![]() |
#2341 |
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Zycie nigdy nie było sprawiedliwe
#2342 |
Raczkowanie
|
ja prosze o opisik ze uwielbiam patrzec na jego gre w pilke nozna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Raczkowanie
|
- Widze kur.wiki w Twoich oczach.
- A ja widze dziwki w Twoich ![]() - ![]() Masz TO bejbe ! Kolejny dowód na to, ze facet jest zwykłą szmata. No i widzisz, tylko faceci zawsze wszystko s*******ą. NOBODY dies virgin, 'cause in the end. life FU*K us all ! Chłopak ma wiele dziewczyn - macho, dziewczyna ma wiele chłopaków - dziwka. Spierdalaj do niej jak Ci z nia tak dobrze. Faceci myślą ze maja władze nad nami, a są głupimi pedałami. No ja czasem lubie zamknąć się w szafie i udawać, ze winda jade. ![]() Nie ten to następny... Na jednym frajerze świat się nie kończy !. Każda mała myśli, ze na obcas złapie chłopca. Fajna dupa?! Kazdy kumpel Ci zazdrości, który nie ma pojęcia o miłości... Chociaż raz pozwól mi usłyszeć, ze zależy Ci właśnie na mnie.
![]() |
#2344 |
Raczkowanie
|
_ jestem tylko Twoja ;*.
Być może to wszystko jest kwestią przypadku.? ![]() kawałek nieba. tylko jakiś taki szary. ![]() tęsknić. wiesz co to znaczy.? ./_ bo go kocham. reszta może z n i k n ą ć. szczęśliwa. na smutek jeszcze przyjdzie czas. ;D `bo Ty wiesz. ;** A między nami co jest.? ;] Bo ja Cię kocham. I to rzecz chyba raczej prosta. <3 Mój Głupek. ^. Ale jaki kochany.! ;** _ to moje Szczęście ma już imię. ;pp. BEZ SENSU DODAJĘ ... NO ALE CÓŻ. ;DD. ![]()
#2345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet jeśli zginę przez Ciebie-nim zginę, krzyknę,że ginę przypadkiem ona ma siłę nie wiesz jak wielką!!! przychodzisz,ranisz,zapom inasz,odchodzisz..teraz pożałujesz nietoperze szczury i robaki -między nimi Ty... Potencjalny facet=potencjalna świnia. "okłamałeś nie zemszczę sie dobrze o tym wiesz" "zraniłeś mnie teraz ja będę ranić cię poczujesz ten sam ból"
![]() |
#2346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
UBÓSTWIAM coś o dniu chłopka proooszee żyj-krzykneła cicho nadzieja .. bez ciebie nie potrafie odparło cicho życie
![]() |
#2347 |
Wtajemniczenie
|
hmm cos o tym, że chce już teraz jechać ! wyjechać z tej dziury..ale niestety to jeszcze miesiąć
![]()
![]() |
#2348 |
Raczkowanie
|
nic, chce nie czuć nic
gruba świnia! nim sama zgasnę, sama zniknę do ręki biorę twoje marne słowa i zgniatam je całuję ciągle twoją obojętność wypuście mnie, ja duszę się! dotykam cię, a ty.. nie żyjesz! tutaj nie ma nawet dla czego umierać! jestem tchórzem i uciekinierem. a kiedy świat jest wszystkim tym, czego nienawidzę... za każdym razem zamykam oczy, kiedy się budzę. boje się. nie będę już więcej tego słuchać. nie nie nie. czasami pierwszy raz jest tym ostatnim. ta przepiękna tragedia tętni życiem w moim sercu
#2349 |
Raczkowanie
|
Bez Ciebie zacząć nowy dzień
Naprawdę boję się, Powiedz czy ma sens mijać się nie patrzeć w oczy i nie wierzyć w dotyk ? Bez Ciebie płynie czas i nie ma w sobie nic, głupi traf gorszy czas znów nie ma po co życ ... nie chce słyszeć że my zamieniamy w manekiny się bez czucia trwamy dzień za dniem... Powiedz jak pokonać cały strach znów być przy Tobie, żyć przy Tobie Nie chcę wiedzieć co się mogło stać to nie jest ważne Czas zacząć maraton za głosem serc. EDIT abunee ;* boskaś .
