|
|
#4171 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
I nawet jak mi ktoś zalezie za skóre, to i tak robie żeby go nie zranic ani słowem ani czynem...głupia jestem..ale może zwiekiem będe bardziej twarda niz mietka. ![]() Cytat:
Chorzów bardziej z udanych zakupów wszystko tanio w jednym miejscu i fajne.A zapomniałabym..super av..tyle słońca na Twojej twarzy jeszcze nie widziałam. |
||
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam odwrotny problem - jak mnie telepie to walę tak, że w pięty idzie.... a potem mam jakiś niesmak i poczucie winy. Katowice są fajne - miejscami, ale podobają mi się Serio -m ostatnio się tam najeździłam, naoglądałam więc chyba opinię wydać mogę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widac zmiana powietrza i otoczenia jest bardzo korzystna Wspanialy czas spedzilam w Lublinie, poznalam genialnych ludzi, marze, aby kiedys miec czas i podczas odwiedzin w Polce pokazac TZ te strony A zeby potwierdzic ta prawidlowosc, to powiem tylko, ze ja do Gliwic mam(mialam, gdy mieszkalam w Polsce ) 40 minut (pociagiem, samochodem mniej) , mam ciocie w Zabrzu, a do Katowic jezdzilam, gdy uczestniczylam w pokazach fryzjerskich w charakterze modelki , ale nie mialam czasu zazwyczaj poznac miasta. Ogolnie- wrazenie przygnebiajace (to ostatnie sprzed 4-5lat), jak i caly Slask (sorki!). Byc moze nigdy nie zawedrowalam do tych miejsc, ktore warto poznac, zobaczyc. Na swoje usprawiedliwienie dodam, ze okolice, z ktorych ja pochodze podobaja mi sie jeszcze mniej , takie "w srodku niczego".![]() Przynajmniej teraz kocham miejsce, gdzie mieszkam. Rzut kamieniem na plaze, cisza i spokoj , gdy jej potrzebuje i dosyc sporo atrakcji, gdy mam na nie ochote.
|
|
|
|
|
#4174 |
|
rude jest piękne:)
|
Wpadlam zeby powiedziec, Sabbath masz przesliczny avek
|
#4175 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
HP.
MKK na szczęście nie mam, ale to by było świetne na taką okazję!!! Że też nie podesłałyście mi próbki ![]() ![]() ![]() Niestety nie skomentowała HP i nie umarła. Co prawda była z pół godziny czerwona na twarzy i schowała się na zapleczu, ale to chyba ze złości. A ona się ponoć nie denerwuje - udało mi się dokonać cudu. Odprowadzała ją koleżanka (bo w końcu wyjechała!) i spytała co ze mną będzie. Ona na to: "Marta jest niereformowalna, ale jak wy ją chcecie, to sobie same reformujcie" ![]() Dziewczyny się za mną wstawiły, może dlatego. Cytat:
Edit: Ubrałam dzisiaj elegancką czerwoną bluzkę zapinaną pod szyję i ONA skomentowała, że wyglądam jak bawarka. Przegięcie pały. |
|
|
|
|
#4176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój TŻ ma tez taką skórę w której chodzi już kilkanaście lat i w mojej świadomości to niemal zrósł się z tym wierzchnim odzieniem Jego kurtka jest niezwykła; nie jest to zamsz, a jakby nieco włochate, szorstkie, sztywne i nieokreślonego koloru- kiedyś chyba było to khaki. Musiał w niej wymienić całą podszewkę, bo stara była już sitem, suwak nie zapina się od 2 lat, kurtka jest za mała już na niego a i tak wygląda w niej obłędnie.Co do Katowic i Lublina nie potrafię się wypowiedzieć bo jestem na wskroś warszawska, a teraz ściśle ujmując podwarszawska. Zjeździłam tylko Mazury i pojezierze. Mieszkam w Piasecznie a to i wydaje mi się za daleko od centrum (1,5h dojazdu na uczelnie dzień w dzień jak nie ma korków) Nie umiem sobie wyobrazić, że mogłabym mieszkać w innym mieście. Żyję rytmem zabieganego poranka w Warszawie, w Piasecznie zwykle tylko śpię Przez ten codzienny horror z dojazdem marze sobie po cichu o jakiejś nawet klitce w której nie można okien otworzyć ze względu na natężenie ruchu ale na Marszałkowskiej, albo w Al. Jerozolimskich![]()
|
|
#4177 |
|
Rozeznanie
|
mariolas, no ja wiem ze musze isc do lekarza
własciwie u jednego juz bylam i nic mi nie poradził ; ( |
|
|
|
#4178 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie było źle, w zasadzie było super. Teraz siedzę sobie w prawie posprzątanym domku
![]() Nie sądziłam, że to tak łatwo pójdzie. dzieci świetnie się bawiły - trochę w domu, potem ganiały po podwórku, potem znowu w domu - ojadły się kilogramami słodyczy Zrobiły straszliwy bałagan - ale na to byłam psychicznie przygotowana, więc tylko się śmiałam i cieszyłam ich szczęściem. Jednym słowem było bosko Cytat:
Cytat:
Cytat:
Było by fajnie. szkoda, ze nic z tego - bo Truskawcia jest śliczna i fotogeniczna. Nici z raciczek i aurelki ![]() ps. już mi lepiej ![]() Ciekawe jak będzie w poniedziałek. Ale dziś czuję się okej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z tym, że mnie czasami brakuje odwagi ....... wkurza mnie to Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4179 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Dziękuję Tymeno.
