóre info były jej potrzebne pozyczałam od nauczycielki dla niej ksiązki
(my książek nie używamy,wszystko notujemy w zeszytach). Pisze na temat języka perswzji w reklamie,więc przydatne sa wiadomosci ogólne na temat marketingu,które już posiadam i szczegółowe,które pozyczyła mi koleżanka.mam juz spójny poczatek,rodzaje perswazji w reklamie,które muszę poprzec przykładami(wyszukuje obecnie w gazetach i tv),co do zakończenia to pewna jeszcze nie jestem,ale mam czas nad popracowaniem nad tym.rozpisałam się,że hoho |
|
|
|
#3074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do ocen to u mnie na szczęście jeszcze Nas nie cisną :P narazie mam tylko 2 oceny :P i jak na mnie to bardzo dobre:P 5 z histori i 4 z matmy:P ale w tym tygodniu nazbieram pewnie jeszcze kilka :P i niewiem czy już będą takie ładna:P
Edytowane przez Marciocha90 Czas edycji: 2008-09-28 o 19:50 |
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Za 300zł to ja z przyjemnością oprócz swojej napisze jeszcze jedną:P
Co do planów na przyszłość...cóż ja wiem, na co chcę iść, ale nie wiem gdzie Na początek raczej na bank dziennikarstwo(uparłam się) a potem oczywiście ta moja upragniona japonistyka, którą chcę zacząć w połowie pierwszych studiów
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() w ogole zapomniałam o wizazu, nie pisałam chyba z 2 tygodnie.... za to wiem juz na jakie chcę studia-filologia p., no i deklaracja wypełniona w piątek: polski-rozszerzony angielski (tu się wahałam no i w końcu wybrałam)- podstawowy geografia- podstawowy historia-rozszerzony ![]() teraz nic, tylko się uczyć, a raczej powtarzać
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam OGROMNIE, że wiecie, co chcielibyście w życiu robić, czym się zajmować.
Ja czekam na jakieś superoświecenie, błysk, coś w tym stylu. Mam nadzieję, że możliwie jak najszybciej dowiem się co ja chcę robić
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie przedmioty zdajesz?
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ocenek juz troche mam
![]() z angola mam dwie 4, z maty 3, z pp 5, z wf 5, z franca 5, z polaka 3no i to chyba narazie wszystko. Jutro chyba przyjdzie 2 z angola z rozszerzonej matury z czytania ![]() Ja juz wiem ze chce na kosmetologie i juz, na CM u mnie w Bydgoszczy, i musze miec te 80 pkt z bioli, musze! A jak nie to rok przeczekam na lingwistyce stosowanej, angielski polaczony z rosyjskim na UKW. Powinnam sie raczej dostac bez problemu. Żałuje ze nie ma angielskiego z francuskim, bo to by mnie duzo bardziej interesowało, no ale jest tylko płatne, na WSG. |
|
|
|
#3080 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też zamierzam pisać wszystko sama. Poszperałam tu i ówdzie i mam już wstępne materiały; będzie trzeba tylko trochę popracować i wsio będzie, a że wybrałam interesujący mnie temat to będzie to miła praca.
Aż muszę się chyba popytać czy ktoś nie chce się wyręczyć w pisaniu pracy. 300zł brzmi bardzo kusząco ![]() Lecę poćwiczyć mój brzuch potem się pokręcę przy zeszytach i akurat będzie 'Czas honoru' To miłego wieczoru i dobranoc na zaś
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popyt wciąż jest ogromny... z tym że nikt by mi nie zlecił tak odpowiedzialnego zadania EDIT Nie wiem czy dokładnie 300zł tak mi się obiło o uszy być może jest już taniej bo ludzie nie piszą tych prezentacji tylko po prostu odsprzedają swoją, gotową.
|
|
|
#3082 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Właśnie jedna praca a tu tyle kasy na sukienkę/buty na 100dniówkę ;D
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
wszełka jakiej rasy pies?
ja słyszałam, ze ludzie za prezentacje chcą 40-100zł ja piszę sama. ewentualnie później dam komuś do sprawdzenia. w końcu wybrałam temat o obliczach miłości i sposobach jej okazywania. na podstawie literatury i muzyki. póki co mam pomysł na jedną książkę i jedną piosenkę. może wy coś mi doradzicie?
|
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wódeczka w barku jest ![]() Zwolniłam się jutro z lekcji. Dzień dłużej laby ![]() No i oczywiście, że sama pisze pracę... Tak jest uczciwiej, ambitniej i nie trzeba się za bardzo na pamięć uczyć, poza tym tematów jest tyle, że na pewno jakiś zainteresuje. |
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://jesienny-pan.w.interia.pl/moj...alczynski1.htm ale nie wiem.
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś w podstawówce na jakimś konkursie recytatorskim mówiłam tylko, że wolałabym nie brać wierszy. w ogóle myślałam żeby wziąć 2 książki i 2 piosenki. chyba powinno starczyć?
|
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa może mi się pomyliło z kupowaniem prac doktorskich?
Ostatnio o tym czytałam. (to jest dopiero jakaś totalna porażka)Sydunia co do piosenek to jak mi coś przyjdzie do głowy to wspomnę
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego? Toż to wiersze o miłości najpiękniejsze. ![]() 2 książki i 2 piosenki chyba wystarczą. A jakie piosenki wybrałaś, jeśli mogę wiedzieć?
|
|
#3089 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Otóż mi w przygotowaniu prezentacji będzie pomagał znajomy polonista. Tylę, że to nie będzie tak, że on mi napisze tę prezentację, a ja się nauczę na pamięć, tylko pomoże w skleceniu sensownej wypowiedzi, wyborze odpowiednich materiałów, przygotowaniu na pytania komisji. Bo ja z polskiego jestem beznadziejna. A poza tym wolę się skupić na biologii i chemii (w końcu progi na farmacje są dość wysokie) Cytat:
|
|
|
#3090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki będę wdzięcznaCytat:
![]() póki co myślę, że zamieszczę Hey - Zazdrość. przykład miłości zaborczej ![]() a z literatury myślałam o Samotności w sieci. jako miłość przez internet. chociaż pewna nie jestem. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Od zawsze miałam pełno zwierząt wokół siebie i uwielbienie ddo tych stworzeń dalej trwa 

ależ mnie się nie chce uczyć