Po co ten fałszywy uśmiech, gdy dzień taki ponury?! Edytowane przez MarcelinKaaa Czas edycji: 2008-09-28 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() te kradnę dwa ;d pomogłaś, pomogłaś :P a za gratulację podziekuję jak wyjdzie Nam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
truskawkaZcukrem wcale nie bez sensu :P bez off'a:
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabieram! Dla Mojego Głupka. ![]() ![]() A macie może jakieś lekko erotyczne, albo nawet zboczone opisy dla mojego R.? ![]() ![]() ![]() -------------------- Ja zaciskam usta. Tak nieprzytomnie. Ach, jak ja pragnę Twego serca. ' Rumieńce lata pobladły. liść złoty z wiatrem mknie. I klonom ręce opadły, i mnie ...' Znikaj z mojego serca! Na raz. Na dwa. Na trzy... W swoich snach z wiatrem ścigam Cię. Co noc. Stworzona. Z miłości i do miłości. On zaczarowany- ona czarodziejka. On rozpalony- ona iskierka. ![]() Czekanie na Ciebie jest czekaniem na deszcz. Przynosi tylko rozczarowanie...
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Są cuuuudne! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Raczkowanie
|
PaciiQ, yyyskarbus, eectentric (mam nadzieje nie pomyliłam) extra ;]
' Prawdziwie wierny przyjaciel jest korzeniem życia . '
![]() |
#2354 |
Zadomowienie
|
To wszystko w głębi serca.
I nie uciekaj, nie zamykaj serca bram. Miłość nie pyta czy chcesz, po prostu daje Ci kogoś... Moja miłość największa nie wie nic, że jest moja. Gdy wyznam wszystko pryśniem więc nie wyśpiewam mej miłości... W tym dziwnym życiu, śmiesznym balu miłości niewyznanych... do skarbu drogę wskaże, bez względu na tok wydarzeń. I tylko zostaje pytanie jedno. Co, Pan ten czuje? Czy wszystko mu jedno? Gdy ja wariuję.
![]() |
#2355 |
Wtajemniczenie
|
nawet piernik ma smak Twoich ust..
Kobiety są jak twierdzenie Einsteina, skomplikowane i szalone piernik w kształcie jego serca.. wszystko kojarzy mi się z Tobą. Faceci są jak Kuba,cale życie rządzi nimi mały dyktator ...upojne noce pełne słodkich słów... Chcę uwolnić się, zasługuje na coś więcej, wiem.. Opętałeś mnie, wszystko traci sens, bo już Ciebie przy mnie nie ma.. Otwieram oczy i biorę się w garść...nie ma czym przejmować się... ...bo jutro będzie lepiej. Prawda? mam ochote narozrabiac Boys aren't stupid, girls are just smarter. // Chłopcy nie są głupi, po prostu dziewczyny są mądrzejsze. ..gdzieś między wierszami,znów wybucha w nas permanentne siódme niebo.. Never call a boy a pig; you might insult the pig!// Nigdy nie nazywaj chłopaka świnią; możesz tym urazić świnię Byłeś katharsis dla moich bioder.Rozgrzeszeniem dla chciwych oczu. Oczo***ny opis !!! świat umieliśmy kiedyś na wyrywki.. Niespełniona marzycielka.. ...a zaczęło się końcem świata... |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Zejdź ku mnie po kryjomu, nie poznany, i daj mi wypić mą śmierć po cichutku.
zamknąć w czasie, dać cel bezkresny gniew przechowa miłość bezpiecznie Teraz serce rozsypane po drogach leży jak liście Była podobna do śmierci - w smaku słodka, żelazna w dotknięciu miała oczy ciemnym mułem nabiegłe, miała włosy z wonnego mroku łamie wszystkie przysięgi i staje się świtem I tylko serce - za słabe! |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zadomowienie
|
Fruwaj! Skrzydła wyrosną ci później..