Tak szczerze, to wolałabym jakiś melancholijny i retro, ale niestety... ![]() Cytat:
Czy milczysz naprawdę po to, żeby tej osoby nie zranić, czy dlatego, że obawiasz się, że w konfrontacji to ona zrani Ciebie mocniej? Cytat:
![]() Cytat:
Tego kąsania ze strachu oduczam się mozolnie od lat. A kiedy się zdarzy, okrutnie się wstydzę, bo łatwo jest skrzywdzić człowieka kiedy wie się, gdzie uderzyć... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja jest czarna. Królewnę zmusiłam do noszenia takiej samej (tylko większej ), teraz kolej na syna. Już truje, że by chciał. Cytat:
![]() Mnie czeka taka impreza w styczniu. I nie mam gdzie tej sfory wypuścić. ![]() Silesia City Center - największe cenntrum handlowe w okolicy. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4180 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Jutro na rano do pracy, więc dobrej nocy wszystkim. Edit: Nie chce mi się iść do pracy :/ Wstałam i męczę się z potwornym bólem zęba (znowu ósemka) i rozstrojem żołądka ![]() W domu tylko przeciwbólowy Ketonal i chyba po nim mam ten problem. Wstrętna niedziela. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-09-28 o 07:10 |
|
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że powodem takiego kąsania może być strach. Myślałam, że to po prostu czysta, niezaprawiona niczym złość. Cóź, nieustannie mnie zaskakujesz i prowokujesz do myślenia, nad niektórymi przypadkami Choć w jednym "przypadku" tego uderzania w czułe punkty nie żałuję - wiesz...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4182 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak ja chciałabym być silna..a byle co i jestem rozdygotana..ten typ widocznie tak ma, potrafię byc silna jesli chodzi o innych, jeśli o mnie..wymiękam. Fenris niedziela w robocie...kosmos jakiś Znowu tylko 10 stopni na zewnątrz, wczoraj było 16 i pochmurno jest. Wybieram się na strzelnicę ok 13 mimo że nie umiem strzelać ale bardzo to lubię. Nigdy jeszcze nie byłam ostatnia hehe, a jestem jedyna kobietą ![]() mój tż ostatnio puchar zdobył, zajął 2 miejsce. |
|
|
|
|
#4183 | ||||||
|
BAN stały
|
Kac wypędził mnie z łóżka
![]() Madzik, Paul Newman był moim absolutnie ulubionym aktorem... Tzn - jest nim nadal. Cytat:
Kiedyś tak sobie myślałem, czy jest może jakiś specjalny spowalniacz wzrostu do trawników Cytat:
Zdjęcie piękne ![]() Podobno było OK. Ja nie jadłem ![]() Cytat:
Cytat:
Słodkie ![]() Cytat:
Czerwona bluzka to bawarski strój ludowy ![]() Cytat:
![]() Od tamtej pory omijam szerokim łukiem. --- Edit: Z jakim zapachem porównalibyście Escadę Margaretha Ley? Można pokusić się o strzał w ciemno? Mama lubi takie różne kwiatki
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-09-28 o 11:50 |
||||||
|
|
|
#4184 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ostatnio postanowiłam pomyśleć o sobie i zaczęłam robić brzuszki i myślę aby kupić obciążniki na nogi
|
|
|
|
|
#4185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W związku z czym ,że konwencjonalna medycyna nic, to poszłam do irydologa - homeopaty. Swierdziła,że powodem jest zanieczyszczenie toksynami organizmu i niedotlenienie + stres z powodu jakiegoś nierozwiązanego problemu z czego moge sobie na bieżąco nawet nie zdawać sprawy ( np. brak czegoś lub nadmiar, wewnetrzna tajemnica, nie zrealizowana potrzeba, brak pełnej akceptacji dla siebie, jakas zaleznosc od osoby lub sytuacji ). Mam zalecone regularne ćwiczenia oddechowe przeponowe , ziółka i homeopatyczne leki regulujace układ trawienny ( to z powodu lekkich dysfunkcji dróg zółciowych). Okres stosowania trzy miesiace , a ćwiczenia odechowe na zawsze ![]() Ćwiczenia oddechowe są w wielu wypadkach skuteczne, praktycznie wyprowadziłam się nimi z migren. Dziewczyny , kupiłam sobie czerwony plaszcz na jesień i teraz się zastanawiam czy ja odwaze sie w nim chodzic ![]() .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4186 | ||||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Z lekka zaniemówiłam Cytat:
Lubię moje miasto, ma klimat, czuć w nim historię. No i przez większość roku jest "młode" - w roku akademickim co piąty mieszkaniec to student Dziękuję Cytat:
Dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A do Lublina przyjedź koniecznie Cytat:
Cytat:
Sabb powinna spróbować zrobić mi ładne zdjęcie, jak się przekona na własnej skórze jaka to skomplikowana sprawa to jej kopytka wyrosną Kokietka dziękuje Musiałam wszystkie swoje emotki wywalić, bo wiadomość nie chciała sie wysłać...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||||
|
|
|
#4187 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko o jakiej wadze obciążniki kupić, chyba z 1,5 kg A czerwony płaszcz extra Cytat:
Ale balejazyk jak najbardziej No nic moze na wiosne zrobię, teraz niech jeszcze odrastają. |
||
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4189 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Fajny, twarzowy kolor, bardzo teraz modny w dodatku ![]() Wkleisz zdjęcie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
w Twoim wieku, w Twoim wieku.... jesteś piękną kobietą
powiem Ci,że moja teściowa kupiła sobie ostatnio różowy płaszyk i nosi Rozterko piękny kolor, i nie masz co się zastanawiać tylko zakładaj i noś również prosze o zdjęcie płaszczyka.... |
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, pofocę i zaraz wkleję .
|
#4192 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
to taki kwiatowy zapach w stylu retro, jak Mama lubi kwiatki to może jej się spodobac Cytat:
chodź w nim!mnie sie marzy fioletowy od 2 lat ale nigdzie nie widzialam takiego co by mnie zachwycił.... z tego samego powodu nie moge się zdecydowac na platynę... od jakiegos czasu mam ochote ale mnie wlosy szybko rosna i po tygodniu wygladałabym beznadziejnie;/
|
|
#4193 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
W każdym razie nie mam potrzeby krzywdzenia ludzi ot tak, żeby im było jeszcze gorzej, niż mnie. Zwierzę najgroźniejsze jest, kiedy się boi, kiedy czuje się osaczone. Ze mnie strach robi kogoś, kogo nie lubię. ![]() Cytat:
Ja myślę, że człowiek uczy się być silny, kiedy musi. Słabość to komfort. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jakoś wątpię. Jesli chodzi o paskudne wychodzenie na zdjęciach - mogłybyśmy zrobić zawody. ![]() W jakim Twoim?! To nasz wspólny wiek. XXI! ![]() Dawaj te zdjęcia, to może zacznę wypytywać o adressklepu... ![]() A jeszcze - przeciez Ty lubisz czyste kolory, nosisz je i dobrze Ci w nich. Czerwony będzie dobry.
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze mnie PMS robi kogoś, kogo nie lubię A poważnie - nigdy nie atakuję pierwsza, atakuję zraniona i przyparta do muru. I to wtedy, gdy sytuacja jest naprawdę grubego kalibru . Nauczyłam się nie robić burzy, o coś co jest jej niewarte.Na szczęście ostatnio, sytuacje, gdzie kąsam praktycznie są w zaniku Wróciłam z imprezy rodzinnej - było....miło Cud Ale przynajmniej się dziś odprężyłam, a nie czekałam w napięciu na serię wiadomych pytań
|
|
|
|
#4195 | ||
|
BAN stały
|
Yyyy w jakim
Wklejaj Cytat:
Czasami wolę nie zaczepiać, bo będzie bardziej śmierdzieć...taką postawę mam dzięki tacie, moja mama co myśli to powie.. Cytat:
Zasypiam i boli mnie strasznie głowa już od tygodnia mnie ta głowa boli i to wieczorami, na czole i w skroniach. Pewnie chwile posiedzę i zmykam do łózka, pooglądam tv |
||
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
matko , alem sie nafociła ,zeby jako tako .... płaszczyk wyszedł
Nie wiem, co z tego wklejania bęzie, bo net mi nawala od jakiegos czasu . Neostrada - psia krew!
|
#4197 |
|
rude jest piękne:)
|
Rozterko lal suuuuuper plaszczyk ,to nie net nawala ,to problem z wizazem dzieja sie cuda ,nie mozna otwierac stron ,zjada posty ,co chwile trzeba odswiezac strony
|
|
#4198 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
fajny
kolor świetny!
|
#4199 |
|
BAN stały
|
Rozterko podoba mi się
Zmykam...ból głowy jest nie do zniesienia.. |
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko - wyglądasz pięknie, soczyście i ożywczo
I co to za argument, że stara jesteś ! Też wymyślasz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

I nawet jak mi ktoś zalezie za skóre, to i tak robie żeby go nie zranic ani słowem ani czynem...głupia jestem..ale może zwiekiem będe bardziej twarda niz mietka. 

Serio -m ostatnio się tam najeździłam, naoglądałam więc chyba opinię wydać mogę
) 40 minut (pociagiem, samochodem mniej) 

za jak najszybsze wyjasnienie i unormowanie sie sprawy.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)