![]() Zagubiona w morzu zdarzeń... zagubiona pośród marzeń... Myśli o przyszłości choć pełne niepokoju, budzą wielkie nadzieje... PsychicznaBarieraLękPosta wionyOpórZastanówSięNiePo dejmójPochopnychKroków! każdy jest rycerzem swojego honoru ![]() UwierzMocnoWSiebieINiePat rzNaNikogo StarajSięPrzezWodePrzejść SuchąNogą Ludzie się nie zmieniają , to my ich lepiej poznajemy Bo Jest Pare złudzeń które trezba mieĆ-by żyĆ Jestesmy dla szczeniaczków:dla ich mokrych nosków,cieplutkich brzuszków... Brak opisu bo potem niektórzy za dużo wiedzą ![]() Boze nie mysl o mnie zle czasem jestem normalny ![]() Jesteśmy z Tobą ale radź sobie sam ! ! ! ![]() Impreza kończy sie na 2sposoby:jak zapomnieĆ lub jak przypomnieĆ ![]() na twoj widok nawet winda zawraca :P I od dziś wynajęty morderca bedzie pilnował drogi do mojego serca... stareee z wizażu ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
A macie może jakieś lekko erotyczne, albo nawet zboczone opisy dla mojego R.? ![]() ![]() ![]() a gdyby tak, dobry sex z truskawkami na podwieczorek? tak to własnie jest, że pocieszanie kończy się łóżkiem kąpiele nago i tańce na stole. Here I am. What were your other two wishess? // Jestem. Jakie były Twoje kolejne dwa życzenia? robili to w myślach non-stop jak na winylowych płytach. na Twoj widok nawet winda zawraca. wszystkie z wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_Gdy Bóg rozdawał szczęście stałam w innej kolejce ![]() _Zabrakło tylko jednego.. Worka ze szczęściem _wydawałeś sie byc kryształem , a okazałeś zwykłym szkłem _Gwałtowny kryzys egzystancjalny na arenie mego istnienia _Dzień za dniem mija jak sen.Maszyna szarości powoli wchłania mnie _pokrętnie czas biegnie, spóźnia się szczęście... _czy to już tak ma do końca zostać...czuje sie jak rysunkowa postać _zgubiłam znowu się ___________________ przykro mi, ale nic więcej w takim stylu nie mam ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Raczkowanie
|
A coś o tym, że daję sobie narazie z NIM spokój, że znikam na jakiś czas, jestem nieosiągalna i nie zależy mi chwilowo na niczym? tak żeby się zainteresował... bardzo proszę ;]]
3martyna3 kocham Twoje opisy i regularnie kradnę ;** są cudne... kee agatee Domiiniisiia MarcelinKaaa ZAKLETA KSIEZNICZKA zadziczona czekoladka66 i inne dziewczyny ;*** liczę na Was kochane ;]] |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
jedna historia, tysiace ulic i serc.
Czemu leciał tak nisko ten anioł, ten duch? Oczy płoną, miłosnym nieskalane szałem ! Rosa nam jeszcze ziębła na wargach Często w duszy mi dzwoni pieśń, wyłkana w żałobie, O tych dwojgu ludzieńkach, co kochali się w sobie. I pomarli oboje bez pieszczoty, bez grzechu Gdybym spotkała Ciebie znowu pierwszy raz Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą Szli niepotrzebni, nieprzytomni - Kto ich zobaczy - ten zapomni. Mrok na schodach. Pustka w domu. Skroń wynurzam z poddasza. Niech gwiazdy mnie strzegą A na imię mam - Oddal! Nic nie wiem o Tobie Takiej nocy nie było! To noc - nietutejsza! Po co tyle świec nade mną, tyle twarzy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
* To taka trudna Taka trudna sytuacja. * Do... dwóch razy sztuka. * Ten smak już znam, proszę Pana. * Może...? Może teraz, co? * Za ręce trzymać się, z drugą chwilą biec. * To co prawdziwe, zawsze trwa ![]() Cholera, nie mam... odpowiedniej weny ![]() Cytat:
* Lubisz bitą śmietanę? * Prowokuj mnie. * W Twoich doskonałych palcach, jestem tylko drżeniem. Cytat:
* Panna Mam-Wszystko-W-Dupie. * Zniknęła za zakrętem, zostawiła Cię za sobą. * Uciekam. Zostawiam się w tyle... * Narazie mam dość, wiesz? Zostawię Cię tutaj, ucieknę. Opisy; * Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, to jak potrafimy być nimi jutro? * Hej, czy ty wiesz, że ja się w Tobie kocham. * Wolność to stan ducha. * Tacy sami, a ściana między nami. * Sing for me, sing! * Nie prowokuj mych ust czerwieni. * Jesteś cała w trawie. Zielone myśli twe. * Zadławiłam się życiem. * Albo go kocha albo się uparła Na dobre, niedobre i na litość boską. * Zechce się pan podpisać na moim sercu? * W końcu były to tylko kolejne cegły w murze. * Pozostając tylko na fotografii w prywatnym albumie. * Wariatek się nie kocha. Wariatki można lubić. Niektórzy je nawet uwielbiają. Wariatki śmieszą. Wkurzają. Rozbawiają. Są świetnymi kumpelami. Potrafią słuchać. Można im się zwierzać. Ale nigdy nie będą Najważniejsze. Bo przecież to tylko wariatki. * Byłeś zawsze za daleko, siedząc obok mnie. * Moje serce wariuje gdy jestem z Tobą.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
BAN stały
|
`ejj, niesamowity ! ejj, niezwykły !
![]() `bez komentarza, moze... ? ![]() `"Tyś zakręcona jak 150;P" `Co zrobić, gdy Cię bliscy robią w ch*j...? `Nie będziemy słuchać ludzi, którzy sami są głusi - chociaż słyszą i chociaż patrzą to nie widzą ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Gdy sam na sam z Tobą siedzę
Nie mam czasu o nic pytać. I tak rozmawiać godziny, dni, lata, Do końca świata i po końcu świata. całując lica, patrząc w twoje oczy A jeżeli ja ciebie, jedyny, Pokocham, pokocham na nowo kiedy ćmy wieczorem o szyby łopocą Czy wiesz, że to bez ciebie życie nie jest życiem? A więc się nigdy, nigdy nie zgoi Śmiertelna rana, krwawiąca rana Fortepian się skarży i płacze Do nóg twoich rzucam mą miłość Razem się Imię Twoje przelało przez brzegi. Nie Ty mi jesteś wszystkim -- lecz wszystko jest Tobą Tyle ci pragnęłam powiedzieć, a teraz milczeć wolę Wciąż myślę o twych oczach, o twojej twarzy bladej I smutnych ust pocałunku. Zbudowałam jasną chatę mej miłości Gra. Słyszysz skrzypce? Muzyka tęskniąca. Nie męczcie mnie już daremnie - Nie płaczę przecie, nie szlocham! Czego wy chcecie ode mnie? - Kocham go! kocham! kocham! |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, serdeczne dzięki
![]() Być może jeszcze kiedyś odnajdziemy się... Beze mnie nie znaczysz już NIC.
Tani Stróż Anioł.
#2366 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki...
jestem w takiej sytuacji ze moj byly mnie przesladuje.. w taki sposób: pisze do mnie podaje sie za kogos innego... to juz 2 raz! ja mam tego juz dość..;( chce zeby wreszcie dal mi spokoj... to byla jego decyzja wiec niech sie z tym pogodzi.. potrzebuje rady z wszej strony jak myslicie co powinnam zrobic..? i prosze o opisy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dziękuje za wyróżnienie i przepraszam zarazem ponieważ Jestem troche wkurzona i nie mam głowy do opisó wybacz mam tylko takie :/ TymczASOWO nIEDOSTĘPNA .. ęłęóDlaczego zakładasz że mi zależy skoro nawet nie zapytasz || Zależało mi do czasu .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostudź moje zmysły, nie wytrzymam dłużej… Otulam się kołdrą, choć wolałabym Tobą. przyjdź wieczorem, wiesz gdzie mieszkam. pogrzeszymy? moja usta rozpalone... no chodź, chodź ze mną do łóżka. ja będę w Tobie a Ty będziesz we mnie... Bierz mnie, będzie wspaniale obsyp mnie złotym deszczem. No dalej, bierz mnie, bo zaraz spłone chcę mieć Cię jeszcze raz. Dotykaj mnie tak, chcę płonąć w te noc. pokaże ci raj pokaże ci zlo ;> Cytat:
uciec jak najdalej z tąd. czy ktoś pobiegnie za mną? zamykam oczy i wchodzę w całkiem inny świat. bez Ciebie. Wzięłam parę dni wolnych od życia... Escape from reality. // ucieczka od rzeczywistości. Wyjść na ulicę i głośno krzyczeć, że uciec chcę stąd. jestem gdzieś tam, zamknięta w moim beztroskim życiu bez klamek... fuck off. nie podchodzic. trzymac sie z dala. chce byc teraz sama... siedzę w moim prywatnym piekle. nie zależy mi. wcale, a wcale. Z niebem ponad głową, idzie, nie wiem dokąd... abonent niedostępny. i nie wiem na jak długo. nie wiem czy trafiłam, brak weny (;
![]() |
#2369 |
Przyczajenie
|
hej laski .
mam prosbe ,szukam opisow zwiazanych z tym ze jest koles ktory niby cos ten tego do mnie i ja mu powiedzialam ze ja tez i po tej wiadomosci zaczal inaczej pisac ... tak bardziej olewczo . dzisiaj wogole nie napisal . a myslalam ze moze cos z tego bedzie . i szukam opisow zwiazanych wlasnie z tym ... ze chcialabym zeby wogole sie nie dowiedzial o tym ... ze zalezy mi etc ale nie doslownych zeby mogl to przemyslec , zeby dalo mu cos do zrozumienia . |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.